Letadla, vlaky a automobily: V.I.M.

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.12.2023 (12:00)     Sekcia kultura

Nebudeme si nic nalhávat. Během vánočních svátků jste se nejspíš skoro všichni podívali na Sám doma a kdo ne, tak jen proto, že to nestihl a do konce roku to určitě dožene. A ačkoliv je tahle klasika spojována především s Macaulayem Culkinem a režisérem Chrisem Columbusem, neméně důležité a možná... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Velký flám: V.I.M.

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     20.11.2022 (18:00)     Sekcia kultura

Letadla, vlaky a automobily po francouzsku! Ve Velkém flámu sestřelí okupující náckové britský bombardér nad Paříží a prchající letci pořádně zamíchají životem malíře pokojů Bouveta (Bourvil) a operního dirigenta Leforta (Louis de Funés). Muži, kteří by se v běžném životě jen sotva potkali, teď m...

 

Víkendový výplach #616 o MCU, Snyderverse a R2D2

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     06.06.2021 (12:30)     Sekcia kultura

Zásadně červnový výplachFuck týdneV komedii Letadla, vlaky, automobily se sešli Steve Martin a John Candy, kteří spolu tak trochu nedobrovolně musí cestovat přes půl Ameriky. A Martinovi v jeden okamžik vcelku efektně a vulgárně rupnou nervy. Slavnou scénu teď přehrála Emma Stone a jde jí to podo...

 

Výprava do světa Kamila Lhotáka. Sugestivní snímek přibližuje náladu pražských periferií

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     12.12.2021 (05:00)     Sekcia kultura

Odkud se na obrazech oblíbeného výtvarníka Kamila Lhotáka (1912–1990) vzaly typické staré automobily, motocykly, letadla či horkovzdušné balony? A hlavně, jaký původ má magie, která jim dává tak unikátní a působivou atmosféru? Na to se pokouší nalézt odpověď dokument Josefa Císařovského Muž zbavený tíže, který právě vstoupil do kin.

 

Vystoupil z letadla a koupil dům. Portugalci objevují svého souseda Aj Wej-weje

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     04.06.2021 (10:53)     Sekcia kultura

Čínský umělec, který dvakrát vystavoval v Praze, předloni vystoupil z letadla v Portugalsku a odpoledně už si koupil dům 100 kilometrů od Lisabonu.

 

VHÚ veřejnosti nabídne dvě nově renovovaná historická letadla

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     22.04.2021 (16:31)     Sekcia kultura

Praha - Letecké muzeum Vojenského historického ústavu (VHÚ) nabídne svým návštěvníkům po otevření dvě nově renovovaná historická letadla. Státní podnik LOM Praha mu v Praze Kbelích...

 

Na Karlově mostě parkují tři auta na protest proti vládě

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     29.01.2021 (10:46)     Sekcia kultura

Praha - Na pražském Karlově mostě jsou od noci zaparkovaná tři vozidla - dva osobní automobily a jedna dodávka. Nápis na dodávce odkazuje na webové stránky sorryvlado.cz, jejichž autoři...

 

Desítky vozů značky Mercedes-Benz si prohlíželi lidé na Letné

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     05.08.2023 (13:48)     Sekcia kultura

Praha - Na tři stovky účastníků a přes 130 vozů se účastní v Praze oslav 60. výročí založení Mercedes-Benz klubu ČR. Milovníci slavné značky předvedli zájemcům automobily od nejstaršího...

 

Kde jste byli 11. září. Dokument HBO o pandemii a útocích je sporný

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     11.09.2021 (08:53)     Sekcia kultura

Lékaři, hasiči či policisté líčí, kdy prvně slyšeli o nemoci covid-19 nebo kde se nacházeli v okamžiku nárazu prvního letadla.

 

Mikrorecenze karlovarských bijáků III.: Vlaky, sny a pomalost

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.08.2021 (18:30)     Sekcia kultura

Tak po dvou příspěvcích od Spoonera se s několika menšími shrnutími viděných filmů přihlásím také. Moje letošní menu je poněkud dietnější, ale chystané plnotučné recenze (především očekávaných tuzemských titulů) snad vynahradí menší množství jednohubek než v minulých letech. Tak dobrou chuť! Dny...

 

OBRAZEM: Ostře sledované vlaky i Postřižiny. Projděte dílem Jiřího Menzela

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.09.2020 (00:12)     Sekcia kultura

Už vybrat do titulku jedno či dvě díla, která mají charakterizovat režijní práci Jiřího Menzela, je těžký oříšek. Obzvláště v rozmezí poloviny šedesátých a konce osmdesátých let točil jeden klenot vedle druhého.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy