Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?
Zdroj: idnes.cz 17.12.2022 (00:00) pro ženy
Asijská kuchyně se stále silněji prosazuje nejen ve světě, ale i u nás. Z malých bister se proměňuje i ve velké restaurace, ve kterých žije a vyvíjí se vlastním životem. Příkladem toho je i Pohlreichova návštěva v podniku Zinc, které kraluje šéfkuchař Ari Munandar. celý článek
Pohlreich se skoro neudržel na nohou, když si restauratér zavolal vědmu
Zdroj: idnes.cz 26.11.2022 (00:00) pro-zeny
V pořadu Jak to bylo, šéfe? šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal na největší „špeky“ ze 3. a 4. řady legendární show Ano, šéfe! A mohl se skoro zbláznit, když si na vyřešení svých problémů s provozem restaurace majitel zavolal i vědmu.
Pohlreich ukázal, že lze dělat pravou japonskou kuchyni i na Vinohradech
Zdroj: idnes.cz 12.11.2022 (00:00) pro-zeny
Kuchař Zdeněk Pohlreich se během své show Ano, šéfe! potýkal s tím, že během svých návštěv narážel na pokusy o cizozemskou kuchyni tam, kde by ji vůbec nikdo nečekal. A podle toho to většinou dopadlo. Pokrmy byly jenom málokdy podobné tomu, jak by to mělo skutečně chutnat. K podobným případům se vrátil v poslední epizodě vzpomínkového pořadu Jak to bylo, šéfe?
Jak to bylo, šéfe? se vrátilo. Pohlreich otestoval kuchařského olympionika
Zdroj: idnes.cz 29.10.2022 (00:00) pro-zeny
Jan Všetečka byl historicky prvním českým kuchařem, který se probojoval do světové soutěže Bocuse d’Or, což je něco jako kuchařská olympiáda. Přitom je to skromný kluk, který si na nic nehraje a to je jedním z důvodů, proč si Zdeněk Pohlreich vybral právě jeho pro první díl druhé řady svého vzpomínkového pořadu Jak to bylo, šéfe?
Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený
Zdroj: idnes.cz 07.06.2022 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii Jak to bylo, šéfe? spíše výjimkou – běžně navštěvoval spíš své kamarády kuchaře, kteří jsou pravým opakem restaurací navštívených v pořadu Ano, šéfe! Jenže toto bistro bylo jedno z mála, které ho tehdy skutečně nadchlo a obdrželo rovnou tři hvězdy. Přijel se podívat, kam se posunuli majitelé bratři Kaňákovi a zda se jim daří.
Pohlreich: Některým podnikům v Ano, šéfe! nešlo pomoci, už bylo pozdě
Zdroj: idnes.cz 24.05.2022 (00:00) pro-zeny
Pořad Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima je návratem k natáčení starých řad kuchařova putování po českých hospodách. Zpětně přiznává, že jeho pomocná mise byla často už po dvanácté. Majitelé byli naprosto bezradní, bez zkušeností a znalostí z oboru. Osvěžujícím kontrastem každého dílu je vždy návštěva u některého z kuchařů, kterého si cení. Jako kontrast k minulosti společně ukážou, jak vařit v praxi, když má kuchař zkušenosti a jasný plán.
Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím
Zdroj: idnes.cz 03.12.2022 (00:00) pro-zeny
V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se vzpomínalo na zajímavé části 3. a 4. řady show Ano, šéfe!, nutně nesměla chybět připomínka slavné epizody v brněnské restauraci Bohéma.
Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich
Zdroj: idnes.cz 31.05.2022 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých restauracích, kde se setkal s mnohými raritami. Aby ukázal kontrast mezi tím, jak si tehdy představovali restauratéři francouzskou kuchyni, a realitou, zavedl diváky za skutečným mistrem, který se v ikonické francouzské kuchyni cítí jako ryba ve vodě.
Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj, vzpomínal Pohlreich na Ano, šéfe!
Zdroj: idnes.cz 17.05.2022 (00:00) pro-zeny
Nová řada příběhů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je jiná. Dává tu do kontrastu mnohdy otřesné zážitky z minulých natáčení s tím, jak to často funguje dnes, kdy gastronomie pokročila. V pořadu Jak to bylo, šéfe? si tentokrát užil vaření se specialistou na asijskou kuchyni Antonínem Bradáčem.
Pohlreich nadskakoval nedočkavostí, když mu gril sebrala Iveta Fabešová
Zdroj: idnes.cz 12.05.2021 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich rád vaří a griluje. Ovšem když mu jeho oblíbenou hračku sebere jeho souputnice pořadem Rozpal to, šéfe!, je evidentně nervózní. Jsem tady jenom proto, abych udržoval sto sedmdesátku, vztekal se naoko, když mu Fabešová svěřila jenom drobné práce, například aby rozšlehal vejce.
Pohlreich natáčí novou show. Podobně jako Ramsay hledá neprovařené restaurace
Zdroj: idnes.cz 05.01.2023 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich rozhodně nezahálí, i když už vařečku po padesáti letech v oboru v podstatě odložil. S novým rokem kývl na spolupráci s Novou, a společně tak trochu otočí naruby pořad Ano, šéfe! Z dvanácti mediálně neprofláknutých, velice slušných restaurací on osobně vybere tu nejlepší u nás.
Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich
VIDEO: Pohlreich se vrátil na místa činu. Změnilo se něco po jeho misi?
Zdeněk Pohlreich: Chtěl bych svůj život zpátky
Děti v restauraci? Vyrazilo mi dech, jakou publicitu to mělo, říká Pohlreich
Pohlreich rožnil „dvojitou“ vepřovou pečeni, učil pracovat s provázkem
Tak tohle je český až do prd***, uznal Pohlreich v Kutné Hoře i Strakonicích
Namyšlenec! Jiří Babica ostře pálí do Pohlreicha, kde je mu konec?
Těsto musí prdlat. Pohlreich se učil grilovat čajové koláčky s povidly
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit
Jiří Babica nadává na Pohlreicha: Je to abolutní nýmand
Zdeněk Pohlreich šokuje: Ví, kde u něj v restauraci docházelo k nemravnostem
Pravda o Pohlreichovu návratu na Primu: Upřímný komentář známého šéfkuchaře
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Nejlepší recepty na asijské kari: Zkuste ho s kuřecím, rybou i červenou čočkou
Zdeněk Pohlreich se opět postavil ke sporáku. Vykopl roládou a vlkem
VIDEO: Několik surovin a Pohlreich vykouzlí báječný koláč během pár minut
Zdeněk Pohlreich: Je to totální selhání systému. Náš obor je mrtvý, je to konec
Doba se změnila, je třeba se adaptovat, říká Zdeněk Pohlreich
Máme tu lekci z reálného kapitalismu, komentuje Pohlreich zdražování
VIDEO: Pohlreich zakouzlil s vepřovou kotletou. Prozradil praktické triky
Zdeněk Pohlreich kritizuje nové nařízení: S kontrolami v restauracích nesouhlasí
VIDEO: Pohlreich ukázal, že dušené hovězí z jednoho hrnce není žádná práce
Penze se odkládá. Náš životní styl se změní, míní Zdeněk Pohlreich
Vyměklý Pohlreich? Předloha jeho nové reality show je drsnější než česká verze
S první ženou Naďou žil Zdeněk Pohlreich v Austrálii. Po pekelném rozvodu si založila vlastní podnik
Magická hranice „kilo za kilo“ dobrého chleba dávno padla, říká Pohlreich
VIDEO: Zkuste kuřecí prsa jinak. Pohlreich je zabalil do listového těsta
Zdeněček je pro mě autorita, můžu k němu vzhlížet, říká Zdeňka Pohlreich
Obě zážitkové restaurace Pohlreicha nadchly, nakonec rozhodl mrkvový tatarák
MasterChef Česko: Kašpárek drsně seřval Paola, ten měl co dělat, aby nebrečel
Rybí polévka podle slavných: Pohlreich i Jirešová ví, jak uvařit tu nejlepší
Pohlreichovy první krůčky před kamerou jsou spojené s recepty na dresinky
Pomáhejme chůzí i během. Odstartoval happening Hýbejte se s Teribearem