Nadstavba se ruší, Ženská basketbalová liga jde rovnou do play off

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.02.2021 (22:57)     Sekcia sport

V Ženské basketbalové lize se letos nebude hrát nadstavbová část. Asociace ženských ligových klubů rozhodla, že po odehrání osmnáctikolové základní části přijde kvůli pandemii na řadu rovnou play off pro osm nejlepších celků. Původně se měla tabulka rozdělit pro nadstavbu na dvě části se čtyřmi celky ve skupině A a s šesti v B. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Průlom! Kluby odhlasovaly, že nadstavba se ruší

Zdroj Zdroj: sport.cz     06.05.2020 (15:51)     Sekcia sport

V Srbsku jako v první evropské zemi sáhli kvůli pandemii nového koronaviru ke změně formátu tamní fotbalové ligy. Kluby nejvyšší soutěže si podle národní asociace odhlasovaly, že se dohrají pouze zbylá čtyři kola základní části a nadstavba bude zrušena. Srbská liga se znovu rozběhne bez diváků v sobotu 30. května.

 

Startuje nadstavba. Slavia zase na Baníku, Sparta s Libercem a Plzeň s Jabloncem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.06.2020 (16:59)     Sekcia sport

Střety elitních klubů mezi sebou. Také play off i přímé souboje o záchranu, které přinášejí pro aktéry větší stres než zápasy o titul a poháry. Nakonec baráž. Fotbalová liga dospěla do závěrečné části. Startuje nadstavba.

 

Basketbalová liga žen

Zdroj Zdroj: sport.cz     10.12.2021 (20:31)     Sekcia sport

Basketbalová Renomia liga žen - 11. kolo: Strakonice - Hradec Králové 54:95 (18:21, 27:41, 43:65) Nejvíce bodů: Rosecká 21, Jánská 10, Vorlová a Kolegarová po 5 - Fišerová 15, Levínská a Effangová po 13. 19:30 Chomutov - KP Brno.

 

Opava přehrála Děčín

Zdroj Zdroj: sport.cz     12.04.2023 (20:39)     Sekcia sport

Basketbalová Kooperativa liga mužů - nadstavba: Skupina A1 - 14. kolo: Brno - Ústí nad Labem 81:79 (25:17, 44:35, 64:53) Kolín - Ostrava 83:87 (26:23, 48:37, 66:61) Opava - Děčín 93:76 (27:23, 46:46, 67:58) Pardubice - Nymburk 105:91 (27:22, 60:47, 87:71) Skupina A2 - 12. kolo: USK Praha - Olomoucko 104:91 (17:24, 46:49, 77:65) Hradec Králové - Slavia Praha 85:96 (19:23, 33:46, 63:72)

 

Basketbalová liga na prahu sezony. Se Slavií, velkým favoritem a bez změn formátu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.09.2022 (13:54)     Sekcia sport

Až se v pátek rozběhne basketbalová Kooperativa NBL, hlavní otázka bude nasnadě. Skončí po osmnácti letech suverénní nadvláda Nymburka? Zřejmě ne, nicméně i tak bude liga zajímavá. Třeba díky pražské Slavii, která do nejvyšší soutěže postoupila.

 

Jen 16 kol na podzim, jaro už v lednu a nadstavba. Jak na fotbal v příští sezoně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.05.2022 (12:53)     Sekcia sport

Fotbalová liga nedělními odvetami baráže ve Vlašimi a na Bohemians skončila. Nový ročník začne za víc než dva měsíce poslední víkend v červenci a podzimní část kvůli mistrovství světa v Kataru skončí nezvykle už v první polovině listopadu. Jak bude soutěž vypadat a co nadstavba?

 

Basketbalová liga v Německu vyvrcholí turnajem v Mnichově

Zdroj Zdroj: sport.cz     04.05.2020 (21:44)     Sekcia sport

Závěrečný turnaj, kterým po skončení koronavirové pauzy vyvrcholí v omezeném formátu německá basketbalová liga, se odehraje v Mnichově. Vedení ligy dalo jeho nabídce přednost před uchazeči z Berlína, Frankfurtu a Bonnu. Nyní musí funkcionáři předložit místním úřadům ke schválení do 18. května přesný koncept včetně všech hygienických a bezpečnostních opatření.

 

Basketbalová liga mužů se bude hrát v nadcházející sezoně s baráží

Zdroj Zdroj: sport.cz     22.06.2021 (18:36)     Sekcia sport

Basketbalová liga mužů se bude hrát v nadcházející sezoně i s baráží o udržení, která se naposledy konala v ročníku 2018/19. Další ročník totiž zůstal při pandemii koronaviru nedohraný a po úpravách v uplynulé sezoně se původně naplánovaná baráž také nekonala, z nejvyšší soutěže nikdo nesestupoval. Kluby věří, že tentokrát vše proběhne beze změn.

 

Vize nového šéfa ŽBL: superfinále, víc českých hráček a olympiáda 2028

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.04.2022 (12:27)     Sekcia sport

Ženská basketbalová liga má nového šéfa. Po šestiletém období Daniela Kurucze se jím stal Radek Šír, generální manažer brněnských Žabin. „Chci, aby soutěž byla atraktivnější a vyrovnanější. Potenciál má velký,“ říká nový guvernér ŽBL. Lize mimo jiné navrhne, aby se finále hrálo jen na jeden zápas, a přál by si větší zapojení českých hráček.

 

Ligu bude hrát transgender sportovkyně. Hvězdy se bouří

Zdroj Zdroj: sport.cz     14.03.2023 (15:12)     Sekcia sport

Pořádnou bouři emocí zažehl krok, který se chystá učinit ženská basketbalová liga NBL1 South v Austrálii. Ta chce pro příští ročník umožnit klubu Kilsyth Cobras angažovat do ženského týmu transgender hráčku, která je biologickým mužem. Na sociální síti Twitter se kvůli tomu spustila vášnivá diskuze, k níž se vyjádřilo hned několik hvězd australského basketbalu.

Plzeňský mistr se rozloučil výhrou a rekordem

Liga mužů

Basketbalová NBA umožní v nové sezoně klubům šetřit zdravé hráče

POHLED: Basketbalová liga podle Václava Havla. Bavila jako už dlouho ne

Nadstavba, finále o Evropu, změny v hostování. Jak vypadá liga v příští sezoně

Basketbalová NBA po bezmála čtyřech dekádách změní dodavatele míčů

Španělská basketbalová liga by měla vyvrcholit turnajem

Sparta vystřelila výhru v derby v deseti

Všichni jdou na hranu možností, Nymburk nedostane nic zadarmo, vidí Grepl

Slovácko se naladilo vítězně na finále MOL Cupu

Na konci května se začne hrát v Izraeli fotbal, v červnu basketbal

V pátek začne liga basketbalistek, USK může vyrovnat rekord

Radikální rozhodnutí! Liga mistrů začne později, navíc se zásadně pozměněným herním formátem

Liga v Česku jako unikát. Nadstavby v cizině vypadají jinak, existují i hybridy

Basketbalová liga žen - 16. kolo:

Basketbalista Nichols uspěl s odvoláním, Děčínu bude chybět jen dva zápasy

Nadstavba začne v sobotu

Basketbalová liga mužů - 19. kolo:

Basketbalová liga mužů - 13. kolo:

ŠKORPILŮV ZÁPISNÍK: Ligová nadstavba se jeví spíše ku prospěchu

A teď nášup. Pětkrát! Co nabídne fanouškům nadstavba fotbalové ligy?

Základní část finišuje. VAR na půlce zápasů, Zlín o naději, Hradec k elitě?

Nadstavba NBL kvůli covidu potrvá déle a mírně se změní play off

Jeden na jednoho: basketbalová soutěž zná osm účastníků play off

USK přehrál Ostravu

Výsledky 14. kola ligy basketbalistek

CSAPLÁRŮV GLOSÁŘ: Nadstavba? Nejsem jejím zastáncem. Třeba prostřední skupina je blbost na entou!

Klín si poradil s Opavou

Výsledek 15. kola ligy basketbalistek

Chomutovské basketbalistky vyhrály nad Trutnovem

Basketbalistky Slavie zvítězily nad Strakonicemi

Basketbalová liga mužů

Výsledky 9. kola ligy basketbalistů

Výsledky 17. kola ligy basketbalistů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy