Špaček končí ve Frölundě a mění Švédsko za Švýcarsko

Zdroj Zdroj: idnes.cz     31.05.2022 (12:15)     Sekcia sport

Michael Špaček předčasně končí ve Frölundě a Švédsko střídá za Švýcarsko, nově bude hrát za tým Ambri-Piotta. Švédský klub na webu oznámil, že se s českým reprezentantem a držitelem bronzové medaile z letošního mistrovství světa domluvil na ukončení smlouvy. Následně Ambri-Piotta ohlásila, že s pětadvacetiletým hráčem podepsala dvouletý kontrakt. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Špaček předčasně končí ve švédské lize

Zdroj Zdroj: sport.cz     31.05.2022 (11:39)     Sekcia sport

Hokejový útočník Michael Špaček předčasně končí angažmá ve Frölundě a nově bude hrát za tým Ambri-Piotta ve Švýcarsku. Švédský klub na webu oznámil, že se s českým reprezentantem a držitelem bronzové medaile z letošního mistrovství světa domluvil na ukončení smlouvy. Následně Ambri-Piotta oznámila, že s pětadvacetiletým hráčem podepsala dvouletý kontrakt.

 

Špaček předčasně končí v angažmá v Tappaře

Zdroj Zdroj: sport.cz     19.01.2021 (19:24)     Sekcia sport

Český hokejový útočník Michael Špaček předčasně končí v angažmá ve finském celku Tappara Tampere. Severský klub na svém oficiálním webu oznámil, že se s třiadvacetiletým hráčem domluvil na ukončení smlouvy a Špaček se vrací domů.

 

Dvacítka si poradila se Švédy

Zdroj Zdroj: sport.cz     11.02.2023 (18:34)     Sekcia sport

Turnaj pěti zemí hráčů do 20 let v Ängelholmu (Švédsko): Švédsko - Česko 2:5 (0:2, 1:1, 1:2). Branky: 24. Rudslätt, 43. R. Larsson - 7. Bareš, 17. Šmajda, 36. Zavřel, 53. L. Strnad, 60. M. Přibyl. Finsko - Švýcarsko 5:0 (1:0, 3:0, 1:0). Konečné pořadí: 1. Finsko 4 zápasy/12 bodů (skóre 19:3), 2. Česko 4/6 (12:11), 3. Švédsko 4/6 (16:11), 4. Švýcarsko 4/6 (7:11), 5. Německo 4/0 (4:22).

 

Český medailista z MS předčasně končí ve švédské lize

Zdroj Zdroj: sport.cz     31.05.2022 (11:39)     Sekcia sport

Hokejový útočník Michael Špaček předčasně končí angažmá ve Frölundě a nově bude hrát za tým Ambri-Piotta ve Švýcarsku. Švédský klub na webu oznámil, že se s českým reprezentantem a držitelem bronzové medaile z letošního mistrovství světa domluvil na ukončení smlouvy. Následně Ambri-Piotta oznámila, že s pětadvacetiletým hráčem podepsala dvouletý kontrakt.

 

Švýcarsko získalo třetí titul za sebou

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.03.2023 (19:12)     Sekcia sport

Mistrovství světa v curlingu žen v Sandvikenu (Švédsko): Finále: Švýcarsko - Norsko 6:3, o 3. místo: Kanada - Švédsko 8:5. Švýcarsko získalo třetí titul za sebou a 18. celkově.

 

Po tíživém tichu ve Frölundě se Špaček upnul k reprezentaci. Se Švédy bude mít proti sobě i dva spoluhráče

Zdroj Zdroj: sport.cz     29.04.2022 (18:20)     Sekcia sport

V dresu Frölundy se Michael Špaček ke své lítosti nedočkal naplnění vítězných hokejových tužeb, v Lize mistrů i ve švédském play off ambiciózní klub vypadl v semifinále. Při nepodařeném českém olympijském vystoupení zasáhl 25letý útočník kvůli covidu až do rozehraného turnaje. O to větší touhu má spravit si chuť účastí na MS v Tampere.

 

Češi padli na ME v curlingu s Nizozemskem

Zdroj Zdroj: sport.cz     23.11.2023 (23:07)     Sekcia sport

Mistrovství Evropy v curlingu v Aberdeenu: Muži: Nizozemsko - Česko 10:7. Konečné pořadí po základní části: 1. Itálie 9 výher/0 porážek, 2. Skotsko 7/2, 3. Švýcarsko 6/3, 4. Švédsko 6/3, 5. Norsko 6/3, 6. Německo 4/5, 7. Nizozemsko 3/6, 8. Česko 2/7, 9. Turecko 1/8, 10. Finsko 1/8. Páteční semifinále: Itálie - Švédsko, Skotsko - Švýcarsko. Ženy: Česko - Německo 9:8 v dodatečném endu. Konečné pořadí po základní části: 1. Švýcarsko 9/0, 2. Itálie 7/2, 3. Švédsko 6/3, 4. Norsko 6/3, 5. Skotsko 5/4, 6. Estonsko 3/6, 7. Dánsko 3/6, 8. Turecko 2/7, 9. Česko 2/7, 10. Německo 2/7. Semifinále: Švýcarsko - Norsko 8:3, Itálie - Švédsko 11:2.

 

Florbalistky podlehly Švédsku

Zdroj Zdroj: sport.cz     28.10.2022 (21:34)     Sekcia sport

Euro Floorball Tour žen v Uppsale (Švédsko): Švédsko - Česko 9:6 (1:2, 3:3, 5:1) Finsko - Švýcarsko 3:4 (0:1, 0:1, 3:2). Juniorky: Švédsko - Česko 5:3 (2:1, 3:1, 0:1).

 

Lenc předčasně končí ve Frölundě, dohodl se na rozvázání smlouvy

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.11.2022 (20:08)     Sekcia sport

Radan Lenc ukončil po vzájemné dohodě předčasně své angažmá ve švédské Frölundě. Jedenatřicetiletý hokejový útočník do klubu přišel v únoru z KHL z Chabarovsku a v dubnu podepsal dvouletou smlouvu. O jeho odchodu informoval klub na svém webu.

 

Hokejový útočník Špaček mění dres

Zdroj Zdroj: sport.cz     19.03.2024 (14:57)     Sekcia sport

Útočník Michael Špaček mění ve švýcarské hokejové lize dres a nově bude hrát za Servette Ženeva. Šestadvacetiletý český reprezentant, o jehož služby měla v minulých měsících zájem i Sparta, podepsal v novém působišti dvouletou smlouvu. Klub o jeho příchodu informoval na svém webu.

Sedmnáctka ovládla turnaj ve Finsku

Finky ovládly turnaj bez ztráty bodu

Útočník Špaček mění ve Švýcarsku působiště, nově oblékne dres Ženevy

Reprezentant Špaček si zvyká na Švédsko: Varovali nás, do jakých čtvrtí bychom neměli chodit

Sedmnáctka přehrála Švýcarsko

Švédsko otočilo zápas se Švýcarskem a zvítězilo v prodloužení

Češi na ME v curlingu podlehli Švýcarsku

Slovenky na MS U18 ve čtvrtfinále podlehly Švédsku

Češi na ME v curlingu porazili Turky

Slovenské florbalistky vydřely na MS těsnou výhru nad Norkami

MS hokejistek do 18 let v Madisonu (USA):

Švýcarsko na Hlinka Gretzky Cupu vysoko podlehlo Švédsku

Češi podlehli Finům

Lenc po dohodě předčasně skončil ve Frölundě

Čeští hokejisté do 18 let utrpěli debakl s USA

Špaček dveře před Amerikou nezavřel. Musí to ale mít hlavu a patu, říká

MS juniorů v klasickém lyžování ve Whistleru

V Třinci končí Stránský, Špaček i Gernát. Je to cena za úspěch, říká manažer Peterek

Útočník Lenc bude pokračovat v angažmá ve švédské Frölundě

Útočník Lenc mění ve Švédsku působiště

Americká osmnáctka si poradila s Finy

Švédové si poradili se Švýcary

Obhájkyně titulu z Norska postoupily na ME v házené hladce ze základní skupiny

České florbalistky na EFT v Ústí nad Labem porazily Švýcarsko

Dvacítka podlahla Švýcarsku

Hokejistky poprvé na turnaji ve Füssenu neuspěly

Kanadští junioři zdemolovali Švýcarsko, Byfield zazářil šesti body

Špaček se připojil k týmu

Čeští mladíci přehráli Švýcarsko

Švédsko potvrdilo roli favorita, rozhodlo v přesilovkách

Švédové na úvod Švýcarských her udolali Švýcary

Kanaďanky ve finále MS do 18 let deklasovaly Švédsko

Do reprezentace jedině se Strakou. Práce nebude kolidovat s Plzní, tvrdí Špaček

HOKEJ ONLINE: Lotyšsko zkusí na MS zkrotit outsidera, v akci bude i Švédsko

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy