Zlínští hokejisté uspěli v Šumperku. Vsetín, Kolín a Přerov jsou na čele

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.09.2022 (20:45)     Sekcia sport

Zlínští hokejisté po úvodní domácí porážce s Kolínem 1:4 vyhráli v 2. kole první ligy v Šumperku 4:2 a připsali si první body v druhé nejvyšší soutěži po sestupu z extraligy. Suverénní zůstávají Vsetín, Kolín a Přerov. Vsetín zvítězil na ledě Poruby 4:1, Kolín doma zdolal Prostějov 5:3 a Přerov také na vlastním ledě porazil Třebíč 5:2. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Zlín po úvodní porážce zabral. Vsetín, Kolín a Přerov jsou bez ztráty

Zdroj Zdroj: sport.cz     17.09.2022 (20:47)     Sekcia sport

Hokejisté Zlína po úvodní domácí porážce s Kolínem 1:4 vyhráli v 2. kole první ligy v Šumperku 4:2 a připsali si první body v druhé nejvyšší soutěž po sestupu z extraligy, kterou opustili po 42 letech. Suverénní zůstávají Vsetín, Kolín a Přerov. Vsetín zvítězil na ledě Poruby 4:1, Kolín doma zdolal Prostějov 5:3 a Přerov také na vlastním ledě porazil Třebíč 5:2.

 

Vsetín zdolal béčko Pardubic a zůstal stoprocentní, Jihlava stále bez výhry

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.09.2022 (21:29)     Sekcia sport

Hokejisté Vsetína zvítězili ve 3. kole první ligy doma nad Pardubicemi B 3:1 a bez ztráty bodu vedou tabulku. Bez porážky zůstávají také druhý Kolín a třetí Přerov, oba celky ale utrpěly první ztrátu v sezoně. Kolín vyhrál v Litoměřicích 6:5 v prodloužení a Přerov zdolal po obratu Slavii 3:2 po samostatných nájezdech.

 

Vsetín v prvoligovém šlágru vyhrál ve Zlíně, bez porážky je i Kolín

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.09.2022 (19:51)     Sekcia sport

Zlínští hokejisté na domácím ledě nedali Vsetínu ani gól a v prvoligovém derby koušou porážku 0:2. Hosté mají plný počet bodů a soutěž vedou. Následuje Kolín, který má jen o bod méně a ve 4. kole urval vítězství 3:2 nad Třebíčí.

 

Hokejisté Vsetína porazili Pardubice B a jsou v první lize suverénní

Zdroj Zdroj: sport.cz     21.09.2022 (20:46)     Sekcia sport

Hokejisté Vsetína zvítězili ve 3. kole první ligy doma nad Pardubicemi B 3:1 a bez ztráty bodu vedou tabulku. Bez porážky zůstávají také druhý Kolín a třetí Přerov, oba celky ale utrpěly první ztrátu v sezoně. Kolín vyhrál v Litoměřicích 6:5 v prodloužení a Přerov zdolal po obratu Slavii 3:2 po samostatných nájezdech. Bez výhry je stále vítěz minulého ročníku druhé nejvyšší soutěže Jihlava, která podlehla Zlínu 1:2 po samostatných nájezdech. Berani, kteří sestoupili z extraligy po 42 letech, po úvodní prohře s Kolínem podruhé za sebou uspěli.

 

Hokejisté Třebíče vyhráli v Prostějově, uspěly i Litoměřice a Vsetín

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.10.2021 (21:21)     Sekcia sport

Hokejisté Třebíče vyhráli v 17. kole první ligy v Prostějově 2:1 a drží si v čele tabulky stále sedmibodový náskok před druhými Litoměřicemi, které zvítězily v Havířově 3:1. Třetí Vsetín vyhrál v Šumperku 7:2 a čtvrtá Jihlava zvítězila na ledě beznadějně poslední Kadaně 5:2.

 

Zlínští hokejisté přehráli ve valašském derby v první lize Vsetín

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.02.2024 (20:41)     Sekcia sport

Zlínští hokejisté porazili v předehrávce 48. kola první ligy doma ve valašském derby druhý Vsetín 4:3 a po druhé výhře z posledních šesti zápasů si upevnili šesté místo. Obhájce triumfu v druhé nejvyšší soutěži v repríze finále uspěl potřetí za sebou.

 

Hokejisté Poruby jsou v semifinále, Jihlava neuspěla v Litoměřicích

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.03.2021 (20:48)     Sekcia sport

Hokejisté Poruby zdolali ve čtvrtém čtvrtfinále první ligy Přerov 2:1 a po vítězství 4:0 na zápasy jsou v semifinále. Krok od postupu jsou Kladno, Vsetín a Litoměřice. Kladenští Rytíři získali vedení 3:1 na utkání díky výhře na Slavii 4:2. Vsetín zdolal doma Vrchlabí 3:1 a Litoměřice na vlastním ledě porazily Jihlavu 5:2.

 

Vsetín opět vyhrál a dál vede první hokejovou ligu

Zdroj Zdroj: sport.cz     27.12.2022 (20:45)     Sekcia sport

První hokejová Chance liga - 32. kolo: Frýdek-Místek - Přerov 3:2 po SN (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0) Jihlava - Vsetín 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) Poruba - Sokolov 4:2 (1:0, 2:1, 1:1) Zlín - Prostějov 6:1 (1:0, 2:1, 3:0) Kolín - Slavia Praha 1:5 (1:1, 0:1, 0:3) Pardubice B - Třebíč 2:5 (1:3, 0:2, 1:0) Šumperk - Litoměřice 6:3 (3:1, 1:1, 2:1)

 

Hokejisté Poruby po výhře v Šumperku předstihli v čele první ligy Třebíč

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.01.2023 (20:43)     Sekcia sport

Hokejisté Poruby vyhráli v 38. kole první ligy na ledě předposledního Šumperku 6:1 a posunuli se do čela tabulky o bod před Třebíč, která prohrála v Litoměřicích 1:2. Ostravané mají navíc ještě zápas k dobru. Třetí Vsetín doma podlehl pražské Slavii 2:5. Zabral dvanáctý Zlín, který doma zdolal Frýdek-Místek 3:2 a pozicím pro předkolo play off se přiblížil na pět bodů.

 

Hokejisté Zlína po třech prohrách zabrali, Litoměřice jsou v první lize druhé

Zdroj Zdroj: sport.cz     04.12.2022 (18:27)     Sekcia sport

Hokejisté Zlína zdolali v předehrávce 27. kola první ligy doma jedenáctý Kolín 4:3 v prodloužení a radovali se poprvé po sérii tří porážek. Berani, kteří letos po 42 letech sestoupili z extraligy, si upevnili deváté místo v tabulce. Na druhou pozici o dva body před Vsetín se posunuly Litoměřice, které doma zdolaly Přerov 2:1.

Hokejisté Zlína zabrali po třech prohrách, Litoměřice jsou v první lize druhé

Hokejisté Zlína padli i v Třebíči a jsou v první lize předpolední

Hokejisté Zlína prohráli v Třebíči a jsou v první lize předpolední

Zlínští hokejisté prohráli v derby ve Vsetíně a v první lize jsou dvanáctí

Hokejisté Slavie prohráli prvoligovou přestřelku v Porubě

Vsetín utrpěl první ztrátu s Jihlavou, o neporazitelnost přišel i Přerov

Vedoucí Vsetín utrpěl první ztrátu s Jihlavou, o neporazitelnost přišel i Přerov

Hokejisté Poruby se po obratu udrželi v čele první ligy, dotáhla se na ně Třebíč

Hokejisté Poruby jsou prvními semifinalisty první ligy

Hokejisté Poruby si s chutí zastříleli a dál vedou první ligu

Poruba si v hokejové Chance lize zastřílela, v čele se utrhly Litoměřice

Slavia vyzrála na lídra z Poruby, o gól vyhráli i hokejisté Kladna

Hokejisté Vsetína jako jediní v první lize prohráli doma

Poruba se po obratu udržela v čele první ligy, dotáhla se na ni Třebíč

První hokejová liga - 20. kolo:

Kladno porazilo poslední Kadaň a vede, nezaváhal ani druhý Přerov

Vsetín dál vládne beze ztráty, neporažení jsou i přerovští hokejisté

První hokejová liga - 9. kolo:

První hokejová liga - 51. kolo:

Slavia senzačně otočila zápas v první hokejové lize, prohrávala už o tři branky

Hokejisté Třebíče zdolali Vsetín a v čele první ligy vystřídali Porubu

První hokejová Chance liga - 13. kolo:

Sokolov a Prostějov jsou v semifinále, Vsetín a Přerov si vynutily páté duely

Litomeřice se vyšláply na druhou Třebíč

Další dva semifinalisté první ligy jsou jasní

Zlínští i vsetínští hokejisté jsou opět na suchu, upínají se k ledu

První hokejová Chance liga - 49. kolo:

Slavia podlehla Porubě

Hokejisté Poruby porazili Jihlavu a stále vedou první ligu před Třebíčí

První hokejová liga - 43. kolo:

Poruba prohrála s Prostějovem

Výsledky 19. kola první hokejové ligy

První hokejová Chance liga - 42. kolo:

Lídr první ligy se nemění. Třebíč vede o sedm bodů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy