Nymburk opět prohrál

Zdroj Zdroj: sport.cz     29.12.2022 (19:15)     Sekcia sport

Nymburk - Pardubice 68:76 (19:16, 38:36, 52:53) Nejvíce bodů: Lockett 17, Palyza 15, Watson 14 - Šafarčík 17, Vyoral a Rikič po 13. 18:00 Děčín - Kolín. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Nymburk prohrál v Děčíně, Opava v souboji o druhé místo udolala Ústí

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.03.2024 (21:18)     Sekcia sport

Jistý vítěz dlouhodobé části basketbalové ligy Nymburk podruhé v sezoně prohrál v Děčíně. Severočeši ve 13. kole nadstavby zvítězili 88:83 a do play off půjdou ze čtvrtého místa. V přímém souboji o druhou příčku Opava udolala Ústí nad Labem po prodloužení 88:85 a po třetím vítězství za sebou se posunula před Slunetu v tabulce.

 

Nymburk poprvé prohrál, obrat v Praze dovršila poslední sekunda

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.09.2023 (20:15)     Sekcia sport

Nymburští basketbalisté podlehli ve třetím ligovém kole na palubovce USK Praha košem se závěrečným klaksonem. Vítězství domácích nad osmnáctinásobným českým šampionem 75:73 zařídil Matt Johnson, který byl s 18 body nejlepším střelcem utkání. Nymburk utrpěl první porážku v sezoně.

 

Nymburk prohrál těsný zápas v Děčíně a opět přepustil vedení v tabulce Brnu

Zdroj Zdroj: sport.cz     16.02.2023 (00:28)     Sekcia sport

Basketbalisté Nymburka v lize po třech výhrách za sebou podlehli v bouřlivé kulise v Děčíně 68:70 a opět přepustili první místo v tabulce Brnu. To naopak ve 3. kole nadstavby poprvé uspělo a Ostravu na domácí hřišti deklasovalo 91:55. Po jedenácti ligových zápasech skončila vítězná série Ústí nad Labem, které prohrálo v Pardubicích 74:90.

 

Nymburk prohloubil krizi Pražanům, ukázali se Ross a posila Routt

Zdroj Zdroj: idnes.cz     08.01.2022 (19:45)     Sekcia sport

Nymburk coby jistý vítěz základní části basketbalové ligy v posledním domácím utkání porazil USK Praha 97:71. Zatímco sedmnáctinásobní čeští šampioni zvítězili od listopadové porážky v Opavě poosmé za sebou, čtvrtý tým tabulky prohrál čtvrté z poslední pěti utkání.

 

Nymburk prohrál šlágr s Brnem a přenechal soupeři triumf v základní části NBL

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.01.2023 (17:47)     Sekcia sport

Brněnští basketbalisté poprvé v klubové historii porazili v nejvyšší soutěži Nymburk a po vítězství 83:79 na jeho palubovce si po předposledním 21. kole zajistili prvenství v základní části. Obhájci titulu prohráli nezvykle už posedmé v sezoně a poprvé od ročníku 2002/03 nepůjdou do nadstavby z prvního místa.

 

Nymburk v posledním domácím utkání základní části porazil basketbalisty USK

Zdroj Zdroj: sport.cz     08.01.2022 (19:34)     Sekcia sport

Už jistý vítěz základní části ligy basketbalistů Nymburk v posledním domácím utkání porazil USK Praha 97:71. Zatímco sedmnáctinásobní čeští šampioni zvítězili od listopadové porážky v Opavě poosmé za sebou, čtvrtý tým tabulky prohrál čtvrté z poslední pěti utkání.

 

Nymburk po týdnu opět porazil Brno, Olomoucko ukončilo čekání na výhru

Zdroj Zdroj: idnes.cz     29.12.2020 (20:38)     Sekcia sport

Vedoucí celek basketbalové ligy Nymburk po týdnu opět porazil Brno, na domácí desetibodovou výhru navázal na palubovce soupeře vítězstvím 101:92. Brňané po třetí porážce z posledních čtyř zápasů klesli na páté místo za Kolín, který i díky trojkové smršti deklasoval v Ostravě předposlední Novou huť 110:85. Po třinácti porážkách se dočkalo druhé výhry v sezoně poslední Olomoucko, v Pardubicích Hanáci zvítězili 88:76.

 

Brněnský lídr NBL polehl doma Opavě, Nymburk deklasoval poslední Hradec

Zdroj Zdroj: sport.cz     14.01.2023 (17:14)     Sekcia sport

Basketbalisté vedoucího Brna našli po sedmi ligových zápasech přemožitele a na domácí palubovce v sobotu podlehli Opavě vysoko 76:95. V tabulce jsou stále první, za ně se posunul Nymburk, který v 18. kole uštědřil debakl 101:59 poslednímu Hradci Králové. Mistrovský tým po nebývalé sérii tří porážek vyhrál v NBL podruhé za sebou a předstihl díky lepšímu skóre Děčín, který prohrál v Ostravě 78:87.

 

Nymburk prohrál v Děčíně a basketbalovou ligu znovu vede Opava

Zdroj Zdroj: sport.cz     06.01.2024 (21:58)     Sekcia sport

Basketbalisté Nymburka nenavázali na vítězství nad mistrovskou Opavou a po porážce v Děčíně 66:83 po třech dnech znovu pustili obhájce titulu do čela ligy. Slezané totiž ve 20. kole zdolali Kolín 89:82 a vrátili se na vítěznou vlnu, ze které je ve středu Nymburk po devíti zápasech srazil. Nejlepší aktuální formu má právě Děčín, tým českého vicemistra vybojoval sedmou výhru v řadě a minimálně do neděle se posunul na třetí místo tabulky.

 

Basketbalisté Brna opět prohráli, jeho pronásledovatelé Nymburk a Děčín uspěli

Zdroj Zdroj: sport.cz     18.01.2023 (21:38)     Sekcia sport

Vedoucí mužstvo ligy basketbalistů Brno prohrálo podruhé za sebou, v 19. kole podlehlo 90:92 v Ústí nad Labem, které si naopak připsalo už sedmou výhru v řadě. K lídrovi se tak přiblížili jeho dva nejbližší pronásledovatelé Nymburk a Děčín, kteří dnes oba doma zvítězili.

Opavští basketbalisté jsou opět ve finále a zkusí potrápit Nymburk

Nymburk slaví v Lize mistrů druhou výhru

Nymburk znovu nemusí být šampion, tuší šéf Děčína. I Válečníci chtějí titul

Nymburk opět prohrál, doma podlehl Brnu, opavští obhájci mají čtvrtou výhru

Nymburk opět prohrál. Doma podlehl Brnu, které slaví první vítězství

Senzace: Nymburk prohrál v lize s nováčkem

Nymburk v poháru zvítězil nad Pískem

Nymburk v případě postupu v Lize mistrů čekají opět boje ve skupině

Nymburk znovu prohrál v Děčíně, čelo přepustil Brnu. Ústí skončila vítězná série

V pátek padnou v Brně první koše. Začíná liga basketbalistů

Medveděv prohrál v Monte Carlu s Chačanovem, opět se hádal s rozhodčím

Klammert na judistickém Masters v Dauhá opět prohrál s Clergetem

Nymburk ani napodruhé neporazil Kolín, v NBL prohrál potřetí za sebou

Řím prohrál další derby, Dybala je opět zraněný

Děčín a Nymburk? Nastejno. Nepotvrdili jsme, že máme lepší tým, mrzí kouče Ústí

Nymburk prohrál v Lize mistrů i podruhé

Nymburk prohrál ve čtvrtfinále LM v Aténách s AEK 82:94

Nymburk se trápí. Znovu padl s Kolínem a v NBL prohrál potřetí za sebou

Nymburk jasně vyhrál

Nymburk si připsal výhru

Nymburk deklasoval Kolín

Nymburk vyhrál v Ústí

Opava semlela Nymburk. Něco takového se nám ani nezdálo, tvrdí Švandrlík

Nováček doma opět selhal, těsně prohrál

Nymburk prohrál v Ústí a přepustil vedení v lize basketbalistů Opavě

Nymburk zdolal Zaragozu

Nymburk vyhrál nad Zaragozou a ovládl osmifinálovou skupinu LM

Nymburk vyzve ve finále basketbalové ligy Opava

Baník Ostrava opět prohrál doma s Plzní. O víkendu navíc nastoupí na hřišti Mladé Boleslavi

Basketbalový Nymburk vypověděl smlouvu Pumprlovi

Nymburk podruhé porazil Ústí

Nymburk těsně zdolal Brno

Zkusíme Nymburk nachytat, slibuje manažer ústeckých basketbalistů

Další ztráta pro Nymburk. Z klubu odchází Američan Harding, nejužitečnější hráč ligy

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy