Průměrný smartphone má displej jako žádný jiný. Recenze TCL 40 Nxtpaper

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.11.2023 (00:00)     Sekcia věda a technika

Smartphone střední třídy TCL 40 Nxtpaper je výjimečné zařízení. A to i přesto, že jeho výbava je v podstatě takový lepší základ a ničím mezi mnoha konkurenty nevyniká. Tedy, až na displej. Jeho nezvyklá technologie totiž zajišťuje dobrou čitelnost bez odlesků a skvělý komfort pro oči. A to může být pro mnohé rozhodující. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Výjimečné přístroje mají displej, který jinde nenajdete. Jsou jako papír

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.11.2023 (00:00)     Sekcia veda-a-technika

Čínská společnost TCL se často a hodně chlubí svými výtvory a pokusy na poli displejů. A některé její kreace se dostanou i do praxe, jako třeba technika Nxtpaper. Tablet TCL Nxtpaper 11 a smartphone TCL Nxtpaper Phone mají díky ní možná ty nejpříjemnější displeje, na které dnes u mobilních zařízení vůbec narazíte.

 

Nový smartphone má revoluční displej. Přitom bude levný

Zdroj Zdroj: idnes.cz     31.08.2023 (00:00)     Sekcia veda-a-technika

Společnost TCL představila další ze svých mnoha inovací na poli displejů. Tentokrát se ovšem již nedíváme na prototyp, ale na produkční smartphone, který si budou moci zanedlouho koupit i zákazníci v České republice. TCL 40 Nxtpaper má jedinečný displej, na který je radost se dívat. A cena telefonu přitom zůstává při zemi.

 

Je to ideální levný tablet nejen do postele. Recenze TCL Nxtpaper 11

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.01.2024 (00:00)     Sekcia veda-a-technika

Matné displeje jsou v mobilních zařízeních skutečně neobvyklou záležitostí. V poslední době se však na ně soustředí společnost TCL, která matný displej dala do vínku už několika svým tabletům a nově i mobilnímu telefonu. Nový Nxtpaper 11 je praktickým cenově dostupným tabletem.

 

Nejdražší smartphone na trhu má jen průměrný fotoaparát, ukázal test

Zdroj Zdroj: idnes.cz     12.12.2020 (01:03)     Sekcia veda-a-technika

V testu fotomobilů organizace DxO Mark se nově objevil i špičkový Samsung Galaxy Z Fold 2. Jeho hlavním lákadlem je ohebný displej, schopnosti fotoaparátu prioritou nebyly. Avšak coby špičkový smartphone musí Z Fold 2 fotit dobře, a to výsledky testu potvrzují. Ale prostor pro zlepšení tu určitě je.

 

TCL láká na brýle místo televize a levný 5G smartphone

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.06.2021 (01:08)     Sekcia veda-a-technika

Čínská značka TCL pokračuje ve snaze usadit se na globálním trhu se smartphony namísto původně používané značky Alcatel. Součástí plánu je například chystaný 5G smartphone s příznivou cenou, ale také zajímavé příslušenství: brýle, které v podstatě nahradí televizi či jiný displej.

 

iPhone si na chvíli oddychne. Novým hitem kopírovačů je svítící mobil

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.08.2023 (00:00)     Sekcia veda-a-technika

Značka Tecno představila pro vybrané trhy smartphone Pova 5 Pro. Jde o poměrně průměrný smartphone, ovšem až na jeden zajímavý detail. Na zádech má několik proužků se svítícími diodami podobně jako smartphony Nothing.

 

Levný 5G smartphone s obrovským displejem a velkou baterií. Test Nokie G50

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.02.2022 (01:08)     Sekcia veda-a-technika

Nokia G50 je smartphone, který je až extrémně spojen s číslem 5. Má ho v názvu, podporuje sítě 5G a také stojí asi 5,5 tisíce korun. Má i další lákadla, jako obří displej a obecně dovede ve své cenové kategorii zaujmout. Ovšem není bez určitých úskalí.

 

Chtějí smartphone s výklopným flexibilním displejem. Ale proč?

Zdroj Zdroj: idnes.cz     12.03.2022 (06:03)     Sekcia veda-a-technika

Samsung si patentoval další netradiční zařízení. Na první pohled jde o běžně vypadající smartphone, klame však tělem. Působí, jako by měl v horní části displej přehnutý až na záda, ve skutečnosti je to „výběžek“ flexibilního displeje, který lze podle potřeby překlopit dopředu. Zajímavé, leč v praxi nepraktické řešení.

 

Dva cenově dostupné tablety: jeden má 5G, druhý úžasný displej

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.12.2023 (00:00)     Sekcia veda-a-technika

Mezi cenově dostupnými tablety je nabídka taková celkově šedivě průměrná. Ale z této šedi průměru přeci jen některé přístroje vystupují. Je to i příklad modelů T-Mobile T Tablet a TCL Nxtpaper 11. Každý má svůj vlastní trumf a dovede překvapit i v porovnání s podstatně dražšími kousky.

 

Láká na displej a eleganci, stojí však dost peněz. Test TCL 20 Pro 5G

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.07.2021 (01:08)     Sekcia veda-a-technika

Solidní výbava, elegantní vzhled, ale také poněkud prémiová cena. Takové je TCL 20 Pro 5G, povedený smartphone střední třídy, který se zákazníkům rozhodně nepodbízí. Možná by to tak mohl být dobrý tip pro ty, kdo chtějí trochu nezvyklý smartphone, který nemá úplně každý.

Málo známá značka má prémiový smartphone 2. generace. Láká na displej

Má mouchy, ale tento návrat potěší. Recenze HTC U23 Pro

Displej se bude rolovat do hranolu. Telefon připomíná raritní nokii

Jiný takový smartphone jen tak nekoupíte. Je miniaturní a navíc odolný

Historie se opakuje. Novému smartphonu zase zelená displej

Galaxy S21 by mohl dostat kameru pod displej. Samsung už to testuje

Supersmartphone bude mít skvělý displej i dosud nevídaný 200Mpix foťák

Pokud zůstanete v Turecku déle, tak se váš telefon prodraží o 16 200 Kč

Takto dělají smartphone Japonci. Má obří snímač a displej snů

Jiný tak výkonný smartphone za 6 000 korun, jako je nové poco, nenajdete

Xiaomi má vizi skládacího smartphonu, který nemá druhý displej

LG opět koketuje s rolovacím smartphonem. Ale jinak, než bychom čekali

Huawei to nevzdává a přiveze nový smartphone. Bude to jeho klíčový model

Nové hodinky od Applu nafoukly displej. Už na něm napíšete i textovku

I takto Xiaomi vidí rolovací smartphone. Jako mobil vůbec nevypadá

Nokia chystá první smartphone s kamerou pod displejem

Skládací budoucnosti iPhone patrně neunikne. Takto by vypadal jako véčko

Velký displej a čtečka otisků. Tak by dnes vypadala legendární nokia

Asociace: Hypotéka na byt je o polovinu vyšší než průměrný měsíční nájem

Smartphone s bezdrátovým nabíjením je levný. Dostanete i sluchátka

Další výkonná mašina za zajímavou cenu. Test Poco F5 Pro

Jedovatě zelený smartphone se chce stát postrachem trhu

Je to monstrum mezi chytrými hodinkami. A navíc skoro k ničemu

Mobil jako neprůstřelná vesta. Ukrajinskému vojákovi zachránil život

Tváří se jako no name smartphone, přitom je to velká rarita

Analýza: Průměrný Čech by při omezení zlozvyků ušetřil 3000 Kč měsíčně

Luxusní a jako žádný jiný: Třináct výjimečných zakázkových Rolls-Royců za rok 2021

Fascinující displej přetéká přes hranu a ještě se ohýbá

Žádný telefon se blíží, prodávat se začne za měsíc. Nic se o něm neví

Blíží se zcela průhledný smartphone? Samsung si ho nechal patentovat

Sametový smartphone klame tělem. Tváří se jako špička, ale míří níž

Možná nejlepší letošní smartphone můžete chtít, ale asi ho mít nebudete

Vypadá jako běžně prodávaný smartphone, ale je to výjimečný telefon

Xiaomi ukázalo nejlepší fotomobil na světě. Má dokonce dva displeje

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy