Několik tipů na moderní pánské boty pro slunný podzim

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     22.10.2021 (11:40)     Sekcia zajímavosti

Podzim zatím vypadá z hlediska počasí velmi dobře. Užívat si můžeme spousty slunných dní a relativně teplého počasí. Tomuto trendu se vyplatí přizpůsobit i z hlediska oblečení a obuvi. Vystačíte si pouze s menším množstvím vrstev a provětrat můžete také podzimní boty. Případně není problém pořídit si nové, které letos ještě využijete. Nabídka je poměrně bohatá a na celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Šijí boty z rejnoka i krokodýla. Čeští ševci jsou samouci, ale umějí zázraky

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.11.2021 (15:00)     Sekcia zajimavosti

Není to jen oblečení, které prozrazuje, kdo jsme a co máme rádi. Ale také to, jaké boty nosíme, je vizitka, na které bychom si měli dávat záležet. Podle pražských ševců a designérů nejsou boty na míru přehnaný luxus, ale důkaz, že si vážíme poctivého řemesla a chceme opravdovou kvalitu.

 

VIDEO: Jako z Růžového pantera. Ind vynalezl střílející boty

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.01.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Nejsou příliš vzhledné, mají však šlechetné poslání. Střežit státní hranici. A jsou obdařené skoro zázračnými možnostmi. Boty velmi kreativního indického vynálezce Shyama Chaurasii dokážou pomocí zvukových vln vysledovat nepřátelské elementy. A střílet.

 

Barefoot boty z pohledu lékařky a fyzioterapeutky

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     26.09.2022 (01:18)     Sekcia zajimavosti

Nejprve je dobré si říci, co to vlastně je barefoot obutí. Tyto boty mají simulovat chůzi naboso, odtud také anglický výraz barefoot (bosá noha). Jejich základními vlastnostmi jsou – dostatečný prostor pro chodidlo a prsty, tenká, měkká a flexibilní podrážka, která umožňuje vnímat povrch, po kterém chodíme a nulový drop, neboli pata i špička v

 

NASA vyvíjí nejlepší boty v dějinách pro účastníky mise na Měsíc

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     19.09.2023 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Snímek otisku boty Buzze Aldrina na Měsíci patří mezi kultovní. Na povrchu věčného souputníka Země se dnes nachází stovky stop, které tam zanechalo 12 astronautů mise Apollo mezi roky 1969 až 1972. Bez větru a deště tam zůstanou miliony let. Nyní se NASA připravuje na návrat člověka na Měsíc, při kterém nesmí chybět, vedle nových

 

Podzim je konečně tady. Jaké kousky naleznete v aktuální kolekci značky Tommy Hilfiger?

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     07.11.2022 (13:00)     Sekcia zajimavosti

Podzim je definitivně tady, a tak nastává nejvyšší čas doplnit naše šatníku o trendy pohodlné podzimní kousky. Ať už dáváte přednost minimalismu, eleganci či mírné extravaganci, letos si přijdete určitě na své. Co se bude během letošního podzimu skutečně nosit? Podzim se z hlediska módy řadí mezi nejoblíbenější část roku. Málokteré období totiž nabízí takové

 

Je libo garsonku, nebo 3+1?

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     11.08.2022 (10:00)     Sekcia zajimavosti

3D tisk ušel za několik málo let skutečně dlouhou cestu, moderní technologie umožňuje tisknout trojrozměrné objekty pomocí naprogramované předlohy. 3D tisk se vyvinul až tak, že dnes již touto technologií dokážeme postavit i dům. Ať už se jedná o bungalov, či o několika patrovou budovu, 3D tisku se nekladou v tomto ohledu meze. V posledních

 

Válečné filmy versus realita: co dráždí veterány na Hollywoodu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.12.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Jsou jedním z nejrozšířenějších žánrů, nabízejí bezpočet pohledů na moderní bitevní vřavy, samozřejmě hodně akční podívané, dramatu, heroických činů. Jenže mnohé válečné filmy spojuje několik faux pas, nad nimiž skuteční veteráni obracejí oči v sloup.

 

Čím vybavit naši moderní domácnost?

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     28.06.2022 (12:00)     Sekcia zajimavosti

Chcete-li jít s dobou, bude to chtít i moderní vybavení naší domácnosti. Na následujících řádcích vám tak povíme, co vše bychom měli do našich domácností zakomponovat, abychom ušetřili nejen náš čas, ale i peníze. Zároveň vám dáme užitečné rady a tipy na konkrétní výrobky, které váš domov zútulní. Čtěte a inspirujte se! Jaké domácí spotřebiče

 

Přenosná sauna, vibrační pásy. Moderní doba šla na fitness sofistikovaně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.11.2023 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Zapomeňte na starověké pytle s pískem, kamenná závaží, železné koule, těžké kužele. Moderní doba šla na fitness, kondici a zdraví sofistikovaněji. Ne vždy účinněji, zato efektněji, leckdy s nádechem bizarnosti, téměř vždy se srdcařskou vírou v pokrok a sílu technologií.

 

7 tipů, jak si získat a udržet důvěru klienta

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     04.03.2024 (07:00)     Sekcia zajimavosti

Důvěra je základním stavebním kamenem každého vztahu. A ve vztahu s klienty to platí dvojnásob. Jenže získat si důvěru klientů, a hlavně si ji udržet, není úplně jednoduché. Sepsali jsme pro vás 7 tipů, které vám pomůžou s budováním dlouhodobých vztahů s klienty.  1. Poznejte své klienty a jejich hodnoty Jak chcete klientovi nabídnout to nejlepší řešení,

Pozor na kyberšikanu!

Moderní technologie chrání kulturní památky

Moderní léčba pro tisíce pacientů

Na panské vstup zakázán. Kolem soukromých obor rostou spory

Pánská kožená bunda – druhy a navrhované střihy

VIDEO: Ovladač do ruky a vznést se nad vodu. Zkusili jsme elektrické prkno

Budoucností textilního průmyslu je kůže z hub

Trichromatická teorie: Jak vlastně vnímáme barvy?

Tisíce mrtvých. Jedovatá mlha zabíjela během londýnského adventu

5 tipů pro plavkovou sezónu

Móda jako ze sci-fi filmu: V hlavní roli avatar

Zabíjím se. Věřím, že jsem nesmrtelný. Prokletý Baudelaire dožíval v bolesti

7 tipů, jak si udržet zdravé ledviny

8 tipů, jak na video na sociální sítě

Jak ven z deprese: funguje jóga, říká studie

Na povrch „vyplavaly“ nové souvislosti

Příběh za memem: Chytrákovy nejlepší špatné rady probouzí kritické myšlení

Rozmach slovenských kasin mezi českými hráči

Jaká tajemství skrýval Amenhotep I.?

Nanotechnologie znali už staří Římané

Jak se víc odvázat. Následujte 5 tipů, jak posílit svou spontaneitu

Jak může vypadat moderní obývací pokoj?

Útok vlastními exkrementy. Ponorku U-1206 zaskočily lapálie s toaletou

Řádění vraha Ondreje Riga. Půldruhého roku obcházel Bratislavou strach

Židle navržená pomocí umělé inteligence

Snaha o zdolání „informační blokády“ u pacientů s Parkinsonem

Na rase psa nezáleží

Slovenské casino pro české hráče a oblíbenost na trhu

E.T. čeká na aukci. Prodat se má až za tři miliony dolarů

Pětiminutovou chůzí ke zdraví

Jaký je vztah lidstva k planetě?

Muži v Česku rostou v moderní otce.Pečují o nemocné děti a vodí je do školy

Poznejte otce moderní sériové výroby

VIDEO: Úprava šourku, hranatá brada. Trendy mužského zkrášlování

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy