Druhá generace ID.3: Lepší po všech stránkách

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     02.12.2022 (11:00)     Sekcia zajímavosti

Volkswagen představí na jaře 2023 už druhou generaci ID.3. A protože je o „trojky“ velký zájem, montážní linky v německém Cvikově a Drážďanech od příštího roku doplní i hlavní závod ve Wolfsburgu. Nové ID.3 bude dodáváno s nejnovější generací softwaru, která zlepšuje výkon systému a dokáže přijímat bezdrátové aktualizace OTA (Over-the-Air). Kromě toho byla rozšířena celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Zelenější planeta? Nové náboženství mladé generace

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     19.09.2022 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Možná jste si i vy v poslední době všimli, že se odkazy na ekologii, třídění, recyklaci či nebezpečnost výrobku pro mořské živočichy dostaly na obaly takřka všech typů výrobků. Tam svou velikostí a pestrostí dokonce běžně zastiňují informace o příchuti či vůni, které jsme ještě donedávna považovali za nejzásadnější. Důvodem jsou priority mladé generace, pro

 

Pro mě jako pro sportovce je kratom lepší alternativa než kofein, říká Leo Brichta

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.11.2023 (00:01)     Sekcia zajimavosti

Kratom – v posledních letech je tato rostlina původem z Indonésie skloňována napříč českými médii poměrně často. Mnoho lidí si pod tímto označením představí něco špatného, co hlavně u starší generace probouzí negativní emoce. Je to výplodem neznalosti, nebo si to tato surovina opravdu zaslouží?

 

Každá generace je o trochu lepší, říká MOgirl Eliška

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.08.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

S rozvolňováním anticovidových opatření ožila, hned si dopřála road trip po řeckých ostrovech. Ale jinak pandemii bere s vyrovnaností. „Z pár měsíců s omezenou osobní svobodou bych nedělala velké drama,“ říká MOgirl Eliška. Ona zkušenost navíc podle ní dává i poučení: „Náš globální zaběhnutý pořádek nepovažuji za samozřejmost.“

 

Zpátky na Měsíc v lepším. NASA má novou generaci skafandru pro astronauty

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     16.03.2023 (09:01)     Sekcia zajimavosti

Až se astronauti poprvé po více než 50 letech vrátí na Měsíc v rámci mise NASA Artemis III, budou mít na sobě skafandr nové generace. Lepší, flexibilnější, odolnější, pohodlnější. Pokročilý speciální oblek zajistí, že astronauti budou vybaveni vysoce výkonným a robustním vybavením a že se do něj vejde mnoho typů lidských postav. Nový skafandr Axiom

 

Ženská vyzvědačská esa. Úspěšné špionky prokazovaly odvahu a odhodlání

Zdroj Zdroj: idnes.cz     03.01.2023 (15:00)     Sekcia zajimavosti

Obvykle si tu profesi spojíme s muži, ale to je chyba. Ženy bývají coby špionky velmi úspěšné, jak dokazují následující příběhy. Jedna byla ženou v domácnosti, druhá bývalou prostitutkou a kriminálnicí, třetí slečnou z lepší rodiny. Asi nikdo nepředpokládal, že by měly co do činění se získáváním tajných informací. Přesto se zapletly do smrtelně nebezpečných her.

 

Když vás dýchání může zabít: Dá se vůbec čelit znečištěnému ovzduší?

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     27.07.2023 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Celosvětově má rakovina na svědomí téměř 60 % všech úmrtí, přičemž největší nebezpečí představuje rakovina plic. Jenom v roce 2020 na ni v České republice zemřelo více než pět tisíc lidí, a to i přes veškeré snahy všech znesnadnit lidem kouření cigaret. Tento nešvar má na svědomí drtivou většinu všech zhoubných novotvarů plic a průdušek, přesto se

 

Zavřená tělocvična? Cvičte venku, zima zesílí benefity, říká studie

Zdroj Zdroj: idnes.cz     03.02.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Lepší spalování energie, aktivace „hodného“ hnědého tuku, delší a efektivnější cvičební dávky. Lepší metabolické zdraví, ochrana před záněty. „Kombinujete-li chlad a cvičení, má to dodatečný, dokonce synergický efekt,“ říká odborník na metabolismus Shingo Kajimura.

 

Lidé jsou lepší, než psychologové tvrdili. Efekt přihlížejícího je mýtem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.12.2022 (00:00)     Sekcia zajimavosti

V opravdu vypjaté situaci jsme ochotni pomáhat neznámým lidem, nepřehlížíme násilí a ani netvoříme pasivní zástup apatických svědků. Rozhodně jsme lepší, než jak nás svými studiemi zaškatulkovali sociální psychologové v 70. a 80. letech. Jejich teorie Efektu přihlížejícího má trhliny.

 

Město nebo předměstí: Co je lepší pro duševní zdraví?

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     16.08.2023 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Ven z měst! Za levnějšími pozemky a klidem přírody, do vlastních domků… V tomto duchu se nese trend bydlení v posledních desetiletích. Ale tento styl života nemusí být nutně ideální pro psychickou pohodu ani pro životní prostředí. V čem je háček a proč může být někdy lepší bydlet ve městě? Lidé v městském prostředí podle

 

Škola dechu: Dobrou noc! Naučíme vás trik na lepší usínání

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.04.2020 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Kdybychom vám měli doporučit jen jeden jediný lifehack pro lepší fyzickou i psychickou regeneraci, bylo by to zlepšení dýchání. A přesně tomu jsme se v našem seriálu věnovali. A kdybychom vám měli doporučit druhý, byl by to kvalitnější spánek. K lepšímu usínání vám pomůže cvik nazvaný 4-7-8.

Lepší léčba HAE v Česku a na Slovensku

OBRAZEM: Vznešená, vzrušující. Fotky z celého světa oslavují přírodu

Čím horší kérka, tím lepší, líčil námořnickou tradici mladík

Lupiči cihly objevili omylem. A byla z toho největší krádež zlata všech dob

Dobrá zpráva: smartphony a sociální média nedělají z dětí zombie

Zabíjím se. Věřím, že jsem nesmrtelný. Prokletý Baudelaire dožíval v bolesti

Netradiční oslava narozenin. Nechala se hodit v sudu do Niagarských vodopádů

Hra na babu má profi verzi. Plnou překážek. A patentovanou

Češi končí se čtením. Knih je víc než lidí, zní ze zanikajících antikvariátů

Nebezpečný trend. Škrcení při sexu je mezi mládeží stále rozšířenější

Vyhlazovací tábor ve Varšavě si vymysleli národovci, stejně jako „Polokaust“

Žijeme v době výkonové. Generace Z to chce jinak, říká manažer a psycholog

Zdravá půda pro další generace

Údolí modrých lidí. Barva kůže Fugateových byla trpkým dědictvím incestu

Pět cviků na lepší sex. I milování pomůže trénink

Půjčka na podnikání nabízí velmi jednoduchou administrativu

Sex téhož pohlaví dává pro rozmnožování smysl. Aspoň teoreticky

Papírová brčka? Ne zas tolik eko

Bitcoin nebo zlato?

Šéf ÚMCH Jiří Kotek: Pán polymerů

„Nejprve jsme nevěřili.“ Vědci zjistili, co nám přináší štěstí a zdraví

Děsivý plán. Pedofil dopředu věděl, že chlapce nejen zneužije

Národní muzeum oslavilo 202 let od svého založení

Lexus NX: První v historii

Nová generace upírů: Vysává elán i optimismus

Kouření z generace na generaci

Mladým už brzo nebudu stačit. Ale roupy mám pořád, říká horolezec Holeček

Extrémní mlsání: pálivé papričky dělají z chipsů i lízátek zbraně

Pikao slaví 70 let – Mlsají ho už generace

Nový Peugeot 308 SW: Auto pro 21. století

Taxi nové generace

Férově, udržitelně – a spolehlivě

5G sítě povýší kulturu i sport

Sušenky pro další generace: Firma vyrábějící Oreo má vlastní bunkr

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy