ONLINE: Kalousek tasil nešťastníky bez koruny, Vojtěch otočil s kadeřnicemi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2020 (16:20)     Sekcia bulvár

Sněmovna si na úterý 21. dubna naplánovala nikoli mimořádné, ale standardní zasedání. Ovšem nadále ve stavu legislativní nouze a nouzovém stavu v Česku. Řešit se tak budou opět především opatření týkající se současné pandemie a ekonomické krize. V rámci debaty šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek zmínil pomoc pro nešťastníky, kteří si nemohou vydělat ani korunu. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) najednou připustil, že práce kadeřnic v domácím prostředí není zakázaná. Vláda v pondělí odklepla navýšení schodku rozpočtu již na historických 300 miliard. Opozice žádá vysvětlení. Dění z dnešního jednání Sněmovny sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Kalousek tasil nešťastníky bez peněz. Maláčová stáhla roušku, Vojtěch otočil u kadeřnic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2020 (16:20)     Sekcia bulvar

Sněmovna si na úterý 21. dubna naplánovala nikoli mimořádné, ale standardní zasedání. Ovšem nadále ve stavu legislativní nouze a nouzovém stavu v Česku. Řešit se tak budou opět především opatření týkající se současné pandemie a ekonomické krize. V rámci debaty šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek zmínil pomoc pro nešťastníky, kteří si nemohou vydělat ani korunu. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) najednou připustil, že práce kadeřnic v domácím prostředí není zakázaná. Vláda v pondělí odklepla navýšení schodku rozpočtu již na historických 300 miliard. Opozice žádá vysvětlení. Dění z dnešního jednání Sněmovny sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zpověď rodiny Kubery vpálila Němcová Babišovi. Kalousek tasil vyhazov u Prymuly

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2020 (18:35)     Sekcia bulvar

Ve Sněmovně je opět rušno. Vláda Andreje Babiše (ANO) by ráda prodloužila nouzový stav do 25. května s ohledem na harmonogram uvolňování opatření. Shání však pro návrh dostatečnou podporu, vyčkávají i komunisté. A zatímco šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek vyčítal vládě lži, předseda ODS Petr Fiala zmínil cestu do pekla. To ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval před novým úderem nákazy a zmínil, že Česko je se stávajícím harmonogramem uvolňování opatření na hraně. Dění sledujeme online na Blesk.cz.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2020 (13:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 424 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 618 lidí, vyléčených je 17 807 a aktuálně nakažených je pak 6387. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. V karanténě skončil i vicepremiér Babišovy vlády Karel Havlíček (za ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak přiblížil, jak by měla fungovat eRouška 2.0. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži, Fiala peklo. Vojtěch: Jsme na hraně s uvolňováním

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2020 (10:00)     Sekcia bulvar

Ve Sněmovně je bude opět rušno. Vláda Andreje Babiše (ANO) by ráda prodloužila nouzový stav do 25. května s ohledem na harmonogram uvolňování opatření. Shání však pro návhrh dostatečnou podporu, vyčkávají i komunisté. A zatímco šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek vyčítal vládě lži, předseda ODS Petr Fiala zmínil cestu do pekla. To ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval před novým úderem nákazy a zmínil, že Česko je se stávajícím harmonogramem uvolňování opatření na hraně. Dění sledujeme online na Blesk.cz.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil eRoušku 2.0. A poslanci ANO a ČSSD míří ven z karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2020 (14:41)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 424 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 618 lidí, vyléčených je 17 807 a aktuálně nakažených je pak 6387. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. V karanténě skončil i vicepremiér Babišovy vlády Karel Havlíček (za ANO). Naopak karanténa by měla ve středu skončit poslanců ANO a ČSSD, kteří v ní skončili kvůli nákaze, jenž se prokázala u exministryně Karly Šlechtové (za ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak přiblížil, jak by měla fungovat eRouška 2.0. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Kalousek tasil lži i svatbu na Čapím hnízdě. A fotbalisté v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (11:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 337 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 561 lidí, vyléčených je 7543 a aktuálně nakažených je pak 2681. Ve Sněmovně v úterý probíhá boj o zvýšení schodku letošního státního rozpočtu na 500 miliard korun. Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek se při té příležitosti pozastavil nad tím, kdy se vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) snažila poslance obelhat, když jim nechtěla sdělit účel pro použití peněz. A že k dotacím mají blíž ti, co byli premiérovi Andreji Babišovi (ANO) na svatbě - v narážce na spolumajitele společnosti Travel Service. A do karantény se dostal celý tým fotbalistů druholigového Třince, který má nakažného hráče. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Vyšli vstříc komunistům, stav nouze do 17.5. Kalousek tasil vyhazov u Prymuly

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2020 (19:55)     Sekcia bulvar

Ve Sněmovně je opět rušno. Vláda Andreje Babiše (ANO) žádala prodloužit nouzový stav do 25. května s ohledem na harmonogram uvolňování opatření. O jeden hlas jí to však nevyšlo. Odhlasován byl nakonec návrh KSČM na prodloužení nouzového stavu do 17. května. Šéf opoziční ODS Petr Fiala si povzdehl, že se opět ukázalo, "kdo drží vládu fakticky u moci". Dění sledujeme online na Blesk.cz.

 

Koronavirus ONLINE: Kalousek tasil lži i svatbu na Čapím hnízdě. A Němci zpřísnili opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (13:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 337 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 561 lidí, vyléčených je 7543 a aktuálně nakažených je pak 2681. Ve Sněmovně v úterý probíhá boj o zvýšení schodku letošního rozpočtu na 500 miliard korun. Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek se při té příležitosti pozastavil nad tím, kdy se vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) snažila poslance obelhat, když jim nechtěla sdělit účel pro použití peněz. K dotacím mají podle něj blíž ti, co byli premiérovi Andreji Babišovi (ANO) na svatbě. To statisíce obyvatel německého okresu Gütersloh, který je kvůli problémům ve zdejších jatkách hlavním ohniskem koronaviru v Německu, čekají nejméně týden přísná karanténní opatření. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky od 1. září nebudou ve školách ani obchodech plošně, Vojtěch otočil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (16:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 404 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 798 lidí, vyléčených je 15 616 a aktuálně nakažených je pak 4778. V Česku přibylo za středu 316 případů, což je pátý největší přírůstek od začátku pandemie. Ve školách roušky od 1. září povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor, řekl Vojtěch. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Znovu se epidemická situace zhodnotí koncem září, uvedl dále ministr Vojtěch. Češi budou moci pak na podzim hlasovat i v případě, že budou mít nařízenou karanténu, odsouhlasili senátoři. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži. Fiala peklo, Babiš mrtvé v chlaďácích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2020 (11:00)     Sekcia bulvar

Ve Sněmovně je bude opět rušno. Vláda Andreje Babiše (ANO) by ráda prodloužila nouzový stav do 25. května s ohledem na harmonogram uvolňování opatření. Shání však pro návhrh dostatečnou podporu, vyčkávají i komunisté. A zatímco šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek vyčítal vládě lži, předseda ODS Petr Fiala zmínil cestu do pekla. To ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval před novým úderem nákazy a zmínil, že Česko je se stávajícím harmonogramem uvolňování opatření na hraně. Dění sledujeme online na Blesk.cz.

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži. Fiala peklo, Babiš mrtvé v chlaďácích a 2. vlnu

Akce Landy? Sabotáž na hygieny, míní Vojtěchův resort. Kalousek tasil naduté hlupáky

Kalousek tasil hazard a pohádky vlády. Poslanci zasednou nad schodkem 500 miliard

Kalousek tasil pohádky vlády. „Ekonomický zločin,“ hřímal Fiala u schodku 500 miliard

Kalousek tasil skandál a pohádky. „Ekonomický zločin,“ hřímal Fiala u schodku 500 miliard

Koronavirus ONLINE: Vojtěch varoval dovolenkáře. A Dostálová unikla z debaty s Kalouskem

Koronavirus ONLINE: Vojtěch varuje Čechy u moře. A Dostálová unikla z debaty s Kalouskem

Koronavirus ONLINE: 24 618 případů v ČR. A Vojtěch tasil novou verzi eRoušky

„Vtipný i tvrdý soupeř.“ Kalouska ocenil Hamáček, Babiš mlčí. Topolánek tasil idiota

Kalousek slaví po zaříznutí Topkou 63. narozeniny. Zeman tasil „nuly z TOP 09“ i pochvalu

Hádky poslanců o zmrazení platů: Kalousek tasil pitomce, Piráty peskoval za „populismus“

ONLINE: Babiš u viru zmínil mrtvé v chlaďácích. „Lhal,“ chce ODS konec Vojtěcha

ONLINE: Svědectví rodiny Kubery vpálila Němcová Babišovi. Ten zmínil 2. vlnu nákazy

ONLINE: Babiš u stavu nouze zmínil mrtvé v chlaďácích. „Lhal,“ chce ODS konec Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: 252 případů za úterý v ČR. A Vojtěch trvá na respirátorech

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce očkování i v obchoďácích. A 99 případů za čtvrtek v Česku

Koronavirus ONLINE: Letní tábory už od 27. června? A Kalousek varuje, na co doplatíme

Koronavirus ONLINE: 409 případů za sobotu v ČR. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Vojtěch promluvil o rizikových skupinách a lidech nad 65 let

Koronavirus ONLINE: Vojtěch po nákaze dovolenkářů u moře varuje před Chorvatskem i Řeckem

V ČR skokově zdražil benzín i nafta o 2 koruny za litr. Válka vyšponovala rekordně ceny

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR, letní tábory od 27. června. A Kalousek varuje, na co doplatíme

Zbraslav jako Divoký západ! „Kovboj“ močil u zastávky, na strážníka pak tasil zbraň

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR zpomalila. Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá ale Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, ve školách a obchodech nebudou

Koronavirus ONLINE: Úplné rozvolnění by mohlo proběhnout v září, odhaduje Vojtěch

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: Epidemie v Česku zpomalila! Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá přesto Vojtěch.

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí se blíží, Vojtěch chce vrátit roušky a minimum nových případů

ONLINE: Arenbergerův hořký konec, ministrem je znovu Vojtěch. Babiš ho lovil už minulý týden

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Špatná zpráva pro Karvinsko. Vojtěch: 212 případů, omezíme uvolnění

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR a špatná zpráva pro Karvinsko. Vojtěch: Omezíme rozvolnění

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy