Koronavirus ONLINE: Nákaza ve Vodňanské drůbeži, horníci bez piva a Klaus o zámince Bruselu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (22:40)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 895 lidí, vyléčených je 7770 a aktuálně nakažených je pak 3776. Během pondělí přibylo 202 nových případů. Ministr školství Robert Plaga (ANO) rozdal vysvědčení a věří, že nový školní rok odstartuje bez roušek. Jedna nakažená pracovnice byla i ve firmě Vodňanská drůbež, v dolech ČSM je 17 procent pozitivních horníků, což je podle hygieniků špatná zpráva. A epidemiolog Rastislav Maďar pro Novinky.cz zmínil, že na Karvinsku otevřou hospody až v osm, aby horníci po noční šichtě nešli hromadně na pivo. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nákaza i ve Vodňanské drůbeži a Klaus má pandemii za záminku pro plány EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (21:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 895 lidí, vyléčených je 7770 a aktuálně nakažených je pak 3776. Během pondělí přibylo 202 nových případů. Primářka Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová v debatě s odborníky odmítla, aby Češi na podzim museli povinně na testy jen kvůli kašli. Ministr školství Robert Plaga (ANO) rozdal vysvědčení a věří, že nový školní rok odstartuje bez roušek. Jedna nakažená pracovnice byla i ve firmě Vodňská drůbež, v dolech ČSM je 17 procent pozitivních horníků, což je podle hygieniků špatná zpráva. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza i ve Vodňanské drůbeži. A špatná zpráva o hornících z dolů ČSM

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (15:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 809 lidí, vyléčených je 7751 a aktuálně nakažených je pak 3709. Během pondělí přibylo 202 nových případů. Primářka Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová v debatě s odborníky odmítla, aby Češi na podzim museli povinně na testy jen kvůli kašli. Ministr školství Robert Plaga (ANO) rozdal vysvědčení a věří, že nový školní rok odstartuje bez roušek. Jedna nakažená pracovnice byla i ve firmě Vodňská drůbež, v dolech ČSM je 15 procent pozitivních horníků, což je podle hygieniků špatná zpráva. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus v Agrofertu: Nakažená pracovnice ve Vodňanské drůbeži a devět lidí v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (16:20)     Sekcia bulvar

Jedna zahraniční pracovnice ve firmě Vodňanská drůbež z holdingu Agrofert má nemoc covid-19. Příznaky má lehké. V karanténě je nyní devět lidí. Hygienici ve vodňanské společnosti, kde pracuje 590 lidí, otestovali 113 zaměstnanců, 108 z nich má negativní výsledky na koronavirus. U zbylých pěti budou mít hygienici výsledky 1. července. Výroba omezená není. ČTK to dnes řekli mluvčí holdingu Agrofert Karel Hanzelka a zástupci krajské hygienické stanice.

 

Koronavirus ONLINE: 134 případů za den v ČR. Roušky po Kutnohorsku zavede i jihlavský úřad

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (12:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 062 lidí, vyléčených je 8209 a aktuálně nakažených je pak 4501. V pátek přibylo 143 případů. Od soboty jsou roušky povinné uvnitř veřejných budov na Kutnohorsku, přímo v Kutné Hoře je musí lidí mít i v MHD. A od pondělí se vrátí kvůli nakažené spolupracovnici také na jihlavský magistrát. Naopak ve Vodňanské drůběži si oddychli, všech 104 testovaných zaměstnanců bylo opakovaně negativních. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A úleva ve Vodňanské drůbeži

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2020 (11:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 960 lidí, vyléčených je 7776 a aktuálně nakažených je pak 3835. Během úterý přibylo 149 nových případů. Od středy nemusí mít Češi roušky ani v budovách - výjimkou je Moravskoslezský kraj, pražské metro a některé hromadné akce. Obejdete se bez nich i v obchodech. Jenže řada Čechů tápe a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se snaží vše znovu vysvětlit. Jedna nakažená zahraniční pracovnice byla i ve firmě Vodňanská drůbež, další 112 testů je tu negativních. To v dolech ČSM je 17 procent pozitivních horníků. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 149 nových případů za den v ČR, horníci bez piva a nákupy bez roušek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2020 (05:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 954 lidí, vyléčených je 7771 a aktuálně nakažených je pak 3834. Během úterý přibylo 149 nových případů. Od středy nemusí mít Češi roušky ani v budovách - výjimkou je Moravskoslezský kraj, pražské metro a některé hromadné akce. Obejdete se bez tedy i v obchodech. Jedna nakažená pracovnice byla i ve firmě Vodňanská drůbež, v dolech ČSM je 17 procent pozitivních horníků, což je podle hygieniků špatná zpráva. A epidemiolog Rastislav Maďar pro Novinky.cz zmínil, že na Karvinsku otevřou hospody až v osm, aby horníci po noční šichtě nešli hromadně na pivo. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Stopka pro Čechy na Ukrajině. A hromadná nákaza na Frýdecko-Místecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.08.2020 (15:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 383 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 286 lidí, vyléčených je 11 812 a aktuálně nakažených je pak 5091. Za úterý přibylo 290 potvrzených případů, což je nejvíc od konce června. Kyjev zařadil Česko a Slovensko do tzv. červené zóny, po příjezdu na Ukrajinu se dle tisku vyžaduje test na koronavirus či karanténa. Nákaza koronavirem se dostala do domova pro seniory na Frýdecko-Místecku. Celkem hygienici v souvislosti s tímto ohniskem zaznamenali 64 nemocných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Policie řešila porušení opatření u voleb. A Klaus s roušku pod nosem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.10.2021 (18:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za čtvrtek přibylo 991 případů, dva dny předtím jich bylo nad tisíc. Koronavirus se dotýká i voleb, kde mají voliči i komisaři dodržovat protiepidemická opatření a policie musela řešit několik incidentů. Lídři dorazili disciplinovaní, ale třeba bývalý prezident Václav Klaus měl roušku stažnou pod nos. Kolem covidu se točila i část superdebaty Blesku, došlo i na hádku o to, kdo může za zmařené životy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Politické špičky a koronavirus: Nákaza v okolí Zemana, Klause i Babiše. Koho už testovali?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.07.2020 (05:02)     Sekcia bulvar

Koronavirus se nevyhýbá bohatým ani chudým, mocným ani „obyčejným“ lidem. V zahraničí mu neunikli prezidenti ani premiéři s manželkami. Českého prezidenta Miloše Zemana, který je v rizikové skupině, se podle informací z Hradu daří chránit. I tam už se přitom nákaza objevila. Stejně tak na Úřadu vlády. Do karantény muselo dokonce celé vedení hlavního města. Blesk Zprávy přináší souhrn toho, jak koronavirus zasáhl do životů českých politických špiček.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 14 tisíc případů v ČR. A nákaza nově v důchoďáku v Havířově

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.07.2020 (06:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 359 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 14 098 lidí, vyléčených je 8836 a aktuálně nakažených je pak 4903. Aktuálně tak s nemocí v ČR bojuje nejvíc lidí od počátku epidemie. V Ostravě se v pondělí sešli demonstranti, aby vyjádřili nespokojenost s kroky vlády i samotného ministra Adama Vojtěcha (za ANO), který jejich výzvu k rezignaci odmítl. Nově se nákaza objevila i v domově seniorů v Havířově - ovšem bez souvislosti se známými ohnisky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Hospodám zakázali i prodej piva v PET lahvích. Hovadina, čílí se Jurečka

Koronavirus ONLINE: Přes 500 případů v ČR za jeden den. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus ONLINE: Vojtěchův konec žádali lidé v Ostravě. A nákaza nově v důchoďáku v Havířově

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: Hospodám zakázali i prodej piva v PET lahvích. Po kritice vláda otočila

Koronavirus ONLINE: 3079 případů za úterý v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: Nákaza mezi seniory na Prachaticku. A Norové varují před Českem

Koronavirus ONLINE: Klaus se nakazil covidem. A návrat školáků nejdříve 3. března

Koronavirus ONLINE: Poslanci ANO a ČSSD míří ven z karantény. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus ONLINE: Česko si pohoršilo, v Holandsku nákaza už bují. A nová výhoda pro očkované

Koronavirus ONLINE: Nákaza v okolí Babiše. A nemoc ve vedení u Petříčka

Koronavirus ONLINE: Němci přitvrzují vůči neočkovaným. A školu v Praze zavřela nákaza

Koronavirus ONLINE: 9721 případů za čtvrtek v ČR. A Babiš v Bruselu jednal i o pandemii

Nákaza přešla od horníků mezi mladé ženy. Situace na Karvinsku se zhoršuje, přiznal hejtman

Koronavirus ONLINE: S covidem v ČR zemřelo přes 30 500, mrtvých přibývá rychleji

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nových případů v Praze. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus u dětí: Nákaza se jim skoro vyhýbá, nakazí se pouhá procenta, ukázal výzkum

Koronavirus ONLINE: Nákaza v rodinném parku v Milovicích. Babiš: A Řecko bude bez testů

Koronavirus ONLINE: 13 074 případů za pátek, Polsko čeká první pacienty. A vyléčený Klaus

Koronavirus ONLINE: Nákaza v další kutnohorské firmě. A Češi opět vozí virus z ciziny

Koronavirus ONLINE: Nákaza zasáhla českou fabriku. A hygienici řešili další zpřísňování

Koronavirus ONLINE: 9066 případů za sobotu, Polsko čeká první pacienty. A vyléčený Klaus

Koronavirus ONLINE: Nákaza v rodinném parku v Milovicích. Babiš: A Řecko testy zas zruší

Koronavirus ONLINE: Slovinsko znovu zavádí pro Čechy karanténu. A nákaza se dostala do kláštera

Koronavirus ONLINE: 106 ohnisek v ČR. Nákaza se šíří psychiatrií v Kosmonosech

Koronavirus ONLINE: Přes 22 tisíc případů v ĆR. Nákaza se šíří psychiatrií v Kosmonosech

Koronavirus ONLINE: Desítky případů lidí u voleb bez roušek v ČR. A 1017 nakažených za pátek

Koronavirus ONLINE: Zavedená cestovka zkrachovala. A nákaza mezi seniory na Prachaticku

Koronavirus ONLINE: Z karantény i s pozitivním testem a další nakažená hlava státu

Nákaza na Karvinsku se šíří i mimo horníky. Hejtman má obavy, Vojtěch má přitvrzení v záloze

Nákaza na Karvinsku se šíří i mimo horníky. Hejtman přiznal obavy, Vojtěch i hygienici je mírní

Koronavirus ONLINE: Registrace k očkování i pro lidi 55+ v Česku. A Klaus zmínil zotročení

Nejkrásnější žena planety má koronavirus! Nakazil se manžel i dcera (8)

Koronavirus ONLINE: Vysvědčení se rodičům může prodražit. A nákaza zasáhla českou fabriku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy