Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. A Vojtěch to schytal za chaos

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2020 (13:25)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 358 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 855 lidí, vyléčených je 8733 a aktuálně nakažených je pak 4764. Aktuálně tak s nemocí bojuje nejvíc lidí od počátku epidemie. Za sobotu přibylo 113 případů. Na celém světě už zemřelo přes 600 tisíc lidí, přes 14 milionů se nakazilo. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se omluvil za to, že přísnější hygienická opatření začala v Moravskoslezském kraji platit z minuty na minutu a lidé ani podnikatelé neměli čas se na ně připravit. Část opozice volá po ministrově odvolání. Europoslanec Alexandr Vondra (ODS) v pořadu označil chování vlády v případě šíření epidemie v Moravskoslezském kraji za tragické opomenutí a nezvládnutí situace. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. A Vojtěch se omlouvá za chaos

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2020 (06:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 358 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 855 lidí, vyléčených je 8733 a aktuálně nakažených je pak 4764. Aktuálně tak s nemocí bojuje nejvíc lidí od počátku epidemie. Za sobotu přibylo 113 případů. Na celém světě už zemřelo přes 600 tisíc lidí, přes 14 milionů se nakazilo. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se omluvil za to, že přísnější hygienická opatření začala v Moravskoslezském kraji platit z minuty na minutu a lidé ani podnikatelé neměli čas se na ně připravit. Další ohnisko přibylo ve Vlčnově na Uherskohradišťku, kde onemocnělo 8 lidí a desítky jsou v karanténě, v obci jsou od sobotního odpoledne povinné roušky ve vnitřních prostorech. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2020 (13:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 424 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 618 lidí, vyléčených je 17 807 a aktuálně nakažených je pak 6387. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. V karanténě skončil i vicepremiér Babišovy vlády Karel Havlíček (za ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak přiblížil, jak by měla fungovat eRouška 2.0. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. A Vojtěch hází hygieničku přes palubu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2020 (20:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 359 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 902 lidí, vyléčených je 8761 a aktuálně nakažených je pak 4782. Aktuálně tak s nemocí bojuje nejvíc lidí od počátku epidemie. Za sobotu přibylo 113 případů, do nedělního podvečera pak dalších 47. O víkendech se ale mnohem méně testuje. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se omluvil za to, že přísnější hygienická opatření začala v Moravskoslezském kraji platit z minuty na minutu a lidé ani podnikatelé neměli čas se na ně připravit. Z problému viní šéfku krajských hygieniků Pavlu Švrčinovou, která by podle něj měla zvážit setrvání ve funkci. Část opozice naopak volá po ministrově odvolání. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. Vojtěch hází přes palubu hygieničku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2020 (20:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 359 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 902 lidí, vyléčených je 8761 a aktuálně nakažených je pak 4782. Aktuálně tak s nemocí bojuje nejvíc lidí od počátku epidemie. Za sobotu přibylo 113 případů, do nedělního podvečera pak dalších 47. O víkendech se ale mnohem méně testuje. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se omluvil za to, že přísnější hygienická opatření začala v Moravskoslezském kraji platit z minuty na minutu a lidé ani podnikatelé neměli čas se na ně připravit. Z problému viní šéfku krajských hygieniků Pavlu Svrčinovou, která by podle něj měla zvážit setrvání ve funkci. Ta mu vzkázala, že pokud se mu nelíbí, má ji odvolat. Část opozice naopak volá po konci ministra. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus v Praze: 1251 případů za pondělí, ve městě je nejvíc nakažených od začátku epidemie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.02.2021 (08:51)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Praze stejně jako v celé republice dál sílí. Testy v pondělí prokázaly 1251 nových případů nemoci covid-19, což je o 170 víc než ve stejný den minulého týdne. Vyplývá to z údajů na webu ministerstva zdravotnictví. V mezitýdenním srovnání denní přírůstek nakažených roste od začátku minulého týdne. Aktuálně nakažených je v hlavním městě skoro 14 700, dosud nejvíc od vypuknutí epidemie loni v březnu.

 

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. Řekne Blatný novinky u škol a obchodů?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.11.2020 (01:30)     Sekcia bulvar

Po poklesu růstu nových případů koronaviru v Česku z uplynulých dnů přišel skok. Za středu v tuzemsku přibylo 15 729 nakažených, vůbec nejvíc od začátku epidemie, ve čtvrtek 13 231. Podíl pozitivních testů na koronavirus byl ve středu 34,85 procenta - také to je rekordní údaj. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) svolal na pátek tiskovou konferenci k vývoji epidemie, mohl by naznačit termín pro otevření škol a obchodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. A uzdravený Hamáček

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.11.2020 (11:35)     Sekcia bulvar

Po poklesu růstu nových případů koronaviru v Česku z uplynulých dnů přišel skok. Za středu v tuzemsku přibylo 15 729 nakažených, vůbec nejvíc od začátku epidemie, ve čtvrtek 13 231. Podíl pozitivních testů na koronavirus byl ve středu 34,85 procenta - také to je rekordní údaj. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) svolal na pátek tiskovou konferenci k vývoji epidemie, mohl by naznačit termín pro otevření škol a obchodů. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) na twitteru oznámil, že covid porazil. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených o víkendu za celou pandemii, pacientů v nemocnicích přibývá

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.01.2022 (05:51)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko. Testy v neděli odhalily 23 914 nových případů nákazy a 3 849 lidí s podezřením na opakovanou nákazu. Nakažených je téměř dvakrát víc než před týdnem a vůbec nejvíc za víkendový den od začátku epidemie. V nemocnicích leží 2066 pacientů. A společnosti Pfizer a BioNTech a také Moderna oznámily, že zahájily klinické testy nové verze jejich vakcíny proti covidu-19, která je zaměřená na omikron. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu. A roušky se vrací do škol a práce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2020 (18:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 444 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 30 576 lidí, vyléčených je 20 365 a aktuálně nakažených je 9 767. Během úterý přibylo rekordních 1164 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. A za středu jen do podvečera přibylo 701 nakažených. Od čtvrtka se do všech vnitřních prostor v Česku vrátí roušky, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Povinné budou i ve školách, nikoli však ve třídách, ale jen ve společných prostorech. Lidé je nebudou muset nosit ani doma nebo v hotelových pokojích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Za pátek v Česku přibylo nejvíc nakažených od května. A v Rusku je zle

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.10.2021 (15:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek přibylo 1781 potvrzených případů, nejvíc od začátku května. Plní se i nemocnice, hospitalizovaných je už 459 lidí. Nejhůř je v Moravskoslezském kraji a konkrétně v okrese Ostrava-město, kde je incidenční číslo už přes 200. V Rusku poprvé od začátku epidemie zemřelo na covid-19 přes 1000 lidí za jediný den. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil eRoušku 2.0. A poslanci ANO a ČSSD míří ven z karantény

Koronavirus ONLINE: 169 nakažených v ČR za den. A Vojtěch má náhradu za Prymulu

Koronavirus ONLINE: 798 nakažených v ČR za den. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Nový rekord nakažených v ČR. A Vojtěch má náhradu za Prymulu

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nakažených v ČR za sobotu. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Další skok v počtu nakažených v ČR. Na testy musel i Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Přes 24 tisíc potvrzených případů v ČR. A Vojtěch čeká těžký podzim

Koronavirus ONLINE: Ať Vojtěch skončí, bouřili lidé v Ostravě. A skoro 14 tisíc případů v ČR

Koronavirus ONLINE: 247 nakažených za den v ČR. Vojtěch zvažuje návrat roušek už v létě

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu, roušky se vrací a riziková Praha

Koronavirus v Praze: 1763 případů za středu, v hlavním městě je přes 15 tisíc nakažených

Koronavirus ONLINE: Epidemie sílí, Vojtěch varuje před další vlnou. A supertesty na protilátky

Koronavirus ONLINE: Respirátory pro lidi nad 60, návrat roušek a další strmý růst nakažených

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nakažených v ČR. A karanténa „Mekáče“ na Kladně

Koronavirus ONLINE: Epidemie sílí, Vojtěch varuje před další vlnou. A revoluční testy na protilátky

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. A další nakažení kvůli Rážové

Koronavirus ONLINE: Česko přitvrdí od pondělí, připustil Vojtěch. Přibylo 247 případů

Koronavirus ONLINE: 245 mrtvých v Česku. A Vojtěch pod drsnou palbou za „chaos“

Koronavirus v Praze: Dalších 1 633 nakažených za středu, počty nadále přibývají

Koronavirus ONLINE: Půlroční miminko mezi nakaženými. A Vojtěch pod tvrdou palbou za chaos

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst v ČR. A měsíc od pozitivního PCR nově bez testování

Koronavirus ONLINE: Za pátek v ČR přibylo nejvíc nakažených od května. Nejhůř je na Ostravsku

Koronavirus ONLINE: Téměř 40 000 nakažených za úterý v ČR. Přibývá lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 908 nových případů do večera, Česko zoranžovělo a Vojtěch hlásí rezervy

Koronavirus ONLINE: Další raketový nárůst v Praze. A Babiš vyzval WHO, ať mlčí

Koronavirus ONLINE: Česko přitvrdí od pondělí, připustil Vojtěch. A 46 „dovozů“ z ciziny

Koronavirus ONLINE: 4300 mrtvých v ČR, rekord u pozitivních testů a vojáci v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 1382 nových případů v ČR za den. A 200 nakažených v oblíbených lázních

Koronavirus ONLINE: Hamáček šil do Vojtěcha za chaos v opatřeních. Česko má 15 212 případů

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených za víkend od května. Bartoš tepe vládu a zmínil chaos

Koronavirus ONLINE: Nakažených v ČR je jako v dubnu. A Vojtěch se omlouvá za chaos

Koronavirus ONLINE: 3246 nakažených za den v Česku, Vojtěch chce roušky i při výuce

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nakažených v ČR. A Vojtěch hází hygieničku přes palubu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy