Vojtěch o novince pro Česko: Semafor ukáže, kde jsou problémy a jak s virem bojovat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.07.2020 (13:59)     Sekcia bulvár

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí představil systém tří pohotovostních stupňů, kterými by se hygienici měli řídit při vyhlašování opatření proti šíření nového koronaviru v jednotlivých regionech. Systém, který vznikal ve spolupráci s epidemiology a Ústavem zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS), by měl určovat například pokyny pro nošení roušek nebo pro fungování zvláštních oddělení v nemocnicích. Má plnit roli pandemického plánu, kvůli jehož absenci čelí vláda a ministerstvo zdravotnictví kritice. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ŽIVĚ: Vojtěch o novince pro Česko: Semafor má ukázat, kde jsou větší problémy s virem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.07.2020 (11:40)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) dnes představí systém tří pohotovostních stupňů, kterými by se hygienici měli řídit při vyhlašování opatření proti šíření nového koronaviru v jednotlivých regionech. Systém, který vznikal ve spolupráci s epidemiology a Ústavem zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS), by měl určovat například pokyny pro nošení roušek nebo pro fungování zvláštních oddělení v nemocnicích. Má plnit roli pandemického plánu, kvůli jehož absenci čelí vláda a ministerstvo zdravotnictví kritice.

 

Vojtěch hájil opatření: „Vytváří zmatek,“ vyslechl si u Moravce. Rýpl si i Šmucler

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.07.2020 (16:15)     Sekcia bulvar

MInistr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) usedl v neděli do horkého křesla v Otázkách Václava Moravce - do diskuze s lékařem Romanem Šmuclerem a senátorem Markem Hilšerem. Podle druhého jmenovaného Vojtěch a další vládní představitelé vytváří pocit zmatku. Šmucler kritizoval absenci pandemického plánu. Ten má nahradit nový semafor, který se Vojtěch chystá představit v pondělí.

 

Vojtěch chce hrozbu nákazy v regionech hlídat „semaforem“. Rizikové skóre je složité

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.07.2020 (20:10)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví připravuje pro Česko nový semafor. Ten rozdělí barvami jednotlivé oblasti podle nebezpečí nákazy. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) by ministerstvo chtělo příští týden představit semafor, který bude mít čtyři barvy a na ně navázaná jednotlivá protiepidemiologická opatření. Řekl to ve středu stanici CNN Prima News. Dosud ministerstvo zaveřejňovalo rizikové skóre se stupnicí od 0 do 10, i šéf zdravotních statistiků Ladislav Dušek ale před časem připustil, že pro lidi není dost přehledné.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, ve školách a obchodech nebudou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 405 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 967 lidí, vyléčených je 15 852 a aktuálně nakažených je pak 4710. V Česku přibylo za čtvrtek zatím 169 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak oznámil sérii změn pravidel u nošení roušek od 1. září. Ve školách povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Vojtěch čelí kritice od sněmovní opozice i odborníků za chaotické změny. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

K čemu má Česko semafor? Vojtěch to schytal za plošné roušky. Rakušan zmínil hloupost

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2020 (13:40)     Sekcia bulvar

Opoziční strany kritizují v anketě ČTK vládu za zmatky u opatření proti covidu-19. Kabinet podle nich také nezveřejňuje dostatek informací. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) dnes oznámil, že od čtvrtka bude povinné nosit roušku ve vnitřních prostorách budov v celé České republice. Podle šéfa komunistů Vojtěcha Filipa to ale odporuje principu vládního semaforu, který má rozlišovat české okresy podle hrozby nákazy.

 

Koronavirus ONLINE: 235 mrtvých v ČR. Stav nouze do 17.5. a konec roušek v TV

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.04.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 235 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7 642 lidí, vyléčených je 3 281 a aktuálně nakažených 4 126. Vláda dnes schválila prodloužení nouzového stavu do 17. května, což bylo přání komunistů. Zavedla také nové výjimky pro nošení roušek. Zaměřit se nyní chce na problémy s virem ve třech krajích - Karlovarském, Plzeňském a Moravskoslezském, jak avizovali ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a jeho náměstek Roman Prymula. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch se „vrací bojovat“. V Česku bylo rekordních 1447 případů za den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2020 (13:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 860 lidí, vyléčených je 21 150 a aktuálně nakažených je rekordních 12 260. Během pátku přibylo rekordních 1447 případů. Mezi nakaženými je i plzeňský biskup Tomáš Holub, jak sám uvedl. Naopak ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) má i druhý test na covid-19 negativní, končí karanténu a vrací se bojovat, jak uvedl. Česká pošta přes víkend balí pro lidi nad 60 let zásilky s pěti rouškami a jedním respirátorem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, u Babiše rozhodl „selský rozum“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (19:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 405 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 967 lidí, vyléčených je 15 852 a aktuálně nakažených je pak 4710. V Česku přibylo za čtvrtek zatím 169 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak oznámil sérii změn pravidel u nošení roušek od 1. září. Ve školách povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Vojtěch čelí kritice od sněmovní opozice i odborníků za chaotické změny. Premiér Andrej Babiš (ANO) je vysvětlil tak, že mu psali lidi a že používá selský rozum. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých v ČR. Stav nouze do 17.5. a konec roušek v TV?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.04.2020 (16:37)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 227 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7581 lidí, vyléčených je 3120 a aktuálně nakažených 4234. Vláda dnes schválila prodloužení nouzového stavu do 17. května, což bylo přání komunistů. Zavedla také nové výjimky pro nošení roušek. Zaměřit se nyní chce na problémy s virem ve třech krajích - Karlovarském, Plzeňském a Moravskoslezském, jak avizovali ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a jeho náměstek Roman Prymula. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky od 1. září nebudou ve školách ani obchodech plošně, Vojtěch otočil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (16:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 404 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 798 lidí, vyléčených je 15 616 a aktuálně nakažených je pak 4778. V Česku přibylo za středu 316 případů, což je pátý největší přírůstek od začátku pandemie. Ve školách roušky od 1. září povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor, řekl Vojtěch. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Znovu se epidemická situace zhodnotí koncem září, uvedl dále ministr Vojtěch. Češi budou moci pak na podzim hlasovat i v případě, že budou mít nařízenou karanténu, odsouhlasili senátoři. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Roušky i na akce venku? Vojtěch naznačil nová omezení, semafor v ČR se přebarvil

Nová předpověď pro alergiky: Pylový semafor upozorní na to, co zrovna kvete

Koronavirus ONLINE: Vojtěch je zpět, Česko má nový rekord a naštvaní Poláci odmítli „náhubky“

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých v ČR. Vláda schválila stav nouze do 17.5. dle přání KSČM

Vojtěch přiznal, že zvažoval rezignaci. A Moravec šil do Babiše: „Ulhat a ukřičet!“

Přímý přenos: Vojtěch a hygienici o semaforu pro Česko. „Zežloutne“ Praha?

Survivor 2023: Kdo jsou Hrdinové a kdo Rebelové? Poznejte dvacet odvážných, kteří se rozhodli bojovat o přežití a pohádkovou výhru!

Koronavirus ONLINE: Rekordní sobota s 1541 případy trumfla i všední dny. A Vojtěch vyvázl

Chaos, ale i návrat roušek na dohled: Jak reagují „zelené“ okresy na Vojtěchův semafor?

Koronavirus ONLINE: Rekordní nárůst během soboty, Vojtěch viru unikl a protesty u sousedů

Koronavirus ONLINE: Rekordní nárůst během soboty, Vojtěch vyvázl a prezidentovi zemřel strýc

Podcast: Semafor je v dluzích. Nemám v úmyslu to zabalit, řekl Jiří Suchý

Koronavirus ONLINE: Chaos u roušek „odskákal“ Maďar, Babiš vsadil na selský rozum

Koronavirus ONLINE: 21 tisíc případů v ČR. Babiš u roušek sází na selský rozum, Maďara sesadili

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Vojtěch promluvil o rizikových skupinách a lidech nad 65 let

„Zamořený“ Frýdek-Místek a Praha na hraně. Hygienici ukázali nový semafor pro Česko

Muzikálová hvězda Smyčková: Semafor je má druhá rodina

11 covidových přikázání ministra Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: Rekordních 1541 případů za sobotu, Česko je v EU třetí nejhorší

Takhle přehlídnout semafor? To se snad ani nemohlo stát za střízliva

Koronavirus ONLINE: 252 mrtvých v ČR. Prymula zmínil manipulaci s virem a 2. vlnu

Zaklopte grily a vypněte Zdeňka Pohlreicha: Prima ani ne po měsíci zařízla Česko na grilu

Povinné očkování 60+ a vybraných skupin bude, potvrdil Vojtěch. Vláda jej podpořila

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých v ČR a problémy na Chebsku. Babiš chce prověrku nákupů z Číny

Jiří Suchý (90) po problémech se zdravím: Revoluce v divadle Semafor!

Česko má na semaforu jen zelené „flíčky“. Hygienici ale důrazně varují Prahu

Semafor pro cestování už funguje: Volně i do Rakouska a Maďarska

Vojtěch: Kolektivní imunita do září! A bude očkování povinné?

Semafor rizikových okresů: Už teď varovně svítí Praha!

Exministr zdravotnictví se dočkal. Za 12 dní získá nový titul: Jeho excelence Adam Vojtěch

Jak moc je to špatné? Vojtěch, Dušek a Svrčinová řeknou další výhled u covidu v Česku

Koronavirus ONLINE: 245 mrtvých v Česku. A Vojtěch pod drsnou palbou za „chaos“

Zádušní mše za Zuzanu Burianovou (†75): Poctu vzdal celý Semafor. Dáda růží, Drobný písničkou

Koronavirus ONLINE: Vojtěch pobídl Čechy k návštěvě doktora. A experti přepočítají mrtvé

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy