Koronavirus ONLINE: 19 mrtvých za jediný den v ČR. A do Tuniska zřejmě jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2020 (18:56)     Sekcia bulvár

V Česku ve čtvrtek začala platit nová omezení, která po nástupu oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Restaurace a bary musí zavřít ve 22:00, na venkovních akcích může být jen 2000 sedících diváků, na vnitřních maximálně tisícovka. Během adaptačních kurzů se stovkami vysokoškoláků u Máchova jezera se v září nakazilo nejméně 116 lidí, uvedl iRozhlas.cz. Na cestu do Rakouska budou Pražané od příštího týdne potřebovat negativní test. A potíže čekají řejmě i tisíce Čechů, kteří mají namířeno do Tunisko. Severoafrická země chce od pondělí zrušit výjimku pro organizované zájezdy, jejichž účastníci dosud nemuseli po příletu do země předkládat negativní test, informovalo ministerstvo zahraničí. Počet případů v Česku dál roste, do čtvrtečního podvečera odhalily laboratoře dalších 1286 nakažených. Ve středu s nemocí covid-19 zemřelo 19 lidí, což je vůbec nejvíc za jediný den od začátku epidemie. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nárůst těžkých případů v ČR. A do Tuniska opět jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2020 (14:37)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 401 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 483 lidí, vyléčených je 15 148 a aktuálně nakažených je pak 4934. V Česku přibylo za úterý 282 potvrzených případů a těžký průběh nemoci má 29 osob, což je nejvíce od poloviny května. Tunisko oznámilo, že pro vstup do země bude opět třeba test na covid-19. Češi přitom do destinace začali jezdit teprve o tomto víkendu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 399 nových případů za jediný den v ČR. A na Maltu s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.08.2020 (06:23)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 418 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 22 951 lidí, vyléčených je 16 954 a aktuálně nakažených je pak 5 579. Ve středu přibylo 399 nových případů, což je druhý nejvyšší přírůstek za jediný od začátku epidemie. Hospitalizovaných lidí s koronavirem je 130, nejvíc od půlky května. V těžkém stavu je 31 z nich, rovněž nejvyšší počet za víc než čtvrt roku. Od pátku musí čeští turisté předložit negativní test po příletu na Maltu, nesmí být starší než 72 hodin, informovalo ministerstvo zahraničí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Z karantény i s pozitivním testem a další nakažená hlava státu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (13:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo o tom, že pacienti s opakovaně pozitivním testem na koronavirus budou moci po 14 dnech ukončit karanténu. Nesmějí však mít příznaky. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Tunisko a Egypt chtějí po turistech testy na covid. Jaké jsou výjimky z nařízení?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2020 (19:38)     Sekcia bulvar

Do Tuniska bude nutný negativní test na koronavirus, a to pro cesty ze všech zemí. Tedy i z Česka. Informovala o tom na twitteru tuniská tisková agentura TAP, podle níž to ve středu oznámil tuniský ministr zdravotnictví. Zatím není jasné, od kdy tato povinnost bude platit. Negativní test na koronavirus bude muset od 1. září předložit také každý, kdo přijede do Egypta. České cestovní kanceláře obnovily lety do Tuniska v sobotu. Češi, kteří do země přijeli v rámci organizované turistiky, se nemuseli prokazovat negativním testem na covid-19. Tato výjimka platí i nadále. Dovolenou tak máte jistou i bez testu.

 

Koronavirus ONLINE: Výuka na dálku má v ČR zelenou. A do Tuniska bez cestovky jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2020 (15:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 401 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 483 lidí, vyléčených je 15 148 a aktuálně nakažených je pak 4934. V Česku přibylo za úterý 282 potvrzených případů a těžký průběh nemoci má 29 osob, což je nejvíce od poloviny května. Sněmovna schválila zavedení distanční výuky do školského zákona. Fungovat má v krizovém stavu nebo při uzavření škol. A Tunisko oznámilo, že pro vstup do země bude opět třeba test na covid-19. Češi do destinace začali jezdit teprve o tomto víkendu. Cestovky doplnily, že povinnost testů bude zatím jen pro individuální turisty. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nárůst těžkých případů v ČR. A do Tuniska bez cestovky jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2020 (15:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 401 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 483 lidí, vyléčených je 15 148 a aktuálně nakažených je pak 4934. V Česku přibylo za úterý 282 potvrzených případů a těžký průběh nemoci má 29 osob, což je nejvíce od poloviny května. Sněmovna schválila zavedení distanční výuky do školského zákona. Fungovat má v krizovém stavu nebo při uzavření škol. A Tunisko oznámilo, že pro vstup do země bude opět třeba test na covid-19. Češi do destinace začali jezdit teprve o tomto víkendu. Cestovky doplnily, že povinnost testů bude zatím jen pro individuální turisty. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. A další nakažení kvůli Rážové

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.09.2020 (12:57)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 773 lidí, vyléčených je 18 326 a aktuálně nakažených je pak 7022. Za středu přibylo rekordních 650 případů, je to nejvíc od začátku epidemie. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová. Pražští hygienici v souvislosti s jejím pozitivním testem již vyhledali 157 kontaktů, u dalších čtyř lidí se dnes koronavirus potvrdil. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Tunisko přitvrdilo i vůči Čechům. Vrátilo povinné testy, uniknete jim jen s cestovkou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Do Tuniska bude nutný negativní test na koronavirus, a to pro cesty ze všech zemí. Tedy i z Česka. Informovala o tom na twitteru tuniská tisková agentura TAP, podle níž to ve středu oznámil tuniský ministr zdravotnictví. Zatím není jasné, od kdy tato povinnost bude platit. České cestovní kanceláře obnovily lety do Tuniska v sobotu. Češi, kteří do země přijeli v rámci organizované turistiky, se nemuseli prokazovat negativním testem na covid-19. Tato výjimka platí i nadále. Dovolenou tak máte jistou i bez testu.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky na Kutnohorsku, 13 tisíc případů v ČR a další „červené“ státy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (20:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 001 lidí, vyléčených je 8208 a aktuálně nakažených je pak 4441. Ve čtvrtek přibylo 105 případů. Na Kutnohorsku musí lidé od půlnoci na sobotu nosit roušky v obchodech a uvnitř dalších veřejných budov, omezeny jsou hromadné akce. Opatření je kvůli ohnisku v Církvici. Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo o tom, že pacienti s opakovaně pozitivním testem na koronavirus budou moci po 14 dnech ukončit karanténu. Turisté přijíždějící do Řecka přes Bulharsko se budou muset od úterý prokázat negativním testem. A Srbsko a Černá Hora jsou pak nově červenými zeměmi na tuzemském semaforu bezpečných zemí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky na Kutnohorsku, 13 tisíc případů v ČR a Řecko požaduje testy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 001 lidí, vyléčených je 8208 a aktuálně nakažených je pak 4441. Ve čtvrtek přibylo 105 případů. Na Kutnohorsku musí lidé od půlnoci nosit ve veřejných vnitřních prostorech nosit roušky, omezeny jsou hromadné akce. Opatření je kvůli ohnisku v Církvici. Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo o tom, že pacienti s opakovaně pozitivním testem na koronavirus budou moci po 14 dnech ukončit karanténu. Navíc lidem po karanténě nebo 14denní izolaci se PCR test nově dělat nebude. Nesmějí však mít příznaky. A turisté přijíždějící do Řecka pozemní cestou přes Bulharsko se budou muset od úterý prokázat negativním testem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: 19 mrtvých za jediný den v ČR. A další komplikace pro české dovolenkáře

Koronavirus ONLINE: Češi můžou do maďarských lázní s negativním testem. A exprezident zemřel

Koronavirus ONLINE: Rána pro svatby v Česku. A do Polska ještě jen s testem, varují u Petříčka

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: 9909 nakažených i rána pro svatby v ČR. A do Polska zatím jen s testem

Koronavirus ONLINE: Ze Španělska jen s testem, nebo do karantény A skokový nárůst případů v ČR

Koronavirus ONLINE: Babiš chce po rekordním růstu v Česku rozdat miliony roušek a respirátorů

Koronavirus ONLINE: Vojtěch „škudlí“ s testy po karanténě a návrat roušek na Kutnohorsku

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A rekordní nakažení v ČR

Koronavirus ONLINE: 399 nových případů za jediný den v ČR. A úleva pro Babišovu poslankyni

Koronavirus ONLINE: Již 5570 mrtvých v ČR. Reprodukční číslo ale kleslo na 0,8

Koronavirus ONLINE: Protesty v Evropě i Turecku a Češi už zase létají k moři do Tuniska

Koronavirus ONLINE: Ze Španělska už jen s testem. A expremiérka bojuje o život

Koronavirus ONLINE: Téměř 22 tisíc případů v ČR. A z dovolené ve Španělsku už jen s testem

Koronavirus ONLINE: Komplikace pro tisíce Čechů, Řecko začalo požadovat negativní test

Koronavirus ONLINE: 143 nakažených za den v ČR, roušky na Kutnohorsku a premiér s ochranou

Koronavirus ONLINE: 5570 mrtvých v ČR. A úhradu testů na covid-19 schválili poslanci

Koronavirus ONLINE: Zpřísnění na Kutnohorsku, další „červené“ státy a Johnson v roušce

Koronavirus ONLINE: 399 nových případů za jediný den v ČR. A zčervená Chorvatsko?

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet aktivních případů v ČR. A zavřená škola ve Frýdlantu zná výsledky

Koronavirus ONLINE: 263 mrtvých a 4214 uzdravených v ČR. Vláda rozhodne o dalším uvolnění

Koronavirus ONLINE: 319 mrtvých i 6532 vyléčených v ČR. Na Karvinsku se nákaza šíří dál

Koronavirus ONLINE: 319 mrtvých i 6546 vyléčených v ČR. Na Karvinsku se nákaza šíří dál

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR, vzrostl počet hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Děti budou mít povinnou školu i na dálku. A Tunisko vyhlíží první Čechy

Koronavirus ONLINE: 19 075 nakažených a 292 případů za den v ČR. A Tunisko vyhlíží první Čechy

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 296 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 323 případů za pátek v ČR. A přes 20 tisíc mrtvých v Číně za jediný týden

Koronavirus ONLINE: 311 případů za čtvrtek v ČR. A přes 20 tisíc mrtvých v Číně za jediný týden

Koronavirus ONLINE: 326 mrtvých v ČR. Do Rakouska či Maďarska bez omezení, Německo bez testu

Koronavirus ONLINE: V pondělí přibylo přes tisíc případů, Česko je pro Slováky rizikové

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy