Koronavirus ONLINE: Přes 800 lidí v nemocnicích, Prymula chce přitvrdit. A nákaza europoslance

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (22:30)     Sekcia bulvár

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v pátek přibylo 2944 nakažených, což je druhý nejvyšší nárůst od březnového začátku epidemie v Česku. Do sobotního podvečera pak hygienici potvrdili dalších 1247 případů. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 809. Ve vážném stavu je 168 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Téměř 3 tisíce případů za den v ČR, Prymula chce přitvrdit. A nákaza europoslance

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (14:48)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v pátek přibylo 2946 nakažených, což je nejvýraznější denní nárůst za tento týden a druhý nejvyšší od březnového začátku epidemie v Česku. V nemocnicích je 740 lidí, ve vážném stavu je 151 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 500 lidí s virem v nemocnicích. A Prymula promluvil o zavření škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.09.2020 (18:18)     Sekcia bulvar

Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) v sobotu apeloval na to, aby se omezili hromadné akce v Česku. Postěžoval si na to, že Ústřední krizový štáb měl fungovat již dříve. Podle epidemiologa Romana Prymuly jsme virus podcenili a nyní se to vrací ve vysokých denních přírůstcích. Prymula též uvedl, že dle něj není nutné plošně uzavírat školy, učitelům by však doporučil a v některých případech i nařídil respirátor místo roušky. Počet nových případů za pátek činil 2111, za sobotu do podvečera pak 1024. Roste i počet lidí v nemocnicích - aktuálně hospitalizovaných je přes 500. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Aktivity pro maximálně 20 lidí, chce Prymula. A přes 800 lidí v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2020 (11:45)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, maximální počet lidí bude 10 - 20, řekl televizi Prima. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený.  Koronavirem se nakazil i europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09), na twitteru oznámil, že je v domácí izolaci. Počet případů v ČR dál roste, v sobotu přibylo 1985 nakažených, což je nicméně méně než sobotu minulou. V sobotu také zemřelo 6 lidí s covidem-19. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 809. Ve vážném stavu je 168 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 8618 případů v Česku za pátek. Prymula chce ještě přitvrdit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.10.2020 (14:49)     Sekcia bulvar

Podle ministra zdravotnictví Romana Prymula je situace v Česku špatná, reprodukční číslo se zvýšilo na 1,4. Bude tedy třeba přistoupit k dalším opatřením. V Česku za pátek přibylo rekordních 8618 nakažených, je to v přepočtu na obyvatele nejvíce v celé EU. V poměrném počtu nakažených za týden jsme dokonce třetí nejhorší na světě. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: „Slabý“ nárůst nakažených za sobotu kvůli dešti. Prymula chce přitvrdit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.10.2020 (18:14)     Sekcia bulvar

Podle ministra zdravotnictví Romana Prymula je situace v Česku špatná, reprodukční číslo se zvýšilo na 1,4. Bude tedy třeba přistoupit k dalším opatřením. V Česku za pátek přibylo rekordních 8618 nakažených, je to v přepočtu na obyvatele nejvíce v celé EU. Do sobotních 18:00 přibylo 2 604 nových případů, lidé ale kvůli dešti nevyrazili na testy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V nemocnicích přes 500 lidí. Hamáček chce zvážit omezení fotbalů a hokejů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.09.2020 (07:08)     Sekcia bulvar

Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) v sobotu apeloval na to, aby se omezili hromadné akce v Česku. "Určitě omezit hromadné akce, zvážit, jestli je nutné držet dál fotbaly, hokeje a tak dále," řekl ČT. Premiér Andrej Babiš (ANO) není proti omezení hromadných akcí, rozhodnutí však chce nechat na epidemiolozích. Počet nových případů za pátek činil 2111, za sobotu do podvečera pak 2046. Roste i počet lidí v nemocnicích - aktuálně hospitalizovaných je přes 500. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný zmínil další zpřísnění. A Prymula si za fotbalem stojí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.02.2021 (12:12)     Sekcia bulvar

Za sobotu přibylo v Česku 6 755 případů nákazy, v nemocnicích je 6366 hospitalizovaných, navíc docházejí covidová lůžka na JIP. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v pořadu Partie na CNN Prima News uvedl, že Česko možná bude muset přistoupit ke zpřísnění. Záleží na nemocnicích. A epidemiolog Roman Prymula v České televizi řekl, že si za svou účastí na fotbale stojí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Akce pro 10 až 20 lidí, žádá Prymula. A přes 600 obětí v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, maximální počet lidí bude 10 - 20, řekl televizi Prima s tím, že výjimku by měly svatby, tam by mohlo být 30 hostů. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. U středních škol předpokládá distanční výuku, základní školy by zavírat neměly. Přesnou podobu opatření chce Prymula vyhlásit ve středu, nebo v pátek. Počet případů v ČR dál roste, v sobotu přibylo 1983 nakažených, v neděli dalších 720. O víkendech se ale méně testuje. Počet těch, kteří s nemocí covid-19 zemřeli, přesáhl 600, k nedělnímu večeru bylo obětí 601. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 802. Ve vážném stavu je 181 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Akce pro maximálně 20 lidí, žádá Prymula. A přes 600 obětí v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, maximální počet lidí bude 10 - 20, řekl televizi Prima s tím, že výjimku by měly svatby, tam by mohlo být 30 hostů. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. U středních škol předpokládá distanční výuku, základní školy by zavírat neměly. Přesnou podobu opatření chce Prymula vyhlásit ve středu, nebo v pátek. Počet případů v ČR dál roste, v sobotu přibylo 1983 nakažených, v neděli dalších 720. O víkendech se ale méně testuje. Počet těch, kteří s nemocí covid-19 zemřeli, přesáhl 600, k nedělnímu večeru bylo obětí 601. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 802. Ve vážném stavu je 181 z nich. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažený v Babišově okolí a Prymula radí na Karvinsku přitvrdit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2020 (13:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 046 lidí, vyléčených je 7797 a aktuálně nakažených je pak 3900. Během středy přibylo nejméně nových případů za osm dní - 92. Mezi nakaženými je sedm fotbalistů Karviné i zaměstnanec Úřadu vlády ČR, kde pracuje i premiér Andrej Babiš (ANO). Uvedl to Radiožurnál, ale mluvčího kabinetu dotyčný ale nebyl v kontaktu s ministry. Ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) ve čtvrtek čeká návštěva Ostravska. Podle vládního zmocněnce Romana Prymuly by vláda měla v oblasti opatření přitvrdit, řekl Blesk Zprávám. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Vojtěch skončil, Prymula ho nahradí. A vláda obnoví krizový štáb

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. A Prymula to po „přepadovce“ schytal

Koronavirus ONLINE: Obchody chce Havlíček řešit znovu. 11 553 případů za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: Češi mají v EU nelichotivé prvenství. Prymula i Kubek prosí o pomoc

Koronavirus ONLINE: Vojtěch míří řešit problém na Ostravsku. Prymula radí: Přitvrdit

Koronavirus ONLINE: Babiš svolal covidovou radu, přitvrdí opatření? A 1511 nakažených za den

Koronavirus ONLINE: Prymula chce nouzový stav na 30 dní. Lídři stran se o něm hádali v Blesku

Koronavirus ONLINE: Na svatbu 30 hostů a zavření středních škol, žádá Prymula. A přes 600 obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: Prymula chce otevřít hranice s Rakouskem, nákaza uzavřela pražskou školku

Koronavirus ONLINE: 311 případů za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je 258 lidí

Koronavirus ONLINE: 360 případů za středu v ČR. V nemocnicích je 275 lidí

Koronavirus ONLINE: Prymula předvídá až 50 tisíc případů denně. JIPky se rychle plní

Koronavirus ONLINE: Nákaza Zemanova muže, karanténa ministrů ČSSD a útlum péče v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 105 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 433 lidí

Koronavirus ONLINE: Testy v pondělí odhalily 10423 případů, v nemocnicích je opět přes 2000 lidí

Koronavirus ONLINE: Covid v ČR odhalen u 7630 lidí za pátek, v nemocnicích 1958 lidí

Koronavirus ONLINE: 136 případů za sobotu v ČR. V nemocnicích je 306 lidí

Koronavirus ONLINE: 92 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 320 lidí

Koronavirus ONLINE: 10 498 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je 2040 lidí

Koronavirus ONLINE: 1511 případů za den, zasedne covidová rada. A Babiše čeká třetí dávka

Koronavirus ONLINE: 1170 případů za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je 683 lidí

Koronavirus ONLINE: 1817 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 573 lidí

Koronavirus ONLINE: 1215 případů za středu v ČR. V nemocnicích je 647 lidí

Koronavirus ONLINE: 1420 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je 621 lidí

Koronavirus ONLINE: 1066 případů za pátek v ČR. V nemocnicích je 738 lidí

Koronavirus ONLINE: 820 lidí v nemocnicích v ČR. A návrh na stavu nouze představí Prymula radě

Koronavirus ONLINE: Trump v Bílém domě hned sundal roušku a v ČR nákaza pronikla i do Klokánků

Koronavirus ONLINE: Za den v Česku přibylo 8325 případů, 2500 lidí leží v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 1900 případů za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je 902 lidí

Koronavirus ONLINE: Přes 154 tisíc případů v ČR od jara. A 3120 lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Trumpa převezou do vojenské nemocnice a přes 1100 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Přes 6500 uzdravených v ČR. Ve světě zemřelo už 369 tisíc lidí

Koronavirus ONLINE: Trump zamířil do vojenské nemocnice a přes 1100 hospotalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Trump zamířil do vojenské nemocnice a přes 1100 hospitalizovaných v ČR

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy