Koronavirus ONLINE: Prymula hájil nouzový stav. Lídři stran se o něm střetnou v Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2020 (10:50)     Sekcia bulvár

Další zpřísnění opatření má v Česku platit má od pondělí, stejně jako nouzový stav, o kterém bude ve středu rozhodovat vláda. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) chce omezit vnitřní aktivity na deset lidí, venkovní na 20, sportovní soutěže se budou moci hrát, ale zcela bez diváků. Zavedení nouzového stavu ve středu hájí i před poslanci, podle něj čekají Česko bez dalších opatření další stovky zemřelých a tisíce nakažených. Podle něj sice budou moci divadla dál hrát. ale zákaz bude platit pro muzikály a operu, zpěvem se virus šíří víc. Od 11 hodin začíná o nouzovém stavu debata i v Blesku s předsedy sněmovních stran. Za úterý přibylo v Česku 1985 nových případů a v nemocnicích leží 825 lidí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Prymula hájil nouzový stav. Lídři stran se o něm pohádali v Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2020 (11:35)     Sekcia bulvar

Další zpřísnění opatření má v Česku platit má od pondělí, stejně jako nouzový stav, o kterém bude ve středu rozhodovat vláda. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) chce omezit vnitřní aktivity na deset lidí, venkovní na 20, sportovní soutěže se budou moci hrát, ale zcela bez diváků. Zavedení nouzového stavu ve středu hájil i před poslanci, podle něj čekají Česko bez dalších opatření další stovky zemřelých a tisíce nakažených. Podle něj sice budou moci divadla dál hrát. ale zákaz bude platit pro muzikály a operu, zpěvem se virus šíří víc. Od 11 hodin odstartovala o nouzovém stavu debata i v Blesku s předsedy sněmovních stran, i tady byla o nouzovém stavu ostrá diskuse. Za úterý přibylo v Česku 1985 nových případů a v nemocnicích leží 825 lidí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula chce nouzový stav na 30 dní. Lídři stran se o něm hádali v Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2020 (12:20)     Sekcia bulvar

Další zpřísnění opatření má v Česku platit má od pondělí, stejně jako nouzový stav, o kterém bude ve středu rozhodovat vláda. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) chce omezit vnitřní aktivity na deset lidí, venkovní na 20, sportovní soutěže se budou moci hrát, ale zcela bez diváků. Zavedení nouzového stavu ve středu hájil i před poslanci, chce ho na 30 dní. Podle něj sice budou moci divadla dál hrát. ale zákaz bude platit pro muzikály a operu, zpěvem se virus šíří víc. Od 11 hodin odstartovala o nouzovém stavu debata i v Blesku s předsedy sněmovních stran, i tady byla o nouzovém stavu ostrá diskuse. Za úterý přibylo v Česku 1985 nových případů a v nemocnicích leží 825 lidí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula hájil nouzový stav. Lídři stran se o něm přou v Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2020 (11:10)     Sekcia bulvar

Další zpřísnění opatření má v Česku platit má od pondělí, stejně jako nouzový stav, o kterém bude ve středu rozhodovat vláda. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) chce omezit vnitřní aktivity na deset lidí, venkovní na 20, sportovní soutěže se budou moci hrát, ale zcela bez diváků. Zavedení nouzového stavu ve středu hájí i před poslanci, podle něj čekají Česko bez dalších opatření další stovky zemřelých a tisíce nakažených. Podle něj sice budou moci divadla dál hrát. ale zákaz bude platit pro muzikály a operu, zpěvem se virus šíří víc. Od 11 hodin odstartovala o nouzovém stavu debata i v Blesku s předsedy sněmovních stran. Za úterý přibylo v Česku 1985 nových případů a v nemocnicích leží 825 lidí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula dostal od Babiše „přes prsty“. A nouzový stav v ČR od pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2020 (15:45)     Sekcia bulvar

Chyby v komunikaci s veřejností vytkl premiér Andrej Babiš (ANO) novému ministrovi zdravotnictví Romanu Prymulovi (za ANO) v superdebatě Blesku, kde to za chaos vláda schytala i od opozice. Babišovi vadilo, že Prymula během víkendu postupně přidával informace o jednotlivých opatřeních, podle Babiše už se ale zlepšil. Nouzový stav, který vláda schválila, potrvá 30 dní. Budou s ním spojené zavřené střední školy v rizikových oblastech, omezení akcí na deset uvnitř a 20 venku. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula dostal od Babiše „přes prsty“. A nouzový stav chce na 30 dní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2020 (13:50)     Sekcia bulvar

Chyby v komunikaci s veřejností vytkl premiér Andrej Babiš (ANO) novému ministrovi zdravotnictví Romanu Prymulovi (za ANO) v superdebatě Blesku, kde to za chaos vláda schytala i od opozice. Babišovi vadilo, že Prymula během víkendu postupně přidával informace o jednotlivých opatřeních, podle Babiše už se ale zlepšil. Nouzový stav, který se chystá vyhlásit vláda, má být podle Prymuly na 30 dní a budou s ním spojené zavřené střední školy i omezení akcí na deset uvnitř a 20 venku. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 1800 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy a vláda požádá o delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety. Podle Prymuly je s ohledem na rostoucí počet nakažených potřeba prodloužit nouzový stav. Za středu přibylo rekordních 14 968, do čtvrtečního podvečera dalších 7511 pozitivně testovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1845 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy a vláda požádá o delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.10.2020 (01:05)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety. Podle Prymuly je s ohledem na rostoucí počet nakažených také potřeba prodloužit nouzový stav. Za středu přibylo rekordních 14 968, během čtvrtka bylo pozitivně testovaných 133 995. Mrtvých už je 1845. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula po hrozbě lockdownem šel na fotbal. A nouzový stav čeká zkrácení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.02.2021 (21:20)     Sekcia bulvar

Epidemie v Česku dál nabírá na síle. Za úterý přibylo 10 813 případů, o 1300 víc než před týdnem. Těžkých případů je 1227, což je dosavadní rekord. Nemocnicím navíc docházejí covidová lůžka JIP.  Sněmovna schválila nový pandemický zákon, nouzový stav skončí nejpozději 27. února a vláda za podpory komunistů také prosadila navýšení schodku letošního rozpočtu z 320 na 500 miliard korun. Poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula ve čtvrtek na ČT navrhoval uzavřít Česko na dva tři týdny, večer byl pak jedním diváků fotbalového zápasu Evropské ligy Slavia - Leicester. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (14:05)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety, prezident Miloš Zeman odsunul předávání státních vyznamenání na příští rok a premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že Brusel pomůže Česku 30 ventilátory. Podle Prymuly je s ohledem na rostoucí počet nakažených potřeba prodloužit nouzový stav. Za středu přibylo rekordních 14 968 pozitivně testovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Policie řešila porušení opatření u voleb. A nouzový stav v Lotyšsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.10.2021 (19:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za čtvrtek přibylo 991 případů, dva dny předtím jich bylo nad tisíc. Koronavirus se dotýká i voleb, kde mají voliči i komisaři dodržovat protiepidemická opatření a policie musela řešit několik incidentů. Lídři dorazili disciplinovaní, ale třeba bývalý prezident Václav Klaus měl roušku stažnou pod nos. A lotyšská vláda se kvůli zhoršení situace s koronavirem rozhodla vyhlásit nouzový stav. Platit má tři měsíce od pondělka 11. října, uvádí média. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Svatby budou mít limit na 30 lidí, upřesnil Prymula. Nouzový stav chce na měsíc

Prymula navrhne nouzový stav, Babiš mimořádně svolá vládu. Hamáček vyhlášení kvituje

Koronavirus ONLINE: Babiš se kvůli fotbalu zřekl Prymuly. A nouzový stav čeká zkrácení

Koronavirus ONLINE: Vláda chce nouzový stav do 31. března. Zakážou Čechům cesty nad 20 km od domova?

Koronavirus ONLINE: 1845 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy, sám strávil večer v restauraci

Koronavirus ONLINE: Prymula v hospodě naštval opozici. Musí skončit, tvrdí

Koronavirus ONLINE: 201 mrtvých, nouzový stav s dubnem skončí. Tvrdík: Přátelské štěňátko

Koronavirus ONLINE: 201 mrtvých a 7033 nakažených v ČR. Nouzový stav s dubnem skončí

Koronavirus ONLINE: 201 mrtvých a 1753 vyléčených v ČR. Nouzový stav s dubnem skončí

Koronavirus ONLINE: 201 mrtvých a 7041 nakažených v ČR. Nouzový stav s dubnem skončí

Koronavirus ONLINE: 204 mrtvých a 7041 nakažených v ČR. Nouzový stav s dubnem skončí

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav do konce února, navrhují hejtmani. A Německo zavírá dveře

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav až do Vánoc? Hamáček zmínil i podmínku pro návrat školáků

Koronavirus ONLINE: 201 mrtvých a 1753 vyléčených v ČR. Babiš už nechce dál nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav v ČR, Pospíšil přežil covid a nakažený ministr školství

Koronavirus ONLINE: Prymula ve Sněmovně hájí nouzový stav, zmínil stovky zemřelých

Koronavirus ONLINE: Němci obsadili hranice, PES na pětce a vláda bojuje s hejtmany o nouzový stav

Hamáček: Nouzový stav do příštího roku a Vánoce ve trojce

Koronavirus ONLINE: Neměl jsem ani dovolenou, hájí se Prymula. A covidových JIP lůžek jen 159

Koronavirus ONLINE: Zeman je pro „drastická opatření“. A Prymula zmínil stovky mrtvých

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav do 20. listopadu. A 7281 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Prymula chce otevřít hranice s Rakouskem, nákaza uzavřela pražskou školku

Koronavirus ONLINE: Prymula odhalil černý scénář pro Česko. A Trump se ozval z nemocnice

Koronavirus ONLINE: 1911 případů za neděli v ČR, nouzový stav skončí. A další nelegální party

Koronavirus ONLINE: Lidé 45+ už se mohou hlásit na třetí dávku. A nová vláda probere nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 615 obětí v Česku. Prymula zřejmě vládě navrhne nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Prymula chce otevřít hranice s Rakouskem a návrat z Chorvatska bez testu

Koronavirus ONLINE: Prymula prosí lékaře o pomoc, zmínil rozdělené Česko. A 24 mrtvých za den

Koronavirus ONLINE: Epidemie zpomaluje, nouzový stav skončí. A další nelegální party

Co se od pondělí nebude moct: Shromažďování, sport, školy a další. Jak se bude volit?!

Koronavirus ONLINE: PES se vrátil do pětky a vláda bojuje s hejtmany o nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav v ČR, respirátory pro školy a Pospíšil přežil covid

Koronavirus ONLINE: První případ omikronu na Hradecku. A nová vláda probere nouzový stav

Česko se neobejde bez zahraniční pomoci, přiznal Prymula. A chce protáhnout nouzový stav

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy