V Česku otevřely obchody, Havlíček jede do Ikey. Na jaké davy vicepremiér u nábytku narazí?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (10:00)     Sekcia bulvár

Od čtvrtka se v Česku uvolnila část opatření proti šíření nemoci covid-19. Po přechodu ze čtvrtého na třetí stupeň pohotovosti protiepidemického systému PES mohly například znovu otevřít všechny obchody, provozovny služeb či restaurace. Jedním z nich je i hojně navštěvovaný skandidávský řetězec s nábytkem IKEA, situaci a dodržování opatření zkontroluje dopoledne přímo na místě i vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). Kolik tam bude lidí a jestli si Havlíček koupí aspon poličku LACK uvidíte v přímém přenosu na Blesk.cz od 10:45. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Havlíček si z Ikey odvezl plnou tašku hraček, davy lidí šly hlavně pro stromek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (11:30)     Sekcia bulvar

Od čtvrtka se v Česku uvolnila část opatření proti šíření nemoci covid-19. Po přechodu ze čtvrtého na třetí stupeň pohotovosti protiepidemického systému PES mohly například znovu otevřít všechny obchody, provozovny služeb či restaurace. Jedním z nich je i hojně navštěvovaný skandinávský řetězec s nábytkem IKEA, situaci a dodržování opatření zkontroloval dopoledne přímo na místě i vicepremiér Karel Havlíček (za ANO), který sem dorazil. A nakoupil si plnou tašku hraček pro děti ve školce ministerstva průmyslu a obchodu.

 

Havlíček na inspekci v obchodech: Šikanu odmítá, z Ikey si vezl tašku hraček pro děti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (22:54)     Sekcia bulvar

Od čtvrtka se v Česku uvolnila část zákazů a omezení kvůli pandemii covid-19. Po přechodu ze stupně 4 na stupeň 3 protiepidemického systému PES mohly například znovu otevřít všechny obchody, provozovny služeb či restaurace. Jedním z nich je i hojně navštěvovaný skandinávský řetězec s nábytkem IKEA - situaci a dodržování opatření zkontroloval dopoledne přímo na místě i vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). A nakoupil si plnou tašku hraček pro děti ve školce ministerstva průmyslu a obchodu. Havlíček pokračoval i do dalších obchodů. Svou čtvrteční tour pak dokumentovat na sociální síti.

 

Přímý přenos: Havlíček o předvánoční horečce v Česku. Kdy otevřou obchody a služby?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.11.2020 (14:25)     Sekcia bulvar

Mírné zlepšování epidemické situace v Česku dává naději, že by obchody a služby, které musely zavřít, otevřely možná už na začátku adventu. O optimistickém scénáři promluvil ministr průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček (za ANO) v obsáhlém rozhovoru pro Blesk Zprávy. V návaznosti na nový protiepidemický systém PES, který ukázalo ministerstvo zdravotnictví, představí Havlíček „jízdní řád“ pro otevření obchodů či služeb, jako jsou kadeřnictví nebo kosmetické salony. Tisková konference je naplánovaná na 14:30.

 

IKEA v Praze živě: Do řetězce nábytku dorazil i Havlíček, na parkovišti těžko hledal místo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (10:45)     Sekcia bulvar

Od čtvrtka se v Česku uvolnila část opatření proti šíření nemoci covid-19. Po přechodu ze čtvrtého na třetí stupeň pohotovosti protiepidemického systému PES mohly například znovu otevřít všechny obchody, provozovny služeb či restaurace. Jedním z nich je i hojně navštěvovaný skandinávský řetězec s nábytkem IKEA, situaci a dodržování opatření zkontroluje dopoledne přímo na místě i vicepremiér Karel Havlíček (za ANO), který sem dorazil. Parkoviště je podle reportérky Blesk Zpráv plné, i Havlíček těžko hledal místo, sledujte návštěvu vicepremiéra v přímém přenosu.

 

Koronavirus ONLINE: Mynář nepustil Čechy na Hrad, obává se front. A kam zamířily davy?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (11:05)     Sekcia bulvar

Česko úderem půlnoci na čtvrtek přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Za jistých omezení otevřely restaurace, obchody i služby. Obchodníci očekávaly dlouhé fronty, plno je například v obchodním domě IKEA, kam přijel i vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). Právě v obavě z front se ale návštěvníkům neotevře Pražský hrad, jak uvedl hradní kancléř Vratislav Mynář. Za středu přibylo v Česku 4563 nových případů nákazy, index rizika zůstal ve čtvrtek na hodnotě 57. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května? A Babiš chce změnu u školek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2021 (12:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za úterý přibylo 3787 nových případů nákazy, o čtvrtinu méně než před týdnem. Obchody otevřou nejpozději 3. května, řekl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) pro CNN Prima News. O postupu bude jednat čtvrteční vláda, vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) pro Právo uvedl, že bude prosazovat, aby obchody otevřely naráz v celé zemi. A premiér Andrej Babiš (ANO) navrhne ministrům, aby se plné otevírání školek od příštího týdne řídilo situací v okrese, ne kraji. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května? A 22 mrtvých po úniku kyslíku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2021 (12:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za úterý přibylo 3787 nových případů nákazy - o čtvrtinu méně než před týdnem. Obchody otevřou nejpozději 3. května, řekl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) pro CNN Prima News. Stanice uvedla, že rozvolnění se naopak nebude týkat zatím služeb jako kadeřnictví. O postupu bude jednat vláda, vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) pro Právo uvedl, že bude prosazovat, aby obchody otevřely naráz v celé zemi. A v nemocnici v indickém státě Maháráštra zemřelo 22 pacientů poté, co jim došel kyslík kvůli úniku ze zásobníku. Nemocnice léčí lidi s covidem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Němci zarazili AstraZeneku u lidí pod 60. A davy bez roušek v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (21:50)     Sekcia bulvar

V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) se snaží, jak řekl Blesk Zprávám, přesvědčit ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO), aby na Velký pátek nechal obchody otevřené. Zatím ale neuspěl. Na pražské náplavce byly v teplý úterní podvečer davy lidí jen s minimem roušek. A Německo se bude řídit doporučením očkovací komise nepoužívat vakcínu od britsko-švédského konsorcia AstraZeneca pro osoby mladší 60 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Davy bez roušek na pražské náplavce. A další Čechům zakázané země

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (19:25)     Sekcia bulvar

V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) se snaží, jak řekl Blesk Zprávám, přesvědčit ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO), aby na Velký pátek nechal obchody otevřené. Zatím ale neuspěl. Od 12. dubna do konce května nebude možné cestovat z ČR do Brazílie, JAR, Tanzánie a dalších 10 zemí kvůli mutacím koronaviru. A na pražské náplavce byly v teplý úterní podvečer davy lidí jen s minimem roušek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

V neděli opět budou obchody zavřené, Havlíček změnu neprosadil: „Respektuji to“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2020 (17:04)     Sekcia bulvar

Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) chtěl prosadit, aby se s přechodem Česka z 5. na 4. stupeň PES opět otevřly obchody během nedělí a rozprostřela se tak víc jejich návštěvnost na celý týden. Neuspěl, v pátek na vládě změnu neprosadil. Právu řekl, že to respektuje. V neděli tak bude nadále zavřeno, což platí samozřejmě i pro zítřek.

Koronavirus ONLINE: Obchody otevřou nejpozději 3. května, míní Arenberger. A očkování drhne

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca pro „mladé“ Němce jen na revers. A davy bez roušek v Praze

Otevřou obchody před Vánoci? Jen sebevrah by slíbil datum, varoval Havlíček v Senátu

Koronavirus ONLINE: Obchody můžou mít otevřeno až do 23:00, v neděli ne. A 6996 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Obchody můžou mít otevřeno až do 23:00, v neděli ne. A 6874 mrtvých v ČR

Každý PES, jiná ves: Blatný věří pondělí, Havlíček řeší čerty a Hamáček je opatrný

Vicepremiér Havlíček v karanténě: „Rodina je odizolovaná,“ vzkázal Blesku

Epicentrum: Vicepremiér Havlíček vs. právník Dostál o protiprávních opatřeních a masivním rozvolnění

Babišova pravá ruka v karanténě: „Rodina je odizolovaná,“ vzkázal vicepremiér Havlíček

Živě: Vicepremiér Havlíček vs. právník Dostál o protiprávních opatřeních a masivním rozvolnění

ŽIVĚ: Vláda podpořila rozvolnění. Do všech obchodů od 3. května a které služby otevřou?

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A na co Češi stojí fronty?

„Mrzne a nesmíme jít dětem koupit zimní bundu.“ Senátoři si stěžují, Havlíček reaguje

Davy Čechů na svazích mimo kontrolu: Skiareály nabízí řešení, Havlíček zmínil frustraci

IKEA přilákala davy. Lidé čekali ve frontě na znovuotevření už v pět ráno

Koronavirus ONLINE: Další zpřísnění? Efekt by nepřineslo, míní Havlíček. A inspektoři v hotelech

Koronavirus ONLINE: Havlíček nevyloučil další zavření obchodů. ČR opět hrozí 4. „pes“

Vicepremiér Havlíček má ochranku: Výhrůžky kvůli uhlí?

Koronavirus ONLINE: V Česku ožily školy, obchody, trhy i zoo. A do kadeřnictví za 14 dní?

„Letos raději bez Mikuláše.“ Havlíček v Blesku o rozvolňování: Otevřou obchody v pondělí?

Vicepremiér Havlíček v karanténě: „Rodina je odizolovaná,“ tvrdí. A řekl, jak dopadl test

Vláda chce protáhnout zákazy v Česku. A Havlíček se skiareály u Blatného narazí

Koronavirus ONLINE: 3787 případů za úterý, očkování drhne a obchody otevřou v celém Česku?

Vláda jedná o protažení zákazů v Česku. A Havlíček se skiareály u Blatného narazí

Koronavirus ONLINE: 8010 nakažených za pátek. Další zpřísnění? Nepřineslo by efekt, míní Havlíček

Hotely a restaurace asi zavřou koncem týdne, oznámil Havlíček. Přežijí vánoční trhy?

Před obchody v Česku byly první fronty, řetězce omezují vozíky. A další zvrat s nedělí?

Havlíček o rozvolnění: Kadeřnice a služby „na tělo“ mají šanci. Jak to bude s obchody?

Kadeřnice i zahrádky hospod od 11. května, větší obchody v pondělí. Vláda dala nové termíny

Havlíček: „Ano, udělali jsme to blbě.“ O chybách vlády, mrtvém „psovi“ a nejasném rozvolnění

Havlíček: „Ano, udělali jsme to blbě.“ O chybách vlády, nejasném rozvolnění i mrtvém „psovi“

Zahrádky hospod i holiči od 11. května, větší obchody již v pondělí. Vláda má nový „jízdní řád“

Vysílali jsme: Vicepremiér Havlíček o programech pro podnikatele. Komu pomohly přežít?

Rozvolnění v Rakousku: Otevřely obchody, do lavic se vrací školáci. Čeká to i ty německé

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy