Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o návratu na ministerstvo. A Babiš hlásí nadějný lék

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (06:30)     Sekcia bulvár

Rizikové skóre PES je na 73 bodech, v Česku prudce, o 400, vzrostl počet hospitalizovaných. Nakažlivějšími mutacemi se mohou lidé nakazit už během pár vteřin, řekl exministr zdravotnictví a poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula. Předpokládá, že také snižují účinnost vakcín a očkované lidi bude nutné přeočkovat upravenými preparáty.  I když se spekuluje o konci ministra Jana Blatného (za ANO), Prymula se na úřad vracet nechce. A premiér Babiš na twitteru uvedl, že pro Česko vyjednal dodávku experimentálních protilátkových léků od firmy Eli Lilly.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Přes milion případů v Česku. A Babiš hlásí další nadějný lék

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Počet potvrzených případů od začátku epidemie překročil v Česku milion, za úterý jich přibylo 90057. Rizikové skóre PES jmírně kleslo na 70 bodů, pod hodnotu 1 je v Česku vrátilo i reprodukční číslo. Nakažlivějšími mutacemi se mohou lidé nakazit už během pár vteřin, řekl exministr zdravotnictví a poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula. Předpokládá, že také snižují účinnost vakcín a očkované lidi bude nutné přeočkovat upravenými preparáty.  I když se spekuluje o konci ministra Jana Blatného (za ANO), Prymula se na úřad vracet nechce. A premiér Babiš na twitteru uvedl, že pro Česko vyjednal dodávku experimentálních protilátkových léků od firmy Eli Lilly.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy a chce roušky u všech. Prymula: Druhá vlna je tu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2020 (18:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 456 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 35 933 lidí, vyléčených je 21 294 a aktuálně nakažených je rekordních 14 183. Během soboty přibylo rekordních 1539 nakažených, v neděli zatím 535. Epidemiolog Roman Prymula uvedl v České televizi, že v ČR je druhá vlna epidemie. Premiér Andrej Babiš (ANO) v reakci pro Blesk Zprávy zdůraznil, že Česko si vede dál výborně s ohledem na smrtnost. V nedělním projevu pak apeloval, aby roušky nosili všichni Češi a připustil, že trendově nevypadá tuzemské situace dobře. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8630 případů. Prymula potvrdil konec, Babiš mu hledá místo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.05.2020 (22:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 302 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8630 lidí, vyléčených je 5725 a aktuálně nakažených je pak 2603. Česko nyní řeší dohody s dalšími, především sousedními zeměmi o tom, jak to bude s uvolněním hranic. Premiér Andrej Babiš (ANO), aby se naráz otevřely hranice 15. června s Německem, Slovenskem, Rakouskem a Maďarskem. Hlaní tvář boje proti viru v Česku, epidemiolog Roman Prymula, potvrdil, že jako náměstek ministra zdravotnictví končí a další práci řeší s premiérem Babišem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obavy z nakažlivé mutace mí. A Prymula promluvil o 4. dávce očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.09.2021 (06:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za středu přibylo 261 nakažených, což je o 16 více než před týdnem. V předvolební debatě na CNN Prima News uvedl premiér Andrej Babiš (ANO), že další plošné lockdowny nejsou v plánu. Epidemiolog Roman Prymula v době, kdy Česko řeší 3. dávky očkování zmiňuje, že jsou pravděpodobné i 4. dávky vakcín. Obavy nyní budí mutace mí, která se kromě Kolumbie objevila již v 42 zemích a je silně nakažlivá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 208 mrtvých v ČR. Babiš promluvil o změně u zavřených obchodů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.04.2020 (17:37)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 208 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7087 lidí, vyléčených je 1989, aktuálně nakažených 4890. Premiér Andrej Babiš (ANO) už nechce prodloužit nouzový stav, který platí do 30. dubna. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) naopak dál hájí svůj názor, aby byl stav nouze prodloužen. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy, Prymula start druhé vlny a karanténu obnovil Izrael

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2020 (20:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 456 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 35 933 lidí, vyléčených je 21 294 a aktuálně nakažených je rekordních 14 183. Během soboty přibylo rekordních 1539 nakažených, v neděli zatím 535. Epidemiolog Roman Prymula uvedl v České televizi, že v ČR je druhá vlna epidemie. Premiér Andrej Babiš (ANO) v reakci pro Blesk Zprávy zdůraznil, že Česko si vede dál výborně s ohledem na smrtnost. V nedělním projevu pak apeloval, aby roušky nosili všichni Češi. Připustil, že trendově nevypadá tuzemské situace dobře. V Izraeli, dřívějším vzoru ČR, obnovili na tři týdny národní karanténu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 204 mrtvých v ČR. Babiš promluvil o změně u zavřených obchodů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.04.2020 (16:57)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 204 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7041 lidí, vyléčených je 1800, aktuálně nakažených 5084. Premiér Andrej Babiš (ANO) už nechce prodloužit nouzový stav, který platí do 30. dubna, uvedl to na Primě. A jeho názoru se podřídil i vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD), od 1. května tak Česko už v nouzovém stavu nebude. Sněmovna schválila zvýšení ošetřovného ze 60 na 80 procent denního základu platu. Od 8. června by se mohly otevřít i venkovní bazény, řekl ČT epidemiolog Roman Prymula, obnovení provozu vnitřních se bude průběžně vyhodnocovat. A pokud budou příznivá data epidemiologů, mohla by urychlit i otevírání obchodů. To žádají i obchodní domy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 606 obětí v Česku. Prymula promluvil o dodávkách remdesiviru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.09.2020 (13:02)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, maximální počet lidí bude 10 - 20, řekl televizi Prima s tím, že výjimku by měly svatby, tam by mohlo být 30 hostů. Podle serveru iRozhlas dochází českým nemocnicím lék remdesivir. Prymula však uklidňuje, Česko o dodávkách léčiva jedná a dorazí asi ještě tento týden. Počet případů v ČR dál roste, v neděli přibylo 1305 nakažených. O víkendech se ale méně testuje. Počet těch, kteří s nemocí covid-19 zemřeli, dosáhl na 606. V nemocnicích je vůbec nejvíc nakažených od začátku epidemie, a to 802. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy, Prymula start druhé vlny a primátor v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2020 (23:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 456 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 35 933 lidí, vyléčených je 21 294 a aktuálně nakažených je rekordních 14 183. Během soboty přibylo rekordních 1539 nakažených, v neděli zatím 535. Epidemiolog Roman Prymula uvedl v České televizi, že v ČR je druhá vlna epidemie. Premiér Andrej Babiš (ANO) v reakci pro Blesk Zprávy zdůraznil, že Česko si vede dál výborně s ohledem na smrtnost. V nedělním projevu pak apeloval, aby roušky nosili všichni Češi. Připustil, že trendově nevypadá tuzemské situace dobře. Primátor Plzně a poslanec Martin Baxa (ODS) je v karanténě. Krátce se sešel s nakaženým člověkem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 254 mrtvých a 7878 případů v ČR. Prymula promluvil o druhé vlně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.05.2020 (23:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 254 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7878 lidí, vyléčených je 3999 a aktuálně nakažených je pak 3625. Epidemiolog Roman Prymula k obavám ze druhé vlny pandemie uvedl, že nikdo neví, jak se bude virus dál chovat. A okomentoval i to, co nyní řeší svět - zda Čína manipulovala s důkazy, materiály i virem samotným. Míní, že ano. Ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (za ANO) pak v pořadu Blesku Epicentrum připustil, že by hospody mohly otevřít dříve než 25. května. A Sněmovna definitivně prodloužila příspěvek pro OSVČ ve výši 500 korun denně i po 30. dubnu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 293 mrtvých v ČR, akce pro 1000 lidí i roušky u vody. A Prymula končí?

Koronavirus ONLINE: 295 mrtvých v ČR, akce pro 1000 lidí i roušky u vody. A Prymula končí?

Koronavirus ONLINE: Babiš a Petříček narychlo znovu svolali tiskovku. Co se mění na hranicích?

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení na Čechy už neplatí, varuje Prymula. A Babiš vrší sliby

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8647 případů. Prymula řeší s Babišem nové místo

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Koronavirus ONLINE: Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2. A apel na přeočkování „Johnsona“

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. U Vojtěcha viní i párty v Chorvatsku

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR. Prymula porazil v důvěře lidí Hamáčka, Babiše i Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: 252 mrtvých v ČR. Prymula zmínil manipulaci s virem a 2. vlnu

Koronavirus ONLINE: Prymula skončí, Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Koronavirus ONLINE: V Česku je rázem o 1775 nakažených méně. Prymula zmínil problém s údaji

Koronavirus ONLINE: Babiš a Petříček narychlo znovu svolali tiskovku. Hranice jsou otevřené

Koronavirus ONLINE: 798 nakažených v ČR za den. Rozvolnilo se moc rychle, říká Prymula

Koronavirus ONLINE: Nejasná čísla za neděli, nová opatření a Prymula odmítl promoření ČR

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o útoku Čechů na hobbymarkety a za den 15 tisíc případů

Koronavirus ONLINE: Prymula vládě navrhne nouzový stav. Hamáček i Babiš souhlasí

Koronavirus ONLINE: 18 582 nových případů za čtvrtek. Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2

Koronavirus ONLINE: Špatná zpráva pro Karvinsko. A Prymula promluvil o schůzce s Vojtěchem

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o výměně ministrů a dalších 30 dní stavu nouze?

Koronavirus ONLINE: 304 mrtvých a 8725 případů v ČR. Babiš hájí „trafiku“ pro Prymulu

Koronavirus ONLINE: V Česku je druhá vlna, řekl Prymula. Vydatný nárůst byl i v neděli

Koronavirus ONLINE: Téměř 12 500 případů za sobotu v ČR. Prymula promluvil o tvrdém lockdownu

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš jedná se Zemanem a hledá nového ministra

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. Denní rekordy hlásí i sousedi Čechů

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, Prymula odmítl promoření ČR. A vláda znovu přitvrdí

Koronavirus ONLINE: V Česku je druhá vlna, řekl Prymula. Sobotní rekord byl 1541 případů

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Dalších 19 500 vakcín míří do Česka. A Prymula vysvětlil „lepší“ data

Koronavirus ONLINE: 330 nových případů v ČR, nejvíc od 3. dubna. A Babiš pro karanténu na 10 dní

Koronavirus ONLINE: Další červená Praze a Prymula čeká růst případů. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula. „Umrtví“ vláda Česko?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy