Koronavirus ONLINE: Česko žádá převoz prvních pacientů za hranice. A vakcíny z Francie dorazily

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2021 (12:55)     Sekcia bulvár

Česko požádalo o víkendu o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. Podle ministra čeká české nemocnice nejkritičtější týden. V neděli dopoledne dorazilo do Česka 15 tisíc vakcín AstraZeneca, které věnovala Francie, oznámil velvyslanec Alexis Dutertre. V Česku za sobotu přibylo 9066 nových nákaz, oproti minulému týdnu jde o nárůst o zhruba 1200 případů. Zemřelo již 21 717 lidí, přičemž růst počtu obětí neustále zrychluje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Česko žádá o převoz prvních pacientů za hranice. A vakcíny z Francie dorazily

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2021 (12:55)     Sekcia bulvar

Česko požádalo o víkendu o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. V neděli dopoldne dorazilo do Česka 15 tisíc vakcín AstraZeneca, které věnovala Francie, oznámil velvyslanec Alexis Dutertre. V Česku za sobotu přibylo 9066 nových nákaz, oproti minulému týdnu jde o nárůst o zhruba 1200 případů. Zemřelo již 21 717 lidí, přičemž růst počtu obětí neustále zrychluje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko žádá o převoz prvních pacientů za hranice. A 9066 případů za sobotu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Česko požádalo o víkendu o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. V Česku za sobotu přibylo 9066 nových nákaz, oproti minulému týdnu jde o nárůst o zhruba 1200 případů. Zemřelo již 21 717 lidí, přičemž růst počtu obětí neustále zrychluje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko čeká nejkritičtější týden, tvrdí Blatný. A vakcíny z Francie dorazily

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2021 (12:55)     Sekcia bulvar

Česko požádalo o víkendu o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. Podle ministra čeká české nemocnice nejkritičtější týden. V neděli dopoledne dorazilo do Česka 15 tisíc vakcín AstraZeneca, které věnovala Francie, oznámil velvyslanec Alexis Dutertre. V Česku za sobotu přibylo 9066 nových nákaz, oproti minulému týdnu jde o nárůst o zhruba 1200 případů. Zemřelo již 21 717 lidí, přičemž růst počtu obětí neustále zrychluje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Převoz z českých nemocnic je na spadnutí. A 15 tisíc vakcín od Francie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2021 (22:10)     Sekcia bulvar

Česko požádalo o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. Podle ministra čeká české nemocnice nejkritičtější týden. V neděli dopoledne dorazilo do Česka 15 tisíc vakcín AstraZeneca, které věnovala Francie, oznámil velvyslanec Alexis Dutertre. V Česku za sobotu přibylo 9066 nových nákaz, oproti minulému týdnu jde o nárůst o zhruba 1200 případů. Zemřelo již 21 717 lidí, přičemž růst počtu obětí neustále zrychluje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7979 hospitalizovaných a další úbytek JIP lůžek v ČR. Němci rozvolňují

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2021 (08:02)     Sekcia bulvar

Česko hlásí již 7979 hospitalizovaných s covidem-19. Od začátku pandemie zemřelo 21 882 lidí. ČR požádala o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. Podle ministra čeká české nemocnice nejkritičtější týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7899 hospitalizovaných a další úbytek JIP lůžek v ČR. Němci rozvolňují

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2021 (06:43)     Sekcia bulvar

Česko požádalo o převoz prvních pacientů ve vážném stavu z přeplněných nemocnic za hranice. Dva požadavky byly podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) z Pardubického kraje a jsou tak zaneseny do evropského systému, řekl v Otázkách Václava Moravce. Podle ministra čeká české nemocnice nejkritičtější týden. V neděli dopoledne dorazilo do Česka 15 tisíc vakcín AstraZeneca, které věnovala Francie, oznámil velvyslanec Alexis Dutertre. V Česku za sobotu přibylo 9066 nových nákaz, oproti minulému týdnu jde o nárůst o zhruba 1200 případů. Zemřelo již 21 717 lidí, přičemž růst počtu obětí neustále zrychluje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2020 (10:35)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES je v Česku nově na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Předtím bylo tři dny na 71 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že z jedné injekční lahvičky bude možné nově očkovat až šest pacientů, tedy o jednoho víc, než odposud. Do Česka dorazily další dávky vakcíny, putovat mají i do krajů. A v Británii dostala zelenou i vakcína od Oxforské univerzity a spolešnosti AstraZeneca. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Převoz pacientů s covidem Fénixem na Moravu. A potíž s dodávkou vakcín Moderny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.02.2021 (23:35)     Sekcia bulvar

Za pondělí v Česku přibylo 7663 nakažených, rizikové skóre PES bylo i v úterý na 71 bodech. Vláda bude Sněmovnu žádat o prodloužení nouzového stavu do 16. března, tedy opět o 30 dní. Podporu pro to zatím nemá. V úterý večer došlo na převoz covidových pacientů z přetížené nemocnice v Náchodě na Moravu - specializovaný vůz Fénix k tomu zapůjčila pražská záchranka. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 18 268 nových případů za sobotu, pacientů ubylo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.01.2022 (06:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, testy v sobotu odhalily 18 268 nových případů nákazy a 3 156 lidí s podezřením na opakovanou nákazu. V nemocnicích leží 1989 pacientů. Počet nově nakažených poprvé od 10. ledna poklesl. A společnosti Pfizer a BioNTech a také Moderna oznámily, že zahájily klinické testy nové verze jejich vakcíny proti covidu-19, která je zaměřená na omikron. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených o víkendu za celou pandemii, pacientů v nemocnicích přibývá

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.01.2022 (05:51)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko. Testy v neděli odhalily 23 914 nových případů nákazy a 3 849 lidí s podezřením na opakovanou nákazu. Nakažených je téměř dvakrát víc než před týdnem a vůbec nejvíc za víkendový den od začátku epidemie. V nemocnicích leží 2066 pacientů. A společnosti Pfizer a BioNTech a také Moderna oznámily, že zahájily klinické testy nové verze jejich vakcíny proti covidu-19, která je zaměřená na omikron. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 11 675 případů za čtvrtek. A 1912 hospitalizovaných v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A covid má i ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: Ve čtvrtek přibylo 11 675 nakažených, o tři čtvrtiny víc než před týdnem

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v ČR. A Biden dostal třetí dávku vakcíny

Češi chystají na přesun pacientů za hranice: Šest lidí do Německa, do Polska jeden

Češi chystají přesun pacientů za hranice: Šest lidí do Německa, do Polska jeden

Koronavirus ONLINE: 47 220 nových případů za pátek, pacientů v těžkém stavu ubývá

Koronavirus ONLINE: 8559 případů za pátek. A do ČR dorazily první vakcíny AstraZeneca

Koronavirus ONLINE: 2450 případů za úterý v ČR. A vakcíny upravené na omikron jsou už v Česku

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Koronavirus ONLINE: Česko žádá o desítky míst v nemocnicích v Polsku, Německu a Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8630 případů. Babiš chce otevřít hranice mezi 5 zeměmi

Koronavirus ONLINE: 301 mrtvých v ČR, 8604 případů. Babiš chce otevřít hranice mezi 5 zeměmi

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A čtvrtá dávka pro zájemce v Maďarsku

Koronavirus ONLINE: 303 mrtvých v ČR, 8683 případů. V nemocnicích leží 166 pacientů

Koronavirus ONLINE: Pfizer začíná s testy vakcíny proti omikronu. Vyzkouší ji na 1400 lidech

Koronavirus ONLINE: Kompenzace spustíme brzy, slibuje Bartoš. A posun vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: 318 mrtvých v ČR, Babiš zuří kvůli EU a Chorvatsko nám otevírá hranice

Koronavirus ONLINE: 318 mrtvých v ČR, Chorvatsko nám otevírá hranice a Babiš zuří kvůli EU

Koronavirus ONLINE: 253 nakažených za sobotu a vakcíny určené pro Česko koupila Austrálie

Praha nabízí pomoc moravským nemocnicím. Záchranáři jsou připraveni na převoz pacientů

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: Blatný chce proočkovat 7 z 10 Čechů. Prymula by pozdržel návrat školáků

Koronavirus ONLINE: Chorvatsko otevírá Čechům hranice. A Babiš zuří kvůli plánu Bruselu

Koronavirus ONLINE: 319 mrtvých v ČR. Do Chorvatska už můžeme, kdy se otevřou další hranice?

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR a vakcína jako naděje. Babiš žádá omezit kontakty

Koronavirus ONLINE: 13 151 případů za pátek. Nakažených přibylo nejvíce za měsíc

Koronavirus ONLINE: V USA se vrhají na očkování, schválili první vakcínu. A 9341 obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: „Česká“ vakcína žádá o souhlas WHO. A úřady zavřely školu popíračů covidu

Koronavirus ONLINE: 11 625 nakažených za středu v ČR. A k praktikům dorazí vakcíny pro děti

Koronavirus ONLINE: Rekordních 54 685 případů za středu v ČR. V nemocnicích je 1 879 lidí

Koronavirus ONLINE: 11 675 případů za čtvrtek. A nárůst nákaz ve školách potvrdily PCR testy

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: Do Řecka už v červenci. A Česko pomalu uvolní hranice

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy