Koronavirus ONLINE: 21 882 mrtvých v ČR. A antigenní testování kvůli firmám kolabuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.03.2021 (06:40)     Sekcia bulvár

Česko hlásí již 7979 hospitalizovaných s covidem-19. Od začátku pandemie zemřelo 21 882 lidí. Podle ministra Jana Blatného (za ANO) čeká české nemocnice nejkritičtější týden.Obrovské potíže jsou s antigenním testováním pro veřejnost, které hradí zdravotní pojišťovny. Pravděpodobně kvůli povinnému testování ve firmách je na řadě míst téměř nemožné se objednat. Například v Libereckém kraji mají některá místa obsazeno do května, v sousedním Ústeckém do dubna. Vláda v pondělí odvolala hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, schválila také mimořádné odměny pro zdravotníky a zaměstnance v sociálních službách. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 8478 lidí v nemocnicích. A antigenní testování kvůli firmám kolabuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.03.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí již 8478 hospitalizovaných s covidem-19. Od začátku pandemie zemřelo 22 147. Podle ministra Jana Blatného (za ANO) čeká české nemocnice nejkritičtější týden. Reprodukční číslo, které udává, kolik lidí pozitivní člověk nakazil, kleslo pod hodnotu 1, což znamená, že epidemie zpomaluje. Obrovské potíže jsou s antigenním testováním pro veřejnost, které hradí zdravotní pojišťovny. Pravděpodobně kvůli povinnému testování ve firmách je na řadě míst téměř nemožné se objednat. Například v Libereckém kraji mají některá místa obsazeno do května, v sousedním Ústeckém do dubna. Vláda v pondělí odvolala hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, schválila také mimořádné odměny pro zdravotníky a zaměstnance v sociálních službách. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Epidemie zpomaluje. A antigenní testování kvůli firmám kolabuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.03.2021 (07:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí již 7979 hospitalizovaných s covidem-19. Od začátku pandemie zemřelo 21 882 lidí. Podle ministra Jana Blatného (za ANO) čeká české nemocnice nejkritičtější týden. Reprodukční číslo, které udává, kolik lidí pozitivní člověk nakazil, kleslo pod hodnotu 1, což znamená, že epidemie zpomaluje. Obrovské potíže jsou s antigenním testováním pro veřejnost, které hradí zdravotní pojišťovny. Pravděpodobně kvůli povinnému testování ve firmách je na řadě míst téměř nemožné se objednat. Například v Libereckém kraji mají některá místa obsazeno do května, v sousedním Ústeckém do dubna. Vláda v pondělí odvolala hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, schválila také mimořádné odměny pro zdravotníky a zaměstnance v sociálních službách. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9882 mrtvých v ČR, fronty na testy a vláda probere prodloužení stavu nouze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2020 (21:05)     Sekcia bulvar

Vláda odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek, oznámil po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Ve čtvrtek ráno se kabinet sejde, aby probral žádost o prodloužení nouzového stavu, který by jinak skončil 23. prosince. Za úterý přibylo 7889 nakažených, rizikové skóre vystoupalo na 71. Pozitivní test na koronavirus měl šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO). Ve středu v ČR odstartovalo plošné antigenní testování na covid-19 - dobrovolné a hrazené ze zdravotního pojištění. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Plošné testování zaměstnanců ve firmách v ČR: Spustí jej již v únoru a zaplatí pojišťovny?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.02.2021 (14:23)     Sekcia bulvar

Pravidelné testování zaměstnanců na koronavirus ve firmách by mohlo začít ještě v únoru. Antigenní testy v podnicích by proplácely zdravotní pojišťovny. Dohodli se na tom zaměstnavatelé se zástupci ministerstev. ČTK to řekl viceprezident Svazu průmyslu a dopravy Jan Rafaj. Podle něj bude začátek testování v podnicích záviset na tom, kdy ministerstvo zdravotnictví dokončí nastavení podmínek vyšetření. Lidé mohou nyní chodit na antigenní testy do testovacích míst zdarma každé tři dny.

 

Koronavirus ONLINE: Antigenní testování Čechů bude už od středy, slibuje Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.12.2020 (20:56)     Sekcia bulvar

Návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES je prakticky jistý. Skóre v celé zemi se v neděli ráno zvedlo na 71 bodů, ještě včera bylo 69 bodů. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že bezplatné plošné testování Čechů pro velký zájem začne již ve středu, původně mělo začít v pátek. Záměr v pondělí projedná vláda. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: „Nával“ na očkování 45+, méně testů ve školách a rekordně mrtvých v březnu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.05.2021 (13:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pondělí přibylo 1532 nových případů, o 685 méně než před týdnem. Od půlnoci na úterý dostali možnost přihlásit se k očkování i všichni lidé 45+, za prvních 12 hodin se jich registrovalo přes 120 tisíc. V březnu zemřelo v Česku asi 16 600 obyvatel, nejvíc za jediný měsíc, uvedli statistici. Úmrtnost nejstarších seniorů se ale oproti průměru výrazně snížila. Frekvence testování žáků s PCR testy na covid-19 se ve školách od 17. května sníží z každého týdne na jednou za 14 dnů. Při používání antigenních testů od státu bude testování nutné jednou týdně. Výjimkou bude druhý stupeň základních škol v sedmi krajích s horší epidemickou situací, kde bude antigenní testování jako dosud dvakrát týdně. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7889 případů v ČR za úterý. Na testy zdarma míří řada Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2020 (10:13)     Sekcia bulvar

Vláda odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek, oznámil po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Za úterý přibylo 7889 nakažených, rizikové skóre vystoupalo na 71. Pozitivní test na koronavirus měl šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO). Ve středu v ČR odstartovalo plošné antigenní testování na covid-19 - dobrovolné a hrazené ze zdravotního pojištění. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Blatný: Testování zaměstnanců mají zajistit firmy, ne odběrová místa. Hájil i roušky venku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.03.2021 (18:20)     Sekcia bulvar

Antigenní testování zaměstnanců mají zajistit zaměstnavatelé, nemají je posílat do veřejných testovacích míst. Ve Sněmovně to ve čtvrtek řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) na dotazy poslance ODS Petra Beitla. Poslanec poukazoval na to, že volné termíny na antigenní testování prakticky nejsou.

 

AAA AUTO spustilo antigenní testování svých zaměstnanců

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.02.2021 (10:38)     Sekcia bulvar

Již téměř rok bojuje celý svět s pandemií koronaviru a zajištění bezpečnosti před virem je tak pro podnikatele základem, aby zajistili bezpečné prostředí pro své zaměstnance i zákazníky. Skupina AURES Holdings, provozovatel sítě autocenter AAA AUTO, spustil včerejším dnem antigenní testování svých zaměstnanců přímo na pracovišti. První den se ho zúčastnilo 170 zaměstnanců. Testování bude probíhat dvakrát týdně.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 10 tisíc mrtvých v ČR. A vláda požádá o stav nouze do 22. ledna

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2020 (08:05)     Sekcia bulvar

Počet lidí, kteří v Česku zemřeli během epidemie s covid-19, překročil 10 tisíc. Ve středu testy potvrdily dalších 8235 nových případů. Vláda odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek. Vláda požádá poslance o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, řekl vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Stávající má skončit 23. prosince, pokud Sněmovna kývne, prodlouží se do 22. ledna. Ve středu v ČR odstartovalo plošné antigenní testování na covid-19 - dobrovolné a hrazené ze zdravotního pojištění. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 759 případů za úterý v Česku. A Italové zavedli testování lidí cestujících z Číny

Antigenní testování v Praze: Zájem je oproti prosinci nižší, objednat se dá prakticky za hodinu

Expert varoval před důvěrou v antigenní testy v Česku. Od Rážové dostal padáka

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca dostala stopku na Slovensku. A „nával“ na očkování 45+

Koronavirus ONLINE: 7874 případů za čtvrtek. A čeká prvňáky a druháky ve škole testování?

Epicentrum: Lékař o plošném testování. Můžeme se na antigenní testy opravdu spolehnout?

Koronavirus ONLINE: 367 případů za pátek v Česku. V nemocnicích je 554 osob

Koronavirus ONLINE: Testování školáků v ČR se zatím nevrátí. A guvernér zakázal požadovat očkování

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst od května. A další testování ve školách

Epicentrum: Stomatolog Mounajjed o plošném testování. Můžeme se na antigenní testy opravdu spolehnout?

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, lyžaři mají smůlu a 17 668 případů za den v ČR

Antigenní testování zdarma: Kde najdu odběrné místo? Pozor, termíny se plní

Rezervační systém k testování „krade“ data a posílá je gigantům. Blatný slibuje prověrku

Koronavirus ONLINE: Německo a Rakousko budu testovat cestující z Číny. A 392 případů za čtvrtek v ČR

Koronavirus ONLINE: Německo a Rakousko budu testovat cestující z Číny. A 484 případů za středu v ČR

Koronavirus ONLINE: 241 mrtvých v ČR. Na testy přišli Češi kvůli práci, rodinám i nákupům

Koronavirus ONLINE: Policie smetla respirátory za 777 korun. A mizivý zájem škol o PCR testy

Koronavirus ONLINE: Firmy čeká testování 2x týdně. A další země zastavuje AstraZenecu

Rezervační systém k testování „krade“ data a posílá je gigantům. Blatný: Ochranu dodržujeme

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nových případů v ČR za pět dnů. A naděje pro Kutnohorsko

Koronavirus ONLINE: 583 případů za středu v Česku. V nemocnicích je 611 lidí

Koronavirus ONLINE: 10 tisíc mrtvých v ČR, testování ve Sněmovně a vláda chce delší stav nouze

Koronavirus ONLINE: Testy ve školách odhalily jen stovky pozitivních. A očkování pro 65+ je tu

Výsledek do 30 minut: V Motole testují, jestli jsou rychlejší testy na koronavirus spolehlivé

Antigenní, nebo PCR zkouška na covid-19? Rozdíly v testech přehledně!

Antigenní, nebo PCR zkouška na covid-19? Znáte rozdíly v testech?

Koronavirus ONLINE: Mizivý zájem českých škol o PCR. A noční zákaz vycházení v dovolenkovém ráji

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých v Česku. Prymula varuje před hrozbou v regionech

Zkušební testování žáků: Babiš tvrdil, že proběhne ve čtvrtek. V Sedlčanech začalo dnes

Koronavirus ONLINE: 10 tisíc mrtvých v ČR, testování ve Sněmovně a nakažený prezident

Koronavirus ONLINE: Do OKD míří armáda, roušky se vrací na Jihlavsko a ohnisko v další firmě

Koronavirus ONLINE: 1345 případů v Česku za pondělí. A testování školáků se zatím nevrátí

Další etapa rozvolňování: Testování zaměstnanců a živnostníků končí. Trvalo měsíc

Koronavirus ONLINE: Česko bude mít o milion dávek vakcíny méně. A kolaps zdravotnictví v Tunisku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy