Koronavirus ONLINE: Babiš ve Vídni, AstraZeneca v potížích a čtvrtý ministr zdravotnictví

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2021 (05:50)     Sekcia bulvár

Česko ohlásilo za neděli 3291 nových případů koronaviru, o 690 méně než před týdnem. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zda se alespoň částečně opatření zmírní, rozhodne vláda ve čtvrtek. Premiér Andrej Babiš (ANO) vyráží kvůli vakcínám a testování školáků na odložnou cestu do Vídně. Očkování vakcínou AstraZeneca už přerušily víc než dvě desítky zemí. A brazilský prezident Jair Bolsonaro oznámil, že vybral lékaře Marcela Queirogu za nového ministra zdravotnictví, bude čtvrtým šéfem resortu od vypuknutí pandemie Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš ve Vídni, 10 511 případů za pondělí a čtvrtý ministr zdravotnictví

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za pondělí 10 511 nových případů koronaviru, o 130 méně než před týdnem. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zda se alespoň částečně opatření zmírní, rozhodne vláda ve čtvrtek. Premiér Andrej Babiš (ANO) vyráží kvůli vakcínám a testování školáků na odložnou cestu do Vídně. Očkování vakcínou AstraZeneca už přerušily víc než dvě desítky zemí. A brazilský prezident Jair Bolsonaro oznámil, že vybral lékaře Marcela Queirogu za nového ministra zdravotnictví, bude čtvrtým šéfem resortu od vypuknutí pandemie Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.03.2021 (23:15)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za neděli 3291 nových případů koronaviru, o 690 méně než před týdnem. Je to i nejnižší nedělní nárůst od poloviny února. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zda se alespoň částečně opatření zmírní, rozhodne vláda ve čtvrtek. Potíže vakcíny AstraZeneca se dál prohlubují. Očkování touto látkou už přerušily víc než dvě desítky zemí. Naposledy Německo, Francie a Itálie. A koronavirus se prokázal i u Kaji Kallasové. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca má v Česku silného zastánce. A očkování pro 40+ na konci června?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2021 (22:13)     Sekcia bulvar

Ve čtvrtek v Česku přibylo 3238 případů covidu.  Ministr zdravotnictví Petr Arenberger řekl, že pokud bude dost vakcín, dojde do konce června na registraci lidí nad nad 40 let. Česko by mělo dále pokračovat v očkování vakcínou od společnosti AstraZeneca. Ve svém stanovisku to doporučuje Mezioborová skupina pro epidemické situace (MeSES) při ministerstvu zdravotnictví. Vakcínu AstraZeneca zvolila i německá kancléřka Angela Merkelová, v pátek dostala první dávku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca opět snížila dodávky EU. A ministr zdravotnictví náhle končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.03.2021 (06:38)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za středu 14 353 nových případů koronaviru. V nemocnicích je přes 8600 lidí, zemřelo již 22 624 nakažených. Premiér Andrej Babiš (ANO) se vydal na návštěvu Izraele. A exprezident Václav Klaus z Prahy pro změnu do bytu v Černém Dole okrese Trutnov. Slovenský ministr zdravotnictví Marek Krajčí ohlásil demisi. Jeho rezignaci během vládní krize žádala část koalice kvůli nepříznivé epidemické situaci. A Evropská komise schválila používání vakcíny od americké firmy Johnson & Johnson v zemích Evropské unie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 8559 případů za pátek. A do ČR dorazily první vakcíny AstraZeneca

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.02.2021 (08:37)     Sekcia bulvar

Za pátek přibylo v Česku 8559 nově nakažených, podobně jako před týdnem. Rizikové skóre PES stouplo na 73 bodů. Do skladu v Říčanech dorazila první dodávka vakcíny AstraZeneca. Jedná se o 19 200 dávek, s jejich rozvozem do očkovacích center se začne v pondělí. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v České televizi připustil možnost dalšího omezení pohybu lidí, variantou je zákaz cestování mezi kraji. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí povánoční umrtvení. Babiš se nechá očkovat, Biden má první dávku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.12.2020 (21:35)     Sekcia bulvar

Česko se vrátilo do 4. stupně protiepidemického systému PES a 25. prosince může být ještě hůř, avizoval ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Rozhodne středa, skóre PES je už čtvrtý den na 76 bodech ze 100. Evropská komise schválila podmínečnou registraci vakcíny proti covidu-19 firem Pfizer a BioNTech na trhu EU. Očkovat se může začít v neděli, v Česku bude mezi prvními i premiér Andrej Babiš (ANO). To USA už se nechal naočkovat i zvolený prezident Joe Biden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí po Štědrém dni umrtvení. A Babiš se nechá naočkovat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.12.2020 (19:35)     Sekcia bulvar

Česko se vrátilo do 4. stupně protiepidemického systému PES a 25. prosince může být ještě hůř, avizoval ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Rozhodne středa, skóre PES je už čtvrtý den na 76 bodech ze 100. Z Velké Británie se šíří nový kmen viru, který je nakažlivější. ČR proto od pondělních 12:00 zastavila lety z Británie, kolabuje i kamionová doprava. Evropská komise schválila podmínečnou registraci vakcíny proti covidu-19 firem Pfizer a BioNTech na trhu EU. Očkovat se může začít v neděli, v Česku bude mezi prvními i premiér Andrej Babiš (ANO). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce od března očkování i pro šedesátníky, Plaga návrat maturantů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.02.2021 (17:00)     Sekcia bulvar

Za sobotu v Česku přibylo 4800 nakažených, rizikové skóre PES je na 71 bodech. Do skladu v Říčanech dorazila první dodávka vakcíny AstraZeneca. A premiér Andrej Babiš (ANO) navrhne, aby se od března otevřela registrace a rezervace na očkování proti covidu pro lidi nad 60 let. Podporuje také březnový návrat maturantů do škol, který by provázelo pravidelné testování. O změnu usiluje ministr školství Robert Plaga (za ANO). Debatovat se o tom má příští týden.Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Dvě vakcíny v Česku nemají dostat lidé pod 60 a dusno s testy na tábor

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.06.2021 (23:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V úterý testy potvrdily 384 nových případů, incidenční číslo kleslo pod 20. Ministerstvo zdravotnictví doporučilo, aby se vakcínami AstraZeneca a Johnson & Johnson neočkovali lidé mladší 60 let. A dusno je kolem testování dětí na covid na letních táborech. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) chtěl, aby tu probíhalo každý týden, za což sklidil kritiku. U PCR testů má nakonec ale stačit jen test před odjezdem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7860 případů za pondělí. A Česku hrozí umrtvení od 25. prosince

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.12.2020 (08:27)     Sekcia bulvar

Česko se vrátilo do 4. stupně protiepidemického systému PES a 25. prosince může být ještě hůř, avizoval ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Rozhodne středa, skóre PES je už čtvrtý den na 76 bodech ze 100. Za pondělí přibylo 7860 nakažených. Evropská komise schválila podmínečnou registraci vakcíny proti covidu-19 firem Pfizer a BioNTech na trhu EU. Očkovat se může začít v neděli, v Česku bude mezi prvními i premiér Andrej Babiš (ANO). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Stopka pro vakcínu AstraZeneca už ve 20 zemích. A nouzový stav i v dubnu?

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček loví u opozice hlasy pro prodloužení nouzového stavu

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí umrtvení 25. prosince. A Biden sklízí chválu za očkování

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček řešili s opozicí kompenzace i návrat dětí do škol

Koronavirus ONLINE: Změny u kompenzací a ošetřovného. Babiš řekl, kdy dostane 2. dávku

Koronavirus ONLINE: Prymula skončí, Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Koronavirus ONLINE: 233 případů za pátek. A očkovaný ministr zdravotnictví je pozitivní

Koronavirus ONLINE: 503 nových případů v ČR. S nakaženou Rážovou se setkal i Babiš

Koronavirus ONLINE: Babiš chce nouzový stav i v únoru. A plné nemocnice v Česku

Koronavirus ONLINE: Babiš peskoval Prymulu. A 2337 úmrtí lidí s covid-19 v Česku

Koronavirus ONLINE: V Česku dochází covidová místa na JIP. A Babiš na jednání v Polsku

Koronavirus ONLINE: 12 800 obětí v ČR, vláda protáhla lockdown A Babiš chce stav nouze do února

Koronavirus ONLINE: Merkelová dostala první dávku vakcíny. A očkování pro 40+ na konci června?

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A covid má i ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: Evropské ano další vakcíně. A ministr zdravotnictví náhle končí

Koronavirus ONLINE: Kolaps ve středních Čechách. A testování čeká i úředníky

Koronavirus ONLINE: Po Velikonocích budeme očkovat 100 tisíc lidí denně, slibuje Babiš

Koronavirus ONLINE: 9721 případů za čtvrtek v ČR. A Babiš v Bruselu jednal i o pandemii

Koronavirus ONLINE: Problém s dodávkami vakcín AstraZeneca. A růst nakažených zrychlil

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých a 3096 vyléčených v ČR. Na tábory možná už od července

Koronavirus ONLINE: Babiš peskoval Prymulu, Vánoce bez trhů a hrozba „umrtvení“ ČR

Koronavirus ONLINE: 804 nových případů v ČR. A ministr zdravotnictví s ochrankou kvůli odpůrcům

Koronavirus ONLINE: 5000 Kč pro důchodce odklepli poslanci. A 6604 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Rotační výuka potrvá do konce roku. A Babiš opět tepe Blatného

Koronavirus ONLINE: 3238 případů za čtvrtek. A Babiš na inspekci očkování v Havířově

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Koronavirus ONLINE: Nakazil se i Metnar. A Blatný nastínil termín návratu žáků do lavic

Koronavirus ONLINE: 7860 případů za pondělí. A Blatný znovu hrozí umrtvením o Vánocích

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o výměně ministrů a dalších 30 dní stavu nouze?

Česko obchází Brusel. O vakcínách AstraZeneca vyjednává na vlastní pěst

Koronavirus ONLINE: Další potíže vakcíny AstraZeneca. A nouzový stav se prodlouží?

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca dramaticky sníží dodávky vakcín. A růst nakažených zrychlil

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za státní svátek. Babiš zmínil návrat testů ve firmách

Koronavirus ONLINE: Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze. Babiš připustil výměnu ministrů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy