Koronavirus ONLINE: 6865 nových případů za pondělí. A zpátky do škol i školek v rouškách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (09:30)     Sekcia bulvár

Nouzový stav v Česku bude platit i přes Velikonoce – a to až do 11. dubna. V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Na Velký pátek budou muset mít například všechny obchody zavřeno, běžně nesmějí být prodejny nad 200 metrů čtverečních v provozu jen na Velikonoční pondělí. A do školky by se podle dokumentu citovaného webem TN.cz měly vracet jen děti z posledních ročníků, s rouškami a dvěma testy za týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 6865 nových případů za pondělí. A do zpátky do škol i školek v rouškách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

Nouzový stav v Česku bude platit i přes Velikonoce – a to až do 11. dubna. V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Na Velký pátek budou muset mít například všechny obchody zavřeno, běžně nesmějí být prodejny nad 200 metrů čtverečních v provozu jen na Velikonoční pondělí. A do školky by se podle dokumentu citovaného webem TN.cz měly vracet jen děti z posledních ročníků, s rouškami a dvě testy za týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zpátky do škol i školek v rouškách. A nakažená Maláčová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (11:20)     Sekcia bulvar

Nouzový stav v Česku bude platit i přes Velikonoce – a to až do 11. dubna. V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Koronavirem se nakazila i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD), na twitteru napsala, že má mírné příznaky.  A do školky by se podle dokumentu citovaného webem TN.cz měly vracet jen děti z posledních ročníků, s rouškami a dvěma testy za týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Plaga chce návrat praktické výuky k 26. dubnu. A víc dětí do školek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (14:10)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) bude v pondělí posuzovat další možné rozvolnění opatření v Česku, mohlo by přijít na řadu od pondělí 26. dubna. K tomuto datu by se mohla obnovit praktická výuka na středních školách a v posledních ročnících vysokých škol, navrhne kabinetu ministr školství Robert Plaga (za ANO). V některých regionech by bylo možné poslat do školek i další děti, uvedli epidemiologové. Koncem týdne by se registrace pro očkování proti covidu mohly otevřít pro lidi nad 60 let. V neděli v Česku přibylo 823 nových případů koronaviru, je to nejméně od 13. září loňského roku. Ubylo i lidí v nemocnicích, aktuálně je jich 3913. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Plaga chce návrat praktické výuky k 26. dubna. A víc dětí do školek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (14:10)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) bude v pondělí posuzovat další možné rozvolnění opatření v Česku, mohlo by přijít na řadu od pondělí 26. dubna. K tomuto datu by se mohla obnovit praktická výuka na středních školách a v posledních ročnících vysokých škol, navrhne kabinetu ministr školství Robert Plaga (za ANO). V některých regionech by bylo možné poslat do školek i další děti, uvedli epidemiologové. Koncem týdne by se registrace pro očkování proti covidu mohly otevřít pro lidi nad 60 let. V neděli v Česku přibylo 823 nových případů koronaviru, je to nejméně od 13. září loňského roku. Ubylo i lidí v nemocnicích, aktuálně je jich 3913. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Úplný návrat dětí do školek ve dvou krajích. A 3301 případů za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.04.2021 (08:30)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) odložila rozhodnutí o dalším rozvolňování na čtvrtek, chce si ještě počkat na středeční data. Návrat všech dětí do školek byl zatím potvrzen od 26. dubna pro Královéhradecký a Karlovarský kraj, které se dostaly na hranici 100 případů na 100 tisíc obyvatel. Ve hře je to i pro Plzeňský kraj, potvrdil ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) - děti tu nebudou čekat roušky ani testy. V neděli v Česku přibylo 3301 nových případů koronaviru, o 567 méně než před týdnem. Hospitalizovaných ale přibylo, nyní je jich 4108. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 523 případů za pondělí v ČR. A konec roušek v letadlech v celé EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2022 (07:19)     Sekcia bulvar

Za pondělí přibylo 523 nových případů nových případů covidu-19. Počet hospitalizovaných s nemocí covid-19 je 195. Evropská unie přestane od pondělí vyžadovat, aby lidé na letištích a v letadlech nosili ochranu úst a nosu kvůli koronaviru. A do Do Rakouska je možné přicestovat z celého světa bez jakýchkoliv koronavirových omezení.Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.04.2022 (19:11)     Sekcia bulvar

V pondělí v Česku přibylo 2257 nových případů covidu-19. Je to skoro třikrát víc než před týdnem, na kdy ale připadalo sváteční Velikonoční pondělí. V nemocnicích je 863 pacientů s pozitivním testem na koronavirus. Čtyřikrát očkované viceprezidentce Spojených států Kamale Harrisové vyšel pozitivní test na koronavirus, nepociťuje však žádné příznaky onemocnění covid-19. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 13 934 případů za úterý v ČR. A novou mutaci neodhalí ani testy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2021 (08:02)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za pondělí 13 934 nových případů koronaviru, o 1400 méně než před týdnem. Mírně, na hodnotu 0,97, stouplo reprodukční číslo. Při zlepšení epidemie bude resort zdravotnictví navrhovat otevření mateřských škol, 1. stupně základních škol a posledních ročníků základních a středních škol s povinným testováním jedenkrát týdně. A francouzské zdravotnické úřady hlásí novou variantu koronaviru, kterou nemusí zachytit běžné PCR testy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Úplný návrat dětí ve školek ve dvou krajích. A 3301 případů za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.04.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) odložila rozhodnutí o dalším rozvolňování na čtvrtek, chce si ještě počkat na středeční data. Návrat všech dětí do školek byl zatím potvrzen od 26. dubna pro Královéhradecký a Karlovarský kraj, které se dostaly na hranici 100 případů na 100 tisíc obyvatel. Ve hře je to i pro Plzeňský kraj, potvrdil ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) - děti tu nebudou čekat roušky ani testy. V neděli v Česku přibylo 3301 nových případů koronaviru, o 567 méně méně než před týdnem. A laboratoře v Česku nezaznamenaly v uplynulé sezóně ani jeden případ viru chřipky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 29 514 nových případů za pondělí v ČR. A 2430 hospitalizovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.02.2022 (06:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko. Testy v pondělí odhalily 29.514 nových případů nákazy, to je o téměř 900 méně než před týdnem. Opakovaných nákaz bylo ale víc, hygienici jich poslední lednový den evidovali přes 5000. Celkový počet nakažených byl tak v mezitýdenním srovnání toto pondělí vyšší o víc než tisíc případů. Tento týden by měla současná vlna podle odhadů gradovat. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR, vzrostl počet hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 20 270 nových případů za pondělí. Omikron ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Hrozí dosud největší vlna, varují vědci. A 695 případů za pondělí v ČR

Koronavirus ONLINE: Vláda to schytala za zavření škol a školek. A Primark v Praze otvírá

Koronavirus ONLINE: Návrat všech dětí do školek jen ve dvou krajích. A 28 532 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 140 případů za den v ČR, smutný milník pro svět a školáci v rouškách

Koronavirus ONLINE: Kvůli mejdanu u kmotra Bendy končí i šéf věznice. A scénář otevření škol

Koronavirus ONLINE: Návrat všech dětí do školek jen ve dvou krajích. A testy pro bezdomovce

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění, půjde jen o školy? A epidemie dál oslabila

Koronavirus ONLINE: Babiš tlačí na Blatného kvůli druhé dávce. A scénář pro otevření škol

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: Novou mutaci neodhalí ani testy. A scénář otevření škol

Koronavirus ONLINE: Skončil lockdown i zákaz vycházení. A nových nakažených je pod tisíc

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Koronavirus ONLINE: Do školek v Česku se vrátí další děti. A Primark hlásí rekordní tržby

Koronavirus ONLINE: 15 729 případů za středu a přes 4100 obětí v ČR. Nakažená je i Dostálová

Koronavirus ONLINE: Nová mutace děsí Francii, testy jsou na ní krátké. A scénář otevření škol

Koronavirus ONLINE: Nejméně nových případů od konce srpna. A očkování pro 45+ od půlnoci

Koronavirus ONLINE: 23 964 nových případů za sobou, počet lidí v nemocnici ale klesl

Koronavirus ONLINE: 2756 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 617 lidí

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. Řekne Blatný novinky u škol a obchodů?

Koronavirus ONLINE: 8586 případů za pondělí v ČR a omikron převládl v USA, má tu i první oběť

Koronavirus ONLINE: 20 270 případů za pondělí v ČR. A pokles na 1660 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Dva kraje čeká plný návrat dětí do školek bez testů. A chřipka zmizela

Koronavirus ONLINE: 523 případů za pondělí v ČR. A KLDR mobilizuje na pomoc i armádu

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 1145 osob

Koronavirus ONLINE: 2450 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 692 lidí

Koronavirus ONLINE: Dvojnásobek případů v Česku a seniorku izolovali po opakované nákaze

Koronavirus ONLINE: 3771 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je už 992 lidí!

Koronavirus ONLINE: 514 případů za pondělí. A certifikát o očkování či testu již lze stáhnout

Koronavirus ONLINE: 514 případů za pondělí. A výpadek portálu s certifikáty k očkování

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Koronavirus ONLINE: Za sobotu „jen“ 717 případů. A poprvé od Vánoc otevřou všechny obchody

Koronavirus ONLINE: V pondělí otevřou školy, zoo i část obchodů. A Blatný s Plagou ve vládě končí?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy