Zeman jmenoval ministrem Arenbergera. A rovnou zmínil dodávky Sputniku do Česka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (11:25)     Sekcia bulvár

Už ve středu nahradil ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Petr Arenberger (62). Naopak ministrem školství bude dál Robert Plaga (za ANO), jakkoli i o jeho konci se spekulovalo. Změní výměna ministra něco na přístupu Česka k dosud necertifikované ruské vakcíně Sputnik V? Prezident Miloš Zeman by o to stál, zmínil to při ceremoniálu na Hradě. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ŽIVĚ: Arenberger na první ministerské tiskovce. Zeman u jmenování rovnou zmínil Sputnik V

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (13:00)     Sekcia bulvar

Ve středu nahradil ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Petr Arenberger (62). Naopak ministrem školství bude dál Robert Plaga (za ANO), ačkoliv i o jeho konci se spekulovalo. Změní výměna ministra něco na přístupu Česka k dosud necertifikované ruské vakcíně Sputnik V? Prezident Miloš Zeman by o to stál, zmínil to rovnou již při ceremoniálu na Hradě. Sledujte první vystoupení nového ministra před novináři.

 

Koronavirus ONLINE: Ministr Arenberger chystá změny. A novinka u návratu dětí do škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2021 (07:19)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7015 případů v ČR za středu. A ministr Arenberger chystá změny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2021 (08:03)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. Ve středu v Česku přibylo 7015 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman vmetl Blatnému mrtvé na covid. Nástupci radil vakcíny z Ruska a Číny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (12:10)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. Při té příležitosti mluvil i o vakcíně z Číny. Blatný ještě doporučil, aby ve Zlínském kraji bylo rozvolnění včetně otevření škol a části obchodů posunuto o týden oproti zbytku země, tedy k 19. dubnu. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zeman jmenoval covidového opozdilce Nekulu. Fialova vláda je kompletní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2022 (12:17)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman jmenoval ministrem zemědělství Zdeňka Nekulu (KDU-ČSL). Ještě předtím s ním několik desítek minut hovořil. Setkat se měli již v prosinci, kvůli Nekulově pozitivnímu testu na koronavirus se tak ale nestalo a odloženo bylo i Nekulovo jmenování ministrem. Resort zemědělství za něj dočasně převzal předseda lidovců, vicepremiér a ministr práce Marian Jurečka. 

 

Koronavirus ONLINE: Zeman vmetl Blatnému mrtvé na covid. A důležitá novinka u návratu dětí do škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (18:50)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. Blatný ještě doporučil, aby ve Zlínském kraji bylo rozvolnění včetně otevření škol a části obchodů posunuto o týden oproti zbytku země, tedy k 19. dubnu. A rotační výuka se nebude týkat dětí zdravotníků,  hasičů, policistů, pedagogů a dalších vybraných profesí. Děti budou dál chodit do škol i školek prezenčně. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zeman na vozíku jmenoval Kulhánka ministrem. Šéfa diplomacie hned čeká ruský velvyslanec

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2021 (14:00)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman odpoledne jmenoval Jakuba Kulhánka (ČSSD) ministrem zahraničí. Poprvé z vozíku. Prezident na něj přesedl kvůli neuropatii dolních končetin a pokračující bolesti nohou, v kolečkovém křesle již Kulhánka přijímal coby adepta na ministra. Jmenování proběhlo ve 14 hodin a hned v 18 hodin se nový ministr setká s ruským velvyslancem Alexandrem Zmejevským, aby mu sdělil protest Česka v kauze Vrbětice. Ambasadora si předvolal původně vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) a ve hře je i české přitvrzení vůči Rusku. Zeman ani tentokrát neřekl nic přímo ke kauze Vrbětice.

 

Zemanův pohled expert cupuje: Sputnik nikdo v Česku neblokuje, čínská vakcína nyní nemá význam

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2021 (05:15)     Sekcia bulvar

Během středečního jmenování Petra Arenbergera (za ANO) ministrem zdravotnictví zdůraznil opět prezident Miloš Zeman své přesvědčení, že Česká republika potřebuje dodávku jakékoli vakcíny. Včetně na evropské úrovni zatím neschváleného Sputniku V a čínské látky od firmy Sinopharm. Přidal navíc ostrá slova o blokování a spoluzodpovědnosti za mrtvé. Podle ředitele Asociace inovativního farmaceutického průmyslu Jakuba Dvořáčka bylo tohle vyjádření zcela neopodstatněné, jak uvedl v Epicentru Blesk Zpráv.

 

ŽIVĚ: Zeman na vozíku jmenoval Kulhánka ministrem. Co řekne šéf diplomacie k Vrběticím?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2021 (14:35)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman odpoledne jmenoval Jakuba Kulhánka (ČSSD) ministrem zahraničí. Poprvé z vozíku. Prezident na něj přesedl kvůli neuropatii dolních končetin a pokračující bolesti nohou, v kolečkovém křesle již Kulhánka přijímal coby adepta na ministra. Jmenování proběhlo ve 14 hodin a hned v 18 hodin se nový ministr setká s ruským velvyslancem Alexandrem Zmejevským, aby mu sdělil protest Česka v kauze Vrbětice. Ambasadora si předvolal původně vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) a ve hře je i české přitvrzení vůči Rusku. Zeman ani tentokrát neřekl nic přímo ke kauze Vrbětice. Sledujte první tiskovou konference nového ministra zahraničí.

 

Zeman na vozíku jmenoval Kulhánka ministrem. Šéf diplomacie hned promluvil o agentech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2021 (15:35)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman odpoledne jmenoval Jakuba Kulhánka (ČSSD) ministrem zahraničí. Poprvé z vozíku. Prezident na něj přesedl kvůli neuropatii dolních končetin a pokračující bolesti nohou, v kolečkovém křesle již Kulhánka přijímal coby adepta na ministra. Jmenování proběhlo ve 14 hodin a hned v 18 hodin se nový ministr setká s ruským velvyslancem Alexandrem Zmejevským, aby mu sdělil protest Česka v kauze Vrbětice. Ambasadora si předvolal původně vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) a ve hře je i české přitvrzení vůči Rusku. Zeman ani tentokrát neřekl nic přímo ke kauze Vrbětice. Nový ministr zahraničí následně vystoupil na své první tiskové konferenci. 

Vláda je kompletní, Zeman jmenoval covidového opozdilce. Nekula chystá třesk v dotacích

Zeman jmenoval ministrem školství Balaše. A ostře tepal „hloupý experiment“ s inkluzí

Zeman odvolal Petříčka, Hamáček chce jednat s Rusy o Sputniku. A Zaorálek váhá s přesunem

Zeman jmenoval nové soudce a zmínil spravedlnost. V jediné místnosti v Lánech se tísnily desítky lidí

Zeman jmenoval 50 nových soudců, všichni se tísnili v jedné místnosti. A zmínil spravedlnost

Pavlův ostrý start. „Nechtěného“ Hladíka jmenoval ministrem a rýpl si do Zemana

Pavlův ostrý prezidentský start. Zemanem nechtěného Hladíka jmenoval ministrem

Válek ostře: Arenberger by měl skončit, zklamal mě. A zmínil lži i poškození Česka

Zeman jmenoval Fialu premiérem. V lánské izolaci a za plexisklem

Zeman potřebuje lékařskou péči, varuje rektor Zima. Mynář se do šéfa konzilia obul a zmínil rozhovor

Arenberger přebral úřad a řekl, jak se do Česka může dostat Sputnik V. Co radí Čechům?

Zeman jmenoval Blatného ministrem. „Nechoďte na Vyšehrad, je tam nebezpečno,“ radil

Koronavirus ONLINE: Zeman jmenoval Prymulu ministrem. A vláda aktivovala krizový štáb

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. A Čaputová popřela tvrzení kolem Rusů a Sputniku

Pavel jmenoval dva ministry: Bek do čela školství, nováček Dvořák promluvil o „porážce Putina“

Zeman přišel s další verzí výbuchů ve Vrběticích, Babiš se diví. A Arenbergera by odvolal

Zeman jmenoval staronovou šéfku Akademie věd Zažímalovou. Ceremoniál absolvoval vsedě

Koronavirus ONLINE: 6604 hospitalizovaných v ČR. A Češi do Rakouska jen s negativním testem

Přímý přenos: Covidový opozdilec Nekula se ujal ministerstva zemědělství. Co chystá?

Koronavirus ONLINE: Zeman na místo Blatného jmenuje Arenbergera, Plaga ve vládě zatím zůstává

Prezident Zeman jmenoval Zažímalovou předsedkyní Akademie věd

Koronavirus ONLINE: Prymulu chce Blatný využít. A do Rakouska jen s negativním testem

Blatného nahradí Arenberger. Otevře Sputniku cestu do Česka i bez schválení?

Zeman by rozvolnění o dva týdny odložil. Zmínil perverzi i „žranici“ na Karlově mostě

Zeman na vozíku přijal „slušného kluka“ Kulhánka

Komentář: Nastupuje Petr Arenberger, poslední šance pro Andreje Babiše

Pletky s Rusy: Hamáček chtěl měnit Vrbětice za vakcíny Sputniku? Zemanovi Putin neodpověděl

Zeman z „akvária“ jmenoval Fialu a přijme kandidáty na ministry. V tomhle pořadí k němu půjdou

Koronavirus ONLINE: Blatný chce oprášit pandemický plán. A na Karlovarsku dochází lůžka na JIP

Arenberger promluvil o nabídce Sputniku: 300 tisíc dávek slíbili dodat hned. Kolik později?

Potíž Arenbergera? Nevykázané desítky milionů za studie odmítá, zisk prý „negeneroval“

Prymula o Sputniku v Česku a problému s vakcínami AstraZeneca. Zeman bez roušky ho udivil

Zemanův zásek u Hladíka: Fiala zmínil i konec Zemana. Počkají s ministrem na nového prezidenta?

Potíž Arenbergera? Nevykázané desítky milionů za studie a „prapodivný byznys“ ministr odmítá

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy