ONLINE: Rusko hrozí odvetou, Čaputová stojí za Českem. Zeman k ruským agentům mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (14:15)     Sekcia bulvár

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva oznámila, že přijme odvetná opatření, za kauzou je podle ní americký vliv. Slovensko podle prezidentky Zuzany Čaputové stojí za Českem. Naopak prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Rusko hrozí odvetou, Čaputová i NATO stojí za Českem. Zeman k ruským agentům mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (16:35)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva oznámila, že přijme odvetná opatření, za kauzou je podle ní americký vliv. Slovensko podle prezidentky Zuzany Čaputové stojí za Českem, podporu podle nejmenovaného činitele má i u NATO. Naopak prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ONLINE: Rusko chystá odvetu, Čaputová stojí za Českem. Zeman k ruským agentům mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (16:35)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva oznámila, že přijme odvetná opatření, za kauzou je podle ní americký vliv. Slovensko podle prezidentky Zuzany Čaputové stojí za Českem, podporu podle nejmenovaného činitele má i u NATO. Naopak prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ONLINE: Rusko chystá odvetu, Čaputová a USA stojí za Českem. Zeman k ruským agentům mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (20:15)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva oznámila, že přijme odvetná opatření, za kauzou je podle ní americký vliv. Slovensko podle prezidentky Zuzany Čaputové stojí za Českem, podporu vyjádřily také Spojené státy. Naopak prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ONLINE: Zeman k ruským agentům ve Vrběticích mlčí. Čaputová stojí za Českem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (12:33)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Alexandr Petrov a Ruslan Boširov, po kterých pátrá Národní centrála proti organizovanému zločinu, jsou podezřelí i z otravy bývalého agenta Sergeje Skripala novičokem. Slovensko podle prezidentky Zuzan Čaputové stojí za Českem. Naopak prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ONLINE: Rusko vyhostí 20 Čechů, odjet mají do zítřejší půlnoci. Zeman k agentům mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (20:30)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva zareagovala vyhoštěním dvou desítek zaměstnanců českého velvyslanectví, Rusko mají opustit do zítřejší půlnoci, potvrdil Blesk Zprávám vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ONLINE: Zeman k ruským agentům ve Vrběticích mlčí. Chtěli destabilizovat vládu, tvrdí Sobotka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (11:45)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko v návaznosti na to vyhostí skoro dvě desítky diplomatů. Alexandr Petrov a Ruslan Boširov, po kterých pátrá Národní centrála proti organizovanému zločinu, jsou podezřelí i z otravy bývalého agenta Sergeje Skripala novičokem. Bývalý premiér Bohuslav Sobotka pro SeznamZprávy řekl, že motivací Ruska byla nejspíš snaha destabilizovat situaci v ČR, protože tehdejší vláda nešla Rusům „na ruku“. Mlčí prezident Miloš Zeman, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ONLINE: V Moskvě zůstane jen pět českých diplomatů. Svět stojí za Českem, Zeman mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.04.2021 (20:30)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva zareagovala vyhoštěním dvou desítek zaměstnanců českého velvyslanectví, Rusko mají opustit do zítřejší půlnoci, potvrdil Blesk Zprávám vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). V Moskvě tak zůstane jen pět diplomatů. Prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, podle svého mluvčího se vyjádří příští neděli. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

 

ŽIVĚ: Zemanův bobřík mlčení skončil. Sledujte projev k Vrběticím a ruským agentům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.04.2021 (10:31)     Sekcia bulvar

Po týdnu bobříka mlčení se prezident Miloš Zeman vyjádří k údajnému zapojení ruských špionů do výbuchů muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014. Hlava státu se obrátí k národu prostřednictvím mimořádného projevu v TV Prima. Podle kritiků k diplomatické roztržce mezi Českem a Ruskem Hrad příliš dlouho mlčí. 

 

Vrbětice ONLINE: Na ruského velvyslance „udeří“ už Kulhánek. Zeman ke kauze dál mlčí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2021 (14:10)     Sekcia bulvar

Českem dál otřásá skandál. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Mezi 18 ruskými diplomaty, které Česko vyhostilo kvůli možnému zapojení ruských agentů do výbuchu, byli čelní představitelé ambasády v Praze, včetně zástupce velvyslance Alexandra Antonova. Vyhoštěna byla i jedna žena a zástupce konzula v Brně, uvedl Deník N. Novým šéfem diplomacie je Jakub Kulhánek (ČSSD), jmenoval ho prezident Miloš Zeman, který ani tentokrát nic ke kauze Vrbětice neřekl. Dění a reakce na vrbětickou kauzu sledujeme online.

 

ONLINE: Kauzu Vrbětice a zapojení ruských agentů probere vláda. Odtajní zprávu BIS?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2021 (07:00)     Sekcia bulvar

Českem otřásá skandál, který nemá obdoby. Za devastací muničního areálu ve Vrběticích na Zlínsku z roku 2014 stojí podle premiéra Andreje Babiše (ANO) příslušníci ruské tajné služby GRU. Česko kvůli tomu vyhostí 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví. Moskva zareagovala vyhoštěním 20 zaměstnanců českého velvyslanectví, Rusko mají opustit do půlnoci na úterý, potvrdil Blesk Zprávám vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). V Moskvě tak zůstane jen pět diplomatů. Prezident Miloš Zeman po prvotním strohém vyjádření mlčí, vyjádřit se má až v neděli. V pondělí odpoledne kauzu probere vláda a podle premiéra Andreje Babiše (ANO) by měla odtajnit zprávu BIS, o kterou opírá Česko své kroky. Dění a reakce na zcela mimořádnou událost sledujeme online.

Vrbětice ONLINE: Na ruského velvyslance „udeří“ už Kulhánek. Odpověď bude rázná

ONLINE: Čaputová odmítá obavy ze zatažení do války. Rusko chystá velkou mobilizaci, tvrdí Zelenskyj

Čaputová varuje: Pokračování naší podpory Ukrajině je v ohrožení. Kvůli ruským dezinformacím

ONLINE: Za Zemanem do nemocnice dorazí Čaputová! Návštěva proběhne v úterý

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. A Čaputová popřela tvrzení kolem Rusů a Sputniku

ONLINE: Babiš má termín návštěvy u Zemana. Půjde do nemocnice dřív, než Čaputová

ONLINE: Zeman poskytne rozhovor Nově a přijme Fialu. S Čaputovou řešili covid i politiku

Zeman podpořil Polsko v jeho útrapách s ruským plynem. Prezidenta Dudu čeká i Fiala

Zeman podpořil Polsko v jeho útrapách s ruským plynem. Prezidenta Dudu přivítal i Fiala

Vrbětice ONLINE: Na ruského velvyslance „udeří“ už Kulhánek. A šéf BIS bude povýšen?

Zeman prolomí mlčení k Vrběticích a Rusům. Vystoupí i s mimořádným projevem

ONLINE: Čaputová dorazila za Zemanem v černém. Ve středu přijde řada na Fialu

ONLINE: Čaputová pogratulovala vítězi voleb Pellegrinimu. Co mu vzkázala?

Pilná Čaputová pod rouškou skrývá problém s muži. Izolovaný Zeman to slízl za Kuberu i Mynáře

ONLINE: Čaputová na Ukrajině dostala ocenění. Pavel si prohlížel rozbořené domy v Dnipru

ONLINE: K Zemanovi míří Čaputová, ve středu Fiala. A první fotka hlavy státu po měsíci

ONLINE: Fiala přijde za Zemanem se jmény ministrů. A rozhovor s prezidentem odvysílá Nova

ONLINE: Čaputová strávila u Zemana půl hodiny. Ve středu přijde řada na Fialu a seznam ministrů

Čaputová ostře v ČT: Příliš lží a nenávisti v nízké kampani! Hrozí mentální odklon od Západu

Vrbětice ONLINE: Česko vyhrožuje vyhoštěním skoro celé ruské ambasády, Kreml se hned ozval

Kdo je šéf BIS Michal Koudelka? Zeman říká jeho mužům čučkaři, CIA ho ocenila

ONLINE: Zeman v nemocnici přijme Fialu a promluví na Nově. „Ruský šváb,“ schytal to na Národní

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu. Je to zrada, bouří Putin. A Ukrajina je dál terčem útoků

ONLINE: Černý dým nad Kyjevem. Rusové zasáhli továrnu na obrněnce a hrozí tvrdou „odvetou“

Zemanovi vytkli mlčení k Mynářovi a Kuberovi. Čaputová v roušce a rukavicích vyšla z izolace

Čaputová v roušce mezi lidmi sklízí chválu. Zemanovi vytkli mlčení k Mynářovi a Kuberovi

Čaputová: Truchlíme s Českem, nepopsatelná bolest! Vánoční stromek zdobila s dětmi z onkologie

ONLINE: Rusko ještě nezačalo být vážné, má ohromné zdroje, prohlásil Putinův velvyslanec

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu, jsou už v Rostově. A Ukrajina zažila další raketové útoky

ONLINE: Čaputová u Zemana řešila covid i křehkost vlády. Ve středu přijde řada na Fialu

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu, v Rostově na Donu jsou ozbrojenci. A Ukrajina zažila další raketové útoky

Bezdomovci se porvali a soud má těžkou hlavu: Obžalovaný mlčí, oběť se toulá, svědek zemřel

ONLINE: Putin si volal s Erdoganem. Západ včetně Česka ho vyzval, ať se stáhne z Ukrajiny

Silvestr politiků: Čaputová s přítelem na dovolené, Zeman v domácí péči a Babišovo přání

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy