Koronavirus ONLINE: Tisíce obětí a masové kremace v Indii. A „Trumpův koktejl“ pro víc Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.04.2021 (22:10)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve čtvrtek přibylo jen 2615 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května. Od pátku byla spuštěna registrace k očkování pro lidi 60+. A ministerstvo zdravotnictví rozšířilo okruh lidí s covidem-19, kteří mohou dostat protilátky od Regeneronu, které pomohly vyléčit i exprezidenta USA Donalda Trumpa. Možné je to nově až deset dní od nástupu příznaků. To v Indii zaznamenali za den přes 330 tisíc nakažených a 2263 obětí. Mrtvé tu pálí na hranicích při masových kremacích. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 2587 nakažených za pátek. A „Trumpův koktejl“ pro víc Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2021 (08:17)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve čtvrtek přibylo jen 2615 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května. Od pátku byla spuštěna registrace k očkování pro lidi 60+. A ministerstvo zdravotnictví rozšířilo okruh lidí s covidem-19, kteří mohou dostat protilátky od Regeneronu, které pomohly vyléčit i exprezidenta USA Donalda Trumpa. Možné je to nově až deset dní od nástupu příznaků. To v Indii zaznamenali za den přes 330 tisíc nakažených a 2263 obětí. Mrtvé tu pálí na hranicích při masových kremacích. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: „Trumpův koktejl“ pro širší okruh Čechů. A změna na sportovištích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.04.2021 (20:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve čtvrtek přibylo jen 2615 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května. Od pátku byla spuštěna registrace k očkování pro lidi 60+ a od pondělí bude na venkovních sportovištích moci být jeden člověk na 15 metrů čtverečních. Celkem maximálně 12 lidí si tam bude moci zahrát kolektivní sport 6:6. A ministerstvo zdravotnictví rozšířilo okruh lidí s covidem-19, kteří mohou dostat protilátky od Regeneronu, které pomohli vyléčit i exprezidenta USA Donalda Trumpa. Možné je to nově až deset dní od nástupu příznaků. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Komplikace pro tisíce Čechů, Řecko začalo požadovat negativní test

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.08.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 355 lidí, vyléčených je 12 785 a aktuálně nakažených je pak 5180, což je rekordní číslo. Za neděli přibylo 122 případů. Na mapě nákazy novým typem koronaviru v ČR jsou vyznačeny jako regiony se zvýšeným rizikem jen Praha a okres Frýdek-Místek. Turisté z několika evropských zemí, včetně Česka, budou smět do Řecka od 17. srpna jen s negativním testem na koronavirus starým maximálně 72 hodin. Premiér Andrej Babiš (ANO) s manželkou Monikou stihli dovolenou na Krétě ještě bez nich. Podle Asociace cestovních kanceláří ČR mají do Řecka odletět stovky až tisíce Čechů. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Cestování Čechů už jen podle mezinárodního „semaforu“. A nárůst obětí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2020 (18:13)     Sekcia bulvar

V Česku ve středu začne plošné testování klientů a zaměstnanců domovů seniorů a dalších sociálních zařízení. Personál navíc dostane respirátory, vláda jich ze státních rezerv uvolní 3 miliony. A schválila, že cestování Čechů se bude nově řídit tzv. mezinárodním semaforem jednotným pro celou EU. K úterním 18:00 přibylo 6 803 nových nakažených. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tisíce Čechů mířících do Řecka má problém. A ostrý spor mezi experty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.08.2020 (22:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 454 lidí, vyléčených je 12 983 a aktuálně nakažených je pak 5081. Za neděli přibylo 122 případů, za pondělí zatím 99. Na mapě nákazy Česka jsou vyznačeny jako regiony se zvýšeným rizikem jen Praha a okres Frýdek-Místek. Turisté z Česka budou smět do Řecka od 17. srpna jen s negativním testem. Podle Asociace cestovních kanceláří ČR mají do Řecka odletět stovky až tisíce Čechů. A šéf pražské motolské nemocnice Miloslav Ludvík odmítl kritiku mladých, kteří se i v době koronaviru účastní párty. Ty předtím ostře zkritizoval epidemiolog Rastislav Maďar. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Problém s Řeckem pro tisíce Čechů, spor expertů a 140 případů za den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.08.2020 (00:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 494 lidí, vyléčených je 13 017 a aktuálně nakažených je pak 5088. Za neděli přibylo 122 případů, za pondělí 140. Na mapě nákazy Česka jsou vyznačeny jako regiony se zvýšeným rizikem jen Praha a okres Frýdek-Místek. Turisté z Česka budou smět do Řecka od 17. srpna jen s negativním testem, odletět tam mají až tisíce Čechů. Šéf pražské motolské nemocnice Miloslav Ludvík odmítl kritiku mladých, kteří se i v době koronaviru účastní párty. Ty předtím ostře zkritizoval epidemiolog Rastislav Maďar. A španělská královská rodina se ukázala na Mallorce v rouškách - nechyběly princezny Leonor a Sofie. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Problém s Řeckem pro tisíce Čechů, spor expertů a princezny v rouškách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.08.2020 (22:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 454 lidí, vyléčených je 12 983 a aktuálně nakažených je pak 5081. Za neděli přibylo 122 případů, za pondělí zatím 99. Na mapě nákazy Česka jsou vyznačeny jako regiony se zvýšeným rizikem jen Praha a okres Frýdek-Místek. Turisté z Česka budou smět do Řecka od 17. srpna jen s negativním testem, odletět tam mají až tisíce Čechů. Šéf pražské motolské nemocnice Miloslav Ludvík odmítl kritiku mladých, kteří se i v době koronaviru účastní párty. Ty předtím ostře zkritizoval epidemiolog Rastislav Maďar. A španělská královská rodina se ukázala na Mallorce v rouškách - nechyběly princezny Leonor a Sofie. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Nejen covid: Ve zbídačené Indii zabíjí i zákeřná černá plíseň. Obětí jsou tisíce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.07.2021 (21:31)     Sekcia bulvar

V Indii se za poslední dva měsíce přes 45.000 lidí nakazilo takzvanou černou plísní, infekčním plísňovým onemocněním, které v polovině případů končí smrtí postiženého. Choroba zasahuje zejména lidi s oslabenou imunitou, aktuálně je velmi častá u lidí, kteří prodělali covid-19. Více než 4200 lidí na nemoc odborně zvanou mukormykóza v Indii zemřelo, napsala dnes agentura AFP s odvoláním na náměstkyni ministra zdravotnictví.

 

„Lidé se bojí vycházet.“ Brutální vedra v Indii už mají 100 obětí, nemocnice nestíhají

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2023 (16:13)     Sekcia bulvar

Vlna veder v Indii si v posledních dnech vyžádala životy téměř 100 lidí, informuje agentura AP. Oběti na životech si vyžádalo extrémně teplé počasí v nejlidnatějším indickém státě Uttarpradéš na severu země a v sousedním Biháru.

 

Koronavirus přemůže „koktejl“ léků, odhalili vědci. Zmínili HIV, žloutenku a sklerózu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.05.2020 (21:40)     Sekcia bulvar

Pacienti s mírným průběhem nemoci covid-19 způsobené koronavirem se zřejmě uzdraví rychleji, pokud je jim poté, co se u nich objeví příznaky, podán koktejl tří léků. Vyplývá to ze studie hongkongských vědců, o které informoval lékařský list The Lancet.

Koronavirus ONLINE: Plně očkovaných Čechů je už přes milion. A 1631 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: 75 případů v ČR za neděli. A až třetina Čechů se nakazila v práci

Koronavirus ONLINE: Indická mutace je v Česku. A pokles na 3158 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Indická mutace v Česku. A kadeřnice a pedikúra otevřou bez podmínek

Koronavirus ONLINE: Nárůst obětí v ČR. A davy lidí na pláži v Barceloně i při pandemii

Koronavirus ONLINE: Tisíc Čechů zemřelo za pouhých šest dní. 15 088 nakažených ve středu

Koronavirus ONLINE: 12 088 případů v ČR za úterý a změna pravidel pro cestování Čechů

Koronavirus ONLINE: Žačky ve škole omdlely kvůli respirátoru. A 29 948 mrtvých v Česku

Koronavirus ONLINE: 3229 případů za úterý. A Česko pomůže zbídačené Indii

Koronavirus ONLINE: Indická mutace v Česku. Požár zabíjel na covidové JIP a zatčení kvůli šíření nemoci

Kremace podraží o tisíce korun!

Koronavirus ONLINE: 12 088 případů v ČR za úterý. Testování seniorů a změny pro cestování Čechů

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo téměř 500 tisíc Čechů. A Vystrčil v karanténě

Koronavirus ONLINE: Indická mutace v Česku! Nakažení jsou v izolaci, kontakty v karanténě

Koronavirus ONLINE: Prymula doporučuje pálit těla obětí. Česko v nárůstu překonalo i Izrael

Koronavirus ONLINE: Přes 4000 obětí v ČR, 220 jen za úterý a nakažená Dostálová má bolesti

Koronavirus ONLINE: 15 729 případů za středu a přes 4100 obětí v ČR. Nakažená je i Dostálová

Koronavirus ONLINE: Antigenní testování Čechů bude už od středy, slibuje Babiš

Koronavirus ONLINE: Prymula doporučuje pálit těla obětí. Česko je nárůstu druhé na světě

U Norimberku odhalili největší masové pohřebiště: 2000 těl v 8 jámách

Koronavirus ONLINE: Jen 777 případů za středu. A žačky ve škole omdlely kvůli respirátoru

Koronavirus ONLINE: Karanténa pro důchoďák u Hradce. Musí do ní i tisíce Britů ze Španělska

Koronavirus ONLINE: 23 083 obětí v ČR. A počet nakažených přes lockdown opět roste

Koronavirus ONLINE: 7889 případů v ČR za úterý. Na testy zdarma míří řada Čechů

Koronavirus ONLINE: 206 případů za pondělí. A covid opakovaně prodělaly přes 2 tisíce Čechů

Koronavirus ONLINE: 2587 nakažených za pátek. V Česku je i indická mutace, potvrdil Arenberger

Koronavirus ONLINE: Až třetina Čechů se nakazila v práci. A žhář podpálil očkovací centrum

Koronavirus ONLINE: 192 případů za pátek, čtvrtina Čechů odmítá očkování a trable pro dovolenkáře

Koronavirus ONLINE: Prymula připravuje další zpřísnění. A doporučuje pálit těla obětí

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o útoku Čechů na hobbymarkety a za den 15 tisíc případů

Koronavirus ONLINE: 4635 nakažených v ČR za sobotu. Prymula doporučuje pálit těla obětí

Koronavirus ONLINE: 140 případů za den v ČR, smutný milník pro svět a školáci v rouškách

Koronavirus ONLINE: Přes 41 tisíc obětí covidu v Česku. V sobotu přibylo 564 případů

Koronavirus ONLINE: 4635 nakažených za sobotu, Prymula připravuje další zpřísnění. A doporučuje pálit těla obětí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy