Pořiďte si trvalkový záhon!

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     19.06.2021 (12:00)     Sekcia bulvár

Máte pocit, že vaší zahradě stále něco chybí? Vidíte krásný udržovaný trávník, úhledně zarovnaný živý plot a pár s láskou opečovávaných stromů... Ale pořád to není ono? Zkuste zahradu oživit trvalkami. Pokud milujete barvy, můžete se navíc při výběru pořádně vyřádit! celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Zahradu vám rozsvítí trvalkový záhon: Které květiny vybrat?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (09:41)     Sekcia bulvar

Máte pocit, že vaší zahradě stále něco chybí? Vidíte krásný udržovaný trávník, úhledně zarovnaný živý plot a pár s láskou opečovávaných stromů... Ale pořád to není ono? Zkuste zahradu oživit trvalkami. Pokud milujete barvy, můžete se navíc při výběru pořádně vyřádit!

 

Levně a kvalitně. Pořiďte si valentýnské dárky u Huawei

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.02.2021 (10:59)     Sekcia bulvar

Obdarujte své blízké chytrými hodinkami nebo špičkovými sluchátky s aktivním potlačením hluku. Huawei vše nabízí se slevou až 30 %. Pořiďte si nositelnou elektroniku, která spolehlivě funguje s telefony na systému Android i iOS. Ve valentýnské akci seženete dokonce i krále fotomobilů model Mate40 Pro. Doprava veškerého zboží je při objednání na e-shopu HUAWEI STORE (huawei.cz) zcela zdarma. Valentýnská akce společnosti Huawei probíhá také u partnerů Alza.cz, CZC.cz, Quadrio, Datart a dalších.

 

Pěstování vlastní zeleniny v Praze: Na dvou hektarech si můžete pronajmout kus pole

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.05.2022 (19:48)     Sekcia bulvar

V pražských Jinonicích vznikl pod taktovkou Metrofarm projekt MetroPole, který propojuje jak komunitní zahradu, tak farmaření. MetroPole nyní hledá do svého kruhu zapálené pěstitele, kteří mají možnost si individuálně pronajmout záhon nebo se rovnou přidat ke komunitnímu pěstování na poli. Po registraci zájemci získají přístup nejen k potřebnému vybavení, ale pod vedením hlavního farmáře získají i potřebné znalosti.

 

Hankovi plameny vzaly „dům snů“, který stavěl 30 let. Kalifornie hoří a kouř míří do Evropy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.08.2020 (22:54)     Sekcia bulvar

Tisíce hasičů bojují s požáry v americké Kalifornii, oheň se přehnal i přes pozemek Hanka Hansona (81) ve městě Vacaville a zničil mu „dům snů“, který si „piplal“ přes 30 let. Z jeho domova zbyl jen popel, s manželkou si sotva zachránili vlastní život. Jediné, co mu zůstalo, je záhon rajčat, který jako zázrakem inferno přežil, uvedl list Daily Mail. Plameny dosud usmrtily nejméně sedm lidí, zničily přes 1200 budov a spálily více než 1,2 milionu akrů půdy.

 

Okořeňte váš sexuální život luxusními hračkami

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     16.12.2020 (00:00)     Sekcia bulvar

Už jste unavená z běžných erotických pomůcek? Ráda byste něco speciálního a luxusního co podtrhne vaší ženskost a noblesu? Není problém! Pořiďte si luxusní vibrátory, které uspokojí i ty nejnáročnější zákaznice.

 

Netradiční vánoční dárek za 25: tisíc Pořiďte si schody do věže!

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     03.12.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Do pěti let by se mohla lidem zpřístupnit šikmá věž kostela Nanebevzetí Panny Marie v Ústí nad Labem. Snaží se o to Ústecká komunitní nadace spolu s muzeem města. Peníze chce získat prostřednictvím speciální sbírky.

 

Když nemá vaše motorka dostatečně silný zvuk, pořiďte si spolujezdce z orchestru

Zdroj Zdroj: super.cz     21.03.2021 (11:05)     Sekcia bulvar

Ve chvíli, kdy slyšíte na ulici zvuk, který se rozezní na začátku videa, určitě se začnete rozhlížet po motorce, která jej vydává. Asi vás překvapí, jaký stroj se nakonec z garáží vyřítí.

 

Šimonek (2) má vzácnou nemoc: Umře, pořiďte si jiné, řekli rodičům lékaři! Nadějí jsou geny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.01.2022 (15:15)     Sekcia bulvar

Se vzácnou metabolickou nemocí s názvem Lesch-Nyhanův syndrom se potýká Šimonek Hanzelka (2) ze Skotnice u Nového Jičína. Nadějí je nákladná genová terapie, kterou léčí v USA.

 

Pořiďte si nejlepší mobil Xiaomi za nejnižší cenu. Levnější už to nebude

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2022 (00:00)     Sekcia bulvar

Xiaomi Black Friday pokračuje. Slevy šplhají až k 58 %. Ušetříte i 5 000 Kč. Nově je v nabídce i podzimní vlajková loď Xiaomi 12T Pro, kterou koupíte až o 3 000 Kč levněji. S výraznou slevou seženete i skvělý Redmi Note 10 Pro nebo robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra a chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite.

 

Jaro je období nových začátků. Vylepšete svůj dům a pečujte o sebe

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     07.04.2023 (00:00)     Sekcia bulvar

Zimě definitivně odzvonilo a přichází čas změn. Udělejte si radost a pořiďte si potřebné věci do své domácnosti. Zároveň byste ale ani neměli zapomínat na sebe. Dopřejte si k oslavě jara také dobré jídlo nebo náležitou péči o svůj zevnějšek. Koukněte se na naše tipy, čím potěšit svoji domácnost i sami sebe.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy