Koronavirus ONLINE: Čechům „zezelenalo“ Rakousko i Itálie. A odpírači vakcíny na neplaceném volnu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (14:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pondělí laboratoře potvrdily 121 případů, o týden dříve jich bylo 176. Do zelených zemí s nízkým rizikem nákazy koronavirem se na takzvané mapě cestovatele posunula s platností ode dneška řada zemí. Patří mezi ně mimo jiné Itálie, Bulharsko, Německo nebo Rakousko. Pro tyto země neplatí žádné povinnosti při příjezdu do ČR. Ministerstvo zdravotnictví mapu aktualizovalo den po předchozí změně. A v Itálii čeká až 45 tisíc zdravotníků, kteří odmítli povinné očkování proti covidu-19, nucená neplacená dovolená. Podle zákona o povinném očkování zdravotníků nesmějí ti neočkovaní být v přímém styku s pacienty, a pro mnohé to tak bude znamenat neplacené volno nejspíš až do konce roku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Čechům „zezelenalo“ Rakousko i Itálie. A jen 79 lidí v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (15:21)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pondělí laboratoře potvrdily 121 případů, o týden dříve jich bylo 176. Do zelených zemí s nízkým rizikem nákazy koronavirem se na takzvané mapě cestovatele posunula s platností ode dneška řada zemí. Patří mezi ně mimo jiné Itálie, Bulharsko, Německo nebo Rakousko. Pro tyto země neplatí žádné povinnosti při příjezdu do ČR. Ministerstvo zdravotnictví mapu aktualizovalo den po předchozí změně. A v Itálii čeká až 45 tisíc zdravotníků, kteří odmítli povinné očkování proti covidu-19, nucená neplacená dovolená. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čechům „zezelenalo“ Rakousko i Itálie. A soud znovu kárá vládu za opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (16:41)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pondělí laboratoře potvrdily 121 případů, o týden dříve jich bylo 176. Do zelených zemí s nízkým rizikem nákazy koronavirem se na takzvané mapě cestovatele posunula s platností ode dneška řada zemí. Patří mezi ně mimo jiné Itálie, Bulharsko, Německo nebo Rakousko. Pro tyto země neplatí žádné povinnosti při příjezdu do ČR. Ministerstvo zdravotnictví mapu aktualizovalo den po předchozí změně. A Nejvyšší správní soud zpětně označil za nezákonná další opatření ministerstva zdravotnictví z dubna. Týkala se obchodů a škol, důvody i argumentace se opakují.. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další facka vládě za nezákonná opatření. A Čechům „zezelenalo“ Rakousko i Itálie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (23:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pondělí laboratoře potvrdily 121 případů, o týden dříve jich bylo 176. Do zelených zemí s nízkým rizikem nákazy koronavirem se na takzvané mapě cestovatele posunula s platností ode dneška řada zemí. Patří mezi ně mimo jiné Itálie, Bulharsko, Německo nebo Rakousko. Pro tyto země neplatí žádné povinnosti při příjezdu do ČR. Ministerstvo zdravotnictví mapu aktualizovalo den po předchozí změně. A Nejvyšší správní soud zpětně označil za nezákonná další opatření ministerstva zdravotnictví z dubna. Týkala se obchodů a škol, důvody i argumentace se opakují.. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čechům „zezelenalo“ Německo, Rakousko i Itálie. A 121 případů za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (11:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pondělí laboratoře potvrdily 121 případů, o týden dříve jich bylo 176. Od července bude možné kromě respirátorů nasadit v MHD jen roušky, vláda to probere příští týden, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Možné ale budou výhradně ty chirurgické, nikoli látkové. A do zelených zemí s nízkým rizikem nákazy koronavirem se na takzvané mapě cestovatele posunula s platností ode dneška řada zemí. Patří mezi ně mimo jiné Itálie, Bulharsko, Německo nebo Rakousko. Pro tyto země neplatí žádné povinnosti při příjezdu do ČR. Ministerstvo zdravotnictví mapu aktualizovalo den po předchozí změně. Na twitteru o tom informoval ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko poskytne ČR 30 tisíc dávek vakcíny. A Sputnik opět na scéně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.04.2021 (14:37)     Sekcia bulvar

Ve čtvrtek v Česku přibylo 6207 potvrzených případů koronaviru a bylo podáno 52 551 dávek očkování, dosud nejvíce. Premiér Andrej Babiš (ANO) čelí kritice, že nevyjednal v EU větší dodávky vakcín. Pro Deník N uvedl, že je kvůli tomu na místě opět uvažovat o nákupu ruské látky Sputnik V. A Rakousko poskytne Česku 30 tisíc dávek vakcíny ve snaze napravit údajnou nesolidárnost mechanismů EU. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čechům se otevírá Rakousko i Itálie. Němci chtějí konec českých kontrol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.05.2020 (16:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 295 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8406 lidí, vyléčených je 5381 a aktuálně nakažených je pak 2730. Italové po třech měsících ruší omezení pohybu a otevřou hranice i pro Čechy - a bez karantény. Kontroly na hranicích s Českem od neděle ruší Rakousko, jenže z české strany dál budou pokračovat kontroly naplno a budou otevřené jen vybrané přechody, potvrdil Blesk Zprávám vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Německý ministr zahraničí Heiko Maas proto doufá, že Česko a Polsko kontroly na hranicích brzy zruší. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko a Itálie otevřou Čechům hranice. Hamáček: Naše kontroly zůstanou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.05.2020 (13:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 295 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8406 lidí, vyléčených je 5381 a aktuálně nakažených je pak 2730. Italové po třech měsících ruší omezení pohybu a otevřou hranice i pro Čechy - a bez karantény. Kontroly na hranicích s Českem od neděle ruší Rakousko, jenže z české strany dál budou pokračovat kontroly naplno a budou otevřené jen vybrané přechody, potvrdil Blesk Zprávám vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Právo vysvětlil, proč navzdory výzvě k utrácení v Česku poletí s rodinou na dovolenou do Řecka. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko a Itálie otevřou Čechům hranice, Babiš řekl víc o Řecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.05.2020 (12:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 295 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8406 lidí, vyléčených je 5381 a aktuálně nakažených je pak 2730. Vicepremiérku Alenu Schillerovou (za ANO), která teď obhajuje hlavně svou angličtinu, jedná s prezidentem Milošem Zemanem o rozpočtu. A uvolňování pokračuje, od 25. května bude možné pořádat akce pro 300 osob a od 22. června pro tisíc osob. Italové po třech měsících ruší omezení pohybu a otevřou hranice i pro Čechy - a bez karantény. Kontroly na hranicích s Českem od neděle ruší Rakousko. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Právo vysvětlil, proč navzdory výzvě k utrácení v Česku poletí s rodinou na dovolenou do Řecka. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2149 případů za sobotu, změna u cestování a vakcíny od Maďarska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.04.2021 (08:07)     Sekcia bulvar

V sobotu testy prokázaly 2149 případů covidu. Byl to druhý nejnižší denní nárůst od začátku roku. Ministerstvo zdravotnictví uvolnilo podmínky pro návrat do Česka, nově bude test nutný jen při cestování ze zemí s velmi vysokým rizikem nákazy. A Maďarsko pošle v květnu Česku 40 000 dávek vakcíny proti covidu, pomůže i Rakousko a Slovinsko. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí budí emoce, nejméně případů od srpna a novinka u Chorvatska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.05.2021 (17:24)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek testy potvrdily 454 nových případů, to je nejméně ve všední den od 28. srpna. Evropská komise schválila nasazení vakcíny od firem Pfizer/BioNTech u dětí ve věku 12 až 15 let. Šéf Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus však upozornil, že očkování dětí nemusí být morálně správné ve chvíli, kdy vakcíny stále schází zemím třetího světa. A při cestě do Chorvatska bude Čechům stačit jen první dávka. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: Španělsko Čechům „zčervená“, Chorvatsko zatím ne. Ale přišlo varování

Koronavirus ONLINE: 294 nových případů v ČR. A Rakousko zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Koronavirus ONLINE: Začnou chodit SMS k třetím dávkám. A česká armáda je proočkovaná

Koronavirus ONLINE: Rakousko zavírá Čechům hranice. A vláda povolí prodej pastelek pro školáky

Koronavirus ONLINE: 3845 hospitalizovaných v ČR. A 123 tisíc zlikvidovaných dávek vakcíny

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v ČR. A Biden dostal třetí dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: Očkování v Česku zrychlilo. A do hry se vrací nákup Sputniku

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Rakousko přitvrdilo: Na lyžovačku test nestačí a karanténa i pro očkované bez třetí dávky

Koronavirus ONLINE: Rakousko schválilo povinné očkování všech. A vyhozené vakcíny v Africe

Koronavirus ONLINE: 210 případů za pondělí v ČR. A u sousedů kývli na třetí dávku

Koronavirus ONLINE: EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky a PES je dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: 683 případů za středu v ČR. Rakousko ruší povinné očkování

Koronavirus ONLINE: 2252 případů za úterý v ČR. V USA schválili vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky a EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky

Koronavirus ONLINE: 1927 případů za středu v ČR. V USA schválili vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: 1624 případů za čtvrtek v ČR. V USA schválili vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: 75 případů v ČR za neděli. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Koronavirus ONLINE: 8423 případů za pátek. A druhá dávka vakcíny až po 42 dnech?

Koronavirus ONLINE: 1852 případů za pátek v ČR. Evropská komise schválila vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: 1534 případů v ČR za čtvrtek. A nově dvě dávky vakcíny Johnson & Johnson?

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: Potíže vakcíny AstraZeneca i v Itálii. A nouzový stav se prodlouží?

Koronavirus ONLINE: Problémy s variantou delta. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Koronavirus ONLINE: 117 případů za sobotu. A Maďaři spustili registrace k třetí dávce vakcíny

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: 117 případů za sobotu. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Rakousko vyjednalo nákup milionu dávek Sputniku V. Ovčáček tleská a opozici vmetl „žvásty“

Koronavirus ONLINE: 8423 případů za pátek. Blatný dostal druhou dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: 294 nových případů v ČR. A skokově přibylo nakažených v Německu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy