Testovali jsme jablečné cidery: Vyrábí se z nahnilého ovoce? Jak jsou na tom s cukrem?
Zdroj: blesk.cz 24.06.2021 (05:25) bulvár
Není to pivo ani víno, ale zkvašený mošt. O čem je řeč? O oblíbeném letním osvěžení – jablečném cideru. Jak kvalitní nápoje můžete koupit v obchodě? A drží se výrobci původní receptury? celý článek
Testovali jsme třtinové cukry: Jsou zdravější než obyčejné bílé? Který je nejchutnější?
Zdroj: blesk.cz 29.09.2022 (08:22) bulvar
Sladíte si život třtinovým cukrem, protože chutná po exotice, a navíc je zdravější? Pak si nenechte ujít páteční spotřebitelský test Blesku.
Testovali jsme salámy Poličan! Který výrobce šidí? A kolik masa skutečně obsahují?
Zdroj: blesk.cz 18.03.2021 (05:00) bulvar
Salám původem z Police nad Metují nazývaný Poličan se u nás vyrábí už 45 let. Změnila se za tu dobu jeho receptura? Co má mít ve složení a bez čeho se rozhodně obejde?
Složte si LETNÍ OVOCE do kapsy: Stačí 2x přehnout a 3x říznout
Zdroj: ahaonline.cz 27.05.2022 (12:00) bulvar
Sezona letního ovoce startuje. I proto jsme pro vás připravili SPECIÁL DO KAPSY Letní ovoce, kde najdete spoustu meruňkových, broskvových, rybízových, angreštových i borůvkových receptů.
Octomilky jsou zpět, do ovoce v kuchyni kladou vajíčka! Odborník přidal radu, jak se jich zbavit
Zdroj: blesk.cz 08.09.2021 (08:15) bulvar
Jen co si domů přinesete ovoce, rázem máte kuchyni plnou malých mušek. Jde o octomilky, které jsou schopny švestky, jablka a další ovoce ucítit až na několik kilometrů. Jsou sice otravné, v medicíně a biologii ale naopak velmi prospěšné.
Testovali jsme mražené ovocné směsí: Jaký fígl výrobci rádi používají?
Zdroj: blesk.cz 03.03.2022 (05:00) bulvar
Léto je ještě daleko, ale bobulové ovoce můžete sehnat kdykoliv, aniž byste museli jako Maruška za dvanácti měsíčky. Stačí otevřít mrazící box v obchodě. Právě na mražené ovocné směsi se zblízka podíval i Potravinový Sherlock.
PODZIMNÍ VITAMÍNY: 2x přehnout a 3x říznout
Zdroj: ahaonline.cz 03.10.2021 (05:00) bulvar
Podzimní ovoce je plné vitamínů, byla by škoda je pominout a neschovat si nějaké i na zimu. Třeba takový šípkový čaj je lék na mnohé neduhy. Stejně tak se mohou stát lahůdkou hrušky či jablka, o švestkách nemluvě. A víte, že se dají parádně využít i jablečné slupky?
Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
Zdroj: blesk.cz 02.03.2023 (06:00) bulvar
Jsou oblíbené na talířích s hořčicí nebo s kečupem v rohlících a jejich společným jmenovatelem je nízká cena. Jaké jsou párky, jejichž balení vyjde na pár pětek?
Testovali jsme levné černé čaje: Jak jsou na tom s obávanými pesticidy?
Zdroj: blesk.cz 12.10.2023 (06:00) bulvar
Čaj pijeme už přes 4700 let. Historicky nejoblíbenějším druhem je černý. Jak jsou na tom s kvalitou levné černé čaje ze supermarketů? To se dočtete už v pátečním testu Blesku.
Testovali jsme nakládané okurky: Obsahují pesticidy? Kdo na nich šetří?
Zdroj: blesk.cz 06.08.2020 (08:26) bulvar
Jsou křupavé, nakyslé a v české kuchyni velmi ceněné. Každá domácnost má svůj zaručený recept na nejlepší nakládané okurky. Jakou kvalitu ale najdete v obchodech? To vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním testu Blesku! Pod víčko jsme se podívali hned deseti výrobkům.
Nadýchané jahodové mlsání: Dort Pavlova, hrnková buchta s bílou čokoládou i elegantní pohár
Zdroj: blesk.cz 01.06.2022 (10:25) bulvar
Jahody jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce. A nejlahodnější jsou v období sklizně, která u nás začíná na konci května. Vyrazte proto pro pár hrnků tohohle nízkokalorického ovoce plného vitamínů a minerálních látek a pusťte se do pečení!
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci zdraví?
Testovali jsme vanilkové zmrzliny: Vyplatí se koupit balení za pár kaček?
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita?
Testovali jsme knedlíčky do polévky: Jsou ve výrobcích zkažená játra?
Testovali jsme sendvičové sušenky: Obsahují rakovinotvorný akrylamid?
Testovali jsme 30% eidam: Vyplatí se nakupovat podle ceny?
Testovali jsme balkánské sýry: Platíte za kvalitu, nebo za značku?
Drastický nárůst cen ovoce! Nejvýraznější za 10 let!
Odešli z banky a koupili usedlost s ovocnými sady. V lihovaru vyrábí i domácí pálenku
Pražská burza slaví 150. výročí: Obchodovalo se s cukrem, ženy měly zákaz vstupu
Testovali jsme šunky pro děti: Jak si s námi výrobci »hrají«?
Testovali jsme bílé klobásy na gril: Je v nich vůbec maso?
Testovali jsme maďarské guláše v konzervě: Víme, který výrobce šidí!
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?
Testovali jsme kolové nápoje: Kolik kofeinu skutečně obsahují? A co cukr?
Nenechte se zabít cukrem: Proč jsme otupělí a depresivní!
Senioři vykazují dobrou imunitní reakci na oxfordskou vakcínu
Autorka knihy Nenechte se zabít cukrem: Proč jsme otupělí a depresivní!
Drasticky zdražují z hodiny na hodinu! Ceny ovoce letí nahoru nejvíce za 10 let, ukázala čísla
Čokoládová vajíčka pro koledníky: Testovali jsme pro vás jejich kvalitu!
Z rodičů jsou zmrzlináři. Nechtěli dětem kupovat nanuky plné éček, tak vyrábí vlastní
Kde a jak skladovat ovoce a zeleninu? Aby byly co nejdéle čerstvé...
Rádce Aha! Ogrilujte si ovoce!
Testovali jsme čokoládové ovesné kaše: Pořádná cukrová nálož, nebo skvělý start dne?
Biatlonová exbulimička Koukalová: Sjíždím se cukrem
To musel být šok: Sušička ovoce vzplála!
Testovali jsme drůbeží bujony z kostky: Najdete v obchodě poctivý?
Rodinná firma z Chomutovska vyrábí tradiční krušnohorské vánoční dekorace
Výzkum nutričních expertů: Jíst ovoce zralé, či nezralé? Kdy je to nejvýhodnější?
Ovoce na grilu: Jak grilovat ananas, meloun nebo hrušky?
Luxusní ovoce ananas: Jak skončilo v bizarních pokrmech?
Testovali jsme uherské salámy: Který výrobek je nejchutnější a kdo uherák dobarvuje?