Koronavirus ONLINE: Strmý růst čísla R v Česku, covid pasy běží a nemocnicím chybí krev

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (16:40)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit, reprodukční číslo je už 1,2, vyšší bylo naposledy na konci února. Roste pátý den v řadě, nad jedničku se dostalo ve středu. Za středu laboratoře potvrdily 151 nových případů nákazy, což je o 46 víc než před týdnem. Od 1. července dochází v celé zemi, ale i Evropské unii k několika podstatným změnám. Začal platit covid pas, kterým se lidé mohou prokazovat na cestách po EU s výjimkou Irska. Covid pas nebo jiný doklad o bezinfekčnosti bude potřebovat i ten, kdo chce vyrazit do Chorvatska. Občanka nebo pas už nestačí. A české nemocnice hlásí, že nemají dostatek krve na operace, které po covidu obnovují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Strmý růst čísla R v Česku, covid pasy běží a bič na dovolenkáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (20:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit, reprodukční číslo je už 1,2, vyšší bylo naposledy na konci února. Roste pátý den v řadě, nad jedničku se dostalo ve středu. Za středu laboratoře potvrdily 151 nových případů nákazy, což je o 46 víc než před týdnem. Od 1. července začal platit covid pas, kterým se lidé mohou prokazovat na cestách po EU s výjimkou Irska. Covid pas nebo jiný doklad o bezinfekčnosti bude potřebovat i ten, kdo chce vyrazit do Chorvatska. A vláda ve čtvrtek večer rozhodla, že test bude nutný po návratu do Česka ze všech zemí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Strmý růst čísla R v Česku, covid pasy běží a tisíce vakcín od Maďarska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (14:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit, reprodukční číslo je už 1,2, vyšší bylo naposledy na konci února. Roste pátý den v řadě, nad jedničku se dostalo ve středu. Za středu laboratoře potvrdily 151 nových případů nákazy, což je o 46 víc než před týdnem. Od 1. července dochází v celé zemi, ale i Evropské unii k několika podstatným změnám. Začal platit covid pas, kterým se lidé mohou prokazovat na cestách po EU s výjimkou Irska. Covid pas nebo jiný doklad o bezinfekčnosti bude potřebovat i ten, kdo chce vyrazit do Chorvatska. Občanka nebo pas už nestačí. A premiér Andrej Babiš (ANO) převzal od Maďarska 100 tisíc dávek vakcíny Pfizer. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Strmý růst čísla R v Česku, zpřísnění u Chorvatska a s covid pasem po EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (13:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit, reprodukční číslo je už 1,2, vyšší bylo naposledy na konci února. Roste pátý den v řadě, nad jedničku se dostalo ve středu. Za středu laboratoře potvrdily 151 nových případů nákazy, což je o 46 víc než před týdnem. Od 1. července dochází v celé zemi, ale i Evropské unii k několika podstatným změnám. Začal platit covid pas, kterým se lidé mohou prokazovat na cestách po EU s výjimkou Irska. Covid pas nebo jiný doklad o bezinfekčnosti bude potřebovat i ten, kdo chce vyrazit do Chorvatska. Občanka nebo pas už nestačí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Kšeft s falešnými covid pasy za tři tisíce. A 165 případů za pátek v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.07.2021 (11:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za pátek laboratoře potvrdily 165 nových případů nákazy, což je o 33 více než před týdnem. V Česku také odborníci odhalili už 126 případů koronaviru varianty delta. Od pondělí jich přibylo šest, čtyři v Jihomoravském kraji a dva v Praze. A italská policie odhalila síť podvodníků, kteří přes mobilní aplikaci Telegram nabízeli falešná osvědčení o očkování proti covidu-19, tzv. covid pasy prodávali za v přepočtu 2900 až 3400 korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst čísla o šíření epidemie. A start očkování 12+ i covid pasů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (07:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět posilovat, reprodukční číslo je už 1,2, vyšší bylo naposledy na konci února. Roste pátý den v řadě, nad hodnotu jedna se dostalo ve středu. Od 1. července dochází v celé zemi, ale i Evropské unii k několika podstatným změnám. Začíná platit covid pas, kterým se lidé mohou prokazovat na cestách. Zároveň v tuzemsku vchází v platnost nová cestovatelská pravidla. Zaměstnancům končí pravidelné cestování. Především cestování a prokazování bezinfekčnosti ale ve čtvrtek vláda zřejmě opět zpřísní. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Kšeft s falešnými covid pasy rozkryla policie. A Česko zaostává za sousedy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.07.2021 (11:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za čtvrtek laboratoře potvrdily 164 nových případů nákazy, což je o 68 více než před týdnem. Česká republika má za uplynulé dva týdny 17 nových případů nákazy na 100 000 obyvatel, je tak nejhorší mezi sousedními zeměmi před Rakouskem se 14. Naposledy přitom byla ČR v této situaci koncem března, ale za mnohonásobně vyšších čísel. A italská policie odhalila síť podvodníků, kteří přes mobilní aplikaci Telegram nabízeli falešná osvědčení o očkování proti covidu-19, tzv. covid pasy prodávali za v přepočtu 2900 až 3400 korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst čísla R, start očkování 12+ a zpřísnění u Chorvatska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (08:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět posilovat, reprodukční číslo je už 1,2, vyšší bylo naposledy na konci února. Roste pátý den v řadě, nad jedničku se dostalo ve středu. Za středu laboratoře potvrdily 151 nových případů nákazy, což je o 46 víc než před týdnem. Od 1. července dochází v celé zemi, ale i Evropské unii k několika podstatným změnám. Začíná platit covid pas, kterým se lidé mohou prokazovat na cestách. Zároveň v tuzemsku vchází v platnost nová cestovatelská pravidla. Kdo chce vyrazit do Chorvatska, bude potřebovat očkování, doklad o prodělání nemoci nebo negativní test. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, věří Vojtěch. A covid pasy ve Sněmovně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.06.2021 (06:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) předpokládá, že od 1. července budou v MHD a obchodech stačit pouze chirurgické roušky místo respirátorů. Podmínkou je zklidňování epidemie. A  poslanci se sejdou k rpojednání covid pasů, které mají ulehčit cestování v rámci Evroské unie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Bartoš tepe vládu a zmínil chaos. Babiš: Covid končí, lidé se radují

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta posiluje, v pátek přibylo 447 případů, v sobotu 253. To je nejvyšší víkendový nárůst za den od konce května. Šéf Pirátů Ivan Bartoš zmínil na twitteru, že zatímco covidová čísla stoupají, zájem vlády Andreje Babiše (ANO) nikoli. Připomněl 30 tisíc mrtvých v Česku a varoval před chaosem. To premiér ve svém internetovém pořadu uvedl, že covid končí, lidé mají radost a sám byl na koncertě Michala Davida, kde bylo 9000 lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2020 (07:15)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES zůstává na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Zhoršily se ale všechny ukazatele, podle kterého se index počítá, včetně reprodukčního čísla. V Česku i poslední den v roce pokračuje očkování proti covidu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Závada ministerstva „zatajila“ nová čísla. A zasedne krizový štáb

Koronavirus ONLINE: Čechům se opět otevřela papírnictví. A rektor ve vážném stavu v nemocnici

Koronavirus ONLINE: Výměna Prymuly, 12 977 případů za svátek a strmý růst hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Nová čísla z ČR nedorazila. Ministerstvo má technický problém

Koronavirus ONLINE: Zdvojnásobení případů v Česku, tápání cestovek a strmý růst Německa

Koronavirus ONLINE: Závada ministerstva „zatajila“ nová čísla. A zasedá krizový štáb

Koronavirus ONLINE: Fešácký premiér Kanady má covid. A 61 případů za neděli v Česku

Koronavirus ONLINE: Čaputová měla pozitivní test na covid, ruší program. A 314 případů za úterý v ČR

Covid pasy jako záchrana cestovního ruchu: Experti řekli, co jim chybí v Česku

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 939 případů v ČR za středu. A 52 procent pozitivních testů

Koronavirus ONLINE: 4300 mrtvých v ČR, rekord u pozitivních testů a vojáci v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: V obchodech a MHD povinné respirátory místo roušek? Babiš to zvažuje

Koronavirus ONLINE: Česká hvězda v USA má covid. 12070 úmrtí v ČR, nová vakcína pro Brity

Koronavirus ONLINE: Zemana čeká očkování, rektor na JIP. A přes 900 tisíc případů v ČR

Koronavirus ONLINE: Vakcína pro Zemana, rektor ve vážném stavu na JIP. A obchody otevřely

Koronavirus ONLINE: Zemana čeká očkování, rektor na JIP. A skóre „psa“ stouplo

Koronavirus ONLINE: Testování očkovaných nebude. A Izrael začne uznávat covid pasy EU

Koronavirus ONLINE: Vakcinační pasy již v březnu? A policie kontroluje výjezdy z okresů

Koronavirus ONLINE: Ministr Síkela je v izolaci! A 316 případů v Česku za pondělí

Koronavirus ONLINE: 606 obětí v Česku. Prymula promluvil o dodávkách remdesiviru

Koronavirus ONLINE: 683 případů za středu v ČR. V Evropě startuje nová vlna covidu

Koronavirus ONLINE: Miliony očkovacích sad pro nemocnice v ČR. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: Vakcinační pasy již v březnu? A lékový úřad projednává Sputnik

Koronavirus ONLINE: Lůžka JIP v Česku dál ubývají. Těžkých případů je rekordní množství

Koronavirus ONLINE: Přes 41 tisíc obětí covidu v Česku. A covid má i německý kancléř Scholz

Koronavirus ONLINE: Závada „zatajila“ nová čísla. A krizový štáb řešil nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 81 případů v Česku za sobotu. V nemocnicích je 81 lidí

Koronavirus ONLINE: 176 případů v Česku za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je 101 lidí

Koronavirus ONLINE: 176 případů v Česku za čtvrtek. V nemocnicích je 101 lidí

Koronavirus ONLINE: 251 případů v Česku za středu v ČR. V nemocnicích je 117 lidí

Koronavirus ONLINE: 287 případů v Česku za pátek. V nemocnicích je 96 lidí

Koronavirus ONLINE: Babiš peskoval Prymulu. A 2337 úmrtí lidí s covid-19 v Česku

Koronavirus ONLINE: 553 nakažených za den v Česku, zavřená škola v Praze, ale růst přibrzdil

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy