Premiér musel s covidem do nemocnice. Bettel měl bolesti hlavy, jedna dávka ho neochránila

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2021 (12:30)     Sekcia bulvár

Lucemburský premiér Xavier Bettel je v nemocnici s covidem-19, nákaza se u něj potvrdila minulý týden poté, co se vrátil ze summitu v Bruselu, kde jednal s lídry Evropské unie. Na summitu byl za Česko premiér Andrej Babiš (ANO). Bettel byl podle lucemburského tisku hospitalizován v neděli, a pokud lékaři nerozhodnou jinak, měl by v nemocnici zůstat 24 hodin na pozorování, během nichž podstoupí další „testy a analýzy“, uvedl deník The Guardian. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 126 případů za pondělí. A nakažený premiér musel do nemocnice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2021 (08:39)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za neděli laboratoře potvrdily 105 nových případů nákazy, za pondělí pak 126 případů. Francii může na konci července zasáhnout čtvrtá vlna epidemie, uvedl mluvčí tamní vlády Gabriel Attal. Francouze vyzval, aby se vzhledem k narůstajícím počtům případů mutace delta nechali naočkovat. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se covidem-19 nakazil minulý týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažený premiér musel do nemocnice. A čtvrtá vlna na konci července?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2021 (22:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za neděli laboratoře potvrdily 105 nových případů nákazy, což je o 48 více než před týdnem. Nejhorší situace je za uplynulých sedm dní je v Praze a okresech Praha-západ i Plzeň-jih, kde testy odhalily až 31 nakažených na 100 tisíc obyvatel. Francii může na konci července zasáhnout čtvrtá vlna epidemie, uvedl mluvčí tamní vlády Gabriel Attal. Francouze vyzval, aby se vzhledem k narůstajícím počtům případů mutace delta nechali naočkovat. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se covidem-19 nakazil minulý týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Bolesti hlavy, svalů a závratě. Vědci popsali potíže pacientů s „dlouhým“ covidem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.03.2021 (21:15)     Sekcia bulvar

Vytrvalé bolesti hlavy a svalů, závratě, problémy s koncentrací, dlouhodobě potlačený čich nebo chuť. Takové potíže podle nové americké studie pociťují mnozí lidé, kteří mají za sebou nemoc covid-19 s mírnějším průběhem. Tým z nemocnice Northwestern Memorial Hospital v Chicagu mapoval neurologické symptomy desítek lidí z různých koutů Spojených států, u nichž je podezření na syndrom označovaný jako dlouhý covid.

 

Během pandemie trpí více lidé s migrénou: Jak poznáte covid-19 od běžné bolesti hlavy?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.10.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Výskyt bolestí hlavy se ve srovnání s obdobím před pandemií výrazně zvýšil. Lidé zažívají více migrén, tenzních bolestí hlavy i těch spojených s koronavirem. Důvodů je hned několik – stres, až o 60 procent více času u obrazovky, nedostatek pohybu, změny denního režimu, nepříznivé podmínky při práci z domova, ale i vynechání návštěv lékaře. Podle studie publikované v The Journal of Headache and Pain se frekvence záchvatů migrény u respondentů zvýšila až o 59 procent. Navíc migrénu může připomínat i začátek onemocnění covidem-19. S migrénou se potýká i pan Miroslav (50).

 

Koronavirus ONLINE: Varování před 4. vlnou od sousedů z Polska. A 107 případů za úterý

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2021 (08:18)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za pondělí přibylo 126 případů. za úterý . Francii může na konci července zasáhnout čtvrtá vlna epidemie, uvedl mluvčí tamní vlády Gabriel Attal. Před 4. vlnou varují i polský premiér Mateusz Morawiecki a ministr zdravotnictví Adam Niedzielski. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se covidem-19 nakazil minulý týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Varování před 4. vlnou od sousedů z Polska. A 30 hospitalizovaných v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2021 (07:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za neděli laboratoře potvrdily 105 nových případů nákazy, za pondělí pak 126 případů. Francii může na konci července zasáhnout čtvrtá vlna epidemie, uvedl mluvčí tamní vlády Gabriel Attal. Před 4. vlnou varují i polský premiér Mateusz Morawiecki a ministr zdravotnictví Adam Niedzielski. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se covidem-19 nakazil minulý týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Miroslav měl migrény i 28 dní z měsíce. Neuroložka: S covidem přibylo bolestí hlavy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.08.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Migrény jsou mnohdy popisovány jako problémy, které řeší hlavně ženy. I když se u nich vyskytují zhruba třikrát častěji, zasáhnout mohou také muže. Trpí jimi i Miroslav, který kvůli silným bolestem dokonce musel opustit své podnikání. V dobách, kdy mu bylo nejhůř, zažíval záchvaty migrén i 28 dní z měsíce. Pomohla mu až kompletní změna celého života a biologická léčba ve specializovaném centru. V jednom takovém pracuje neuroložka Ingrid Niedermayerová, podle které během pandemie migrén a bolestí hlavy přibylo. Lidé byli více ve stresu, nehýbali se a pracovali v nevhodném prostředí, což potíže významně zhoršilo.

 

Koronavirus ONLINE: 126 případů za pondělí. A varování před 4. vlnou od sousedů z Polska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2021 (17:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za neděli laboratoře potvrdily 105 nových případů nákazy, za pondělí pak 126 případů. Francii může na konci července zasáhnout čtvrtá vlna epidemie, uvedl mluvčí tamní vlády Gabriel Attal. Před 4. vlnou varují i polský premiér Mateusz Morawiecki a ministr zdravotnictví Adam Niedzielski. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se covidem-19 nakazil minulý týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažený premiér je v nemocnici. A Slováci zostřili kontrolu hranic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2021 (11:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za sobotu laboratoře potvrdily 124 nových případů nákazy, což je o 57 více než před týdnem. Nejhorší situace je za uplynulých sedm dní je v Praze a okresech Praha-západ i Plzeň-jih, kde testy odhalily 28 nakažených na 100 tisíc obyvatel. Slovenská policie začala od pondělí provádět intenzivní kontroly potřebných covidových dokladů při vstupu na Slovensko, část přechodů je uzavřených. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se minulý týden nakazil covidem-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažený premiér je v nemocnici. A 105 případů za neděli v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2021 (14:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za neděli laboratoře potvrdily 105 nových případů nákazy, což je o 48 více než před týdnem. Nejhorší situace je za uplynulých sedm dní je v Praze a okresech Praha-západ i Plzeň-jih, kde testy odhalily až 31 nakažených na 100 tisíc obyvatel. Slovenská policie začala od pondělí provádět intenzivní kontroly potřebných covidových dokladů při vstupu na Slovensko, část přechodů je uzavřených. A lucemburský premiér Xavier Bettel (48) byl hospitalizován, jedná se o preventivní opatření poté, co se minulý týden nakazil covidem-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Z přetížené nemocnice v Chebu převezou osm pacientů s covidem. Pomůžou i lůžka z Letňan

David (†27) odešel z nemocnice, aby se tam nenakazil covidem: Doma zemřel

Koronavirus ONLINE: Nakažený premiér je v nemocnici. A čtvrtá vlna na konci července?

Těžké bolesti zad a migrény. Veronika Arichteva si v 6. měsíci těhotenství nechává píchat jehly do hlavy

Záložní nemocnice pro pacienty s covidem-19 v Praze a Brně: Proč jsou tak jiné?!

Vážné případy v Praze: Počty hospitalizovaných s covidem stoupají, hlásí nemocnice

Mladá lyžařka se vážně zranila v Javorníkách: Musel pro ni letět vrtulník

Papež František má bolesti: Nefunguje mi jedna noha!

Lucemburský premiér opsal diplomku: Verdiktu univerzity se „přirozeně“ podřídí, uvedl

Bulovka hlásí nejméně pacientů s covidem od začátku března: Další pražské nemocnice jsou ale stále plné

Jako roztínání hlavy kladivem: František popsal, jak mu covid-19 zhoršil chronickou nemoc

Nemocnice v Chebu na hraně: 14 pacientů čeká převoz, zavírá porodnice

Jak na respirační onemocnění? Buďte o krok napřed

Od banální rýmy k vážným komplikacím: Lékařka řekla, co už nás ohrožuje na životě

Hvězda internetu (†31) litovala, že se nedala očkovat. Před smrtí sdílela děsivá videa z nemocnice

Aktuální covidová pravidla: Přehled nových zákazů!

Návrat dětí do kolektivů: Buďte o krok napřed!

90 milionů za „zbytečnou“ polní nemocnici v Letňanech? Babiš: Bulovka je z obliga

Vedle covidu i rýma, chřipka, angína či zápal: Jak na respirační onemocnění? Buďte o krok napřed

Koronavirus ONLINE: Premiér má po summitu EU pozitivní test. A Sputnik nechce už ani Zeman

Ladislav Frej musel uspat milovanou Julču! 5 měsíců po smrti snoubenky

Vojáci opět pomáhají v nemocnicích pacientům s covidem: Práce nám nesmrdí, hlásají

Lék ivermektin pro nemocné s covidem: FN U sv. Anny v Brně dostala 10 tisíc balení

Hanka Křížková promluvila o boji s koronavirem: Každý den nemoci se mi nabalovaly další potíže

Denisa Grossová má po autonehodě zdravotní problémy. Vyšetření u lékaře prokázalo následky

Dramatické natáčení Anděla Páně 2: Čert Uriáš Dvořák kolaboval bolestí! Převoz do nemocnice

Muzikálová hvězda už 14 dní bojuje s covidem: Bolesti očí, zad i žaludku!

Babiš odmítl výzvu k žádosti o zahraniční pomoc s covidem. Navzdory tlaku na nemocnice

Dvě nemocnice v Praze dostaly lék na koronavirus remdesivir pro deset pacientů: Na příděl čeká Motol

Dobré zprávy z Motola: Nemocnice objednala lék pro Maxe (22 měsíců) se SMA. Dostane ho do 14 dnů!

Bonus k nákupu v Brně: Rána pěstí! Mladík musel hned do nemocnice

Fénixův první výjezd: 10 pacientů s covidem veze z Benešova do Motola speciální vůz pražské záchranky

Petr Čtvrtníček leží v nemocnici s covidem

Pražské nemocnice plní pacienti s covidem: Ve většině zakázali návštěvy, zatím neakutní péči neomezují

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy