Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům. A nový vedlejší účinek vakcíny J&J

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.07.2021 (22:58)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku opět zpomaluje. Za středu přibylo 235 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. Premiér Andrej Babiš (ANO) slíbil, že za této vlády nebude očkování proti covidu povinné. Premiér považuje za skandální, že s českými sportovci na OH v Tokiu letěl neočkovaný lékař. A Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) oznámila, že zařadila nervové autoimunitní onemocnění Guillainův–Barrého syndrom (GBS) mezi možné vzácné vedlejší účinky vakcíny proti covidu-19 od firmy Johnson & Johnson. EMA přitom analyzovala 108 případů tohoto onemocnění, nahlášených celosvětově ke 30. červnu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům. A nový vedlejší účinek vakcíny Johnson & Johnson

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.07.2021 (22:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět zpomaluje. Za středu přibylo 235 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. Premiér Andrej Babiš (ANO) slíbil, že za této vlády nebude očkování proti covidu povinné. Premiér považuje za skandální, že s českými sportovci na OH v Tokiu letěl neočkovaný lékař. A Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) oznámila, že zařadila nervové autoimunitní onemocnění Guillainův–Barrého syndrom (GBS) mezi možné vzácné vedlejší účinky vakcíny proti covidu-19 od firmy Johnson & Johnson. EMA přitom analyzovala 108 případů tohoto onemocnění, nahlášených celosvětově ke 30. červnu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 197 případů za čtvrtek. A nový vedlejší účinek vakcíny J&J

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.07.2021 (08:23)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět zpomaluje. Za čtvrtek přibylo 197 případů covidu. Premiér Andrej Babiš (ANO) slíbil, že za této vlády nebude očkování proti covidu povinné. Premiér považuje za skandální, že s českými sportovci na OH v Tokiu letěl neočkovaný lékař. A Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) oznámila, že zařadila nervové autoimunitní onemocnění Guillainův–Barrého syndrom (GBS) mezi možné vzácné vedlejší účinky vakcíny proti covidu-19 od firmy Johnson & Johnson. EMA přitom analyzovala 108 případů tohoto onemocnění, nahlášených celosvětově ke 30. červnu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům a smetl povinné vakcíny. A děsivá data o deltě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.07.2021 (14:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět zpomaluje. Za středu přibylo 235 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. Premiér Andrej Babiš (ANO) slíbil, že za této vlády nebude očkování proti covidu povinné. Premiér považuje za skandální, že s českými sportovci na OH v Tokiu letěl neočkovaný lékař. A nová studie odhalila, že mutace delta má až tisíckrát větší virovou zátěž, tedy množství viru v organismu infikovaného, než původní varianta koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům, Chorvatsko zpřísňuje a děsivá data o deltě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.07.2021 (15:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět zpomaluje. Za středu přibylo 235 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. Premiér Andrej Babiš (ANO) slíbil, že za této vlády nebude očkování proti covidu povinné. Premiér považuje za skandální, že s českými sportovci na OH v Tokiu letěl neočkovaný lékař. Chorvatsko kvůli rostoucím počtům nových případů zpřísňuje opatření. Turistům z Británie, Kypru a Ruska nově uloží povinnost předkládat při vstupu do země negativní test na koronavirus. A nová studie odhalila, že mutace delta má až tisíckrát větší virovou zátěž, tedy množství viru v organismu infikovaného, než původní varianta koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš kvůli šesté dávce tepal šéfa nemocnice. A rezervace od 15. ledna

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (11:20)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru, v pátek jich bylo 3441. Na Nový rok připadá 128 mrtvých, na sobotu zatím 74. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech, dosud na nejvyšší úrovni. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Dostanou termín podle několika kritérií. Babiš také kritizoval šéfa jihlavského nemocnice Lukáše Veleva kvůli tomu, že v jeho nemocnici zdravotníci nenatáhli šestou dávku z ampule vakcíny Pfizer / BioNTech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman u očkování změnil plány, Babiš tepal šéfa nemocnice kvůli šesté dávce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (15:10)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru, v pátek jich bylo 3441. Na Nový rok připadá i 128 mrtvých. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A Babiš také kritizoval šéfa jihlavského nemocnice Lukáše Veleva kvůli tomu, že v jeho nemocnici zdravotníci nenatáhli šestou dávku z ampule vakcíny Pfizer / BioNTech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.10.2021 (11:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za úterý 1511 případů, nejvíc od 11. května, za středu pak 1497. Rada vlády zvažuje zkrácení platnosti testů na koronavirus, v pondělí to projedná vláda. Doteď platí, že je možné se prokazovat negativním PCR testem týden, antigenním 72 hodin. Naopak zkrátit by se mohla karanténa, která je teď 14 dní. A premiér Andrej Babiš (ANO) dostal dopoledne třetí posilující dávku vakcíny v Ústřední vojenské nemocnici. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.04.2021 (00:33)     Sekcia bulvar

Společnost Johnson & Johnson oznámila, že kvůli vyšetřování vzácných případů krevních sraženin v USA odkládá distribuci své vakcíny proti covidu -19 v Evropě. Dodávky vakcíny nedorazí tak ani do Česka, kde od středy startuje možnost registrace k očkování lidí v kategorii 65 až 69 let, kteří se nemohli registrovat dříve. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2020 (10:35)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES je v Česku nově na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Předtím bylo tři dny na 71 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že z jedné injekční lahvičky bude možné nově očkovat až šest pacientů, tedy o jednoho víc, než odposud. Do Česka dorazily další dávky vakcíny, putovat mají i do krajů. A v Británii dostala zelenou i vakcína od Oxforské univerzity a spolešnosti AstraZeneca. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko poskytne ČR 30 tisíc dávek vakcíny. A Sputnik opět na scéně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.04.2021 (14:37)     Sekcia bulvar

Ve čtvrtek v Česku přibylo 6207 potvrzených případů koronaviru a bylo podáno 52 551 dávek očkování, dosud nejvíce. Premiér Andrej Babiš (ANO) čelí kritice, že nevyjednal v EU větší dodávky vakcín. Pro Deník N uvedl, že je kvůli tomu na místě opět uvažovat o nákupu ruské látky Sputnik V. A Rakousko poskytne Česku 30 tisíc dávek vakcíny ve snaze napravit údajnou nesolidárnost mechanismů EU. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Babiš po 3. dávce mluví o ohrožení životů neočkovaných a změně u testů

Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A tajná dohoda o třetí dávce

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí po Štědrém dni umrtvení. A Babiš se nechá naočkovat

Koronavirus ONLINE: 1534 případů v ČR za čtvrtek. A nově dvě dávky vakcíny Johnson & Johnson?

Koronavirus ONLINE: 1534 případů za čtvrtek, plní se i nemocnice. A Babiš po třetí dávce

Koronavirus ONLINE: EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky a PES je dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky a EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky

Koronavirus ONLINE: Babiš pro Blesk: Naočkovat se nechá i dcera Vivien. A výzva pro lidi 65+

Koronavirus ONLINE: Babiš a Zeman vyškrtli po kritice z oběda rodiny. A mutace se dál šíří

Koronavirus ONLINE: 27 717 případů za čtvrtek v ČR. Padl nový rekord

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: V pražském O2 Univerzu se bude očkovat, hlásí Babiš. A další vakcína v ČR

Koronavirus ONLINE: Pfizer brzy i pro nejmenší děti? A Slováci se zbavují Sputniku

Koronavirus ONLINE: Za pátek v ČR přibylo nejvíc nakažených od května. Plní se i nemocnice

Koronavirus ONLINE: Očkování v Česku zrychlilo. A do hry se vrací nákup Sputniku

Koronavirus ONLINE: Kolaps na Karlovarsku a ve středních Čechách. A Babiš chce čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: 1497 případů za den, experti chtějí „zkrouhnout“ platnost testů. A Babišova třetí dávka

Koronavirus ONLINE: Babiš chce od března očkování i pro šedesátníky, Plaga návrat maturantů

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí povánoční umrtvení. Babiš se nechá očkovat, Biden má první dávku

Koronavirus ONLINE: 132 nových případů. A Česko už není bezpečnou zemí, Babiš zuří

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček loví u opozice hlasy pro prodloužení nouzového stavu

Koronavirus ONLINE: 318 mrtvých v ČR, Chorvatsko nám otevírá hranice a Babiš zuří kvůli EU

Koronavirus ONLINE: 318 mrtvých v ČR, Babiš zuří kvůli EU a Chorvatsko nám otevírá hranice

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček řešili s opozicí kompenzace i návrat dětí do škol

Koronavirus ONLINE: Nová mutace se objevila v další zemi. A 4626 hospitalizovaných v ČR

ŽIVĚ Vakcíny ze zahraničí pro Čechy: Jen půjčky? Babiš převzal od Maďarů 41 tisíc dávek

Koronavirus ONLINE: 5033 nových případů za úterý v ČR. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: V ČR přibyla hrstka nakažených. A Babiš zuří kvůli miliardám z Bruselu

Koronavirus ONLINE: Britská mutace viru je v Česku. A Blatný i Babiš odložili dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: Důležitá změna u očkování v ČR. A nakažený premiér po summitu EU

Koronavirus ONLINE: Důležitá změna u očkování. A nakažený premiér po summitu EU

Babiš se do všeho montuje, vakcíny zdůvodnil politikou, tvrdí Blahuta. Mstí se, zuří Babiš

Koronavirus ONLINE: Merkelová dostala první dávku vakcíny. A očkování pro 40+ na konci června?

Koronavirus ONLINE: 3845 hospitalizovaných v ČR. A 123 tisíc zlikvidovaných dávek vakcíny

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy