Koronavirus ONLINE: Spolutvůrce vakcíny vydělal 71 miliard. A delta ovládla Česko z 97 procent

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.08.2021 (17:40)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za neděli přibylo 103 případů, před týdnem jich bylo 77. Dominance varianty delta v Česku jasně narůstá, uvedl Státní zdravotní ústav, který zmínil postupnou eliminaci všech dalších variant. V rámci diskriminačních PCR lze podle něj vyslovit podezření na detekci varianty delta až u 97 procent vzorků. A německá farmaceutická společnost BioNTech, která společně s americkou firmou Pfizer vyvinula vakcínu proti covidu-19, měla ve druhém čtvrtletí čistý zisk 2,8 miliardy eur (71 miliard Kč) po ztrátě 88 milionů eur před rokem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Mutace delta ovládla Česko z 97 procent . A 103 případů za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.08.2021 (15:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za neděli přibylo 103 případů, před týdnem jich bylo 77. Dominance varianty delta v Česku jasně narůstá, uvedl Státní zdravotní ústav, který zmínil postupnou eliminaci všech dalších variant. V rámci diskriminačních PCR lze podle něj vyslovit podezření na detekci varianty delta až u 97 procent vzorků. Dříve dominantní alfa nyní zabírá méně než čtyři procenta vzorků. A očkovací centrum na výstavišti v Brně ukončí svou činnost k 31. srpnu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Delta ovládla Česko z 97 procent. A Merkelová o výhodách pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.08.2021 (06:42)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za neděli přibylo 103 případů, před týdnem jich bylo 77. Dominance varianty delta v Česku jasně narůstá, uvedl Státní zdravotní ústav, který zmínil postupnou eliminaci všech dalších variant. V rámci diskriminačních PCR lze podle něj vyslovit podezření na detekci varianty delta až u 97 procent vzorků. A německá kancléřka Angela Merkelvá bude se spolkovými zeměmi jednat o ukončení bezplatných testů na covid i možných nových výhodách pro očkované a vyloučení neočkovaných z některých akcí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Expremiéra sužuje dlouhodobý covid. A delta ovládla Česko z 97 procent

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.08.2021 (21:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za neděli přibylo 103 případů, před týdnem jich bylo 77. Dominance varianty delta v Česku jasně narůstá, uvedl Státní zdravotní ústav, který zmínil postupnou eliminaci všech dalších variant. V rámci diskriminačních PCR lze podle něj vyslovit podezření na detekci varianty delta až u 97 procent vzorků. A bývalý italský premiér Silvio Berlusconi stále trpí následky covidu-19, který prodělal loni v září. V dnešním rozhovoru v listě La Stampa čtyřiaosmdesátiletý podnikatel uvedl, že mu nemoc trvale způsobuje únavu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce trestat pomalé laboratoře a mutace delta ovládla Česko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za neděli přibylo 116 případů covidu, o 31 méně než o týden dřív. Reprodukční číslo po zhruba třech týdnech kleslo pod 1. V Česku už připadá 70 až 80 procent případů na obávanou varinatu delta, uvedl Státní zdravotní ústav. Vláda schválila konec testů hrazených z veřejného zdravotního pojištění. Od 1. září si je budou muset lidé platit sami, výjimku budou mít děti do 12 let, lidé po první dávce vakcíny a ti, kterým zdravotní stav neumožní vakcinaci. A některé laboratoře v Česku hlásí pozdě vzorky vyšetřené na přítomnost mutací, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tak v rozhovoru pro Hospodářské noviny vůči nim nevyloučil správní řízení či uložení sankce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Problémy s variantou delta. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.08.2021 (06:41)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku stagnuje. Za sobotu přibylo 117 případů, o 10 méně než před týdnem. Incidence se drží na 11 nakažených na 100 tisíc obyvatel. Americké Centrum pro kontrolu nemocí (CDC) míní, že varianta delta je stejně nakažlivá jako neštovice. A společnosti Pfizer a Moderna se rozhodly zdražit své vakcíny, Pfizer zdražuje o čtvrtinu, Moderna o desetinu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Mutace delta si podmanila Česko a na Moravě je ještě něco dalšího

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2021 (13:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za neděli přibylo 116 případů covidu, o 31 méně než o týden dřív. Reprodukční číslo po zhruba třech týdnech kleslo pod 1. V Česku už připadá 70 až 80 procent případů na obávanou varinatu delta, uvedl Státní zdravotní ústav. Na jihu Moravy se objevil dokonce jeden případ mutace delta+. Britská varianta, která byla dominantní v minulosti, je nyní zastoupena zhruba z 10 procent, jihoafrická a brazilská varianta se vyskytují ojediněle. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 10 967 nakažených za sobotu. A třetí dávka stále chybí mnoha seniorům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.12.2021 (06:37)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. V sobotu laboratoře zaznamenaly 10 967 pozitivních testů, je to asi o 1500 méně než před týdnem. Belgická Antwerp Zoo oznámila, že dvěma hrochům vyšel pozitivní test na covid. A podle dat Chytré karantény má třetí dávku vakcíny jen 66 procent očkovaných seniorů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Dva hroši se nakazili covidem. A třetí dávka stále chybí mnoha seniorům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.12.2021 (21:48)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. V pátek laboratoře zaznamenaly 17 659 pozitivních testů, je to však o 2700 méně než před týdnem. Belgická Antwerp Zoo oznámila, že dvěma hrochům vyšel pozitivní test na covid. A podle dat Chytré karantény má třetí dávku vakcíny jen 66 procent očkovaných seniorů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 253 nakažených za sobotu a vakcíny určené pro Česko koupila Austrálie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2021 (08:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta posiluje, v pátek přibylo 447 případů, v sobotu 253. To nejvyšší víkendový nárůst za víkendový den od konce května. Austrálie od Evropské unie nakoupila milion dávek vakcíny od společnosti Moderna, část z nich byla podle listu The Canberra Times původně určená pro Česko. A tuzemské cestovní kanceláře zahájily druhý týden obnovených letů do Tuniska. Z pražského letiště Václava Havla dnes do severoafrické země odletěla dvě letadla s turisty. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 625 nakažených za středu v ČR. A k praktikům dorazí vakcíny pro děti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2021 (06:34)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Přírůstek nových případů však slábne. Ve středu přibylo v Česku 11 625 prokázaných případů koronaviru. Jedná se o nejmenší nárůst ve všední den od 15. listopadu, tedy za poslední měsíc. Do ordinací praktických lékařů a dalších očkovacích center začne dnes distribuční firma Avenier rozvážet vakcíny proti covidu-19 pro děti od pěti do 11 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Česko ovládla delta. A hromadná nákaza na dětském táboře

Koronavirus ONLINE: Česko ovládla delta. A důležité změny pro dovolenkáře

Koronavirus ONLINE: 3845 hospitalizovaných v ČR. A 123 tisíc zlikvidovaných dávek vakcíny

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených od prosince v ČR. A data o riziku hospitalizace u omikronu

Koronavirus ONLINE: Mutace delta si podmanila Česko. A nákaza ve vládě

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Koronavirus ONLINE: 14 199 případů za pátek. V ČR se zlikvidovalo 123 tisíc dávek vakcíny

Koronavirus ONLINE: 11 675 případů za čtvrtek. A 1912 hospitalizovaných v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 11 452 nakažených za středu v Česku. A nižší riziko hospitalizace u omikronu

Koronavirus ONLINE: 75 případů v ČR za neděli. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Koronavirus ONLINE: 7336 případů za pondělí. Omikron už ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A covid má i ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: Mutace delta si podmanila Česko. Testy zdarma končí a nákaza ve vládě

Koronavirus ONLINE: Ve čtvrtek přibylo 11 675 nakažených, o tři čtvrtiny víc než před týdnem

Koronavirus ONLINE: Varování před indickou mutací v celé Evropě. A Slováci se zbavují Sputniku

Koronavirus ONLINE: 117 případů za sobotu. A Maďaři spustili registrace k třetí dávce vakcíny

Koronavirus ONLINE: Začnou chodit SMS k třetím dávkám. A česká armáda je proočkovaná

Koronavirus ONLINE: 20 270 nových případů za pondělí. Omikron ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: 117 případů za sobotu. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Koronavirus ONLINE: 1534 případů v ČR za čtvrtek. A nově dvě dávky vakcíny Johnson & Johnson?

Koronavirus ONLINE: 70 procent dospělých v EU má kompletní očkování. A Česko mění pravidla

Koronavirus ONLINE: Omikron už ovládl Česko. V pondělí přibylo třikrát víc nakažených než před týdnem

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A zelená pro třetí dávku u všech dospělých

Koronavirus ONLINE: Omikron už zcela ovládl Česko. A prudký nárůst počtu nákaz ve školách

Koronavirus ONLINE: Omikron už ovládl Česko. A rekord ve Francii 350 tisíc případů za den

Koronavirus ONLINE: Česko je mezi sousedy už zase nejhorší. A 126 odhalených mutací delta

Koronavirus ONLINE: 11 625 nakažených za středu v Česku. Nejméně za poslední měsíc

Koronavirus ONLINE: 1403 případů za pondělí v ČR. Zisk Pfizeru vzrostl na 212 miliard

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených za víkend od května. A tři miliony Čechů už má Tečku

Koronavirus ONLINE: Problém s dodávkami vakcín AstraZeneca. A růst nakažených zrychlil

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A čtvrtá dávka pro zájemce v Maďarsku

Koronavirus ONLINE: 6156 mrtvých v ČR, PES startuje a Blatný chce proočkovat 7 z 10 Čechů

Koronavirus ONLINE: Za pátek v ČR přibylo nejvíc nakažených od května. Plní se i nemocnice

Nakažlivá delta pohltila Česko. Může za 90 procent vzorků covidu, dva mají deltu plus

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy