„Best in covid“ je zpět. Babiš si po 30 tisících mrtvých opět chválí zvládání pandemie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2021 (09:15)     Sekcia bulvár

Je to rok od chvíle, kdy si premiér Andrej Babiš (ANO) ve Slovinsku chválil covidovou situaci v Česku. Holedbal se větou „Best in covid“ – nejlepší v covidu. Výrok následně rezonoval celou podzimní a zimní vlnu, kde v České republice po nákaze koronavirem umíraly i dvě stovky lidí denně. Rok se s rokem sešel, v Česku zemřelo přes 30 tisíc lidí, ale nemocnice jsou prázdné a nakažených zatím přibývá jen pomálu a mrtví minimálně. Babiš je zpět ve Slovinsku, kam zamířil opět na Bledské strategické forum a znovu si chválí, že jsme „Best in covid“. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

„Best in covid“ je zpět. Babiš opět chválí zvládání pandemie, Jurečka zmínil hulváta

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2021 (12:08)     Sekcia bulvar

Je to rok od chvíle, kdy si premiér Andrej Babiš (ANO) ve Slovinsku chválil covidovou situaci v Česku. Holedbal se větou „Best in covid“ – nejlepší v covidu. Výrok následně rezonoval celou podzimní a zimní vlnu, kde v České republice po nákaze koronavirem umíraly i dvě stovky lidí denně. Rok se s rokem sešel, v Česku zemřelo přes 30 tisíc lidí, ale nemocnice jsou prázdné a nakažených zatím přibývá jen pomálu a mrtví minimálně. Babiš je zpět ve Slovinsku, kam zamířil opět na Bledské strategické forum a znovu si chválí, že jsme „Best in covid“. Babiš před odletem uvedl, že jeho výrok byl vytržen z kontextu a zneužit některými novináři a opozicí. Ta se ozvala ozvala i tentokrát.

 

Koronavirus ONLINE: Zase jsme „best in covid“, chlubí se Babiš. A 287 případů na úterý v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2021 (08:37)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za úterý přibylo 287 nakažených, což je o 40 více než před týdnem. Od 1. září začíná ve školách testování, stejně tak se bude týkat neočkovaných zaměstnanců domovů důchodců. A premiér Andrej Babiš (ANO) se na twitteru pochlubil, že uběhl rok od jeho prohlášení „best in covid“, opět podle něj toto tvrzení platí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 325 mrtvých v ČR. A obří pohřeb obětí covid-19 ve slavné katedrále

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.06.2020 (22:39)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 325 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9478 lidí, vyléčených je 6808 a aktuálně nakažených je pak 2345. Plány na druhou vlnu si od vlády vyžádala na čtvrtečním zasedání i Sněmovna, která řešila opět nákupy roušek a respirátorů. Kritice čelil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který se bránil, že dělal, co se dalo. Premiér Andrej Babiš (ANO) na pátek svolal mimořádné jednání vlády, která má rozhodnout o volném cestování mezi Českem, Německem, Rakouskem a Maďarskem. To ve Španělsku se ve čtvrtek večer odehrál velký pohřeb ve slavné katedrále v Seville, kde se sešly stovky pozůstalých po obětech pandemie covid-19. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Tihle lidé mají radit s covidem: Seznam všech členů Národního institutu pro zvládání pandemie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (16:40)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví ve středu zveřejnilo seznam členů Národního institutu pro zvládání pandemie, který vede epidemiolog Roman Chlíbek. Ten má být podle dřívějšího vyjádření resortu základem pro „všeobecně respektovanou a srozumitelnou odbornou autoritu po vzoru německého Kochova institutu, která bude vydávat odborná stanoviska“.

 

Babiš to schytal za „best in covid“. Šéf lékařů zmínil lži a varuje: Neočkovaní budou umírat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.09.2021 (18:33)     Sekcia bulvar

Jsme „best in covid“, citoval nedávno premiér Andrej Babiš (ANO) sám sebe. To, že Visegrádská čtyřka v čele s Českem je nejlepší, tvrdil premiér už loni v srpnu. Českou republiku pak ale naplno zasáhly dvě covidové vlny, během kterých zemřelo 30 tisíc lidí a v oficiálních žebříčcích se ČR krčí právě v počtu mrtvých na počet obyvatel na chvostu. Podle předsedy České lékařské komory Milana Kubka by se pandemie neměla nijak politizovat, za klíčové považuje přimět co nejvíc lidí k očkování. Neočkovaní podle něj budou umírat. Řekl to v Otázkách Václava Moravce.

 

Koronavirus ONLINE: 261 případů za den v ČR. A Babiš slibuje: Další lockdown nebude

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za středu přibylo 261 nakažených, což je o 16 více než před týdnem. Premiér Andrej Babiš (ANO) se na twitteru pochlubil, že uběhl rok od jeho prohlášení „best in covid“, opět podle něj toto tvrzení platí. V předvolební debatě na CNN Prima News uvedl, že další plošné lockdowny nejsou v plánu. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) slibuje, že vláda udělá vše pro to, aby se znovu nemusely zavírat školy a školky. Právě ve školách čekají ve čtvrtek testy na covid i žáky prvních tříd. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další lockdown nebude, slibuje Babiš. A testování prvňáků ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2021 (07:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za úterý přibylo 287 nakažených, což je o 40 více než před týdnem. Premiér Andrej Babiš (ANO) se na twitteru pochlubil, že uběhl rok od jeho prohlášení „best in covid“, opět podle něj toto tvrzení platí. V předvolební debatě na CNN Prima News uvedl, že další plošné lockdowny nejsou v plánu. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) slibuje, že vláda udělá vše pro to, aby se znovu nemusely zavírat školy a školky. Právě ve školách čekají ve čtvrtek testy na covid i žáky prvních tříd. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 326 mrtvých v ČR. A obří pohřeb a stovky pozůstalých ve slavné katedrále

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.06.2020 (00:36)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 326 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9494 lidí, vyléčených je 6809 a aktuálně nakažených je pak 2359. Plány na druhou vlnu si od vlády vyžádala na čtvrtečním zasedání i Sněmovna, která řešila opět nákupy roušek a respirátorů. Kritice čelil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který se bránil, že dělal, co se dalo. Premiér Andrej Babiš (ANO) na pátek svolal mimořádné jednání vlády, která má rozhodnout o volném cestování mezi Českem, Německem, Rakouskem a Maďarskem. To ve Španělsku se ve čtvrtek večer odehrál velký pohřeb ve slavné katedrále v Seville, kde se sešly stovky pozůstalých po obětech pandemie covid-19. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 325 mrtvých v ČR. A obří pohřeb a stovky pozůstalých ve slavné katedrále

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.06.2020 (23:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 325 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9478 lidí, vyléčených je 6808 a aktuálně nakažených je pak 2345. Plány na druhou vlnu si od vlády vyžádala na čtvrtečním zasedání i Sněmovna, která řešila opět nákupy roušek a respirátorů. Kritice čelil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který se bránil, že dělal, co se dalo. Premiér Andrej Babiš (ANO) na pátek svolal mimořádné jednání vlády, která má rozhodnout o volném cestování mezi Českem, Německem, Rakouskem a Maďarskem. To ve Španělsku se ve čtvrtek večer odehrál velký pohřeb ve slavné katedrále v Seville, kde se sešly stovky pozůstalých po obětech pandemie covid-19. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš promluvil o plošném testování Čechů: Týden před Vánoci, zdarma a dobrovolně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.11.2020 (11:43)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) by si přál, aby stát umožnil deset dní až týden před Vánoci všem občanům dobrovolně a zdarma podstoupit antigenní test na covid-19. Uvedl to při dnešním slavnostním zahájení velitelského shromáždění náčelníka generálního štábu. Armádě při té příležitosti poděkoval za klíčovou roli při zvládání koronavirové epidemie. Očekává, že vláda vojáky při případném antigenním testování znovu osloví.

Koronavirus ONLINE: Další velký nárůst v ČR. Babiš si kvůli rouškám „podá“ Vojtěcha

Tuhé časy koronaviru: V posledních dnech si vyžádal nejvíc obětí za celou dobu pandemie

Nejméně 255 mrtvých po zemětřesení v Afghánistánu: „Silné otřesy“ zasáhly i Pákistán a Indii

Koronavirus ONLINE: Babiš peskoval Prymulu. A 2337 úmrtí lidí s covid-19 v Česku

Koronavirus ONLINE: Bartoš tepe vládu a zmínil chaos. Babiš: Covid končí, lidé se radují

Nejméně 130 mrtvých po zemětřesení v Afghánistánu: „Silné otřesy“ pocítili i v Pákistánu a Indii

Koronavirus ONLINE: Návrat plošných testů do škol a nová opatření od 29. listopadů, oznámil Babiš

Koronavirus ONLINE: Babiš po 3. dávce mluví o ohrožení životů neočkovaných a změně u testů

Německý ministr bez obalu: Čelíme masivní pandemii neočkovaných. Chválí saský lockdown

Koronavirus ONLINE: 20 194 mrtvých a plné JIPky. Babiš varoval před Bergamem v Čechách

Lidé mají radost, covid končí, tvrdí Babiš. Epidemiologové nesouhlasně kroutí hlavou

Koronavirus ONLINE: Zpřísnění na cestách z dovolené. Babiš: Covid končí, lidé se radují

Koronavirus ONLINE: 19 999 mrtvých v ČR a plné JIPky. Babiš varoval před Bergamem v Čechách

Koronavirus ONLINE: 1788 případů za středu v ČR. Covid chytil i Babiš, má horečku

Babiš se zase zlobí na Blatného, poslal mu několikátý vytýkací dopis. Kvůli novým lékům

Koronavirus ONLINE: Nejvíc hospitalizovaných od poloviny června. Babiš: Covid končí, lidé se radují

Koronavirus ONLINE: 922 případů za pondělí. Přes 6,6 milionu mrtvých s covidem ve světě

Koronavirus ONLINE: 1534 případů za čtvrtek, plní se i nemocnice. A Babiš po třetí dávce

Koronavirus ONLINE: 639 případů v ČR za pátek. Přes 6,6 milionu mrtvých s covidem ve světě

Koronavirus ONLINE: 85 případů za neděli. Přes 6,6 milionu mrtvých s covidem ve světě

Koronavirus ONLINE: 144 případů v ČR za sobotu. Přes 6,6 milionu mrtvých s covidem ve světě

Koronavirus ONLINE: 1668 případů za čtvrtek v ČR. Covid chytil i Babiš, má horečku

Covid se mezi zabijáky v Česku dostal na třetí místo. Loni zemřelo nejvíc lidí za 35 let

Babiš propaguje lék bamlanivimab proti těžkému průběhu covidu. Schytal to i profesor

Koronavirus ONLINE: Strmý růst čísla R v Česku, covid pasy běží a tisíce vakcín od Maďarska

Koronavirus ONLINE: Placení odradilo Čechy od pravidelného testování. Počet testů zásadně klesl

Krásnou moderátorku Novy skolil covid! Očkování nestihla

Koronavirus ONLINE: 4749 nakažených v ČR. Prezident po covid-19 přiznal „plíseň“ na plicích

Sílí covid v Česku? Válkovo ministerstvo nachystalo tiskovku k epidemiologické situaci

3. vlna covidu už v lednu? Dušek má obavy. A zatajovat data o mrtvých prý nechce

Koronavirus ONLINE: 325 mrtvých a 6808 vyléčených v ČR. Babiš chce urychlit otevření hranic

Koronavirus ONLINE: Nárůst případů v ČR? Další lockdown nebude, slibuje Babiš

Covid nezmizel a respirátory v nemocnici mají dál smysl, apelují experti. Varianta Eris také zabíjí

Koronavirus ONLINE: Šest mrtvých dětí v Česku. A Babišův eurotrapas v opeře s respirátorem

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy