Koronavirus ONLINE: Malé děti zatím bez vakcíny. A zpřísnění pro 100 milionů Američanů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2021 (21:53)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta výrazně posiluje, ve středu laboratoře odhalily 376 nakažených. Oproti úterý je to o 207 méně, v mezitýdenním srovnání o 114 víc. Slovensko začalo očkovat i děti pod 12 let, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvedl, že to zatím neplánuje. A americký prezident Joe Biden oznámil, že všichni pracovníci ve firmách nad 100 pracovníků budou muset být očkovaní, nebo se pravidelně testovat. Týkat se to bude cca 100 milionů Američanů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Izrael nabídne seniorům třetí dávku vakcíny. A vláda bude řešit děti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.07.2021 (19:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 195 případů. Počet aplikovaných dávek vakcín překročil v ČR 10 milionů, celkově tempo očkování zpomaluje. Vláda projedná návrh, aby děti od 6 do 12 let nemusely mít předvstupní test na covid, když se vracejí z dovolené z rizikových zemí. A Izrael jako první na světě nabídne třetí dávku vakcíny proti covidu-19 od společností Pfizer/BioNTech osobám starším 60 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 199 případů za pátek. V ČR se zlikvidovalo 123 tisíc dávek vakcíny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.11.2021 (13:03)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V pátek testy potvrdily 14 199 případů. Hospitalizovaných je 3845 lidí. Vláda v pátek schválila další dvě kola testování ve školách. Od 29. listopadu pak přijde zpřísnění opatření, které se dotkne neočkovaných. Německo bude od neděle považovat Česko za epidemicky vysoce rizikové, neočkované čeká karanténa. Výjimka platí pro krátké cesty a pendlery. V Česku se od počátku očkování do tohoto čtvrtku zlikvidovalo na 123 000 dávek vakcíny zhruba za 26 milionů korun, uvedl Radiožurnál. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí proti covidu se nezdá WHO. Vidí morální problém

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.05.2021 (14:19)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Ve pátek testy potvrdily 454 nových případů. Indicence je 32 nakažených za 7 dní na 100 tisíc obyvatel. Evropská komise schválila nasazení vakcíny od firem Pfizer/BioNTech u dětí ve věku 12 až 15 let. Šéf Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus však upozornil, že očkování dětí nemusí být morálně správné ve chvíli, kdy vakcíny stále schází zemím třetího světa. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Návrat z Chorvatska a Rakouska čeká zpřísnění. A 421 případů za čtvrtek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.09.2021 (14:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta výrazně posiluje, ve čtvrtek přibylo 421 případů. Počet podaných dávek vakcíny proti covidu týdně klesl od poloviny července na méně než pětinu. Menší zájem mají senioři i děti do 18 let. Slovensko začalo očkovat i děti pod 12 let, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvedl, že to zatím neplánuje. A od pondělí se ztíží neočkovaným lidem návrat do České republiky z Chorvatska a Rakouska. Na takzvané mapě cestovatele se přesunou z oranžové kategorie do červené, která značí vysokou míru rizika nákazy koronavirem. Návrat naopak bude jednodušší z Dánska, Švédska, Andorry, San Marina a z Kanárských ostrovů a Madeiry. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí budí emoce. A testovací megakoncert pro 5000 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.05.2021 (21:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek testy potvrdily 454 nových případů. Evropská komise schválila nasazení vakcíny od firem Pfizer/BioNTech u dětí ve věku 12 až 15 let. Šéf Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus však upozornil, že očkování dětí nemusí být morálně správné ve chvíli, kdy vakcíny stále schází zemím třetího světa. A Paříž v sobotu uspořádala koncert pro 5000 lidí, kterým testovala, jestli možné pořádat megakce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky a PES je dál na 90 bodech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.01.2021 (17:30)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v pátek odhalily „jen“ 3441 nových případů koronaviru, o den dříve bylo přitom nově nakažených 13 274 případů. Na Nový rok proběhlo ale jen 6553 testů. Skóre PES zůstává druhý den na 90 bodech, dosud na nejvyšší úrovni. Očkování nově probíhá už i na Královéhradecku nebo na Vysočině. Tam hned v první ampuli ale marně natahovali šestou dávku vakcíny. A eurokomisařka pro zdravotnictví Stella Kyriakidisová řekla, že jádrem problému s vakcínami jsou malé výrobní kapacity firem, což se prý týká i německé firmy BioNTech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí budí emoce, nejméně případů od srpna a novinka u Chorvatska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.05.2021 (17:24)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek testy potvrdily 454 nových případů, to je nejméně ve všední den od 28. srpna. Evropská komise schválila nasazení vakcíny od firem Pfizer/BioNTech u dětí ve věku 12 až 15 let. Šéf Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus však upozornil, že očkování dětí nemusí být morálně správné ve chvíli, kdy vakcíny stále schází zemím třetího světa. A při cestě do Chorvatska bude Čechům stačit jen první dávka. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky a EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.01.2021 (17:30)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v pátek odhalily „jen“ 3441 nových případů koronaviru, o den dříve bylo přitom nově nakažených 13 274 případů. Na Nový rok proběhlo ale jen 6553 testů. Skóre PES zůstává druhý den na 90 bodech, dosud na nejvyšší úrovni. Očkování nově probíhá už i na Královéhradecku nebo na Vysočině. Tam hned v první ampuli ale marně natahovali šestou dávku vakcíny. A eurokomisařka pro zdravotnictví Stella Kyriakidisová řekla, že jádrem problému s vakcínami jsou malé výrobní kapacity firem, což se prý týká i německé firmy BioNTech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 625 nakažených za středu v ČR. A k praktikům dorazí vakcíny pro děti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2021 (06:34)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Přírůstek nových případů však slábne. Ve středu přibylo v Česku 11 625 prokázaných případů koronaviru. Jedná se o nejmenší nárůst ve všední den od 15. listopadu, tedy za poslední měsíc. Do ordinací praktických lékařů a dalších očkovacích center začne dnes distribuční firma Avenier rozvážet vakcíny proti covidu-19 pro děti od pěti do 11 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí budí emoce. A vakcinologové řeší doporučení pro těhotné

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.05.2021 (18:53)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek testy potvrdily 454 nových případů. Evropská komise schválila nasazení vakcíny od firem Pfizer/BioNTech u dětí ve věku 12 až 15 let. Šéf Světové zdravotnické organizace (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus však upozornil, že očkování dětí nemusí být morálně správné ve chvíli, kdy vakcíny stále schází zemím třetího světa. Diskuze probíhá také o očkování těhotných, Česká vakcinologická společnost pro ně chystá doporučení, uvedl její předseda Roman Chlíbek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 18 004 nových případů, ČR je krok od nouzového stavu. A očkování dětí 5+ má zelenou

Koronavirus ONLINE: 3845 hospitalizovaných v ČR. A 123 tisíc zlikvidovaných dávek vakcíny

Koronavirus ONLINE: 14 539 případů za úterý v Česku. EU posvětila nákup další vakcíny

Koronavirus ONLINE: Děti zřejmě čeká úleva při cestování. A očkování v Česku zpomaluje

Koronavirus ONLINE: Pfizer brzy i pro nejmenší děti? A Slováci se zbavují Sputniku

Koronavirus ONLINE: Zatím 541 případů za neděli. Česko je v nárůstu druhé na světě

Koronavirus ONLINE: Svrčinová a Policar viníky chaosu Fialovy vlády? A ministři chystají zpřísnění

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: Němci se dohodli na třetí dávce vakcíny. A podpálené očkovací centrum

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A covid má i ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: 18 004 nových případů. Česko je krok od nouzového stavu

Američané plánují naočkovat 28 milionů dětí ve věku 5 až 11 let do Vánoc: Použijí malé jehly

Koronavirus ONLINE: Blatný promluvil o dalším zpřísnění. Ve firmách chce testovat

Koronavirus ONLINE: Problém laboratoří „zatajil“ nová čísla. Zatím 541 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: 9089 případů za úterý, Svrčinová a Policar pod palbou kvůli chaosu a ministři chystají zpřísnění

Koronavirus ONLINE: 8675 lidí v nemocnicích v ČR. A zpřísnění u cest k moři i do Maďarska

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A zelená pro třetí dávku u všech dospělých

Koronavirus ONLINE: Další zpřísnění? Efekt by nepřineslo, míní Havlíček. A inspektoři v hotelech

Koronavirus ONLINE: 314 případů za neděli v Česku, epidemie sílí. Kdo chce třetí dávku?

Koronavirus ONLINE: 370 případů za čtvrtek v ČR. A zelená pro očkování dětí od šesti měsíců v USA

Koronavirus ONLINE: 10 025 případů za čtvrtek v Česku. Pandemie udělala sirotky z milionů dětí

Koronavirus ONLINE: 438 případů za pátek v ČR. A zelená pro očkování dětí od šesti měsíců v USA

Koronavirus ONLINE: 9127 případů za pátek v Česku. Pandemie udělala sirotky z milionů dětí

Koronavirus ONLINE: 8010 nakažených za pátek. Další zpřísnění? Nepřineslo by efekt, míní Havlíček

Koronavirus ONLINE: Čekají nás těžké týdny, varovala Merkelová. 3845 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v ČR. A Biden dostal třetí dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A čtvrtá dávka pro zájemce v Maďarsku

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku, ve středních Čechách i na Karlovarsku

Koronavirus ONLINE: Blatný zmínil další zpřísnění. A Prymula si za fotbalem stojí

Koronavirus ONLINE: Blatný zmínil další zpřísnění. A demonstrace v Praze proti zákazům

Koronavirus ONLINE: 454 případů za pátek v ČR, nová hybridní mutace a očkování i pro děti

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy