Koronavirus ONLINE: 14 000 nakažených za státní svátek! Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2021 (06:00)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V úterý testy potvrdily 22 479 případů, zatím nejvíc za celou pandemii. V pondělí zemřelo 84 lidí s covidem, podobně jako za celý červenec, srpen a září dohromady. Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání testů jako covidového certifikátu, oznámil premiér Andrej Babiš (ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) řekl, že to ve čtvrtek navrhne vládě. Omezení pro neočkované podpořil i v rozhovoru pro TV Nova i prezident Miloš Zeman. A v prosinci už nebude pokračovat plošné testování ve školách, místo toho tu budou probíhat PCR testy v ohniscích nákazy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za státní svátek! Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2021 (06:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu, na kdy připadnul státní svátek 17. listopadu, testy odhalily v Česku dalších 14 119 případů covidu. Je to sice o zhruba 8000 méně než v rekordní úterý, ale víc než minulou středu i toto pondělí, kdy byly všední dny. Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání testů jako covidového certifikátu, oznámil premiér Andrej Babiš (ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) řekl, že to ve čtvrtek navrhne vládě. Omezení pro neočkované podpořil i v rozhovoru pro TV Nova i prezident Miloš Zeman. A v prosinci už nebude pokračovat plošné testování ve školách, místo toho tu budou probíhat PCR testy v ohniscích nákazy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman. A školy čekají ohniskové PCR testy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.11.2021 (20:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V úterý testy potvrdily 22 479 případů, zatím nejvíc za celou pandemii. V pondělí zemřelo 84 lidí s covidem, podobně jako za celý červenec, srpen a září dohromady. Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání testů jako covidového certifikátu, oznámil premiér Andrej Babiš (ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) řekl, že to ve čtvrtek navrhne vládě. Omezení pro neočkované podpořil i v rozhovoru pro TV Nova i prezident Miloš Zeman. A v prosinci už nebude pokračovat plošné testování ve školách, místo toho tu budou probíhat PCR testy v ohniscích nákazy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4348 nakažených za svátek v ČR. A „obrovské Halloween party“ děsí Babiše

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.10.2021 (08:12)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za čtvrtek přibylo 4348 nakažených, a to přesto, že byl státní svátek. Hospitalizovaných je 1304 pacientů. Nemocnice po celém Česku kvůli sílící pandemii ruší návštěvy. Premiér Andrej Babiš (ANO) zmínil, že se na pátek chystají Halloween party obrovského rozsahu a že je potřeba, aby tam lidé dodržovali protikoronavirová opatření. V projevu k 28. říjnu znovu vyzval k očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za státní svátek. Babiš zmínil návrat testů ve firmách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2021 (09:23)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu, na kdy připadnul státní svátek 17. listopadu, testy odhalily v Česku dalších 14 119 případů covidu.  Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání testů jako covidového certifikátu, oznámil premiér Andrej Babiš (ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) řekl, že to ve čtvrtek navrhne vládě. Ve hře je také návrat povinného testování ve firmách. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman vzkázal Čechům, ať vydrží. Klaus podpořil dav bez roušek v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.01.2021 (14:15)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman se nechá očkovat „asi za týden“ v Ústřední vojenské nemocnici dvoudávkovou vakcínou, uvedl v pořadu S prezidentem v Lánech. Čechům vzkázal, aby opatření vydrželi. Už v neděli odpoledne se v Praze na Staroměstském náměstí sešel ale dav odpůrců opatření, kde byla většina účastníků bez roušek, aby volal po svobodě a zrušení omezení. Podpořil ho i bývalý prezident Václav Klaus. Skóre PES zůstává v 5. stupni pohotovosti, index rizika je 87 bodů. Za sobotu přibylo nově nakažených přibylo 8406. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR. Zeman podpořil uvolnění a Rakousko otevře hranice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2020 (07:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 283 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8221 lidí, vyléčených je 4889 a aktuálně nakažených je pak 3049. Počet uzdravených dál roste rychleji než nově nakažených. Ve středu ve 12 hodin přijde premiér Andrej Babiš (ANO) osobně do redakce Blesku na další debatu v pořadu Ptám se, pane premiére právě o koronaviru. Prezident Miloš Zeman podporuje vládní uvolňování opatření i přípravu na případnou druhou vlnu viru. Rakousko od 15. června otevře hranice s Německem, už od pátku tu bude kontrolovat jen namátkově. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých v ČR, Země živitelka nebude a Zeman podpořil uvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.05.2020 (19:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 282 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8198 lidí, vyléčených je 4865 a aktuálně nakažených je pak 3051. Počet uzdravených dál roste rychleji než nově nakažených. Ve středu ve 12 hodin přijde premiér Andrej Babiš (ANO) osobně do redakce Blesku na další debatu v pořadu Ptám se, pane premiére právě o koronaviru. A prezident Miloš Zeman podporuje vládní uvolňování opatření i přípravu na případnou druhou vlnu viru. Z kalendáře velkých akcí pro letošní rok pak zmizel tradiční agrosalon Země živitelka v Českých Budějovicích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých v ČR. Zeman podpořil uvolnění a Němci slibují pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.05.2020 (20:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 282 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8198 lidí, vyléčených je 4865 a aktuálně nakažených je pak 3051. Počet uzdravených dál roste rychleji než nově nakažených. Ve středu ve 12 hodin přijde premiér Andrej Babiš (ANO) osobně do redakce Blesku na další debatu v pořadu Ptám se, pane premiére právě o koronaviru. Prezident Miloš Zeman podporuje vládní uvolňování opatření i přípravu na případnou druhou vlnu viru. A německá kancléřka Angela Merkelová zmínila nejen otevírání hranic se sousedními státy, ale také to, že Němci musí pomoci sousedům postavit se na vlastní nohy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR. Zeman podpořil uvolnění a Němci slibují pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 283 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8221 lidí, vyléčených je 4889 a aktuálně nakažených je pak 3049. Počet uzdravených dál roste rychleji než nově nakažených. Ve středu ve 12 hodin přijde premiér Andrej Babiš (ANO) osobně do redakce Blesku na další debatu v pořadu Ptám se, pane premiére právě o koronaviru. Prezident Miloš Zeman podporuje vládní uvolňování opatření i přípravu na případnou druhou vlnu viru. A německá kancléřka Angela Merkelová zmínila nejen otevírání hranic se sousedními státy, ale také to, že Němci musí pomoci sousedům postavit se na vlastní nohy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 762 případů v ČR za středu. V nemocnicích je už 1217 lidí!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.09.2022 (06:33)     Sekcia bulvar

Ve středu přibylo 762 nově nakažených, asi o 2200 míň než před týdnem. Tuto středu byl ale svátek, míň se testovalo. V nemocnicích je 1217 nakažených. A počet obětí covidu přesáhl od začátku pandemie v Česku už 41 tisíc. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Babišova dcera Vivien už zašla na očkování. A 14 119 nakažených za svátek

Prezident na Nově o zdraví, covidu i nové vládě: Zeman podpořil omezení pro neočkované

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za svátek v ČR. Němci doporučují třetí dávku všem 18+

Koronavirus ONLINE: 470 nově nakažených v ČR. A opatření Babišovy vlády u soudu v Haagu

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých v ČR, zrušený „svátek“ zemědělců a Babiš přijde do Blesku

Koronavirus ONLINE: Zeman se nechá očkovat „asi za týden“ a 8406 nakažených za sobotu v ČR

Koronavirus ONLINE: 615 obětí v Česku. Prymula zřejmě vládě navrhne nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 3187 nakažených za sobotu. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus ONLINE: 3187 nově nakažených za sobotu. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus ONLINE: Rakousko zvažuje lockdown jen pro neočkované. A číslo R je rekordní

Koronavirus ONLINE: Prymulův stav nouze prošel na radě. A 1700 nakažených zdravotníků v ČR

Koronavirus ONLINE: 2751 případů za sobotu v ČR. A lockdown jen pro neočkované v Rakousku

Koronavirus v Praze: 331 nakažených za 1. svátek vánoční, hlavní město si drží „nejlepší skóre“

Koronavirus ONLINE: Zeman odletěl z ČR. A policie si došlápne na odmítače opatření

Koronavirus ONLINE: Zeman dostane druhou dávku vakcíny. A 8916 nakažených za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. Maláčová vrací na stůl krizové ošetřovné

Koronavirus ONLINE: 615 obětí v ČR. Prymula vládě navrhne nouzový stav, Hamáček souhlasí

Koronavirus ONLINE: Zeman odletěl z ČR. A za velkou hostinu čelí kritice premiér Řecka

Koronavirus ONLINE: 1813 hospitalizovaných. A uzávěra pro neočkované u českých hranic

Koronavirus ONLINE: Nárůst případů v ČR. Karanténu pro neočkované Slovákům shodil soud

Koronavirus ONLINE: 470 nakažených za svátek v Česku. A od EU dorazily „covidové“ miliardy

Koronavirus ONLINE: Varování před lockdownem v Česku. Očkování dětí 5+ schválil úřad v USA

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: 470 nakažených za svátek v Česku. A další vlna na Slovensku i v Polsku

Koronavirus ONLINE: V USA roste počet dětí v těžkém stavu, neočkované je drtí delta. Spor o roušky

Koronavirus ONLINE: Vláda chce stav nouze do 16. března. Zeman poprvé za pandemii opustil ČR

Koronavirus ONLINE: Prymula vládě navrhne nouzový stav. Hamáček i Babiš souhlasí

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: 186 mrtvých a 6746 nakažených v ČR. Zeman chce hranice zavřené rok

Koronavirus ONLINE: 470 nakažených za svátek v Česku. A rekordně málo vyočkovaných dávek

Koronavirus ONLINE: Nákaza v nemocnici v Uherském Hradišti. A už 19 nakažených dovolenkářů

Koronavirus ONLINE: Už 19 nakažených dovolenkářů. A infekce zavřela JIP v Uherském Hradišti

Koronavirus v Praze: 453 nakažených za úterý, v hlavním městě je sedm a půl tisíce nemocných

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy