Koronavirus ONLINE: 70 tisíc Čechů mladších 45 let se přihlásilo o třetí dávku hned první den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (18:20)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V neděli přibylo v Česku 2011 nově prokázaných případů, což je skoro o polovinu nižší nárůst než před týdnem. O vánočních svátcích ale výrazně klesl počet testů. Laboratoře v Libereckém kraji už potvrdily deset případů nákazy omikronem, jižní Moravě jich přibylo dalších 15. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Němci vyšli kvůli opatřením do ulic. A velký zájem o třetí dávku v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (23:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V neděli přibylo v Česku 2011 nově prokázaných případů, což je skoro o polovinu nižší nárůst než před týdnem. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A v Německu vyšly proti pandemickým opatřením do ulic desítky tisíc lidí. Silné protesty zaznamenala spolková země Meklenbursko-Přední Pomořansko, kde ode nově platí přísnější pravidla. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 6850 případů v pondělí! Silné protesty v Německu a velký zájem o třetí dávku v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2021 (05:54)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V pondělí přibylo v Česku 6850 nově prokázaných případů, což bylo nejméně za všední den od 29. října. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A v Německu vyšly proti pandemickým opatřením do ulic desítky tisíc lidí. Silné protesty zaznamenala spolková země Meklenbursko-Přední Pomořansko, kde ode nově platí přísnější pravidla. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakušané zhatili dovolenou stovce Britů. A velký zájem o třetí dávku v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (21:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V neděli přibylo v Česku 2011 nově prokázaných případů, což je skoro o polovinu nižší nárůst než před týdnem. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A rakouské úřady v neděli odmítly vpustit na své území přes 100 turistů z Británie, protože neměli platný koronavirový test ani posilovací dávku očkování proti covidu-19. Turisté přiletěli na letiště v Innsbrucku a většina z nich se obratem vrátila domů, uvedla dnes agentura APA. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů za všední den od října v ČR. A omikron „zabrzdil“ i metro

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V pondělí přibylo v Česku 6850 nově prokázaných případů, nejméně za všední den od 29. října. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A mutace omikron se hojně šíří v USA, jen v New Yorku napočítali 50 tisíc nakažených za den a kvůli absenci strojvedoucích tu muselo prodloužit intervaly tamní metro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Na třetí dávku se přihlásilo už přes 50 tisíc lidí mladších 45 let. Někde se stojí fronty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (14:17)     Sekcia bulvar

K posilujícímu očkování proti covidu-19 se dnes registrovalo přes 50 000 lidí ve věku 30 až 45 let, pro něž se dnes změnila pravidla. Na twitteru o tom po 13:00 informovali zástupci Chytré karantény. Dosud měli lidé v tomto věku nárok na třetí dávku očkování až šest měsíců po aplikaci druhé, od dnešního dne je lhůta zkrácena na pět měsíců. Podle zpravodajky ČTK je vyšší zájem než před svátky i v pražských očkovacích centrech, kde se lidé nemusí předem registrovat, například na hlavním nádraží nebo v obchodním domě Kotva. Tvoří se kratší fronty.

 

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů za všední den od října v ČR. A silné protesty v Německu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2021 (07:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V pondělí přibylo v Česku 6850 nově prokázaných případů, což bylo nejméně za všední den od 29. října. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A v Německu vyšly proti pandemickým opatřením do ulic desítky tisíc lidí. Silné protesty zaznamenala spolková země Meklenbursko-Přední Pomořansko, kde ode nově platí přísnější pravidla. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 991 případů za čtvrtek v ČR. A Babiš odložil třetí dávku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.10.2021 (08:51)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za čtvrtek přibylo 991 případů, dva dny předtím jich vbylo nad tisíc. Premiér Babiš (ANO) odložil třetí dávku očkování na příští čtvrtek. Kolem covidu se točila i část superdebaty Blesku, došlo i na hádku o to, kdo může za zmařené životy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Žačky ve škole omdlely kvůli respirátoru. A 29 948 mrtvých v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.05.2021 (06:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Zpomaluje ale i očkování, v úterý zdravotníci aplikovali 78 tisíc vakcín, asi o tři tisíce méně než před týdnem. A zatímco většina Čechů ještě nemá ani první dávku, Británie zahájila celonárodní studii, jejímž účelem je zjistit, zda je podání třetí dávky sedmi různých vakcín proti covidu-19 bezpečné a účinné. Přeočkování se bude zkoušet na 3000 pacientech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v ČR. A Biden dostal třetí dávku vakcíny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2021 (19:57)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku pokračuje. Za neděli přibylo 250 nově nakažených, o 66 víc než před týdnem. Ode dneška je jednodušší návrat do ČR z Francie, Španělska či Nizozemska. A prezident USA Joe Biden dostal třetí dávku vakcíny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Jen 777 případů za středu. A žačky ve škole omdlely kvůli respirátoru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.05.2021 (08:29)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za středu přibylo pouhých 777 případů, což je nejméně od 7. září. Zpomaluje ale i očkování, v úterý zdravotníci aplikovali 78 tisíc vakcín, asi o tři tisíce méně než před týdnem. A zatímco většina Čechů ještě nemá ani první dávku, Británie zahájila celonárodní studii, jejímž účelem je zjistit, zda je podání třetí dávky sedmi různých vakcín proti covidu-19 bezpečné a účinné. Přeočkování se bude zkoušet na 3000 pacientech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Největší nárůst nakažených v ČR za měsíce. A Biden dostal třetí dávku

Koronavirus ONLINE: Vlna omikronu nebude poslední, připustil premiér. A 6850 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: 541 případů za středu v ČR. A očkování u mladých netáhne

Koronavirus ONLINE: Nakazil se i Metnar. A Blatný o „primitivním způsobu“ omezování Čechů

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Koronavirus ONLINE: Izrael nabídne seniorům třetí dávku vakcíny. A vláda bude řešit děti

Koronavirus ONLINE: Babiš odložil třetí dávku. A epidemie v Česku dál sílí

Koronavirus ONLINE: 447 nakažených za den a šest milionů Čechů už má aspoň jednu dávku

Koronavirus ONLINE: 168 případů za pondělí v ČR. V Izraeli přes 6 tisíc a doporučení na 3. dávku

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A zelená pro třetí dávku u všech dospělých

Koronavirus ONLINE: Babiš dostane třetí dávku. A „covidová“ rada řekne, jak zkrotit nárůst případů

Koronavirus ONLINE: Návrat Vojtěcha, přes 100 tisíc registrací 30+ a superpokuta pro AstraZeneku?

Koronavirus ONLINE: 206 nových případů v ČR. A Biden s manželkou Jill půjdou na 3. dávku

Koronavirus ONLINE: 167 případů za čtvrtek. Česko mezi premianty a Biden půjde na třetí dávku

Koronavirus ONLINE: Výrazný růst případů za sobotu v Česku. A velký zájem o třetí dávku v Izraeli

Koronavirus ONLINE: Česko mezi premianty. A Biden s manželkou Jill půjdou na 3. dávku

Koronavirus ONLINE: Vláda bude řešit zavřené hospody, mladé očkování zatím moc netáhne

Koronavirus ONLINE: Babiš dostane třetí dávku. 1497 případů za středu, zasedne „covidová“ rada

Koronavirus zabil v Česku už 31 učitelů. Většina se nakazila v práci, dokládají data

Koronavirus ONLINE: 314 případů za neděli v Česku, epidemie sílí. Kdo chce třetí dávku?

Koronavirus ONLINE: 991 případů za čtvrtek. Babiš tasil magory, Fiala neschopnou vládu

Koronavirus ONLINE: 541 případů za středu v ČR. A superpokuta pro AstraZeneku?

Koronavirus ONLINE: 1497 případů za den, experti chtějí „zkrouhnout“ platnost testů. A Babišova třetí dávka

Koronavirus ONLINE: Hádka o zmařené životy v debatě Blesku. A Babiš odložil 3. dávku

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR znovu sílí. A na třetí dávku mohou po pěti měsících všichni dospělí

Koronavirus ONLINE: Velký nárůst nakažených v ČR. A 416 tisíc seniorů stále nemá ochranu

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky, 11 827 mrtvých v Česku a PES dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za svátek v ČR. Němci doporučují třetí dávku všem 18+

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky, policie ukončila technoparty a PES na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: Do Chorvatska bez omezení už po první vakcíně. A Přes 100 tisíc vakcín za den

Koronavirus ONLINE: EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky a PES je dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky a EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky

Koronavirus ONLINE: Přes 100 tisíc registrací 30+ v Česku a Slováci očkují Sputnikem „na divoko“

Koronavirus ONLINE: 553 nakažených za den v Česku. A nárok na třetí dávku má jen osm lidí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy