Koronavirus ONLINE: 4992 případů na Silvestra v ČR. Fiala slíbil přiměřená opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.01.2022 (22:11)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Zřejmě už v prvních 10 dnech roku 2022 bude tvořit varianta 50 procent případů nákazy. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. Na Silvestra v Česku přibylo 4992 nově odhalených případů. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 1088 případů na Nový rok v ČR. Fiala slíbil přiměřená opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.01.2022 (06:46)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Zřejmě už v prvních 10 dnech roku 2022 bude tvořit varianta 50 procent případů nákazy. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. Na Nový rok v Česku přibylo 1088 nově odhalených případů, testovalo se ale jen velmi málo. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1919 nových případů v ČR. Testy ve firmách budou hrazené, slíbil Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2022 (06:03)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. V neděli v Česku přibylo 1919 nově odhalených případů. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. V nedělní Partii na Primě pak uvedl, že vláda počítá s úhradou testů na covid ve firmách ze zdravotního pojištění. Rozhodnutí přijme v nejbližších dnech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1088 nových případů v ČR. Testy ve firmách budou hrazené, slíbil Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.01.2022 (22:18)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. Na Nový rok v Česku přibylo 1088 nově odhalených případů, testovalo se ale jen velmi málo. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. V nedělní Partii na Primě pak uvedl, že vláda počítá s úhradou testů na covid ve firmách ze zdravotního pojištění. Rozhodnutí přijme v nejbližších dnech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1919 případů za neděli v ČR. A testy ve firmách budou hrazené, slíbil Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2022 (07:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. V neděli v Česku přibylo 1919 nově odhalených případů, o stovku méně než před týdnem. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. V nedělní Partii na Primě pak uvedl, že vláda počítá s úhradou testů na covid ve firmách ze zdravotního pojištění. Rozhodnutí přijme v nejbližších dnech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4992 případů na Silvestra v ČR. A pandemii v roce 2022 zastavíme, věří šéf WHO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.01.2022 (07:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Kvůli šíření této varianty může být podle Ústavu zdravotnických informací a statistiky znovu v nemocnicích až 7000 nakažených v jeden den. Zřejmě už v prvních 10 dnech roku bude tvořit varianta 50 procent případů nákazy. Převáží ve druhé polovině ledna. Na Silvestra v Česku přibylo 4992 nově odhalených případů, což je v mezitýdenním srovnání téměř o 3000 více. Minulý pátek byl ale Štědrý den. A šéf WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus je však optimistou ohledně toho, že se příští rok podaří porazit pandemii covidu-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4992 případů na Silvestra v ČR. A „pařba“ bez respirátorů v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.01.2022 (15:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Kvůli šíření této varianty může být podle Ústavu zdravotnických informací a statistiky znovu v nemocnicích až 7000 nakažených v jeden den. Zřejmě už v prvních 10 dnech roku bude tvořit varianta 50 procent případů nákazy. Převáží ve druhé polovině ledna. Na Silvestra v Česku přibylo 4992 nově odhalených případů, což je v mezitýdenním srovnání téměř o 3000 více. Minulý pátek byl ale Štědrý den. A některé pražské kluby a diskotéky využily uvolnění vládních restrikcí na počet hostů na počet židlí. Někde tak ve víru tance slavily stovky lidí, povinné respirátory měl nasazené jen málokdo. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1088 případů na Nový rok v ČR. Vláda počítá s úhradami testů ve firmách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.01.2022 (11:52)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Zřejmě už v prvních 10 dnech roku 2022 bude tvořit varianta 50 procent případů nákazy. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. Na Nový rok v Česku přibylo 1088 nově odhalených případů, testovalo se ale jen velmi málo. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. V  nedělní Partii na Primě pak uvedl, že vláda počítá s úhradou testů na covid ve firmách ze zdravotního pojištění. Rozhodnutí přijme v nejbližších dnech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Masový protest v Amsterdamu. A 1088 případů na Nový rok v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.01.2022 (16:02)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Převážit má dle prognóz ve druhé polovině ledna. Na Nový rok v Česku přibylo 1088 nově odhalených případů, testovalo se ale jen velmi málo. O covidu mluvil ve svém novoročním projevu i premiér Petr Fiala (ODS). Slíbil přiměřená a předvídatelná opatření, s covidem je však třeba dle něj se naučit žít. V nedělní Partii na Primě pak uvedl, že vláda počítá s úhradou testů na covid ve firmách ze zdravotního pojištění. Rozhodnutí přijme v nejbližších dnech. V nizozemském Amsterdamu protestovaly proti opatřením tisíce lidí, ačkoliv jsou kvůli šíření varianty omikron shromáždění zakázaná. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 13 774 nakažených za pátek v ČR. A Fiala o rušení opatření na jaře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.02.2022 (18:47)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru dál sužuje Česko, ale v mezitýdenním srovnání už desátý den v řadě slábne. V pátek přibylo 13 774 potvrzených případů covidu-19, což bylo v pracovním dni nejméně za pět týdnů. "Situace se zlepšuje a díky tomu si můžeme dovolit postupně rušit a rozvolňovat opatření spojená s epidemií. Věřím tomu, že během jara budeme moct zrušit i zbývající omezení, pokud se nestane nic mimořádného. Návrat k normálu je to, co si všichni přejeme," uvedl v sobotu premiér Petr Fiala (ODS) na twitteru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4267 nakažených za neděli v ČR. A Fiala o rušení opatření na jaře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.02.2022 (05:54)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru dál sužuje Česko, ale v mezitýdenním srovnání slábne. V neděli přibylo 4267 potvrzených případů covidu-19. Je to zhruba o 3000 méně než před týdnem. „Situace se zlepšuje a díky tomu si můžeme dovolit postupně rušit a rozvolňovat opatření spojená s epidemií. Věřím tomu, že během jara budeme moct zrušit i zbývající omezení, pokud se nestane nic mimořádného. Návrat k normálu je to, co si všichni přejeme,“ uvedl v sobotu premiér Petr Fiala (ODS) na twitteru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 8220 nakažených za sobotu v ČR. A Fiala o rušení opatření na jaře

Koronavirus ONLINE: 2251 případů za sobotu v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Koronavirus ONLINE: Blatný chce umrtvení ČR od 27. prosince. A odmítá výjimku na Silvestra

Koronavirus v Praze: 1760 nakažených na silvestra, PES „povyskočil” na 90

Koronavirus ONLINE: 27 případů indické mutace v Česku. A soud shodil i opatření k rouškám

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům, Chorvatsko zpřísňuje a děsivá data o deltě

Koronavirus ONLINE: Zeman přijal Prymulu, nástupce Vojtěcha slíbil jednoznačná opatření

Koronavirus ONLINE: 13 461 nakažených za pondělí. A 3458 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 1788 případů za středu v Česku. Čína zpřísňuje covidová opatření

Koronavirus ONLINE: 4982 případů za čtvrtek v ČR. A návrat z dovolených od soboty bez omezení

Koronavirus ONLINE: Za neděli jen 42 případů. Na kulturu nově až 5000 diváků, slíbil Babiš

Koronavirus ONLINE: Zeman jmenoval Prymulu, nástupce Vojtěcha slíbil jednoznačná opatření

Koronavirus ONLINE: 132 případů za sobotu v ČR. A audit špatných opatření je hotový

Koronavirus ONLINE: 10 821 případů za den, PES na 81 bodech, kdy vláda umrtví Česko?

Koronavirus ONLINE: Uvolnění v ČR nejdřív za tři týdny, míní Blatný. A 11 549 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: 2251 případů za sobotu v ČR. A Válek řekl, kdy odložíme respirátor ve veřejné dopravě

Koronavirus ONLINE: 1330 případů za úterý v ČR. Válek odmítl plošná opatření, skončí i pandemický zákon

Koronavirus ONLINE: 233 případů za pátek. A očkovaný ministr zdravotnictví je pozitivní

Koronavirus ONLINE: 1804 případů za pondělí v ČR. Válek odmítl plošná opatření, skončí i pandemický zákon

Koronavirus ONLINE: 14 307 nakažených za úterý. A 3 297 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 233 případů za pátek. A 1200 vědců má problém s plánem Británie

Koronavirus ONLINE: 1189 případů za úterý v ČR. A Válek křísí aplikaci Tečka, slíbil nové funkce

Koronavirus ONLINE: 1056 případů za středu v ČR. A Válek křísí aplikaci Tečka, slíbil nové funkce

Koronavirus ONLINE: 41550 případů za pátek v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná „zásadní opatření“. A 13 502 případů za středu v Česku

Koronavirus ONLINE: Evropská země ruší veškerá opatření. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 184 případů za pátek v Česku. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 4150 případů za pátek v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Koronavirus ONLINE: 10 025 nakažených za čtvrtek v Česku. Hospitalizovaných je 3196

Koronavirus ONLINE: 991 případů za čtvrtek. Babiš tasil magory, Fiala neschopnou vládu

Koronavirus ONLINE: Desítky případů lidí u voleb bez roušek v ČR. A 1017 nakažených za pátek

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o zpřísnění opatření. A rekordně případů v ČR od května

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy