Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR znovu sílí. A třetí dávka po pěti měsících pro všechny 18+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2022 (07:55)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. V pondělí v Česku přibylo 9333 nově odhalených případů, nejvíce od úterý 21. prosince. Podle vědce a lékaře Mariána Hajdúcha bylo zjištěno pozitivních vzorků s omikronem na pracovišti v Olomouci již kolem 30 procent a varianta by měla převládnout již ve druhé polovině týdne.  A všichni dospělí mají od dnešního dne nárok na třetí dávku očkování po pěti měsících. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR znovu sílí. A na třetí dávku mohou po pěti měsících všichni dospělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2022 (06:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Podle vědce a lékaře Mariána Hajdúcha bylo zjištěno pozitivních vzorků s omikronem na pracovišti v Olomouci již kolem 30 procent a varianta by měla převládnout již ve druhé polovině týdne. V pondělí v Česku přibylo 9333 nově odhalených případů, nejvíce od úterý 21. prosince. A všichni dospělí mají od dnešního dne nárok na třetí dávku očkování po pěti měsících. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR znovu sílí. A testy odhalily minimum nakažených školáků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2022 (13:14)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. V pondělí v Česku přibylo 9333 nově odhalených případů, nejvíce od úterý 21. prosince. Všichni dospělí mají od dnešního dne nárok na třetí dávku očkování po pěti měsících. a Při testování ve školách se v pondělí zjistilo 3695 pozitivních výsledků z 1,1 milionu testů. Pozitivních bylo 0,33 procenta z celku.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 825 případů za úterý v ČR. A od pondělí třetí dávka dříve pro lidi 30+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.12.2021 (14:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. Přírůstek nových případů jinak nadále slábne. V úterý přibylo v Česku 11 825 prokázaných případů, to je o téměř 4900 méně než před týdnem. Vláda ve středu rozhodla o opatřeních na Vánoce i Silvestr v ČR. Od pondělí se také budou moci třetí dávkou nechat očkovat všichni lidé starší 30 let už po pěti měsících. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron i v Brně. A třetí dávka po pěti měsících do Vánoc i pro lidi 50+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.12.2021 (14:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. Tento týden se v Česku potvrdil její druhý případ, jde o úzký kontakt první nakažené - ženy z Liberce, následně pak ve čtvrtek další dva případy z Brna. Ohlásila je brněnská nemocnice, oba zaměstnanci plicního oddělení nebyli nikde v zahraničí, jsou v domácí izolaci a nepotřebují lékařskou péči. Ve středu laboratoře zaznamenaly 16 179 pozitivních testů, je to asi o 5000 méně než před týdnem. Incidenční číslo se poprvé od 21. listopadu dostalo pod 1000. Lidé starší 55 a 50 let budou moci od 13., respektive 20. prosince dostat třetí dávku očkování proti nemoci covid-19 už po pěti měsících, řekl premiér v demisi Andrej  Babiš (ANO). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka už tři měsíce po druhé, razí Izrael. A omikron se šíří Českem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (17:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V neděli přibylo v Česku 2011 nově prokázaných případů, což je skoro o polovinu nižší nárůst než před týdnem. O vánočních svátcích ale výrazně klesl počet testů. Laboratoře v Libereckém kraji už potvrdily deset případů nákazy omikronem, jižní Moravě jich přibylo dalších 15. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro třicátníky. V Izraeli bude možné dát si posilující dávku už po třech měsících od druhé. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka po pěti měsících i pro 30+. A důležité změny pro turisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.12.2021 (21:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů jinak nadále slábne. V sobotu přibylo v Česku 1086 nově prokázaných případů, což je nejnižší nárůst za poslední dva měsíce. Je ale nutno zmínit, že byl také proveden mnohem nižší počet testů. V pondělí se otevře možnost aplikace posilující dávky očkování lidem nad 30 let, kterým uplynulo pět měsíců od druhé dávky. A turisté bez třetí dávky musí od pondělí před příjezdem do ČR podstoupit PCR test.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka pro 60+ po pěti měsících už od pondělí. A omikron i v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.11.2021 (11:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko. Za sobotu přibylo 12 514 nakažených a v nemocnicích leží 5968 lidí s covidem-19. Mezi nově nakaženými je i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který nastoupil do dvoutýdenní izolace. A sekvenace vzorků na 90 procent potvrdila první případ nové varianty omikron v ČR, nakažená žena se vrátila z Namibie. Případy už potvrdila také Velká Británie, Nizozemsko, Itálie či Německo, podezření mají v Rakousku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka pro chroniky a lidi 60+ bude už po pěti měsících, oznámil Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2021 (17:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za sobotu testy odhalily v Česku 14 402 případů covidu, což je nejvíce za volný den od počátku rozšíření viru. Od 1. prosince se pro lidi od 60 let a chronicky nemocné zkrátí termín přeočkování třetí dávkou z šesti na pět měsíců, uvedl premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) na facebooku. Od pondělí platné zpřísnění opatření pro neočkované měla vláda podle epidemiologa Romana Prymuly přijmout před 14 dny, nyní je pozdě, uvedl na CNN Prima News. Omezení budou trvat ještě půl roku, odhaduje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nikdo třikrát očkovaný není v ČR na plicní ventilaci, říká ministerstvo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.01.2022 (18:13)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, v pátek testy odhalily  26 597 nakažených. Počet hospitalizovaných klesl na 1566. Ministerstvo zdravotnictví v sobotu uvedlo, že v Česku momentálně není na plicní ventilaci připojen nikdo, kdo je po třetí dávce očkování. Podle něj to ukazuje, že posilovací dávka opravdu chrání před těžkým průběhem covidu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 18 334 případů za sobotu v Česku. Počty v nemocnicích dál klesají

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.01.2022 (12:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, v sobotu testy odhalily 18 334 nakažených. Počet hospitalizovaných klesl na 1500. Ministerstvo zdravotnictví v sobotu uvedlo, že v Česku momentálně není na plicní ventilaci připojen nikdo, kdo je po třetí dávce očkování. Podle něj to ukazuje, že posilovací dávka opravdu chrání před těžkým průběhem covidu. A navrhuje, aby se lidé s pozitivním PCR testem 30 dnů poté nemuseli testovat. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 2011 případů za neděli a třetí dávka po pěti měsících i pro 30+!

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka vakcín už i v Česku. A číslo R je na jedničce

Koronavirus ONLINE: 18 334 odhalených nákaz za sobotu. Nikdo třikrát očkovaný není na ventilaci, říká ministerstvo

Koronavirus ONLINE: 314 případů za neděli v Česku, epidemie sílí. Kdo chce třetí dávku?

Koronavirus ONLINE: 191 případů za den v Česku. A třetí dávka vakcíny dostala zelenou v USA

Koronavirus ONLINE: Po pozitivním PCR testu 30 dnů žádné testování, navrhuje ministerstvo

Koronavirus ONLINE: 12 889 případů za neděli: Počty v nemocnicích dál klesají

Koronavirus ONLINE: 12 889 případů za neděli v ČR, v nemocnicích 1448 lidí

Koronavirus ONLINE: 2865 případů za pátek v ČR. Epidemie sílí u nás i v Evropě, varuje Dušek

Koronavirus ONLINE: Babiš odložil třetí dávku. A epidemie v Česku dál sílí

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A zelená pro třetí dávku u všech dospělých

Koronavirus ONLINE: 1497 případů za den, experti chtějí „zkrouhnout“ platnost testů. A Babišova třetí dávka

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka dostala zelenou v USA. A expert vychválil mixování vakcín

Koronavirus ONLINE: 211 případů za čtvrtek. A třetí dávka vakcín už i v Česku

Koronavirus ONLINE: Epidemie v Česku dál sílí. A Slovensko na cestovatelské mapě zčervená

Koronavirus ONLINE: Epidemie v Česku dál sílí. A zpřísnění po návratu ze Slovenska

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR znovu sílí. A covid má i třikrát očkovaný švédský král

Koronavirus ONLINE: 157 případů za neděli v ČR. Pandemie znovu sílí

Koronavirus ONLINE: 10 967 nakažených za sobotu. A třetí dávka stále chybí mnoha seniorům

Třetí dávka pro všechny dříve: Přeočkování zrychlí pro 45+ už v pátek, pro všechny dospělé v lednu

Koronavirus ONLINE: 7682 případů za středu v ČR. Proti omikronu pomáhá i 3. dávka AstraZenecy

Koronavirus ONLINE: Dva hroši se nakazili covidem. A třetí dávka stále chybí mnoha seniorům

Koronavirus ONLINE: Číslo R je nejvýš od loňského října. A druhá dávka vakcíny za 21 dní

Koronavirus ONLINE: 353 případů za sobotu v ČR. Pandemie znovu sílí

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v Česku bude pro každého a na italské pláže se vrátily roušky

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A povinné očkování učitelů i uklízeček v New Yorku

Koronavirus ONLINE: 250 případů za úterý v ČR. A třetí dávka pro třicátníky v Izraeli

Koronavirus ONLINE: 317 případů za úterý a rekordní číslo R v Česku. Epidemie sílí i u sousedů

Koronavirus ONLINE: 157 případů za pondělí, nákaza sílí. A druhá dávka Pfizeru po 21 dnech

Koronavirus ONLINE: 314 případů za neděli v Česku, epidemie sílí. A Slovensko zčervenalo

Koronavirus ONLINE: 103 případů za neděli, pandemie sílí. A šance pro Jágra i Vivien?

Třetí dávka už po pěti měsících? Příští týden to probere řídící tým, rozhodnutí je blízko

Koronavirus ONLINE: Epidemie v říjnu ještě zesílí, varuje Dušek. A pokles na 1466 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 1297 případů za pondělí v ČR. Pandemie znovu sílí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy