ONLINE: Katastrofa v Mariupolu se prohlubuje. Další útok na nemocnice a příměří v nedohlednu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2022 (13:50)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Velké potíže jsou v Černobylu, Rusové odpojili jadernou elektrárnu od proudu, tak přestala vysílat monitorovací zprávy. Radiační situace je dál v normálu. Rusové v noci na čtvrtek pokračovali v ostřelování a znovu zaútočili i na nemocnice. V katastrofální situaci zůstává město Mariupol - kvůli ostřelování se nedaří evakuace, do města se nemůže dostat ani konvoj s humanitární pomocí. A jednání šéfů diplomacií obou zemí průlom nepřineslo. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Další evakuace a příměří v nedohlednu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2022 (11:05)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Velké potíže jsou v Černobylu, Rusové odpojili jadernou elektrárnu od proudu, tak přestala vysílat monitorovací zprávy. Radiační situace je dál v normálu. Rusové v noci na čtvrtek pokračovali v ostřelování a znovu zaútočili i na nemocnice.V otázce příměří nenastal při jednání s ruským ministrem zahraničí žádný pokrok, řekl šéf ukrajnské diplomacie Dmytro Kuleba. Moskva prý neslíbila humanitární koridor do Mariupolu. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a čekání na další evakuace

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2022 (06:40)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Velké potíže jsou v Černobylu, Rusové odpojili jadernou elektrárnu od proudu, tak přestala vysílat monitorovací zprávy. Radiační situace je dál v normálu. Rusové v noci na čtvrtek pokračovali v ostřelování a znovu zaútočili i na nemocnice. V Mariupolu, kde je katastrofální situace, úřady pohřbívají oběti do hromadných hrobů. Ukrajina se pokusí o další evakuaci obyvatel. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

Střelbu nepřežil malý Kirill (†1). Rusové se dočasnému příměří v Mariupolu vysmáli a pálí dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.03.2022 (16:42)     Sekcia bulvar

V Rusy ostřelovaném Mariupolu na jihovýchodě Ukrajiny jsou lidé bez tekoucí vody, elektřiny a vytápění a dochází jim i jídlo, upozornil v pátek podle Reuters starosta města Vadym Boječenko. Moskva v sobotu ráno souhlasila s vytvořením humanitárních koridorů právě v Mariupolu a ve městě Volnovacha, ale podle úřadů ihned příměří porušila. Podle mariupolské radnice tak byla evakuace civilistů v současné situaci odložena, uvádí agentura AFP. 

 

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a další evakuace civilistů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2022 (09:11)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Velké potíže jsou v Černobylu, Rusové odpojili jadernou elektrárnu od proudu, tak přestala vysílat monitorovací zprávy. Radiační situace je dál v normálu. Rusové v noci na čtvrtek pokračovali v ostřelování a znovu zaútočili i na nemocnice. V Mariupolu, kde je katastrofální situace, úřady pohřbívají oběti do hromadných hrobů. Ukrajina se pokusí o další evakuaci obyvatel, otevřela sedm koridorů. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: 300 mrtvých po útoku na divadlo v Mariupolu! A ukrajinský generál se nabídl Rusům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (10:17)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Tragickou situaci se rozhohl pomoci řešit i ukrajinský policejní generál Vyacheslav Abroskin, nabídl se Rusům jako rukojmí výměnou za to, že z Mariupolu bude umožněna evakuace dětí. A letecký útok na divadlo v ukrajinském Mariupolu ze 16. března by mohl mít přibližně 300 obětí, oznámila dnes podle AFP radnice města. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

Naděje rychlé na příměří zhasla: Rusko odmítá zastavit palbu i koridor do Mariupolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2022 (11:23)     Sekcia bulvar

V turecké Antalyi se dnes na prvním jednání od začátku ruské invaze na Ukrajinu sešli ministři zahraničí Ruska Sergej Lavrov a Ukrajiny Dmytro Kuleba. Jednání ale průlom v krizi napřinesla. V otázce příměří nenastal  žádný pokrok, řekl Kuleba. Moskva prý ani neslíbila neslíbila humanitární koridor do zdevastovaného Mariupolu. Lavrov se drží dlouhodobé rétoriky Moskvy a trval na tom, že Rusko svůj útok ukončí až ve chvíli, kdy Kyjev splní jeho požadavky. Mezi těmito požadavky je podle Kuleby i ukrajinská kapitulace, což je pro Kyjev nepřijatelné.

 

ONLINE: Odstartoval útok na klíčovou ocelárnu v Mariupolu. Skrývají se v ní i děti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2022 (10:55)     Sekcia bulvar

Bezmála dva měsíce už trvá ruská invaze na Ukrajinu. Začala druhá fáze války, oznámil dnes na síti Telegram šéf ukrajinské prezidentské kanceláře Andrij Jermak. Podle agentury Reuters tím potvrdil dřívější zprávy ukrajinského ministerstva obrany o začátku ruské ofenzivy na východě Ukrajiny. Proruští separatisté v úterý uvedli, že začal útok na železárny a ocelárny Azovstal v Mariupolu. V areálu se skrývá mnoho dětí a seniorů. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Rusové utíkají z Černobylu. V Mariupolu slibují příměří, obětí hrozivě přibývá

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.03.2022 (06:05)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Mariupol čeká další pokus o evakuaci civilistů, kterých ve zbídačeném městě zůstávají desítky tisíc. Rusové podle Kyjev Independent slíbili dočasné příměří. A ruské jednotky opouští Černobyl a okolí jaderné elektrárny a stahují se do Běloruska, tvrdí Pentagon. Ukrajineské zdroje tvrdí, že autobusy převáželi vojáky s nemocí z ozáření. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Na severu Pásma Gazy už nefunguje žádná nemocnice. A Izrael čelí tlaku kvůli příměří

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.11.2023 (18:22)     Sekcia bulvar

V nemocnici Šífa ve městě Gaza zemřelo už 34 pacientů včetně sedmi novorozenců, když této největší nemocnici v palestinském Pásmu Gazy v sobotu došlo palivo do generátorů elektřiny., informovala agentura AFP s odvoláním na úřady v Gaze, které spravuje hnutí Hamás. Ty dnes také uvedly, že mimo provoz jsou už všechny nemocnice na severu Pásma Gazy včetně další velké nemocnice Kuds.  Izraelská diplomacie je podle ministra zahraničí Eliho Kohena pod narůstajícím tlakem, aby země pracovala na eventuálním uzavření příměří s islamistickým hnutím Hamás.  Konflikt mezi Izraelem a Palestinci sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Rusové utíkají z Černobylu. V Mariupolu slibují příměří, Kyjevem otřásla exploze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.03.2022 (15:48)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Mariupol čeká další pokus o evakuaci civilistů, kterých ve zbídačeném městě zůstávají desítky tisíc. Rusové podle Kyjev Independent slíbili dočasné příměří. A ruské jednotky opouští Černobyl a okolí jaderné elektrárny a stahují se do Běloruska, tvrdí Pentagon. Ukrajinské zdroje tvrdí, že autobusy převážely vojáky s nemocí z ozáření. Kyjevem pak ve čtvrtek odpoledne otřásla mohutná exploze. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

ONLINE: Masakr v Mariupolu, další jednání o příměří. A Putin je odhodlaný, varuje Marcon

ONLINE: Rusové shodili bombu na kryt s dětmi. Těla v Mariupolu už není kam dávat

ONLINE: Ukrajinští partyzáni zapálili ruskou základnu v Mariupolu. Zemřelo deset Rusů

Mariupol nemá vodu ani elektřinu. Rusové slíbili dočasné příměří, ale pokračují ve střelbě

ONLINE: Rusové brání evakuacím. V Mariupolu zabili 21 tisíc lidí, tvrdí starosta

Svět, jak jsme ho znali, skončil, říká o útoku na porodnici v Mariupolu šéf porodníků z Bulovky Zikán

Útok na divadlo v Mariupolu nepřežilo na 300 lidí! uvedly úřady. Rusové vinu popřeli

ONLINE: Obránce Mariupolu čeká lynčování. Rusové staví cely na pódiu filharmonie

ONLINE: Noční útok na Oděsu. A partyzáni zapálili ruskou základnu v Mariupolu

Evakuace Mariupolu selhala. Rusové odmítli velikonoční příměří, dál bombardují kryt s civilisty

ONLINE: Rusům v Mariupolu radí přímo Putinova tajná služba, říká zástupce starosty

ONLINE: Rusko na Donbas stahuje i vojáky ze Sibiře. A chystá útok na Slovjansk

ONLINE: Rusové ostřelují konvoj s pomocí pro Mariupol. A příměří v nedohlednu

ONLINE: Boje v okolí Kyjeva, zaminovaný koridor u Mariupolu. A další jednání o příměří

ONLINE: Obránce Mariupolu čeká lynčování. A ruský správce po atentátu zemřel

Katastrofa v Mariupolu: Zemřelo 210 dětí, Rusové srovnali město téměř se zemí

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu vysvobodit „speciální operace“

ONLINE: Rusové použili v Mariupolu chemické zbraně? Východ Ukrajiny čeká drtivý útok

ONLINE: Rusové se pomstili za ropné plošiny. Od jejich vpádu do Mariupolu zemřelo 22 tisíc osob

ONLINE: Při potopení křižníku Moskva zemřelo 40 námořníků. Útok na Lvov a obránci Mariupolu zůstávají

ONLINE: Obránce Mariupolu čeká lynčování. A ruský správce je po atentátu ve vážném stavu

Katastrofa v Mariupolu: Lidé nemají vodu ani léky. Rusové nepustili humanitární konvoj

ONLINE: Rusové útočí na ocelárnu v Mariupolu, kde jsou i děti. A 1000 obětí kolem Kyjeva

ONLINE: Hamás nabízí až 70 rukojmích za pětidenní příměří. A tlak na Izrael se zvyšuje

ONLINE: Rusové použili v Mariupolu sarin? Zprávy o desítkách tisíc mrtvých civilistů a východ Ukrajiny čeká drtivý útok

ONLINE Rusové svrhli bombu na divadlo i přes obří nápisy „děti“: Kryt vydržel?!

ONLINE: V Mariupolu se šíří cholera, říká starosta. A Rusové připravují útoky na další města

Naděje rychlé na příměří zhasla: Moskva odmítá zastavit palbu a klade drsné podmínky

ONLINE: Rusové chystají drtivý útok na východ Ukrajiny. V Mariupolu zemřely desítky tisíc lidí

ONLINE: Rusové ukradli z mariupolské nemocnice plicní ventilátory, řekl poradce starosty

ONLINE: Izrael pomůže s evakuací nemluvňat z největší nemocnice v Gaze. A obří protest v Londýně

ONLINE: Rusové shodili rakety na divadlo v Mariupolu. Skrývaly se tam stovky lidí, i děti

Po nočním peklu v Sumy začala evakuace. Do Mariupolu míří 30 autobusů

ONLINE: Ukrajinský generál se nabídl jako rukojmí Rusům. Výměnou za evakuaci dětí z Mariupolu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy