ONLINE: Nové sankce mají poškodit ruské vojenství a Joe Biden pronese v Polsku projev. Rusko se podle Reuters zaměří na východ

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Joe Biden pronese v Polsku projev týkající se války na Ukrajině. Británie uvalila sankce na všechny s vazbou na invazi na Ukrajinu a také USA chystají nové sankce s dopadem na ruské vojenství. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Kyjev hlásí letecký poplach. Nové sankce mají poškodit ruské vojenství a Polsko čeká projev Bidena

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování, Kyjev v sobotních ranních hodinách vyhlásil letecký poplach. Joe Biden pronese v Polsku projev týkající se války na Ukrajině. Británie uvalila sankce na všechny s vazbou na invazi na Ukrajinu a také USA chystají nové sankce s dopadem na ruské vojenství. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Ruská "denacifikace" Polska, Pobaltí a dalších zemí?! Sankce proti Putinově armádě, čeká se projev Bidena

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.03.2022 (06:46)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Joe Biden pronese v Polsku projev týkající se války na Ukrajině. Británie uvalila sankce na všechny s vazbou na invazi na Ukrajinu a také USA chystají nové sankce s dopadem na ruské vojenství. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Člen Moskevské městské dumy navrhl "denaficikaci" dalších evropských zemí včetně Polska, Litvy, Lotyšska a Estonska. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

Trest za útoky i ovlivňování voleb: USA vyhostí diplomaty a uvalí na Rusko nové sankce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.04.2021 (14:33)     Sekcia bulvar

Bílý dům dnes oznámil, že Spojené státy vyhostí deset ruských diplomatů a uvalí na Rusko nové sankce. Podle Washingtonu je krok odpovědí na ruské vměšování do loňských amerických prezidentských voleb a na kybernetické útoky proti americkým vládním agenturám. Spojené státy poprvé tyto útoky výslovně spojily s ruskou zpravodajskou službou, napsala agentura AP. Americký prezident Joe Biden uvedl, že ruské snahy podrýt svobodné americké volby spolu s kybernetickými útoky ohrožují bezpečnost USA.

 

Trump možná pronese nominační projev v Bílém domě. Kritici: Stranická politika sem nepatří

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.08.2020 (21:15)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump uvažuje o tom, že po oficiálním obdržení nominace Republikánské strany na prezidenta USA pronese svůj očekávaný projev v Bílém domě. Ačkoliv jeho úmysl zatím není potvrzený, jednalo by se podle agentury AP o bezprecedentní využití veřejného majetku pro soukromé politické účely. Trumpův vyzyvatel Joe Biden nedlouho poté oznámil, že nominaci nepřevezme na demokratickém sjezdu v Milwaukee, jak původně plánoval. Další podrobnosti zatím ale nesdělil.

 

Biden ve Varšavě jedná s Dudou a chystá projev. Probírají posílení východního křídla NATO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.02.2023 (13:54)     Sekcia bulvar

Americký prezident Joe Biden dnes odpoledne dorazil do polského prezidentského paláce na jednání s polským protějškem Andrzejem Dudou. Po uvítání šéfa Bílého domu s vojenskými poctami se delegace odebraly k jednáním, která se mají týkat především otázek bezpečnosti v Polsku a Evropě v kontextu ruské agrese vůči Ukrajině.

 

ONLINE: Rusové dál útočí na civilisty, Černihiv srovnali se zemí. Biden se ostře obul do Putina

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.03.2022 (03:43)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Město Černihiv na severu Ukrajiny je zničené, asi 200 civilistů přišlo o život, uvedl starosta. Lvovem otřásly tři mohutné exploze, lidé se mají schovat do krytů. Město leží jen 80 kilometrů od hranic s Polskem, kde je americký prezident Joe Biden. Ten označil za viníka celé invaze Putina. A ruské jednotky znovu ostřelovaly výzkumné jaderné zařízení v Charkově. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové útočí na Lvov, Černihiv srovnali se zemí. Biden v Polsku ostře obul do Putina

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.03.2022 (18:40)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování.  Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Člen Moskevské městské dumy navrhl "denaficikaci" dalších evropských zemí včetně Polska, Litvy, Lotyšska a Estonska. Město Černihiv na severu Ukrajiny je zničené, asi 200 civilistů přišlo o život, uvedl starosta. A Lvovem otřásly tři mohutné exploze, lidé se mají schovat do krytů. Město leží jen 80 kilometrů od hranic s Poskem, kde je americký prezident Joe Biden. Ten označil za viníka celé invaze Putina. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové útočí na Lvov, Černihiv srovnali se zemí. Biden se v Polsku ostře obul do Putina

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.03.2022 (18:40)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování.  Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Člen Moskevské městské dumy navrhl "denacifikaci" dalších evropských zemí včetně Polska, Litvy, Lotyšska a Estonska. Město Černihiv na severu Ukrajiny je zničené, asi 200 civilistů přišlo o život, uvedl starosta. A Lvovem otřásly tři mohutné exploze, lidé se mají schovat do krytů. Město leží jen 80 kilometrů od hranic s Poskem, kde je americký prezident Joe Biden. Ten označil za viníka celé invaze Putina. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Útok na Lvov byla odveta? Černihiv Rusové srovnali se zemí. Biden se ostře obul do Putina

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.03.2022 (05:33)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Město Černihiv na severu Ukrajiny je zničené, asi 200 civilistů přišlo o život, uvedl starosta. Lvovem otřásly tři mohutné exploze, lidé se mají schovat do krytů. Město leží jen 80 kilometrů od hranic s Polskem, kde je americký prezident Joe Biden. Ten označil za viníka celé invaze Putina. Útok na Lvov mohla být podle starosty odveta právě za Bidenovu návštěvu. A ruské jednotky znovu ostřelovaly výzkumné jaderné zařízení v Charkově. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Zvěrstva z Buči dál šokují, Evropa přitvrdí v sankcích. A Rusové se soustředí na východ

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.04.2022 (15:30)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Svět i Ukrajina jsou šokovány rozsahem masakru, který se odehrál ve městě Buča nedaleko Kyjeva. Těla obětí ležely v ulicích už týdny, odhalily satelitní snímky. NATO potvrdilo, že Rusové se přesouvají na východ Ukrajiny, kde chystají další tvrdý úder, na Donbas míří i obávaní Wagnerovci. Evropská komise navrhuje další sankce, dopadnout mají na ruské uhlí, lodě i kamionovou dopravu. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

Biden ve Varšavě jednal s Dudou a chystá projev. Probírali posílení východního křídla NATO

Hrozba invaze na Ukrajinu: Biden jednal i s Kulhánkem a Babišem. Chtějí konec ruské agrese

ONLINE: Ukrajinci poškodili dvě ruské hlídkové lodi Vasilij Bykov v Černém moři

„Zastavme Putina“. Biden chystá klíčový projev, nečekaně se setkal s ukrajinskými ministry

Biden získal oficiální nominaci a může vyrazit proti Trumpovi. Clinton přikývl

Kvůli otravě Navalného uvalí EU sankce i na Putinova důvěrníka. Rusko hrozí odvetou

ONLINE: Nebezpečí ruské invaze je vysoké, tvrdí Biden. A střely na Ukrajině dopadly na školku

„Zastavme Putina“. Biden chystá klíčový projev, Rusy chce dohnat k odpovědnosti za válečné zločiny

ONLINE: Západ „natírá“ Putina kvůli plánům na referenda. Vyhlásí Rusko mobilizaci? Kreml stahuje drahé ponorky z Krymu

EU uvalí na Rusko další sankce. Postihy představilo i USA, Biden cílí na oligarchy a Kreml

Kreml poprvé přiznal „ekonomický šok“. Tvrdé sankce jsou válka, varuje Putinův muž

ONLINE: Rusové útočí na Lvov, Černihiv srovnali se zemí. A ostřelování jaderného zařízení v Charkově

Putin se pokusil vyhladovět svět, prohlásil Biden v Polsku. Zmínil silný, hrdý a svobodný Kyjev

ONLINE: USA uvalily na okolí wagnerovců nové sankce. A Prigožin je v Bělorusku

Biden kousek od ukrajinských hranic: Pizza s vojáky NATO v Polsku, Dudu zradilo letadlo

Putin: Rusko nemá špatné úmysly! Západ napětí stupňuje sankcemi, chceme spolupracovat

„Zastavme Putina“. Biden se nečekaně setkal s ukrajinskými ministry a chystá klíčový projev

ONLINE: Západ „natírá“ Putina kvůli plánům na referenda. Kreml stahuje drahé ponorky z Krymu

ONLINE: Ukrajinci dobyli Andrijivku u Bachmutu. A poškodili dvě ruské hlídkové lodě Vasilij Bykov

ONLINE: Za vraždu Navalného je odpovědný Putin, shodli se europoslanci a žádají sankce

EU zavedla nové sankce proti Hamásu. Na seznamu se ocitl i šéf politického křídla hnutí

ONLINE: Kyjev slibuje, že rakety s dlouhým dostřelem nepoužije k útoku na Rusko

ONLINE: Rusko utnulo Polsku dodávky plynu, tvrdí portál. A varování ruského tajemníka

ONLINE: Rusové znovu útočili na Záporoží. A Biden nehodlá jednat s Putinem

Biden v Polsku: Navštíví vojáky NATO a město Řešov nedaleko ukrajinských hranic

První úspěch nové ruské ofenzivy: „Skřeti vstoupili do města,“ oznámil gubernátor. Kreminna padla

ONLINE: Rusové útočili na jih a východ Ukrajiny. Vyslali desítky dronů

ONLINE: Invaze začala! Výbuchy v ukrajinských městech, Putin zahájil útok

Biden ve Varšavě jednal s Dudou a chystá klíčový projev. Probírali i posílení východního křídla NATO

ONLINE: Rusové zasáhli civilní místa v Charkově. Válka přechází do nové fáze, míní generál

Vojáci ne, tvrdé sankce ano. Čím Biden vyhrožuje Putinovi kvůli Ukrajině?

ONLINE: Biden Putinovy kroky na východu Ukrajiny považuje za invazi. EU a USA oznámily sankce

ONLINE: Rusové opět čelili dronovým útokům. Stroje sestřelili u Krymu i u Moskvy

ONLINE: Rusko přesouvá vojáky od Kyjeva na východ. A západní lídři chtějí zvýšit tlak na Putina

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy