Velká razie v Praze! Policie stíhá náměstka Hlubučka a dalších 10 lidí kvůli hospodaření DPP

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2022 (10:44)     Sekcia bulvár

Policie zahájila trestní stíhání 11 lidí kvůli hospodaření pražského dopravního podniku (DPP). Obvinění souvisí se středečním zásahem detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve společnosti a na magistrátu, do hledáčku detektivů se dostal i náměstek primátora Petr Hlubuček (STAN), který je členem dozorčí rady DPP. Podle serveru Aktuálně.cz jsou mezi obviněnými právě Hlubuček a podnikatel Michal Redl, který má vazby na STAN. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Velká razie v Praze! Policie u náměstka Hlubučka, policie stíhá 11 lidí kvůli hospodaření DPP

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2022 (10:08)     Sekcia bulvar

Policie zahájila trestní stíhání 11 lidí kvůli hospodaření pražského dopravního podniku (DPP). Obvinění souvisí se středečním zásahem detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve společnosti a na magistrátu. O razii informoval  server iDnes.cz. Do hledáčku detektivů se dostal i náměstek primátora Petr Hlubuček (STAN), který je členem dozorčí rady DPP.

 

Razie v Praze! Policie stíhá náměstka Hlubučka a dalších 10 lidí. Hřib: Okamžitá rezignace

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2022 (10:44)     Sekcia bulvar

Policie zahájila trestní stíhání 11 lidí kvůli hospodaření pražského dopravního podniku (DPP). Obvinění souvisí se středečním zásahem detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve společnosti a na magistrátu, do hledáčku detektivů se dostal i náměstek primátora Petr Hlubuček (STAN), který je členem dozorčí rady DPP. Podle informací Radiožurnálu jsou mezi obviněnými právě Hlubuček a podnikatel Michal Redl, který má vazby na STAN, podezřelí jsou z korupce a účasti na organizované skupině a Redl čelí také podezření, že nedovoleně nakládal s omamnými a psychotropními látkami. 

 

Razie v Praze! Policie stíhá náměstka Hlubučka a dalších 10 lidí, zajímá se i o Gazdíka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2022 (14:38)     Sekcia bulvar

Policie zahájila trestní stíhání 11 lidí kvůli hospodaření pražského dopravního podniku (DPP). Obvinění souvisí se středečním zásahem detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve společnosti a na magistrátu, do hledáčku detektivů se dostal i náměstek primátora Petr Hlubuček (STAN), který je členem dozorčí rady DPP. Podle informací Radiožurnálu jsou mezi obviněnými právě Hlubuček a podnikatel Michal Redl, který má vazby na STAN, podezřelí jsou z korupce a účasti na organizované skupině a Redl čelí také podezření, že nedovoleně nakládal s omamnými a psychotropními látkami. Kvůli kauze bude večer jednat on-line předsednictvo STAN. Policisté se zajímají i o dalšího politika téhož hnutí - ministra školství Petra Gazdíka.

 

Čtyři z pěti členů vedení DPP jsou podezřelí ze zločinu. Situace byla neúnosná, řekl exčlen dozorčí rady

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.06.2022 (07:19)     Sekcia bulvar

Dozorčí rada pražského dopravního podniku (DPP) ve středu přijala rezignaci svého člena, obviněného náměstka primátora Petra Hlubučka (STAN), a dalšího člena Michala Zděnka. Zároveň odvolala z funkce člena představenstva Mateje Augustína, jehož policie podle médií stíhá stejně jako Hlubučka kvůli hospodaření DPP. Augustína nahradil v představenstvu dosavadní technický ředitel metra Marek Kopřiva, uvedl primátorův náměstek a předseda dozorčí rady DPP Adam Scheinherr (Praha Sobě). Dozorčí rada se podle něj zabývala také dalšími členy představenstva, u nichž čeká na výsledky výslechů a oficiální vyjádření policie.

 

Razie na generálním štábu! Policie stíhá 9 lidí kvůli zakázkám ministerstva obrany

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.09.2023 (09:39)     Sekcia bulvar

Policie stíhá devět lidí kvůli veřejným zakázkám ministerstva obrany na servis mikrovlnné sítě, oznámilo dnes na webu Vrchní státní zastupitelství v Praze. Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) kvůli tomu dnes podle žalobců provádí úkony trestního řízení. Ministerstvo obrany uvedlo, že policie zasahuje v některých armádních objektech. Podle České televize (ČT) vyšetřovatelé k zásahu přijeli mimo jiné na generální štáb

 

Čtyři z pěti členů vedení DPP jsou podezřelí ze zločinu. Podnik čeká hloubkový audit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.06.2022 (10:55)     Sekcia bulvar

Dozorčí rada pražského dopravního podniku (DPP) ve středu přijala rezignaci svého člena, obviněného náměstka primátora Petra Hlubučka (STAN), a dalšího člena Michala Zděnka. Zároveň odvolala z funkce člena představenstva Mateje Augustína, jehož policie podle médií stíhá stejně jako Hlubučka kvůli hospodaření DPP. Augustína nahradil v představenstvu dosavadní technický ředitel metra Marek Kopřiva, uvedl primátorův náměstek a předseda dozorčí rady DPP Adam Scheinherr (Praha Sobě). Dozorčí rada se podle něj zabývala také dalšími členy představenstva, u nichž čeká na výsledky výslechů a oficiální vyjádření policie. V DPP bude proveden hloubkový a forenzní audit a prověřeny zakázky.

 

Razie u obviněného Hlubučka: Konec ve STAN, noc v cele?! A rezignace na post náměstka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.06.2022 (07:24)     Sekcia bulvar

Policie zahájila trestní stíhání 11 lidí kvůli hospodaření pražského dopravního podniku (DPP). Je mezi nimi náměstek primátora Petr Hlubuček (STAN) či zlínský podnikatel Michal Redl, který má vazby na STAN, i členové neužšího vedení DPP, podezřelí jsou z korupce a účasti na organizované skupině a Redl čelí také podezření, že nedovoleně nakládal s omamnými a psychotropními látkami. Hlubučkovi večer hnutí STAN pozastavilo členství, náměstek rezignoval na všechny stranické funkce včetně pozice na kandidátce STAN pro podzimní volby a následně i na funkci primátorova náměstka a radního. Hlubučkův dům v Lysolajích prohledávali ve středu celý den policisté, odpoledne ho pak v poutech odvezli k výslechu. Policisté se zajímají i o dalšího politika téhož hnutí - ministra školství Petra Gazdíka.

 

Razie na magistrátu a obvinění náměstka Hlubučka: Konec ve STAN a noc v cele?!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2022 (14:38)     Sekcia bulvar

Policie zahájila trestní stíhání 11 lidí kvůli hospodaření pražského dopravního podniku (DPP). Obvinění souvisí se středečním zásahem detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve společnosti a na magistrátu, do hledáčku detektivů se dostal i náměstek primátora Petr Hlubuček (STAN), který je členem dozorčí rady DPP. Podle informací Radiožurnálu jsou mezi obviněnými právě Hlubuček a podnikatel Michal Redl, který má vazby na STAN, podezřelí jsou z korupce a účasti na organizované skupině a Redl čelí také podezření, že nedovoleně nakládal s omamnými a psychotropními látkami. Kvůli kauze bude večer jednat on-line předsednictvo STAN. Policisté se zajímají i o dalšího politika téhož hnutí - ministra školství Petra Gazdíka.

 

Velká razie v Praze! Detektivové NCOZ na magistrátu v kanceláři Hlubučka i v dopravním podniku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2022 (08:41)     Sekcia bulvar

Desítky detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) zasahují od středečního rána v několika budovách v Praze, mimo jiné na magistrátu, v budovách Dopravního podniku (DPP) či Všeobecné zdravotní pojišťovny, informoval server iDnes.cz. 

 

Pražští politici a úředníci v karanténě: O víkendu je otestují na koronavirus, mohli se nakazit od náměstka Hlubučka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (15:33)     Sekcia bulvar

Pražští politici a magistrátní úředníci, kteří jsou kvůli koronaviru v karanténě, se podrobí rozhodujícím testům 28. a 29. června. Pokud budou mít všichni test negativní, mohou se vrátit do práce. Nakazit se mohli minulý týden v pondělí na jednání městské rady od primátorova náměstka Petra Hlubučka (STAN), který měl pozitivní test. V karanténě je všech 11 pražských radních a další politici a musela do ní rovněž část úředníků magistrátu. Karanténa se týká desítek lidí.

Razie u Hlubučka: Zabavený mobil i počítač, rezignace v DPP. Čeká ho výslech

Dohra řádění chuligánů na „Staromáku“: Výtržník míří k soudu, dalších osm lidí policie stíhá!

Velká razie v centru Prahy: 15 cizinců pracovalo na stavbě načerno

Kauza exnáměstka Hlubučka: Státní zástupce chce vazbu pro tři obviněné!

Blamáž za miliardu! Policie stíhá tři lidi kvůli investičnímu podvodu s kryptoměnou

Kauza Dozimetr: Dalších pět obviněných kvůli hospodaření VZP!

Razie u Hlubučka: Zabavený mobil, rezignace v DPP. Figuroval v kauze i zesnulý Michalik (†59)?

Další „oběti“ Hlubučkovy kauzy: V Praze 10 odvolali starostku a jejího zástupce. Padla i slova o výhrůžkách

Razie v Brně: Policie zkoumá Hladíkův mobil a počítač! Sedm lidí jde do vazby

Razie v Brně: Policie zkoumá Hladíkův mobil a počítač! Návrh vazby pro sedm lidí

Ministr Gazdík v Hlubučkově kauze: S obviněným podnikatelem byl na dovolené, tvrdí policie

Detaily Hlubučkovy kauzy: Šifrované telefony, tajné byty i žádost o 5milionový úplatek

Velká razie cizinecké policie na letišti: Odhalili hledaného a dali i desetitisícovou pokutu

Hlubučkova kauza: Praha vypíše tendr na hloubkové audity v městských firmách

Dohra kauzy Dozimetr: Hnutí STAN vyloučilo stíhaného Hlubučka, může se odvolat

Trosky zřícené budovy v centru Prahy zranily tři dělníky: Padlo obvinění! Policie stíhá dva lidi

Holoubata i krocaní varlata! Velká razie v Sapě odhalila 250 kg špatně převáženého masa

Potvrzený koronavirus na pražském magistrátě: 40 lidí z rady je v karanténě!

Při tragickém požáru ústavu ve Vejprtech zemřelo osm lidí: Policie stíhá ředitele

Detaily Hlubučkovy kauzy: Šifrované telefony, tajné byty i žádost o úplatek. Policisté důkazy našli i v odpadcích

Detaily Hlubučkovy kauzy: Šifrované telefony, tajné byty i žádost úplatek. Policisté důkazy našli i v odpadích

Razie kvůli protestům za Navalného: Domovní prohlídky, zátarasy v Petrohradě a obavy z bití

ŽIVĚ Sněm STAN: Rakušanova parta zkusí přebít pachuť z Hlubučka a dalších potíží

Ztrápení STAN míří na sněm: Rakušanova parta zkusí přebít pachuť z Hlubučka a dalších potíží

Vysíláme: Jak dopadnou průtahy s koalicemi v Praze a Brně i razie u „skoroministra“ Hladíka

Středočeského policejního náměstka Krejčího stíhá GIBS: Prý řídil opilý

Razie u Síkely: Policie zasahuje na ministerstvu průmyslu, zadržela několik lidí. Kvůli dotacím?

Z VZP vyhodili náměstka pro informatiku Tomáše Knížka: Je zapletený do kauzy Dozimetr?

Autobusák narazil do kamionu: Jedna mrtvá a pět zraněných! Policie stíhá šoféra

Razie v ČEZ: Policisté obvinili z krácení daní šest lidí a jednu firmu

Královna Instagramu Plačková byla obviněna! Policie v rámci razie našla kila drog i zbraně

Razie kvůli zakázkám ministerstva obrany: Policie zadržela 10 lidí

Razie v ČEZ: Policisté obvinili z krácení daní šest lidí a jednu firmu, zajistili miliony

Obří zátah proti mocné mafii: Policie zasahuje v Německu, Francii a dalších zemích

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy