Válek s vnoučetem, Fiala v Chorvatsku, Jurečka na traktoru: Jak si léto užívají politici?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.08.2022 (05:00)     Sekcia bulvár

Letní dovolené jsou v plném proudu a za pohodou vyrazili i čeští politici. Zatímco řada vládních představitelů zvolila poznávačky v zahraničí, někteří míří do českých sklepů či uměleckých dílen a divadel. Podívejte se, kdo už má dovolenou za sebou, kdo si právě čte u moře a koho ještě čeká několik výletů.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Populista, co ničil Česko! Rakušan, Jurečka, Válek i Bartoš se pořádně opřeli do Babiše

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (12:53)     Sekcia bulvar

Pořádně ostrá slova volili zástupci vládní pětikoalice na sobotním kongresu ODS v Ostravě. Vít Rakušan (STAN), Marian Jurečka (KDU-ČSl) i Vlastimil Válek (TOP 09) kritizovali Andreje Babiše (ANO). Bezostyšné lhaní vytýkal expremiérovi a jeho hnutí i šéf ODS Petr Fiala.

 

Den dětí: Politici velebí svá zlatíčka, Fiala a Babiš poslali vzkaz, poslankyně zmínila syna gaye

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.06.2023 (15:39)     Sekcia bulvar

Den dětí si připomínají politici z vládní pětikoalice i z opozice. Rozličné vzkazy natočili premiér Petr fiala (ODS) a expremiér Andrej Babiš (ANO), na sociálních sítích přispívají ke dnešnímu dni i vicepremiér Marian Jurečka (KDU-ČSL) či ministr školství Mikuláš Bek (STAN), který se pochlubil fotkou s rodinkou. Snímky svých ratolestí však uveřejnili i další politici. Třeba Pirát Ivan Bartoš či europoslankyně Dita Charanzová (ANO). Nechybí však ani připomínky toho, jak nyní aktuálně trpí děti na Ukrajině kvůli Putinově nesmyslné válce, ale i deportacím dětí do Ruska.

 

Den dětí: Politici velebí svá zlatíčka, Fiala a Babiš natočili vzkaz. A přání první dámy Pavlové

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.06.2023 (21:30)     Sekcia bulvar

Den dětí si připomínají politici z vládní pětikoalice i z opozice. Rozličné vzkazy natočili premiér Petr fiala (ODS) a expremiér Andrej Babiš (ANO), na sociálních sítích přispívají ke dnešnímu dni i vicepremiér Marian Jurečka (KDU-ČSL) či ministr školství Mikuláš Bek (STAN), který se pochlubil fotkou s rodinkou. Snímky svých ratolestí však uveřejnili i další politici. Třeba Pirát Ivan Bartoš či europoslankyně Dita Charanzová (ANO). Nechybí však ani připomínky toho, jak nyní aktuálně trpí děti na Ukrajině kvůli Putinově nesmyslné válce, ale i deportacím dětí do Ruska.

 

Jasmina Alagič a Rytmus ani nepotřebují jezdit k moři. Podívejte se, jak si užívají léto doma u bazénu

Zdroj Zdroj: super.cz     03.08.2020 (14:47)     Sekcia bulvar

Jasmina Alagič (31) , Patrik Rytmus Vrbovský (43) a jejich syn Sanel sice nedávno dovolenkovali v Chorvatsku, ale léto by zvládli strávit příjemně i doma na Slovensku. Díky velké zahradě a krásnému bazénu jim zde nic nechybí.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka pobouřil opozici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (23:25)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Sněmovní mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Mluvil tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Šéf zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) večer reagoval na výtky expremiéra Andreje Babiše (ANO), že pý neumí pořádně česky, podotkl, že je hrdý Moravák. A vicepremiér a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) pobouřil opozici výrokem, že nepřišel žádat o důvěru celou Sněmovnu, ale jen 108 koaličních poslancl. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka a debata až do noci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.01.2022 (01:30)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry, debata trvá už 15 hodin. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN drží pohodlnou sněmovní většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Vyjádříl se tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Šéf zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) večer reagoval na výtky expremiéra Andreje Babiše (ANO), že pý neumí pořádně česky, podotkl, že je hrdý Moravák. Vicepremiér a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) pobouřil opozici výrokem, že nepřišel žádat o důvěru celou Sněmovnu, ale jen 108 koaličních poslancl. Po celý den i noc vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Fiala: Brutální zločin! Zbytečně vyhaslo mnoho životů... Šok vyjadřují i další politici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.12.2023 (19:29)     Sekcia bulvar

Čeští politici vyjadřují soustrast pozůstalým po dnešní střelbě na Filozofické fakultě UK v Praze, která si vyžádala nejméně 15 mrtvých a 24 zraněných. Politici v reakcích na sociálních sítích hovoří o tragédii a strašlivé události. Oceňují také práci integrovaného záchranného systému (IZS) a jeho rychlou reakci. Premiér Petr Fiala (ODS) vystoupil s krátkým projevem.

 

Změna u 3. dávek: Od 27. prosince i pro 30+. Mají ji i Fiala, Černochová, Babiš a Schillerová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.12.2021 (14:35)     Sekcia bulvar

Od pondělí 27. prosince si mohou pro prosilující dávku očkování proti covidu-19 přijít lidé starší 30 let po pěti měsících. Na tiskové konferenci po středečním  jednání vlády to oznámil premiér Petr Fiala (ODS). „Týká se to i lidí, kteří nejsou objednaní,“ doplnil ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09). Dosud tuto možnost měli lidé nad 45 let. Třetí, posilující dávky vakcín propagují přitom jak vládní, tak opoziční politici. Kdo na ni již také vyrazil?

 

Důvěra vládě ONLINE: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka a dlouhé projevy i v noci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.01.2022 (03:10)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry, debata trvá už přes 16 hodin. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN drží pohodlnou sněmovní většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. A i v noci jsou projevy opozičních poslanců vydatné a dlouhé. Mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Vyjádříl se tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Šéf zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) večer reagoval na výtky expremiéra Andreje Babiše (ANO), že pý neumí pořádně česky, podotkl, že je hrdý Moravák. Vicepremiér a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) pobouřil opozici výrokem, že nepřišel žádat o důvěru celou Sněmovnu, ale jen 108 koaličních poslanců. Po celý den i noc vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka a rekordně dlouhé jednání

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.01.2022 (04:50)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry, debata trvá už přes 18 hodin a jde o rekord v české historii. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN drží pohodlnou sněmovní většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. A i v noci jsou projevy poslanců vydatné a dlouhé. Mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Vyjádříl se tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Šéf zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) večer reagoval na výtky expremiéra Andreje Babiše (ANO), že pý neumí pořádně česky, podotkl, že je hrdý Moravák. Vicepremiér a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) pobouřil opozici výrokem, že nepřišel žádat o důvěru celou Sněmovnu, ale jen 108 koaličních poslanců. Po celý den i noc vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

Hamáček na koni, Jurečka s krávou a Rakušan s balonem. Politici zkouší trefit přízeň voličů

Jurečka o traktoru, únavě, rodičáku i důchodu: Změny čekají i Husákovy děti. A co si přeje k Vánocům?

ŽIVĚ: Válek na tiskovce k výpadkům léků. Fiala slíbil: Do ČR dorazí mimořádná dávka penicilinu

Fiala slíbil: Do Česka dorazí mimořádná dávka penicilinu. Válek chystá tiskovku k výpadkům léků

Válek o rozvolnění v Česku: „Jaro chci přivítat v normálu!“ Fiala vidí naději

Fiala slíbil: Do Česka dorazí mimořádná dávka penicilinu. Válek mluví o půl milionu balení antibiotik

Fiala uhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, zvolen i Stanjura. Do vedení míří Eva Decroix?

„Nejhorší moment vztahů Česka a Slovenska.“ Politici reagují na zrušení schůzky Fiala-Fico

Jurečka: Vím, že jsem mnoho z vás zklamal... KDU-ČSL ho drží, opozice vzpomněla i pivo za covidu

Češi chtějí otevřít hospody a volně dýchat. Fiala, Jurečka a Pekarová si natočili jejich přání

Fiala uhájil křeslo předsedy a kritizoval lži ANO. Ve vedení ODS je nově žena, uspěla Eva Decroix

Fiala o večírku na ministerstvu po masakru: Jurečka udělal chybu a musí získat zpátky ztracenou důvěru

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil, Válek porovnával svou češtinu s Babišem

Pivní hříšníci: Kalousek dostal pokutu za návštěvu hospody, Jurečka za pivo na ulici

Ambulantní specialisté hrozí omezením péče. Válek: Nejsou v deficitu! Zodpovědnost hodil na pojišťovny

Kromě expřítelkyně Prachaře v Chorvatsku vystavuje tělo také modelka Kociánová. Které to sluší víc?

Čeští politici na dovolené: Slunce, pivo, turistika! Fialovi si lebedí v Chorvatsku, co další?

Čeští politici na sněhu: Černochová zdobí stromek, Pekarová vyrazila k sousedům. Hladík pracuje

Politici děkují na Den matek: „Maminka vás vždycky podrží,“ pobavil hejtman

Fiala míří do bombardovaného Kyjeva. Čeká ho tam i setkání s prezidentem Zelenským

Potápění, box a běh: Takhle si užívají Macronovi dovolenou na Azurovém pobřeží

1. školní den: Zeman vzpomněl na Komenského, Fiala rozdával Broučky

Fiala s delegací EU jednal v ostřelovaném Kyjevě! Poprvé promluví o setkání se Zelenským

Pivní hříšníci: Kalousek zaplatí za návštěvu hospody 3000, Jurečka dostal flastr za pivo na ulici

Fiala s Válkem na první „inspekci“: V Brně otevřou centrum, prohlédnou i ARO

Pavel v Bruselu: Leyenová mu ujela za vnoučetem. Ukrajinu chce do EU „protlačit“ co nejdřív

Vysíláme: Ministr Válek pro Blesk o miliardách lékařům: Hrozí blamáž?!

Nejlepší předsevzetí do roku 2022? Očkování, vzkázal Válek. Fiala vystoupí s projevem

Ministr Válek v Blesku o slíbených miliardách pro lékaře: Hrozí blamáž?!

Výsluhy pro lékaře nemají logiku, odmítl Jurečka další požadavek odborů. Návrh tepe i Kalousek

Nejlepší předsevzetí do roku 2022? Očkování, vzkázal Válek. Premiér Fiala zmínil obavu

Lékárníci radí, jaké léky vzít na dovolenou: Co Češi nejčastěji zapomínají?

Fiala s delegací EU jednal v Kyjevě: Silné znamení podpory, ocenil setkání Zelenskyj

Fiala poslal Zemanovi návrh na jmenování Hladíka ministrem. Kauzu s byty má za vysvětlenou

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy