ONLINE: Ruská armáda na Ukrajině trpí nedostatkem lidí. Do jaderné elektrárny v Záporoží má dorazit inspekce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2022 (05:35)     Sekcia bulvár

Ruské síly se na Ukrajině potýkají s vážným problémem. Podle amerických tajných služeb armáda trpí nedostatkem personálu, což se snaží řešit náborem třeba i ukrajinských vězňů, kterým nabízí prominutí trestu a finanční kompenzaci. Mezinárodní inspekce, která míří na kontrolu Záporožské jaderné elektrárny, by na místo měla dorazit už dnes. Elektrárnu od března kontrolují okupační vojska. V okolí probíhají boje, došlo dokonce i k ostřelování jejího areálu, z čehož se Ukrajina a Rusko viní vzájemně. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Ruská armáda trpí nedostatkem lidí. Do jaderné elektrárny v Záporoží má dorazit inspekce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2022 (06:45)     Sekcia bulvar

Ukrajinskou Záporožskou jadernou elektrárnu, kterou od března okupují ruská invazní vojska, má dnes navštívit tým inspektorů z Mezinárodní agentury pro atomovou energii (MAAE). Tato největší atomová elektrárna v Evropě je v posledních týdnech pod palbou, ze které se navzájem viní Ukrajina a Rusko. Ruské síly se na Ukrajině potýkají s vážným problémem. Podle amerických tajných služeb armáda trpí nedostatkem personálu, což se snaží řešit náborem třeba i ukrajinských vězňů, kterým nabízí prominutí trestu a finanční kompenzaci. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Rusové odmítají inspekci u elektrárny v Záporoží. A napětí na Krymu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.08.2022 (10:55)     Sekcia bulvar

Z oblasti Záporožské jaderné elektrárny znovu přicházejí zprávy o ostřelování. Informovala o tom ruská služba stanice BBC. V případě, že by na místo vyjela inspekce Mezinárodní agentury pro atomovou energii (MAAE), její cesta by nesměla vést přes Kyjev. Uvedl to přední ruský diplomat Igor Višněveckij pro agenturu TASS. Členům inspekce by podle něj hrozilo nebezpečí při přechodu frontové linie. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Další ostřelování u elektrárny v Záporoží. Mezinárodní inspekci by podle Rusů mohlo hrozit nebezpečí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.08.2022 (05:02)     Sekcia bulvar

Z oblasti Záporožské jaderné elektrárny znovu přicházejí zprávy o ostřelování. Informovala o tom ruská služba stanice BBC. V případě, že by na místo vyjela inspekce Mezinárodní agentury pro atomovou energii (MAAE), její cesta by nesměla vést přes Kyjev. Uvedl to přední ruský diplomat Igor Višněveckij pro agenturu TASS. Členům inspekce by podle něj hrozilo nebezpečí při přechodu frontové linie. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE Jaderná elektrárna v Záporoží stojí! A Zelenskyj si rýpl: „Ruská armáda nastavuje záda“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2022 (08:15)     Sekcia bulvar

V Záporožské jaderné elektrárně na Ukrajině byl odpojen poslední ze šesti reaktorů. Provoz elektrárny byl zcela zastaven. Ukrajinští vojáci osvobodili Kupjansk, Rusové se stahují z Izjumu, během protiofenzivy již ukrajinské jednotky dorazily i k Lysyčansku. Protiofenzivu komentoval v sobotu prezident Zelenskyj slovy o tom, že ruská armáda v těchto dnech ukazuje to, co umí ělat nejlépe - nastavuje záda. Rusové oficiálně popírají, že by ustupovali, mluví o přeskupování sil. Podle Ukrajinského generálního štábu ale okupanti utrpěli značné ztráty a paniku dokazují i záběry dlouhých kolon osobních automobilů lidí, kteří se z Ruskem ovládaných částí Ukrajiny snaží dostat přes hranici na území Ruské federace. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Záporoží je znovu terčem ruských útoků. Chystá Moskva i nový útok na jadernou elektrárnu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.11.2022 (21:31)     Sekcia bulvar

Rusko v noci na neděli ostřelovalo raketami ukrajinské město Záporoží, podle úřadů zásah utrpěl zemědělský podnik. Výbuchy ráno hlásí také Kryvyj Rih. Šéf ukrajinské státní jaderné společnosti Enerhoatom Petro Kotin prohlásil, že existují známky toho, že se ruská armáda připravuje opustit Záporožskou jadernou elektrárnu. Elektrárny se Rusové zmocnili v březnu, krátce po invazi na Ukrajinu, provoz zařízení stále zajišťují Ukrajinci. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Ruští vojáci chtějí rozmístit zbraně ve strojovnách jaderné elektrárny v Záporoží. A zajali český tank?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.07.2022 (05:20)     Sekcia bulvar

Napjatá situace panuje v Záporožské jaderné elektrárně, kterou ruská armáda obsadila na začátku války. Elektrárnu nadále obsluhují Ukrajinci. Okupanti se prý nyní snaží dostat do strojoven a umístit v nich zbraně, aby měli pojistku v případě ukrajinského pokusu o dobytí oblasti. Twitterový účet Ukraine Weapons Tracker informoval, že Rusko na Ukrajině zajalo tank, který se do země dostal v rámci pomoci Česka a Polska. Jde o tank T-72, stejný typ, který Česko opravdu poslalo. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajina pokračuje v protiofenzivě, spoléhá na klamavé operace. A ruská armáda trpí nedostatkem lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2022 (10:25)     Sekcia bulvar

Ukrajina v závěru srpna pokračovala v ofenzivě na jihu země proti ruským okupačním jednotkám, uvedla dnes britská vojenská rozvědka. Větší podrobnosti o operacích ukrajinských ozbrojených sil ale nejsou k dispozici. Podle analytiků Institutu pro studium války (ISW) je důvodem obezřetnost Kyjeva, který v bojích proti početnějšímu nepříteli spoléhá na klamavé operace. Ruské síly se na Ukrajině potýkají s vážným problémem. Podle amerických tajných služeb armáda trpí nedostatkem personálu, což se snaží řešit náborem třeba i ukrajinských vězňů, kterým nabízí prominutí trestu a finanční kompenzaci. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Záškodníci v akci. Ukrajinci vyhodili do povětří stožáry vysokého napětí v Rusku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.08.2022 (16:49)     Sekcia bulvar

Ukrajinští diverzanti vyhodili do povětří šest stožárů vysokého napětí, které byly součástí přenosové soustavy vedoucí od Kurské jaderné elektrárny v západní části Ruska, uvedla dnes ruská tajná služba FSB. Z oblasti Záporožské jaderné elektrárny znovu přicházejí zprávy o ostřelování. Informovala o tom ruská služba stanice BBC. V případě, že by na místo vyjela inspekce Mezinárodní agentury pro atomovou energii (MAAE), její cesta by nesměla vést přes Kyjev. Uvedl to přední ruský diplomat Igor Višněveckij pro agenturu TASS. Členům inspekce by podle něj hrozilo nebezpečí při přechodu frontové linie. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Při útoku na jadernou elektrárnu v Záporoží zabili Rusové tři Ukrajince

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.03.2022 (14:44)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy, ostřelování, ruské jednotky se na zemi vrhly i ze sousedního Běloruska. Kyjev odmítá opustit prezident Volodymyr Zelenskyj. Ukrajinský parlament na svém twitteru oznámil, že areál Záparožské jaderné elektrárny, kde v noci na pátek po střelbě hořelo, obsadila ruská armáda. Při útoku padli tři Ukrajinci. Podle ukrajinského generálního štábu se ruská armáda nyní soustředí na obklíčení Kyjeva. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: Do jaderné elektrárny v Záporoží míří mise ze Západu. A nové ostřelování Charkova

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.08.2022 (09:33)     Sekcia bulvar

Mise Mezinárodní agentury pro atomovou energii (MAAE) se vydala na cestu do Záporožské jaderné elektrárny, která je největší jadernou elektrárnou v Evropě a nadále čelí ostřelování. Ruské síly za uplynulých 24 hodin v menším rozsahu útočily podél hranice mezi Charkovskou a Doněckou oblastí, uvedl ISW. Charkov hlásil ostřelování. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

ONLINE: Rusové zastavili plynovod Nord Stream 1. Do Záporožské jaderné elektrárny míří mezinárodní inspekce

ONLINE: Macron vyzval Putina ke stažení z jaderné elektrárny v Záporoží. Kadyrov opět hrozí Ukrajině

ONLINE: Další ostřelování u elektrárny v Záporoží. A „Putinův kuchař“ Prigožin na základně Wagnerovců

Ozářené ruské vojáky odvezli do Běloruska?! Ukrajinci žádají stažení Rusů z Černobylu a Záporoží

ONLINE: Ukrajinci osvobodili i vesnici u Lymanu. Na Záporoží znovu dopadly ruské rakety

ONLINE: Ukrajina oznámila protiofenzivu na jihu. Do jaderné elektrárny v Záporoží míří mise ze Západu

ONLINE: Rusové se v Chersonské oblasti stáhnou, potvrdil velitel. A potíže elektrárny v Záporoží

ONLINE: Další střelba v Záporožské jaderné elektrárně. Rusové zranili pracovníka

ONLINE: Experti potvrdili škody v Záporožské elektrárně! A na Ukrajině padlo 50 tisíc okupantů

ONLINE: Rusové ostřelují Cherson, Záporoží i Kramatorsk. Připravují i novou ofenzivu

ONLINE: Část Záporoží je po úderu Rusů bez elektřiny. A jaderná elektrárna má poškozené kabely

Rusové se snaží dostat do strojoven jaderné elektrárny v Záporoží: Chtějí tam rozmístit zbraně

Výbuch jaderné elektrárny v Záporoží? Radioaktivní mrak by letěl do Ruska

ONLINE: JE Záporoží byla krok od jaderné nehody. A Rusové útočili na jih a východ Ukrajiny

ONLINE: Tvrdé boje v Doněcké oblasti. A exploze v Záporožské jaderné elektrárně

ONLINE: Potíže elektrárny v Záporoží. A kvůli Putinově agresi chce Lipavský tribunál

ONLINE: Putinova mobilizace je chyba, míní Macron. A ostřelování poškodilo kabely jaderné elektrárny

ONLINE: Skončilo Rusy vyhlášené příměří. Nedodržovali ho, u Bachmutu zabili dva seniory

ONLINE: Tři mrtví po raketovém útoku v Záporoží. Ze sutin záchranáři vytáhli 6 raněných

ONLINE: Ukrajina nasadila nejmodernější protivzdušnou obranu. Rusové ostřelují Záporoží

ONLINE: Ukrajina přešla do protiofenzivy i v Charkovské oblasti! Rusům vázne zásobování

ONLINE: Rusové zabili v Záporoží učitelku Natálii (†66) i chlapce (†8) v Karpatech

ONLINE: Útok na jadernou elektrárnu. Rusové ji obsadili, teď vyrazí obklíčit Kyjev?!

ONLINE: Český konzulát v Charkově poškodili raketami Rusové! A útok na jadernou elektrárnu

ONLINE: Dva mrtví po raketovém útoku v Záporoží. Ze sutin záchranáři vytáhli 11 raněných

ONLINE: Další ostřelování v Záporoží, Rusové pálí na civilisty. Úřady počítají zraněné

Boje u elektrárny v Záporoží: Rusové chtějí „vystrašit“ Západ, tvrdí experti

ONLINE: Zelenskyj žádá OSN o ochranu Záporožské jaderné elektrárny. A rakety v Charkově

ONLINE: Část Záporoží je po úderu Rusů bez elektřiny. A Rusko podle Kuleby nemá zájem o mírové hovory

Hrozba „nového Černobylu“: Jak nebezpečné jsou boje u jaderné elektrárny v Záporoží?

Poplach v Záporoží: Rusové evakuují obyvatele od jaderné elektrárny. Odváží i děti bez rodičů

ONLINE: Rusové útočili raketami na Záporoží, město je v plamenech. A nechávají miny i v domech

ONLINE: Putin vyhlásí krádež části Ukrajiny. Ruská raketa zničila konvoj civilistů v Záporoží

ONLINE: Putin vyhlásí krádež části Ukrajiny. Ruská raketa zničil konvoj civilistů v Záporoží

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy