Čaputová a Pavel na Ukrajině: Dojemné setkání s přítelem v Buči a zničená Borodjanka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2023 (10:58)     Sekcia bulvár

Český prezident Petr Pavel se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou dorazili v pátek ráno na Ukrajinu. Cestu do ruskou agresí zmítané země plánovali hned po Pavlově zvolení. Kvůli bezpečnosti ale prezidentské kanceláře termín předem neoznámily. Podle informací Blesk Zpráv prezidenti vyrazili už ve čtvrtek, informaci o cestě zveřejnili až ve chvíli, kdy na Ukrajině byli. Dopoledne společně zamířili do Borodjanky, Pavel pokračoval do Buči, která je symbolem ruského řádění a vraždění civilistů. Odpoledne se setkají s prezidentem Volodymyrem Zelenským a představiteli vlády. Návštěva přichází ve chvíli, kdy Rusko uskutečnilo rozsáhlou sérii útoků na cíle na mnoha místech Ukrajiny, včetně Kyjeva.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Čaputová a Pavel na Ukrajině: Dojemné setkání s přítelem v Buči, prezidenty čeká Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2023 (12:12)     Sekcia bulvar

Český prezident Petr Pavel se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou dorazili v pátek ráno na Ukrajinu. Cestu do ruskou agresí zmítané země plánovali hned po Pavlově zvolení. Kvůli bezpečnosti ale prezidentské kanceláře termín předem neoznámily. Podle informací Blesk Zpráv prezidenti vyrazili už ve čtvrtek, informaci o cestě zveřejnili až ve chvíli, kdy na Ukrajině byli. Dopoledne společně zamířili do Borodjanky, Pavel pokračoval do Buči, která je symbolem ruského řádění a vraždění civilistů. Odpoledne se setkají s prezidentem Volodymyrem Zelenským a představiteli vlády. Návštěva přichází ve chvíli, kdy Rusko uskutečnilo rozsáhlou sérii útoků na cíle na mnoha místech Ukrajiny, včetně Kyjeva. 

 

Čaputová a Pavel na Ukrajině: Po setkání se Zelenským běželi do krytu! Kvůli poplachu v Kyjevě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2023 (18:03)     Sekcia bulvar

Český prezident Petr Pavel se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou dorazili v pátek ráno na Ukrajinu. Cestu do ruskou agresí zmítané země plánovali hned po Pavlově zvolení. Kvůli bezpečnosti ale prezidentské kanceláře termín předem neoznámily. Podle informací Blesk Zpráv prezidenti vyrazili už ve čtvrtek, informaci o cestě zveřejnili až ve chvíli, kdy na Ukrajině byli. Dopoledne společně zamířili do Borodjanky, Pavel pokračoval do Buči, která je symbolem ruského řádění a vraždění civilistů. Odpoledne se setkal s prezidentem Volodymyrem Zelenským a představiteli vlády. Návštěva přichází ve chvíli, kdy Rusko uskutečnilo rozsáhlou sérii útoků na cíle na mnoha místech Ukrajiny, včetně Kyjeva. Večer se v Kyjevě znovu rozezněl letecký poplach, Pavel a Čaputová se tak museli skrýt v krytu. Je umístěn v podzemních garážích hotelu, kde jsou ubytováni.

 

Čaputová a Pavel na Ukrajině u Zelenského: Prezidenti si vyměnili čísla a uctili památku obětí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2023 (15:45)     Sekcia bulvar

Český prezident Petr Pavel se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou dorazili v pátek ráno na Ukrajinu. Cestu do ruskou agresí zmítané země plánovali hned po Pavlově zvolení. Kvůli bezpečnosti ale prezidentské kanceláře termín předem neoznámily. Podle informací Blesk Zpráv prezidenti vyrazili už ve čtvrtek, informaci o cestě zveřejnili až ve chvíli, kdy na Ukrajině byli. Dopoledne společně zamířili do Borodjanky, Pavel pokračoval do Buči, která je symbolem ruského řádění a vraždění civilistů. Odpoledne se setkal s prezidentem Volodymyrem Zelenským a představiteli vlády. Návštěva přichází ve chvíli, kdy Rusko uskutečnilo rozsáhlou sérii útoků na cíle na mnoha místech Ukrajiny, včetně Kyjeva. Čaputová s Pavlem a Zelenským společně za oběti drželi chvilku ticha.

 

Čaputová a Pavel na Ukrajině u Zelenského: Státníci společně uctili památku obětí ruského útoku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2023 (14:59)     Sekcia bulvar

Český prezident Petr Pavel se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou dorazili v pátek ráno na Ukrajinu. Cestu do ruskou agresí zmítané země plánovali hned po Pavlově zvolení. Kvůli bezpečnosti ale prezidentské kanceláře termín předem neoznámily. Podle informací Blesk Zpráv prezidenti vyrazili už ve čtvrtek, informaci o cestě zveřejnili až ve chvíli, kdy na Ukrajině byli. Dopoledne společně zamířili do Borodjanky, Pavel pokračoval do Buči, která je symbolem ruského řádění a vraždění civilistů. Odpoledne se setkal s prezidentem Volodymyrem Zelenským a představiteli vlády. Návštěva přichází ve chvíli, kdy Rusko uskutečnilo rozsáhlou sérii útoků na cíle na mnoha místech Ukrajiny, včetně Kyjeva. Čaputová s Pavlem a Zelenským společně za oběti drželi chvilku ticha.

 

Čaputová na dovolené vytáhla „prvého frajera“ na kola. A nadchlo ji setkání v klášteře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.08.2023 (18:47)     Sekcia bulvar

Léto si i přes zachmuřené počasí užívá slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Zatímco její český protějšek osedlal v sobotu motorku, Čaputová i s „prvým frajerem“, svým přítelem Jurajem Rizmanem vyrazila na kola. A na instagramu přiblížila, jakou trasu pro vyjížďku zvolili.

 

ONLINE: Čaputová na Ukrajině dostala ocenění. Pavel si prohlížel rozbořené domy v Dnipru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2023 (15:37)     Sekcia bulvar

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se dnes na Ukrajině setkala s generálním prokurátorem Andrijem Kostinem a od představitelek veřejného sektoru převzala ocenění, informují slovenská média. Čaputová na Ukrajinu, která se už déle než rok brání ruské vojenské agresi, přicestovala v pátek společně s českým prezidentem Petrem Pavlem. Ten dnes navštívil východoukrajinský Dnipr. Dramatické dění během války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

 

Tajná cesta prezidentů: Čaputová a Pavel jsou na Ukrajině. Zamíří do Buči, čeká je Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2023 (08:54)     Sekcia bulvar

Český prezident Petr Pavel se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou dorazili v pátek ráno na Ukrajinu, informuje ČT. Cestu do ruskou agresí zmítané země plánovali hned po Pavlově zvolení. Kvůli bezpečnosti ale prezidentské kanceláře termín předem neoznámily. Podle informací Blesk Zpráv prezidenti vyrazili už ve čtvrtek, informaci o cestě zveřejnili až ve chvíli, kdy na Ukrajině byli. Setkají se s prezidentem Volodymyrem Zelenským a představiteli vlády. Návštěva přichází ve chvíli, kdy Rusko uskutečnilo rozsáhlou sérii útoků na cíle na mnoha místech Ukrajiny, včetně Kyjeva. 

 

Petr Pavel na severu Evropy: Čaputová ho svezla slovenským speciálem na Island!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.05.2023 (14:01)     Sekcia bulvar

Prezident Petr Pavel se po návštěvě Dánska přesunul na Island, kam měl netradiční odvoz - svezl se totiž slovenským vládním speciálem, v Kodani ho vyzvedla slovenská kolegyně Zuzana Čaputová, se kterou byl koncem dubna i na Ukrajině. Co mají v zemi gejzírů v plánu?

 

Čaputová s přítelem Rizmanem na dovolené: Kam vyrazili za oddychem a romantikou?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.08.2022 (09:43)     Sekcia bulvar

Loni to bylo Slovinsko, kam se vydala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová na zahraniční dovolenou letos? Spolu s přítelem Jurajem Rizmanem, který ji provází i na oficiálních zahraničních cestách včetně návštěv ČR, se tentokrát vydali na jih Evropy trochu jiným směrem.

 

Čaputová v Praze žehlí vztahy: Přijela s přítelem, s Pavlem jde na film o Havlovi. Fialovi rozumí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.03.2024 (15:27)     Sekcia bulvar

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová dorazila do Prahy v době neshod mezi vládami Česka a Slovenska a přerušených mezivládních konzultací. Čaputová dorazila s přítelem Jurajem Rizmanem a před Filozofickou fakultou nejprve uctila památku obětí střelby. Uvedla, že důvodům vlády Petra Fialy (ODS) pro její krok rozumí, připomněla však, že na jiných úrovních jsou vztahy velmi dobré - např. mezi prezidenty.

Čaputová se loučí na Ukrajině. Uctila oběti ruských zvěrstev. A dojemné poděkování Zelenského

Setkání s Pavlem i pieta u fakulty: Čaputová míří do Prahy. Naposledy ve funkci?

ONLINE: Ukrajina vyhraje, ruské zlo padne, vzkázal Zelenskyj z místa masakru v Buči

Fico míří na návštěvu Česka. Pavel ho na Hradě nechtěl? Zakročila až Čaputová

Russell Crowe zavzpomínal na Sinéad O’Connorovou: Dojemné setkání!

Zamilovaná Čaputová s prvním frajerem na dovolené: Vzali dcery na výšlap do Tater

Vybombardované divadlo s dětmi, masakr v Buči, Kachovská přehrada: Nejhorší zločiny Rusů na Ukrajině

Pavel na mši: Schwarzenberg miloval svou vlast. Čaputová zpívala československou hymnu

Čaputová s „prvním frajerem“ v Česku: Oběd s Pavlem, debata i návštěva Národní třídy

Čaputová s „prvním frajerem“ v Česku: Po obědě s Pavlem vyrazila na Národní třídu

Rusové jsou posedlí „rambo syndromem“: Zběh řekl, co se dělo ve zmasakrované Buči

Rusové město Borodjanka téměř srovnali se zemí. Guvernér zmínil příšerný pohled a bezmoc

Pavla svezla Čaputová slovenským speciálem na Island! Dorazí tam i Zelenskyj?

Čaputová tváří v tvář hrůzám na Ukrajině. Vyslechla ženu, kterou Rusové znásilnili těhotnou

Pavel a Čaputová po boku aristokratů na rozloučení s knížetem: Kdo také dorazil?

Čaputová v helmě na Ukrajině: „Noční můra a stopy zkázy!“ vzkázala z rozbombardované Irpině

Čaputová žehlí vztahy: „Do Prahy jsem přijela kvůli Pavlovi a Havlovi.“ Potěšila i Fialu, rozumí mu

Čaputová potvrdila účast na mši za Schwarzenberga. Pavel pronese osobní vzpomínku a poděkování

ONLINE: Ukrajina vyhraje, ruské zlo padne, vzkázal Zelenskyj z místa masakru v Buče

Dojemné setkání: Volodymyr Zelenskyj se na Pražském hradě setkal s těžce nemocným hochem z Ukrajiny!

Okupanti znásilnili v Buči chlapce (11)! Jeho mámu nutili přihlížet

ŽIVĚ Čaputová na tiskovce: V Praze žehlí vztahy! S Pavlem jde na film o Havlovi, Fialovi rozumí

Velvyslankyně od Buči: Tchánův dům zničili Rusové, matku zachránila „speciální operace“

Prominentní páry na filmu o Havlovi: Pavel s Evou, Čaputová s Rizmanem, Bartoškovi i Witowská a Kolář

Ukrajinci dostali řezníka z Buči: Velitel výsadkářů (†34) byl jedním z nejlepších ruských vojáků

Dojemný příběh z Buči: Našli se páníčci osiřelého štěněte Jukkiho!

Pavel a Čaputová po boku aristokratů na rozloučení s knížetem: Kdo také dorazí?

Pavel po setkání se Zemanem: Řešili výhrady k hradní kanceláři i setkání prvních dam

Čaputová a Pavel po ruských útocích na Ukrajině: Viděli zničenou Borodjanku, čeká je Zelenskyj

Čaputová se po Zemanovi fotila s fanouškem na vozíku. Dostala medaili a uctila 17. listopad

Čaputová navštívila Zemana a fotila se s fanouškem na vozíku. Dostala medaili a uctila 17. listopad

Čaputová varuje: Pokračování naší podpory Ukrajině je v ohrožení. Kvůli ruským dezinformacím

Pavel po setkání Zemanem: Řešili výhrady k hradní kanceláři i setkání prvních dam

Usměvavá Čaputová okouzlila královskou rodinu: Setkání s Charlesem i vévodkyní Kate!

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy