ONLINE: Oběti po ruském bombardování Sumské oblasti. A ve válce padlo 31 tisíc Ukrajinců, řekl Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.02.2024 (09:55)     Sekcia bulvár

Dva lidé zemřeli v noci na dnešek při ruském bombardování v ukrajinské Sumské oblasti, uvádí na svém telegramovém kanálu RBK Ukrajina. Čtyři zraněné si v neděli večer vyžádalo ruské ostřelování východoukrajinského města Dnipro. V noci na dnešek Rusko na Ukrajinu znovu zaútočilo raketami a drony, uvedly ukrajinské vzdušné síly. Čtyři zraněné si v neděli večer vyžádalo ruské ostřelování východoukrajinského města Dnipro. Poškozeno bylo deset domů a také několik aut. Napsal to dnes ruskojazyčný server BBC s odvoláním na zdejší úřady. Za dva roky války s Ruskem padlo 31.000 ukrajinských vojáků, prohlásil dnes na tiskové konferenci v Kyjevě ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Počet zraněných v ukrajinské armádě nechtěl komentovat, aby neposkytl ruské straně důležité informace. Rusů podle Zelenského padlo 180.000. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Ve válce padlo 31 tisíc ukrajinských vojáků, řekl Zelenskyj. Ruské ztráty jsou mnohem vyšší

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.02.2024 (17:27)     Sekcia bulvar

Za dva roky války s Ruskem padlo 31.000 ukrajinských vojáků, prohlásil dnes na tiskové konferenci v Kyjevě ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Počet zraněných v ukrajinské armádě nechtěl komentovat, aby neposkytl ruské straně důležité informace. Rusů podle Zelenského padlo 180.000. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Zelenskyj v Albánii. Rusové obsadili Stepove, 2 mrtví a 296 výbuchů v Sumské oblasti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2024 (12:48)     Sekcia bulvar

Volodymyr Zelenskyj vyrazil tentokrát pro změnu do Albánie řešit další podporu Ukrajinců v boji s Putinovým Ruskem. Ruské útoky na ukrajinskou Sumskou si v úterý vyžádaly další dva životy a osm zraněných. Zaznamenáno bylo 296 výbuchů, uvádí zpráva Ukrajinců. Ruští vojáci vedle toho oznámili, že obsadili ukrajinskou vesničku Stepove, která leží zhruba sedm kilometrů od dříve dobytého města Avdijivka v Doněcké oblasti. Dokládá to další postup Rusů v této oblasti. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajinci poprvé od jara bojují v Sumské oblasti. A ve válce padlo už 100 tisíc okupantů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.12.2022 (08:05)     Sekcia bulvar

Rusko od svého únorového vpádu na Ukrajinu přišlo o více než 100.000 vojáků, tvrdí ukrajinský generální štáb v přehledu situace na bojišti. Ukrajinské jednotky odrazily útok ruských sil v Sumské oblasti, kde se nebojovalo od jara letošního roku. S odkazem na ukrajinský generální štáb to napsal ruskojazyčný server BBC.Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Zelenskyj urguje posílení ochrany Charkovské a Sumské oblasti. A útok na Ňju-Jork

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.04.2024 (21:25)     Sekcia bulvar

Je naprosto nezbytné neprodleně posílit protivzdušnou obranu Charkovské a Sumské oblasti, uvedl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj po dnešní poradě s velením ozbrojených sil . Stalo se tak poté, co si nálet ruských dronů na Charkov, druhé největší město země, vyžádal nejméně čtyři mrtvé. A dva lidé dnes zemřeli při ruském útoku na obec Ňju-Jork (psáno také latinkou New York). Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: Dnipro terčem útoků. A ve válce padlo 31 tisíc ukrajinských vojáků, řekl Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.02.2024 (06:32)     Sekcia bulvar

Čtyři zraněné si v neděli večer vyžádalo ruské ostřelování východoukrajinského města Dnipro. Poškozeno bylo deset domů a také několik aut. Napsal to dnes ruskojazyčný server BBC s odvoláním na zdejší úřady. Za dva roky války s Ruskem padlo 31.000 ukrajinských vojáků, prohlásil dnes na tiskové konferenci v Kyjevě ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Počet zraněných v ukrajinské armádě nechtěl komentovat, aby neposkytl ruské straně důležité informace. Rusů podle Zelenského padlo 180.000. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Ve válce padlo už 9 tisíc ukrajinských vojáků. A Zelenskyj se bojí „nebývale krutého činu“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2022 (14:23)     Sekcia bulvar

Ve válce s Ruskem padlo téměř 9000 ukrajinských vojáků, oznámil dnes náčelník ukrajinského generálního štábu Valerij Zalužnyj. Informovala o tom agentura Interfax-Ukrajina a také server RBK Ukrajina. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj prohlásil, že Moskva u příležitosti výročí ukrajinské nezávislosti, na něž připadá i půlrok od začátku ruské invaze, chystá něco "obzvlášť ošklivého". Ruské jednotky pokračují v ofenzivě na východě a jihu země, informoval ukrajinský generální štáb.Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Ukrajinci poprvé od jara bojují v Sumské oblasti. A Zelenskyj je zpátky v Kyjevě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.12.2022 (10:02)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj je zpátky v Kyjevě poté, co v předchozích dnech poprvé od začátku ruské invaze opustil svou zemi a navštívil Washington. Zelenskyj to uvedl ve videu zveřejněném na sociálních sítích.Ukrajinské jednotky odrazily útok ruských sil v Sumské oblasti, kde se nebojovalo od jara letošního roku. S odkazem na ukrajinský generální štáb to napsal ruskojazyčný server BBC. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Osm zemí včetně Česka žádá sankce proti Rusku kvůli Navalnému a mrtví po bombardování Charkovské oblasti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2024 (20:37)     Sekcia bulvar

Osm zemí, včetně ČR, žádá sankce proti Rusku kvůli Navalnému. Nizozemsko objednalo pro Ukrajinu devět samohybných houfnic Dita od české zbrojovky Excalibur Army. O kontraktu informoval nizozemský ambasador v ČR. Volodymyr Zelenskyj vyrazil tentokrát pro změnu do Albánie řešit další podporu Ukrajinců v boji s Putinovým Ruskem. Ruské útoky na ukrajinskou Sumskou si v úterý vyžádaly další dva životy a osm zraněných. Zaznamenáno bylo 296 výbuchů, uvádí zpráva Ukrajinců. Ruské bombardování Charkovské oblasti na severovýchodě Ukrajiny zabilo čtyři civilisty, včetně šestileté dívky a kněze.  Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: „Vyhráli jsme tehdy, vyhrajeme i teď,“ věří Zelenskyj. A ve školním krytu zemřelo 60 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.05.2022 (10:25)     Sekcia bulvar

Ruská vojska soustřeďují síly a chystají se útočit v Doněcké oblasti na obce Siversk, Slovjansk, Lysyčansk a na Avdijivku u Izjumu v Charkovské oblasti. Při sobotním ruském útoku na školu v obci Bilohorivka zahynulo šedesát lidí. Ukrajina bojuje za nové vítězství a válku s Ruskem vyhraje, řekl dnes v Kyjevě ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj při příležitosti oslav vítězství nad nacistickým Německem ve druhé světové válce. Ukrajince v poselství ale také upozornil, že cesta k porážce Ruska bude obtížná. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Na Ukrajinu míří české samohybné houfnice s názvem Dita a Zelenskyj v Albánii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2024 (15:42)     Sekcia bulvar

Nizozemsko objednalo pro Ukrajinu devět samohybných houfnic Dita od české zbrojovky Excalibur Army. O kontraktu informoval nizozemský ambasador v ČR. Volodymyr Zelenskyj vyrazil tentokrát pro změnu do Albánie řešit další podporu Ukrajinců v boji s Putinovým Ruskem. Ruské útoky na ukrajinskou Sumskou si v úterý vyžádaly další dva životy a osm zraněných. Zaznamenáno bylo 296 výbuchů, uvádí zpráva Ukrajinců. Ruští vojáci vedle toho oznámili, že obsadili ukrajinskou vesničku Stepove, která leží zhruba sedm kilometrů od dříve dobytého města Avdijivka v Doněcké oblasti. Dokládá to další postup Rusů v této oblasti. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

ONLINE: Zelenskyj urguje posílení protivzdušné ochrany. A úder na vojenské letiště v Rusku

ONLINE: Sumská oblast pod těžkou palbou. Po minometném útoku je řada mrtvých

ONLINE: Ukrajinci poprvé od jara bojují v Sumské oblasti. Zneškodnili tu ruské průzkumníky

Putinovo bombardování ničí Ukrajince i psychicky. Expert: Pozornost při náletech upadá, hrozí víc obětí

ONLINE: Osm zemí včetně Česka žádá sankce proti Rusku kvůli Navalnému a Zelenskyj v Albánii

ONLINE: Rusové sestřelili 3 drony mířící na Moskvu? Zelenskyj mez vojáky v Doněcké oblasti

ONLINE: Rusové deportovali půl milionu Ukrajinců, šokuje Zelenskyj. A 21 tisíc mrtvých v Mariupolu

ONLINE: Rusové sestřelili 3 drony mířící na Moskvu? Zelenskyj mezi vojáky v Doněcké oblasti

ONLINE: Zelenskyj poslal vzkaz do Prahy. A tři mrtví po ruském útoku na Oděsu

ONLINE: Do vlasti se vrátilo 207 Ukrajinců, uvedl Zelenskyj. Země si vyměnily válečné zajatce

ONLINE: Nová děsivá bilance ze zničeného Mariupolu. Zemřely desítky tisíc lidí, běduje Zelenskyj

ONLINE: Čtyři mrtví po ruském útoku na Ňju-Jork. A Zelenskyj chce zničit Krymský most

ONLINE: Nejméně 22 mrtvých po ruském útoku na nádraží. A exploze v Kyjevské oblasti

ONLINE: Nejméně 25 mrtvých po ruském útoku na nádraží. A exploze v Kyjevské oblasti

ONLINE: Ruské rakety zasáhly energetické cíle. Bez proudu je 10 milionů Ukrajinců, hlásí Zelenskyj

První výměna válečných zajatců: Jeden ruský voják za pět Ukrajinců

ONLINE: Ukrajina zničila klíčový most v okupovaném Chersonu. Zelenskyj se bojí „nebývale krutého činu“

ONLINE: Zelenskyj pozval čínského prezidenta na Ukrajinu. A Melitopol je bez proudu

ONLINE: Zelenskyj u Erdogana. A mrtví v Charkovské oblasti po útoku 37 dronů na Ukrajinu

ONLINE: Čtyři mrtví včetně holčičky (†7) po ruském ostřelování. A Ukrajinci zneškodnili 21 útočných dronů

ONLINE: Zelenskyj se dožaduje pozvánky do NATO. A Rusové prý zneškodnili dva „nepřátelské“ drony

ONLINE: V Sumské oblasti poprvé od jara propukly boje. USA pošlou Ukrajině 45 miliard

ONLINE: Ukrajina prohraje válku, pokud americký Kongres neschválí pomoc, řekl Zelenskyj

ONLINE: Z ruského zajetí se vrátilo téměř 2300 Ukrajinců. A Zelenskyj si volal se Si Ťin-pchingem

ONLINE: Ruský útok drony v Sumské oblasti a Čaputová se osobně rozloučí se Zelenským

ONLINE: Ruská vlajková loď v plamenech! Vyhoštění zástupce velvyslance ČR a půl milionu deportovaných Ukrajinců!

ONLINE: Zelenskyj děkuje Fialovi za českou podporu. A útok Rusů na trh v Charkovské oblasti

ONLINE: Nejméně 25 mrtvých po ruském útoku na nádraží. A ostřelování v Záporoží

ONLINE: Desítky zraněných po ruském útoku na Mykolajiv. A ze zajetí se vrátilo 2300 Ukrajinců

ONLINE: Rusové podnikli 20 raketových útoků na Ukrajinu. A 80 explozí v Sumské oblasti

ONLINE: Ukrajina se po válce stane určitě členem NATO, věří Zelenskyj. A Rusové ostřelovali Kyjev

ONLINE: Zelenskyj měl dopravní nehodu! Na jihu Rusové bombardovali přehradu

ONLINE: NATO a EU zvažují, že vyšlou vojáky na Ukrajinu, Slovensko se nepřipojí, řekl Fico

ONLINE: Masivní ruský útok v Charkovské oblasti si vyžádal desítky obětí. Ukrajinu zasypaly drony

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy