Výborný o protestu: Složení fůry hnoje před Úřadem vlády? Porušení příslibu!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (12:00)     Sekcia bulvár

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) respektuje právo protestovat, vysypání hnoje před úřadem vlády v Praze ale považuje za neférový přístup, uvedl dnes na síti X. Řidiče, který hnojem zasypal i tramvajové koleje, a zkomplikoval tak provoz MHD, policisté podle svého vyjádření na X zadrželi. Je podezřelý z několika přestupků. Vysypání hnoje podle mluvčí Agrární komory Barbory Pánkové nebylo v plánu dnešního protestu. Organizátoři se ale od toho nedistancují, řekla ČTK. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Výborný čelil davu a urážkám, kopu hnoje odsoudil. Fiala hrozil zemědělcům kvůli 2 miliardám

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (15:10)     Sekcia bulvar

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) respektuje právo protestovat, dovezení kopy hnoje před Úřad vlády však označil za porušení příslibu. Projevil však i dostatek odvahy vyrazit přímo mezi demonstrující zemědělce. Nejen na pódium, ale i do jejich řad. Čelil výzvám k demisi i urážkám. Premiér Petr Fiala (ODS) označil dnešní protest za vydírání a vzkázal, že vláda tlaku zemědělců ustupovat nebude. Pohrozil odebráním 2 miliard, které mají do zemědělství přitéct.

 

ONLINE: Zemědělci před Strakovkou vysypali kopu hnoje: Tím se problémy nevyřeší, vzkázal Pavel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (16:53)     Sekcia bulvar

Zemědělci s traktory a další technikou ve čtvrtek přijeli do Prahy. Protestní jízdou městem a demonstrací před Strakovou akademií chtěli vyjádřit nesouhlas s dosavadními kroky vlády a prosadit své požadavky. Vláda podle zástupců Agrární komory a Zemědělského svazu nehájí zájmy českých zemědělců. Na demonstraci před Strakovkou dorazil i ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). Podle odhadu Agrární komory se protestu účastní přes 700 traktorů a dalších strojů a kolem 3500 lidí. Protest zkomplikoval dopravu ráno na příjezdech do Prahy, přes den se tvořily kolony zejména na trase traktorů kolem Úřadu vlády a Letné. Policisté ráno zadrželi před vládou řidiče, který složil na silnici a tramvajové koleje hromadu hnoje. Prezident Pavel rozumí tomu, že se zemědělci cítí frustrovaní. Vysypáním hnoje před úřadem vlády se ale jejich problémy nevyřeší, řekl.Dění kolem dalšího velkého protestu zemědělců sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zemědělci před Strakovkou vysypali kopu hnoje: Tím se problémy nevyřeší, vzkázal Pavel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (17:21)     Sekcia bulvar

Zemědělci s traktory a další technikou ve čtvrtek přijeli do Prahy. Protestní jízdou městem a demonstrací před Strakovou akademií chtěli vyjádřit nesouhlas s dosavadními kroky vlády a prosadit své požadavky. Vláda podle zástupců Agrární komory a Zemědělského svazu nehájí zájmy českých zemědělců. Na demonstraci před Strakovkou dorazil i ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). Podle odhadu Agrární komory se protestu účastní přes 700 traktorů a dalších strojů a kolem 3500 lidí. Protest zkomplikoval dopravu ráno na příjezdech do Prahy, přes den se tvořily kolony zejména na trase traktorů kolem Úřadu vlády a Letné. Policisté ráno zadrželi před vládou řidiče, který složil na silnici a tramvajové koleje hromadu hnoje. Prezident Pavel rozumí tomu, že se zemědělci cítí frustrovaní. Vysypáním hnoje před úřadem vlády se ale jejich problémy nevyřeší, řekl.

 

ONLINE: Zemědělci před Strakovkou vysypali kopu hnoje a bouřili. Traktory obsadily Letnou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (13:28)     Sekcia bulvar

Zemědělci s traktory a další technikou ve čtvrtek přijeli do Prahy. Protestní jízdou městem a demonstrací před Strakovou akademií chtěli vyjádřit nesouhlas s dosavadními kroky vlády a prosadit své požadavky. Vláda podle zástupců Agrární komory a Zemědělského svazu nehájí zájmy českých zemědělců. Na demonstraci před Strakovkou dorazil i ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). Podle odhadu Agrární komory se protestu účastní přes 700 traktorů a dalších strojů a kolem 3500 lidí. Protest zkomplikoval dopravu ráno na příjezdech do Prahy, přes den se tvořily kolony zejména na trase traktorů kolem Úřadu vlády a Letné. Policisté ráno zadrželi před vládou řidiče, který složil na silnici a tramvajové koleje hromadu hnoje. Dění kolem dalšího velkého protestu zemědělců sledujeme na Blesk.cz online.

 

Stop ruskému plynu a fosilním palivům. Aktivisté demonstrovali před Úřadem vlády

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2022 (09:37)     Sekcia bulvar

Několik lidí dnes ráno před Úřadem vlády v Praze protestovalo proti dodávkám ruského plynu do Česka a dalších zemí Evropské unie. Demonstranti požadovali rychlé ukončení nákupu fosilních paliv z Ruska. Uvedli, že těmito platbami evropské země pomáhají financovat ruskou invazi na Ukrajině. Poklidný protest uspořádalo hnutí Limity jsme my, které chce před Úřadem vlády demonstrovat každé ráno do středy.

 

Sebevražda přímo před Úřadem vlády! Muž (†74) se zastřelil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.10.2022 (13:09)     Sekcia bulvar

Pořádné drama se odehrálo v pondělí kolem poledne před Úřadem vlády na nábřeží Edvarda Beneše. Policisté i záchranáři tam vyjížděli k muži, který nejevil známky života. Záchranáři už mu nedokázali pomoci, podle policistů nejspíš spáchal sebevraždu. Podle informací Blesk.cz se zastřelil.

 

Traktory opět zamíří na Prahu! Zemědělci potvrdili protest 7. března, Výborný odmítá ultimáta

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.03.2024 (18:48)     Sekcia bulvar

Protesty zemědělců se ve čtvrtek 7. března v Praze uskuteční. Po jednání představitelů zemědělských organizací to řekli novinářům prezident Agrární komory Jan Doležal a předseda Zemědělského svazu Martin Pýcha. Prahou pojedou traktory a další zemědělská technika a uskuteční se demonstrace, zřejmě před úřadem vlády. Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) oznámil v pátek, že vláda vyšla vstříc některým z pěti požadavků farmářů. Podle zemědělců to ale zatím není dostatečná pomoc. Výborný dnes vzkázal, že je se zemědělci ochoten dál jednat, ale ne pod ultimáty.

 

Do Prahy znovu vyšlou traktory! Zemědělci potvrdili protest 7. března, Výborný odmítá ultimáta

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.03.2024 (17:40)     Sekcia bulvar

Protesty zemědělců se ve čtvrtek 7. března v Praze uskuteční. Po jednání představitelů zemědělských organizací to řekli novinářům prezident Agrární komory Jan Doležal a předseda Zemědělského svazu Martin Pýcha. Prahou pojedou traktory a další zemědělská technika a uskuteční se demonstrace, zřejmě před úřadem vlády. Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) oznámil v pátek, že vláda vyšla vstříc některým z pěti požadavků farmářů. Podle zemědělců to ale zatím není dostatečná pomoc. Výborný dnes vzkázal, že je se zemědělci ochoten dál jednat, ale ne pod ultimáty.

 

ŽIVĚ: Protest zemědělců. Před Strakovkou vysypali kopu hnoje, traktory obsadily Letnou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2024 (11:49)     Sekcia bulvar

Protesty zemědělců opět plní Prahu traktory. Policie varuje před komplikacemi v dopravě. Nájezd techniky začal již před šestou hodinou ráno. Řada traktorů zamířila tentokrát na Letnou. Co zemědělci, kteří se od předchozích protestů a blokády magistrály 19. února distancovali, požadují? Dění kolem dašího velkého protestu zemědělců sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zemědělci demonstrují před úřadem vlády. Nelíbí se jim plánované změny v dotacích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.01.2022 (18:47)     Sekcia bulvar

Před úřadem vlády demonstrují zemědělci proti změnám dotačních plánů na vyplácení peněz mezi lety 2023 a 2027. Předsedové pětikoalice je nyní projednávají. Podle mluvčího pražské policie Jana Daňka se na protestní akci sešlo kolem 2000 lidí. Stejný počet uvedli také organizátoři v úvodu akce. Demonstraci s podtitulem O nás bez nás zorganizovala Agrární komora České republiky společně se Zemědělským svazem ČR.

ŽIVĚ: Ministr Výborný o dalším protestu zemědělců. Jak vláda českým sedlákům pomůže?

Odpůrci vlády u Strakovky volali Fialu, ten je v Asii. Desítky demonstrantů před úřadem nocovaly

Až 4500 zemědělců demonstrovalo před úřadem vlády. Kritizovali změny v dotacích

Sebevražda před Úřadem vlády: Muž (†74) se nezabil kvůli vládním krokům. Policie případ odložila

Do Prahy znovu vyšlou traktory! Zemědělci potvrdili protest 7. března, chystá se i demonstrace

Kupky hnoje na polích přispívají podle vědců k rozmanitosti ptactva

Hnůj před budovou ČT: Na Výborného čekali naštvaní zemědělci. „Neštítím se,“ vzkázal

Hádka před demonstrací: Zemědělce zneužili, míní Výborný. „Přestaňte lhát!“ zuřil Havlíček

Vláda vyjde vstříc části požadavků zemědělců, kteří hrozí protesty. Co vyjednal Výborný?

Drahé potraviny v Česku? Ministr Výborný s Fialou na schůzce se zástupci 8 největších řetězců

Odbory vyhlásily den protestů. Středula se kvůli vládnímu balíčku chystá za Pavlem

Zemědělci jsou připraveni protestovat celé další měsíce. Výborný: Nevím, čeho tím dosáhnou

ŽIVĚ: Výborný s Fialou o schůzce se zástupci největších řetězců. Zlevní potraviny?

Zklamaní zemědělci na 7. březen chystají další velký protest! Přijedou do Prahy opět traktory?

Naštvaní zemědělci: Před protesty vyrazili jednat s Fialou a Výborným

Babišova podpora v bundě za 130 tisíc: Proti čemu protestovali?

Vandal ničil popelnici páčidlem přímo před úřadem Prahy 4: Chtěl jsem ji prodat, přiznal strážníkům

Odpůrci vlády u Strakovky volali Fialu, který je v Asii. Pochod komplikoval dopravu v centru Prahy

Protest proti opatřením vlády: Hooligans táhli Bratislavou, v akci světlice i vodní děla

„Slum“ u Úřadu vlády konečně zmizí. Praha i městská část jsou připraveny se s aktivistou soudit

Potyčka expremiéra a exministra před volbami na Slovensku: „Jdi do p*dele, zloději“

Házeli prasečí uši na budovu vlády. Lidem v Bulharsku vadí „mafiánský styl vlády“

Ministři se neshodli na zrušení zákazu prodeje o některých svátcích. Výborný: Škodlivý návrh

Vdovec a adept na ministra Výborný pro Blesk: Od dětí mám požehnání! Bez něj bych do toho nešel

Praha 3 proti vládním nařízením: Radnice rozšířila úřední hodiny. Lidé mrznou ve frontě před úřadem, zlobí se starosta

Kandidát na ministra zemědělství Výborný pro Blesk: Od dětí mám požehnání! …s revolucí nepřicházím

Traktory najely do Prahy: Naštvaní zemědělci dovezli do centra hnůj

Protest proti opatřením vlády: Hooligans táhli Bratislavou, sprosťárny křičely i děti! V akci vodní děla

Voda v domově důchodců i v obýváku. Vdovec Výborný skoro nespal, s povodní bojovaly i děti

Protest hospodských proti nařízením vlády: Ze „Staromáku“ k vládě natáhnou řetěz z půllitrů

ŽIVĚ Jurečka s odboráři na tiskovce: Tripartita jednala o cenách energií, rozpočtu i kurzarbeitu

„Mlátí naše děti, naše vnuky.“ Tisíce demonstrantů před sídlem vlády chtěly konec Lukašenka

Fiala s odboráři na tiskovce: Tripartita jedná o cenách energií, rozpočtu i kurzarbeitu

Drahé potraviny v Česku: Řetězce nás ujistily, že zlevní, řekl Fiala. A rýpl si do agrogigantů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy