Neučit nesmysly

Zdroj Zdroj: ihned.cz     10.06.2020 (00:00)     Sekcia domácí

Vzdělání na dálku se prosadí, už nyní by se mělo zkoušet i mimo krizi. Model dva nebo tři dny ve škole a zbytek doma má budoucnost, říká Ondřej Šteffl. Školství se nesmí bát novinek, jedním z kroků by mělo být se zrušením státní maturity dát školám... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Návrhy ANO by podle premiéra zvýšily náklady státu o 450 miliard Kč

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     08.06.2023 (18:32)     Sekcia domaci

Praha - Za nepravdy a nesmysly označil premiér Petr Fiala (ODS) kritiku kroků své vlády od bývalého premiéra a předsedy ANO Andreje Babiše. Nápady opozičního hnutí ANO by zvýšily závazky...

 

Bystroň, Ostříž a Laskavec: Google chce chránit děti na internetu, o heslech je ale učí nesmysly

Zdroj Zdroj: ihned.cz     01.07.2020 (00:32)     Sekcia domaci

Dát si pozor na slídily, poznat podvodníky, postavit se tyranům a chránit citlivé kvalitními hesly a mít důvěru k rodičům. To jsou hlavní sdělení, které chce Google předat dětem prostřednictvím hry Internetland. Je dostupná na webu, mluví česky a co...

 

Pivem z dešťové vody upozorňují na legislativní nesmysly

Zdroj Zdroj: ihned.cz     16.06.2020 (00:00)     Sekcia domaci

Pivo z dešťové vody nazvané Zmoklá sova si v Česku nekoupíte. Nesmí se totiž prodávat. Pivo je potravina a na výrobu potravin nelze používat jinou než pitnou vodu. Byť dnešní technologie dokážou bez problémů přečistit dešťovou vodu na pitnou, české...

 

Krávo knedlo nezelo. Povinný podíl českých potravin v obchodech je ukázková volovina s tuhým kořínkem

Zdroj Zdroj: ihned.cz     02.06.2020 (00:00)     Sekcia domaci

Největší nesmysly mají zpravidla nejtužší kořínek. Hezkým příkladem je snaha národoveckých poslanců nařídit povinný podíl českých potravin v obchodech. Sněmovnou neprojde jejich původní, jako z doby komunismu vystřižená představa, aby do roku 2027...

 

Pekovou řeší kriminálka kvůli podezření ze schvalování agrese na Ukrajině

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     02.05.2022 (13:31)     Sekcia domaci

Molekulární genetičku Soňu Pekovou podezírají kriminalisté z možného spáchání trestného činu „popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia“. Důvodem je rozhovor pro stanici Svobodné rádio, kde mimo jiné vyzvala k modlitbě za ruského prezidenta Vladimira Putina. „Přestaňte mě otravovat a pronásledovat vašimi vyfabulovanými mediálními nesmysly,“ reagovala Peková.

 

Zeman je nemocný, přiznal Ovčáček. Hrad zrušil nedělní televizní debatu kvůli jeho zdravotnímu stavu

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     08.10.2021 (11:54)     Sekcia domaci

Prezident Miloš Zeman je nemocný, přiznal v pátek v Rádiu Z mluvčí Jiří Ovčáček. Dodal, že nemocného člověka není potřeba veřejně vystavovat. Hrad také zrušil nedělní účast hlavy státu v diskusním pořadu CNN Prima NEWS. Ještě ve středu hradní kancléř označil spekulace kolem Zemanovy nemoci za nesmysly.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy