Červeno-modrá mikina Gap vyzývala Američany k jednotě. Se zlou se potázala

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.11.2020 (20:45)     Sekcia ekonomika

Módní značka Gap zveřejnila ve středu na svém twitterovém profilu video s červeno-modrou mikinou, která měla symbolizovat Američany rozdělené na demokraty a republikány. V příspěvku firma vyzývala k jednotě. Od ostatních uživatelů však schytala kritiku. Hlubokou propast mezi dvěma nesmiřitelnými tábory podle nich nelze zalepit firemním marketingem. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Aktivisté na protest proti Idetu obarvili kašny v centru Brna na červeno

Zdroj Zdroj: financninoviny.cz     06.10.2021 (10:52)     Sekcia ekonomika

Brno - Aktivisté na protest proti zbrojnímu veletrhu Idet obarvili vodu ve fontánách v centru Brna na červeno, tedy v barvě krve. Nad hlavním vstupem na výstaviště vyvěsili transparent "Válka...

 

Modrá ověřovací ikonka se na Twitter vrátí. Asi příští týden, napsal Musk

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.11.2022 (09:18)     Sekcia ekonomika

Ověřovací modrá ikonka se na sociální síť Twitter vrátí pravděpodobně na konci příštího týdne. V neděli to napsal vlastník provozovatele Twitteru, americký miliardář Elon Musk. V pátek řada uživatelů upozornila, že se modrá ikona přestala ve výběrů účtů objevovat, napsala agentura Reuters. Musk se po převzetí sociální sítě rozhodl přeměnit funkci modré ikonky.

 

Modrá ikonka se na twitter vrátí asi příští týden, napsal Musk

Zdroj Zdroj: financninoviny.cz     13.11.2022 (06:17)     Sekcia ekonomika

San Francisco (USA) - Ověřovací modrá ikonka se na sociální síť twitter vrátí pravděpodobně na konci příštího týdne. Napsal to dnes vlastní provozovatele twitteru, americký miliardář...

 

Modrá pyramida dostala od ČNB pokutu pět milionů Kč za porušení pravidel u úvěrů

Zdroj Zdroj: financninoviny.cz     04.02.2022 (09:08)     Sekcia ekonomika

Praha - Stavební spořitelna Modrá pyramida dostala od České národní banky pokutu pět milionů korun za to, že nesnížila celkové náklady spotřebitelských úvěrů o výši úroku a dalších...

 

Modrá pyramida stavební spořitelna, a.s.

Zdroj Zdroj: finexpert.cz     04.11.2021 (10:00)     Sekcia ekonomika

Akciová společnost Modrá pyramida stavební spořitelna vznikla v roce 1993 ještě pod názvem Všeobecná stavební spořitelna, a to s třemi akcionáři – Komerční bankou, a.s., BHW Holding AG Německo a Českou pojišťovnou, a.s. Původně totiž banka poskytovala finanční produkty sloužící k financování bydlení jako například stavební spoření. V roce 2006 se stala výhradním akcionářem Komerční banka spadající pod skupinu Société Générale a Modrá pyramida stavební spořitelna výrazně rozšířila i své portfolio služeb. Kromě stavebního spoření se začala orientovat i na další finanční služby a poradenství, včetně poskytování finančního pojištění.

 

Modrá pyramida dostala pětimilionovou pokutu. Porušila pravidla úvěrů

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.02.2022 (13:44)     Sekcia ekonomika

Stavební spořitelna Modrá pyramida dostala od České národní banky (ČNB) pokutu pět milionů korun. Nesnížila totiž celkové náklady spotřebitelských úvěrů o výši úroku a dalších nákladů u 740 klientů, kteří požádali o předčasné splacení úvěru. Spořitelna tak porušila zákon o spotřebitelském úvěru.

 

Aktivisté protestují proti zbrojařům, brněnské kašny „roní krvavé slzy“

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.10.2021 (11:49)     Sekcia ekonomika

Aktivisté na protest proti zbrojnímu veletrhu Idet obarvili vodu ve fontánách v centru Brna na červeno, tedy v barvě krve. Nad hlavním vstupem na výstaviště pak vyvěsili transparent „Válka začíná tady“. Poté, co na místo dorazili policisté, aktivisté na jejich výzvu slezli ze střechy dolů.

 

Autobus Karosa ŠM11 rozšíří sbírku retro vozidel brněnského dopravního podniku

Zdroj Zdroj: financninoviny.cz     27.05.2021 (10:10)     Sekcia ekonomika

Brno - Brněnský dopravní podnik (DPMB) rozšířil svou sbírku retro vozidel o autobus Karosa ŠM11. Červeno-béžový vůz se k ostatním 14 zařadí po několikaletém úsilí podniku. V Brně...

 

KOMENTÁŘ: Pravicové hodnoty, ne chiméry. Ještě je ale čas, aby vláda našla odvahu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.04.2023 (13:00)     Sekcia ekonomika

Ministerstvo financí zase vypustilo pokusný balonek. Ale potázalo se se zlou. Zrušení nejnižší sazby DPH doprovázené kosmetickou redukcí nižší sazby a „škatulaty“ s položkami totiž v souhrnu představuje zvýšení daně, píše ve svém komentáři pro MF DNES Lukáš Kovanda, hlavní ekonom Trinity Bank.

 

Síla podílových fondů trvá už třetí století. Otevírají dveře do světa investic

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.05.2023 (00:00)     Sekcia ekonomika

První vznikl v roce 1774 pod názvem V jednotě je síla v dnešním Nizozemsku. Jeho účelem bylo umožnit investovat i „občanům se skromnějšími finančními prostředky“. Řeč je o investičních, chcete-li podílových fondech. V čem je hlavní síla těchto fondů v současnosti, přibližuje Michal Valentík, člen investičního výboru společnosti Broker Trust.

Musk plánuje uživatelům ověřených účtů na twitteru účtovat osm dolarů měsíčně

KOMENTÁŘ: Biden spoutaný Senátem Česku prospěje, píše ekonom Kovanda

Modrá fajfka na Twitteru pravost účtu nezaručí. Zavede se nápis „official“

Odhodíš špačka, zabiješ želvu. Na cigaretách přibyla antiplastová varování

Sílu lidem. Musk nabídne ověřené účty na Twitteru všem uživatelům

Američané se stěhují do Evropy, na ceny nemovitostí doma už nedosáhnou

Stavitel chce prodat Trumpovu zeď na hranici s Mexikem. Vyšla na 650 milionů

Den nezávislosti se Američanům podraží. Ceny potravin stouply až o 36 %

Nezaplatit není ostuda. Přes 100 milionů Američanů potápějí dluhy za doktory

Google zaplatí 400 milionů dolarů, podle úřadů nezákonně sledoval Američany

TikTok odstranil účet, který propagoval tajné večírky v době koronaviru

Bidenovi dochází trpělivost. Velkým firmám nařídil očkování zaměstnanců

Smrt černocha na tričku bylo přespříliš. Amazon oblečení stáhl

Covid v USA prohloubil nerovnost, neúměrně z něj těží ti nejbohatší

Průmyslník Otava se spojil s Američany a investuje miliardy do udržitelnosti

Bidenovo zdaňování boháčů může narazit. Miliardáři mají plán, jak jej obejít

Američané si vychutnávají dovolenou v Evropě. Pomáhá jim k tomu kurz dolaru

Zlato místo bankomatu. Američané berou útokem zastavárny a zbavují se ho

Ruce na volant, ne na sendvič. Z amerických dálnic zmizí humorné značení

Komerční banka, a.s.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy