To je ale ohromná čtečka! Ideální do ušáku. Recenze PocketBook InkPad X

Zdroj Zdroj: zive.cz     20.05.2020 (20:53)     Sekcia it, počítače

PocketBook přichází se čtečkou s velkým „tabletovým“ displejem. Je skvělá, ale není pro každého. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vyzkoušeli jsme čtečku knih, která je barevná. Obraz má však tmavší

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.08.2020 (00:00)     Sekcia it-pocitace

Tak trochu revoluci v zařízeních s takzvaným elektronickým inkoustem měl způsobit nový displej, který umí v úsporné a oči šetřící čtečce elektronických knih zobrazit 4 096 barev. Jak se to povedlo, ukazuje nová čtečka společnosti PocketBook, kterou jsme vyzkoušeli.

 

Analytici: Stavební zákon sice není ideální, ale řízení urychlí

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     23.08.2020 (09:10)     Sekcia it-pocitace

Praha - Nový stavební zákon, který v pondělí projedná vláda, sice není ideální, ale řízení urychlí. Velký přínos je v digitalizaci, důležitá bude odbornost úředníků na stavebních...

 

VYZKOUŠENO: RedMagic 5G tlumí barevnou diskotéku, zato chlazení hučí jak v notebooku

Zdroj Zdroj: zive.cz     18.07.2020 (16:00)     Sekcia it-pocitace

Nubia updatuje svoji herní řadu RedMagic každého půl roku. V lednu jsme testovali model 3S, dnes vám představíme RedMagic 5G a už se spekuluje o nástupci. Co se dá za tak krátkou dobu změnit? Překvapivě hodně! Design je úplně jiný, nová je podpora 5G sítí, čtečka otisků prstů se přestěhovala ze ...

 

Firefox 80 chrání před nebezpečnými doplňky a chová se jako čtečka PDF

Zdroj Zdroj: zive.cz     26.08.2020 (12:45)     Sekcia it-pocitace

Mozilla po čtyřech týdnech vydala další verzi svého prohlížeče. Jubilejní Firefox 80 je k dispozici pro Windows, macOS a Linux. Opravuje 11 chyb, přináší několik drobných změn a dvě „viditelné“ novinky. Podle Mozilly již Firefox lze v systému nastavit jako výchozí prohlížeč PDF, takže bude tyto ...

 

Turista psal negativní recenze na thajský hotel, nyní mu hrozí až dva roky vězení za pomluvu

Zdroj Zdroj: zive.cz     30.09.2020 (09:45)     Sekcia it-pocitace

Online recenze nejrůznějších podniků mohou sloužit nejen jako zpětná vazba jejich provozovatelům, ale také ostatním zákazníkům, jež díky nim mohou získat přesnější představu o tom, co je čeká. Mohou být ale i dvousečnou zbraní – vedle zmíněných pozitiv je totiž někteří zákazníci používají k ...

 

Photography Deck – ideální karty na fotografovu letní dovolenou

Zdroj Zdroj: zive.cz     02.07.2020 (21:55)     Sekcia it-pocitace

 

[článek] Gigabitové připojení od Vodafonu: rychlosti a zkušenosti s novým routerem

Zdroj Zdroj: lupa.cz     03.09.2020 (06:30)     Sekcia it-pocitace

[14 minut čtení] Český Vodafone od 13. srpna nabízí na kabelové síti exUPC přístup k internetu s rychlostí stahování 1 Gb/s. V druhém díle recenze se podíváme na reálně naměřené rychlosti a zkušenosti s novým kabelovým routerem. V první části recenze jsme probírali dostupnost gigabitové služby, ceny a jejich porovnání s doposud nabízenými službami, nebo technologie, díky které je služba dostupná. Dnes se podrobně podíváme na dodávaný router Vodafone Station.

 

Minecraft jako deskovka funguje, ztrácí ale kreativitu PC verze | Recenze

Zdroj Zdroj: zive.cz     10.07.2020 (18:58)     Sekcia it-pocitace

 

Komiks: neobvyklé výmluvy

Zdroj Zdroj: root.cz     06.06.2020 (00:00)     Sekcia it-pocitace

Jak víme, pojem entropie souvisí především s termodynamikou, ale v průběhu času si našel své místo i v jiných oblastech života. A někdo ho třeba pochopil jako ideální výmluvu pro svůj chaotický život.

 

Old Guard: Nesmrtelní – válečnice Charlize Theron průměrný akční film Netflixu nevytrhne [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     26.07.2020 (05:55)     Sekcia it-pocitace

Test herních grafických karet: Lehce nervózní klid před zářijovou bouří

Jak se žije s telefonem bez Googlu: Čerstvé zkušenosti s telefony Honor a Huawei

Na Ovčárně se stále lyžuje, na horách leží zhruba půl metru sněhu

Vyproštění: Chris Hemsworth a jeho záchranná mise v Bangladéši na Netflixu [recenze]

Kde je moje tělo? – nejlepší animovaný film roku 2019 na Netflixu [recenze]

Roztříštění: oběť spiknutí nebo vlastní poznamenané mysli? Odpověď hledá thriller na Netflixu [recenze]

Víkend na chatě: vztahová inventura tápajících pětatřicátníků v hořké komedii [recenze]

Pozemský i mimozemský život se mohl vyvíjet v kráterech po dopadech meteoritů

Komunikátor Bridgefy měl byl ideální aplikací pro demonstranty. Je ale plný bezpečnostních děr

Král: nástup Jindřicha V. na trůn v působivém historickém dramatu od Netflixu [recenze filmu]

Programovací jazyk Python: Proč je ideální volbou pro začátečníky

Raoul Taburin: hravá komedie o tíživém tajemství špičkového opraváře kol [recenze]

Apple vyvíjel speciální verzi iPodu pro americké špióny, prozradil bývalý zaměstnanec

Lov: elitářští liberálové pořádají v brutální satiře hon na stoupence Donalda Trumpa [recenze]

NordVPN: užitečný pomocník pro ty, kteří se nechtějí nechat špehovat [recenze]

Vědci objevili ultrafialové světlo, které zabíjí koronavirus SARS-CoV-2, a přitom je bezpečné pro lidi

Desperados 3: na divokém západě proti přesile | Recenze

Než skončí léto: intenzivní prožívání první lásky, po níž už žádná další nepřijde [recenze]

3Bobule: celovečerní reklama na Pálavu a její vinice v letní odpočinkové komedii [recenze]

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – s nadsázkou uchopený fenomén Eurovize na Netflixu [recenze]

Bídnici: nejlepší francouzský film roku 2019 [recenze]

Vědci na Marsu našli ideální místo pro založení kolonie. Kosmické záření však nadále zůstává problémem

Greyhound: působivý střet spojeneckých lodí s německými ponorkami v rozbouřeném Atlantiku [recenze]

Tenet: Nolanova komplikovaná „bondovka“ s obráceným tokem času [recenze filmu]

Asi to ukončím: existenciální horor originálního scenáristy a režiséra Charlieho Kaufmana na Netflixu [recenze filmu]

Exploring Hell: NASA hledala ideální design roveru pro výzkum Venuše

Šarlatán: Ivan a Josef Trojanové v portrétu rozporuplné osobnosti léčitele Josefa Mikoláška [recenze filmu]

Bourák: Ivan Trojan jako rokenrolový frajer, kterému teče do baráku i do manželství [recenze]

Palm Springs: romantická komedie, která svěžím způsobem pracuje s motivem časové smyčky [recenze filmu]

Ava: Bez soucitu - Jessica Chastain jako svůdná nájemná vražedkyně, která se stala nepohodlnou [recenze filmu]

Projekt Power: pět minut v kůži superhrdiny v akčním thrilleru na Netflixu [recenze filmu]

Žaluji!: Dreyfusova aféra ožívá v procedurálním vyprávění režiséra Romana Polanského [recenze filmu]

Nvidia GeForce RTX 3080: Podrobné testy z celého světa ukazují sílu nové grafiky

Bratrstvo pěti: novinka Spikea Leeho na Netflixu, která rezonuje s protesty hnutí Black Lives Matter [recenze]

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy