Štěňata psů dingo už běhají v zooparku ve Vyškově po výběhu

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     14.02.2022 (14:27)     Sekcia it, počítače

Vyškov - Čtveřici štěňat psů dingo mohou návštěvníci vyškovského zooparku v těchto dnech poprvé vidět běhat v expozici, kam je ošetřovatelé vypustili. Výběh psů je nově rozdělený,... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

V zájezdském zooparku se narodila lemuří trojčata

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     21.05.2021 (16:16)     Sekcia it-pocitace

Zájezd (Kladensko) - V zájezdském zooparku na Kladensku se narodila lemuří trojčata. Samička lemura vari svá mláďata brzy představí ve venkovní expozici, nyní jsou v zázemí. Zoo se...

 

Čína si dělá zálusk na výškové balony, které by vypouštěly hejna dronů

Zdroj Zdroj: zive.cz     06.03.2023 (11:45)     Sekcia it-pocitace

Výškové balony by mohly sloužit jako nenápadné a velmi účinné platformy pro vypouštění celých hejn dronů • Na těchto technologiích se pracuje v řadě zemí • Velkou pozornost jim věnují i v Číně, kde jsou s využitím výškových balonů už hodně daleko

 

Pro práci vsedě i vestoje. Výškově polohovací stůl koupíte už za 2999 Kč

Zdroj Zdroj: zive.cz     08.06.2023 (09:45)     Sekcia it-pocitace

Lidl má dnes v akci výškově polohovatelný stůl Livarno jen za 2999 Kč, je o 40 % levnější, než za kolik se v posledním půl roce prodával. Zároveň na trhu nesežene alternativu za podobnou cenu. Za tři tisíce samozřejmě nemůžete čekat motorový pohon, výška (70 až 117 cm) pro práci vsedě i vestoje ...

 

Čáp v Chomutově postavil hnízdo z podprsenek, stal se populárním

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     05.03.2021 (15:18)     Sekcia it-pocitace

Chomutov - Čáp z chomutovského zooparku použil na část svého hnízda nevšední materiál - podprsenky, kalhotky, plavky či rukavice. Jeho sbírka oblečení upoutala i zahraniční média....

 

Týden Živě: Takhle na Windows 11 běhají appky z Androidu. Plus reportáž z Barcelony

Zdroj Zdroj: zive.cz     05.03.2022 (18:45)     Sekcia it-pocitace

Barcelona hostila tradiční mobilní veletrh MWC • My pohostili Vláďu, který ukáže, jak běží Android na Windows 11 • Nezapomeneme ani na události na Ukrajině

 

Do Ústeckého kraje se jezdí kvůli Pravčické bráně i zoo, uvádí průzkum

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     21.05.2020 (13:10)     Sekcia it-pocitace

Ústí nad Labem - Ústecký kraj navštěvují turisté zejména kvůli Pravčické bráně, soutěskám v Hřensku na Děčínsku a zooparku v Chomutově. Vyplývá to z průzkumu agentury CzechTourism....

 

Windows 10 i na nejnovějších počítačích běhají stejně dobře jako Windows 11

Zdroj Zdroj: zive.cz     03.01.2023 (17:45)     Sekcia it-pocitace

Od počátku platí, že Jedenáctky s Desítkami hrají přetahovanou. •Na podzim vyšly nové procesory a nové verze Windows 11 a 10. •Nic se nezměnilo, oba systémy jsou stejně výkonné.

 

V novém Computeru jsme otestovali bezdrátové herní myši a levné tablety vhodné pro výuku

Zdroj Zdroj: zive.cz     30.04.2021 (09:29)     Sekcia it-pocitace

Kde již drony pomáhají v praxi? • Čím nahradit zpoplatněné Google Fotky • Jak vybrat výškově stavitelný stůl

 

Uprchlé opice se zatím chytit nepodařilo, zoo v Děčíně je už otevřena

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     14.06.2023 (08:14)     Sekcia it-pocitace

Děčín - Děčínská zoologická zahrada je dnes znovu otevřena pro návštěvníky. Zavřená byla v úterý kvůli útěku opic z výběhu, u kterého někdo poškodil elektrický ohradník....

 

Stratosférická „protibalonová stíhačka“ měla ničit špionážní balony

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.04.2021 (00:00)     Sekcia it-pocitace

Sovětské výškové protibalonové letadlo Mjasiščev M-17 bylo velice zajímavé, ale v primárně zamýšlené roli zcela zbytečné. Zvlášť když si uvědomíme, že v době vzniku už se nad Sovětským svazem ani nedostávalo amerických špionážních balonů.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy